|
|
Stranica: 1394/1426.
|
[ 35647 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 16:50 |
|
|
Jasmina Dobrilović: Pančevo neuspela proba za Beograd 26. maja
Zena sve objasnila. Napravili su kordon aktivista esenesa da ljudima ne daju da idu sa skupa. Ljudi jedva cekali da se zavrsi. Cuo sam juce da je CNN objavio tekst o nastupu Zvezdana Slavnica u realitiju. Ilustrujuci time avov rezim. Valjda su ga definitivno otkacili.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 20:16 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 10:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: „Brate Janko, budalasta glavo! „Jesi l' čuo da li zapamtio: „Da je bila proja za šenicu? „Da li Madžar za Maćedoniju? „Da li Srbin za Erdelj-krajinu?(obracanje kralja Djurdja Sibinjaninu Janku, pesma "Smrt vojvode Kajice") Kad sam bio mlad sa nekih 15 godina, bio sam lep covek, bas onako lep. Ali to nije vazno za ovu pricu. Vazno je sto se secam Vojislava Seselja kako je govorio: mi smo protiv Milosevica, ali smo jos vise protiv ovih sto ga ruse (demokratska opozicija). I kad citam tebe, kao da imam neki deza vu, sto bi rekao sudija Kvon. I ti poput Sese: nisam ja za Vucica, ali sam protiv ovih sto ga ruse. Ti se davno oseseljio i iz svoje koze ne mozes. Samo me interesuje, kako ti bre ne smeta da licis na njih?! I nalazis mane antiavovskom okupljanje: ovdena je malo proredjena masa, pa nisu svi za opozicju, nemaju vodjstvo... A najavljeni avov skup je OK? Naterace ljude u autobuse, ucenice ih da idu BG - to tebi nije vazno, vazno ti je samo sto ce biti brojniji. Avova inteligencija je mit. Nije skapirao da ovo sto radi iritira svakog normalnog coveka i ne ume da se zaustavi, tako da sve lose sto ga zadesi - zasluzio je. Pa u pravu je Seselj tu bio. Valjda znas sta je bilo posle petog oktobra.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 11:55 |
|
|
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 12:11 |
|
|
Pa kako ce da dodju ovi iz unutrasnjosti, ne mogu da prelete? Iz BG-a ce ih biti isto toliko
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 12:25 |
|
|
Dosta ste se bavili drugima. O sebi se zabavili, došao red i na to.
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 12:29 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Dosta ste se bavili drugima. O sebi se zabavili, došao red i na to. nema medjusobnih sukoba kakve ti prizeljkujes. Vama se niko ne bavi, vi ste sa specijalnim potrebama i uglavnom niko nece da vas pipa.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 15:42 |
|
|
Beograd progledao i pročistio grlo. Bravo ljudi. Pročitah jutros da je Jelena Djokovic postavila sliku protesta opozicije i srceka! Zato je Nole morao vratiti svoje krpice.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 17:06 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Dosta ste se bavili drugima. O sebi se zabavili, došao red i na to. nema medjusobnih sukoba kakve ti prizeljkujes. Vama se niko ne bavi, vi ste sa specijalnim potrebama i uglavnom niko nece da vas pipa. Ma jokk, ne bi vi. Kao što i niste već
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 18:17 |
|
|
Mozemo izmedju sebe samo kad se teritorijalno prosirimo kao WW1 pa onda u WW2... ideoloski pre svega. To je odlika velikih nacija, da se dele. Sad samo svi pod jedan steg protiv arhineprijatelja
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 19:02 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: „Brate Janko, budalasta glavo! „Jesi l' čuo da li zapamtio: „Da je bila proja za šenicu? „Da li Madžar za Maćedoniju? „Da li Srbin za Erdelj-krajinu?(obracanje kralja Djurdja Sibinjaninu Janku, pesma "Smrt vojvode Kajice") Kad sam bio mlad sa nekih 15 godina, bio sam lep covek, bas onako lep. Ali to nije vazno za ovu pricu. Vazno je sto se secam Vojislava Seselja kako je govorio: mi smo protiv Milosevica, ali smo jos vise protiv ovih sto ga ruse (demokratska opozicija). I kad citam tebe, kao da imam neki deza vu, sto bi rekao sudija Kvon. I ti poput Sese: nisam ja za Vucica, ali sam protiv ovih sto ga ruse. Ti se davno oseseljio i iz svoje koze ne mozes. Samo me interesuje, kako ti bre ne smeta da licis na njih?! I nalazis mane antiavovskom okupljanje: ovdena je malo proredjena masa, pa nisu svi za opozicju, nemaju vodjstvo... A najavljeni avov skup je OK? Naterace ljude u autobuse, ucenice ih da idu BG - to tebi nije vazno, vazno ti je samo sto ce biti brojniji. Avova inteligencija je mit. Nije skapirao da ovo sto radi iritira svakog normalnog coveka i ne ume da se zaustavi, tako da sve lose sto ga zadesi - zasluzio je. Pa u pravu je Seselj tu bio. Valjda znas sta je bilo posle petog oktobra. Znam, bilo je odlicno 5.oktobra i u postpetooktibarskom periodu bolje nego pre i posle tog perioda. Nadamo se reprizi uz otkalanjanje gresaka poput ostavljanja Seselja u politickom zivotu.
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 19:58 |
|
|
Imamo razlicito misljenje tu. Ne slazem se sa tobom.
