HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 21:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 246 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

U pravu je:
1. Nenad Jankovic 77%  77%  [ 17 ]
2. Davor Sucic 23%  23%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 22
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nele vs Sejo!
PostPostano: 05 lip 2023, 12:59 

VBA2024 je napisao/la:
laganini je napisao/la:
..tada je naglasio da mrzi tudjmana.. :zubati

Nije uopće bitan Nele ko Nele i njegove frustracije. Bitna je ta projekcija mržnje ostatka zbog sopstvenog zajeba iz arogancije. Dan danas su šokirani da MZ nije vojno intervenirala 1992. Zapravo su shvatili koliko su nebitni u svijetu. Razmjere zajeba su ogromne.

..s time se definitivno slažem.. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 13:36 

Hrvatski Nele koji je utekao iz kasabe, čudno da ga prije nije bilo.

Milan Pavlović objavio fotografiju s Neletom Karajlićem: Malo vas je, pi*kice

slika

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 14:17 

Nema druge, sad je i Dino Mehmeda Mujkic ćetnik

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 14:24 

Kako mi možemo znati da ovo nije namješteni sukob (u najboljoj tradiciji rock and rolla) radi publiciteta?
Da nije bilo medijskog sukoba, Nele ne bi dobio gostovanje na HRT-u u Nedjeljom u 2, ne bi mu se tako otvorilo hrvatsko tržište, prodaja ulaznica bi sigurno bila slabija, većina javnosti ne bi ni znala da on pjeva u Zagrebu.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 14:38 

laganini je napisao/la:
VBA2024 je napisao/la:

Pokazao im je prije rata u TLN3 šta će biti ako krenu stopama retrogradnog degenerika Izetbegovića starijeg. Nisu ga poslušali pa im sad vijesnik kriv. Valjda im taj sopstveni zajeb toliko teško pada. Činjenica je da su oni što su ostali bili pod vlašću paradržavnog islamskog vijeća.

Svatko normalan mrzi tudjmana. Tudjman je najvece zlo koje je zadesilo hrvate. Za vas hdz-OVCE nije ni cudo da ga obozavate kad imate tri sive stanice sveukupno

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 15:00 

mijat_tomic je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Svatko normalan mrzi tudjmana. Tudjman je najvece zlo koje je zadesilo hrvate. Za vas hdz-OVCE nije ni cudo da ga obozavate kad imate tri sive stanice sveukupno

..znaci jos jedan jugonostalgičar.. :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 15:09 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Kako mi možemo znati da ovo nije namješteni sukob (u najboljoj tradiciji rock and rolla) radi publiciteta?
Da nije bilo medijskog sukoba, Nele ne bi dobio gostovanje na HRT-u u Nedjeljom u 2, ne bi mu se tako otvorilo hrvatsko tržište, prodaja ulaznica bi sigurno bila slabija, većina javnosti ne bi ni znala da on pjeva u Zagrebu.

Zašto bi prodaja ulaznica u Zagrebu išla loše, publika u Hrvatskoj hoće da sluša Neleta. Gro komentara na gostovanje kod Stankovića su u korist Neleta, ne pali ta priča van kasabe da Nele mrzi sve što nije srpsko.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 15:12 

laganini je napisao/la:
mijat_tomic je napisao/la:

..znaci jos jedan jugonostalgičar.. :zubati

Reci ti to franji, partizanskom oficiru :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 15:13 

Nele je zabavan od sebe, tu je u prednosti nad Sejom.

1062 of 2558 - 41.52%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 15:17 

Sejo na početku priča o prelasku u Zagreb i pribavljanju hrvatskog pasoša. Može i on da se nađe na crnoj listi kasabe.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 15:22 

Mystic C je napisao/la:
Dr. Van Nostrand je napisao/la:

Zašto bi prodaja ulaznica u Zagrebu išla loše, publika u Hrvatskoj hoće da sluša Neleta. Gro komentara na gostovanje kod Stankovića su u korist Neleta, ne pali ta priča van kasabe da Nele mrzi sve što nije srpsko.
Koliko znam, Nele poslije rata nije pjevao u Zagrebu, nisam siguran da Nele puno znači za zagrebačku koncertnu publiku ispod 50 godina. Ni u Beogradu nije neki glazbeni faktor, nego samo još jedan koji preživljava na račun stare slave.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 15:25 

Ima Nele dobrih pjesama i poslije 92. Inače ko od od stare garde sa YU scene ne živi od stare slave, Čola nema hita kakve je imao prije i ljudi dolaze zbog starih pjesama koje slušaju i stari i mladi.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 15:40 

Ženi nam se Vukota... :D

Fakat mi je to s Čolom čudno, čovjek ne napravi niti jednu dobru pjesmu nakon 1990.

Nele je ZP. Bez njega je to neka druga grupa...

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 21:13 

slika

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 21:22 

..sad mi je pala na pamet Neda Ukraden zeni su Imotskom minirali kuću ona je tamo rijetko al njena je a nikad ružnu ric o Hrvatskoj a uz to kadijevic joj ujak..i sad nedavno obnovila..žvale se posra pobijega pripa se stonje ljudski i onda zbog tog kompleksa lajao po Beogradu gleda sam nekoliko emisija di je sta da od ne moze polizat..nula od covika a pogotovo kad je sad pušio aci u Zagrebu barem da je osta svoj…niula teska.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 21:53 

Rutinerr je napisao/la:
slika

Koliko sranja u tom postu.

Pola tih imenovanih su zbrisali iz Sarajeva. Od Đure koji je otišao u Sloveniju do Đine Banane koji je zdimio u USA. A vidimo na primjeru Tife da bježe i danas.

I još spominje Slobodana Kovaćevića (Bodu i Dodu). Ne znam za Dodu, ali Bodo je iz muslimanske obitelji, a ime Slobodan je dobio jer se rodio prve godine nakon rata.

Ne znam zašto lažu ovako kad se danas sve može provjeriti sa 3 klika mišem? Ima li to obraza?

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 22:06 

Sejo je veliki ***. Evo samo jednog primjera.

Dva videa o izvođenju iste pjesme. Pjesme o Međugorju.

Nele pjevao tu pjesmu u Beogradu sa ipak određenim poštovanjem i uvažavanjem, , a s koliko nipodaštavanja i podsmijeha je Sejo izvodio tu istu pjesmu na koncertu u Sarajevu.

Ili ako vam je dugo gledati oba videa pogledajte samo što je na drugom videu na 6:30

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 22:07 

Bobovac je napisao/la:
Rutinerr je napisao/la:
slika

Koliko sranja u tom postu.

Pola tih imenovanih su zbrisali iz Sarajeva. Od Đure koji je otišao u Sloveniju do Đine Banane koji je zdimio u USA. A vidimo na primjeru Tife da bježe i danas.

I još spominje Slobodana Kovaćevića (Bodu i Dodu). Ne znam za Dodu, ali Bodo je iz muslimanske obitelji, a ime Slobodan je dobio jer se