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 20:46 |
|
|
Nakon policijske potrage Igor Avramović (28) koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanina Ervina Ćelahmetovića (35) u Priboju uhapšen je i predat nadležnim organima. https://www.klix.ba/vijesti/regija/uhap ... /230521104On je potom prisao do njihovog stola i pretukao jednog, koji je nazalost preminuo od posledica batinjanja.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 21:22 |
|
|
Sta kaze Djuka Bizon, koliko je bilo ljudi
Ovaj pokusaj da sad izigrava dobrog policajca, i poziva na razgovor je smehotresna...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 21:24 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Haram je napisao/la: Sve ok, dok Srbi ne počnu dolaziti u lazarima i milošima
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 svi 2023, 21:54 |
|
|
Vučić sprema invaziju sendvičara na BeogradSendviči"Što se naroda tiče, za njega su osigurani sendviči. Isplivale su i Viber poruke o tome. U njima stoji da će građani koji budu išli autobusima u Beograd pored novca dobiti i sendviče i dvije flaše vode"Pritisci na zaposlene u javnom sektoru da idu na Vučićev miting"Dok traju pripreme za organizaciju kontramitinga SNS-a, opozicijski mediji objavljuju svjedočenja građana širom zemlje zbog svakodnevnih pritisaka koje trpe.
Zaposleni u javnim poduzećima trpe mobing i prijetnje raskidom ugovora na određeno vrijeme ako ne budu išli na skup SNS-a 26. svibnja, naveo je portal Nova.rs. I sindikatu Sloga svakodnevno stižu obavijesti iz cijele Srbije da direktori javnih firmi i šefovi državnih institucija vrše pritisak na zaposlene da idu na miting."https://www.index.hr/vijesti/clanak/vuc ... i_ostalo_dMučna priča zaposlenog u javnim službama Niša, u kojima se ljude tjera da idu na Vučićev mitinghttps://www.juznevesti.com/Politika/Kak ... ra.sr.htmlNe znam koliko još možete ovo trpiti. Ovog nema ni u Bjelorusiji.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 svi 2023, 08:59 |
|
|
Ju, dobrog trača! Milica napustila Anu. U večernjem druženju uz pivo ispričala nam je da je partnerica srpske premijerke otišla u Dubai i to Džihanom Abazovićem, bratom Dritana Abazovića, donedavnog predsjednika Vlade Crne Gore. Džihan Abazović i Milica Đurić su kolege s fakulteta, poslovni partneri i suradnici u novotvorenoj bolnici BioCell Hospital u Novom Beogradu. “To je vijest opaka za objaviti i 1. aprila”, kazao sam. “Nitko od srbijanskih tabloida to nije objavio, a njima bi to bila poslastica. Nema traga čak ni na društvenim mrežama.” https://www.maxportal.hr/magazin/trac-iz-srbije-milica-ostavila-anu-brnabic-i-pobjegla-s-bratom-dritana-abazovica/Zato je tata Brnabić nervozan!
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 svi 2023, 13:26 |
|
|
Nije losa ova plava jbt...
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 svi 2023, 14:06 |
|
|
listerstorm je napisao/la: Vučić sprema invaziju sendvičara na BeogradSendviči"Što se naroda tiče, za njega su osigurani sendviči. Isplivale su i Viber poruke o tome. U njima stoji da će građani koji budu išli autobusima u Beograd pored novca dobiti i sendviče i dvije flaše vode"Pritisci na zaposlene u javnom sektoru da idu na Vučićev miting"Dok traju pripreme za organizaciju kontramitinga SNS-a, opozicijski mediji objavljuju svjedočenja građana širom zemlje zbog svakodnevnih pritisaka koje trpe.
Zaposleni u javnim poduzećima trpe mobing i prijetnje raskidom ugovora na određeno vrijeme ako ne budu išli na skup SNS-a 26. svibnja, naveo je portal Nova.rs. I sindikatu Sloga svakodnevno stižu obavijesti iz cijele Srbije da direktori javnih firmi i šefovi državnih institucija vrše pritisak na zaposlene da idu na miting."https://www.index.hr/vijesti/clanak/vuc ... i_ostalo_dMučna priča zaposlenog u javnim službama Niša, u kojima se ljude tjera da idu na Vučićev mitinghttps://www.juznevesti.com/Politika/Kak ... ra.sr.htmlNe znam koliko još možete ovo trpiti. Ovog nema ni u Bjelorusiji. Nije puno drugačije ni u RS. Mile daje sendviče, autobusi i prijetnje otkazima.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 svi 2023, 14:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Apelacioni sud potvrdio rehabilitaciju Nikole Kalabićahttps://n1info.rs/vesti/apelacioni-sud- ... -kalabica/Divan dan danas u Srbiji, kao da sam ga ja isplanirao. S jedne strane kriviš Vučića da je kriv za ubijene djece po Srbiji,a s druge strane se veseliš rehabilitaciji koljača i zločinca. Divnog li dana.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 svi 2023, 14:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bal vampira.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 svi 2023, 14:23 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 svi 2023, 14:38 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Ko i oni u Kumrovcu.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 svi 2023, 14:40 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ko i oni u Kumrovcu. Pa da.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 svi 2023, 15:06 |
|
|
hahha kompletna omladina je nacionalisticka, osim 5-10% nastranih
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|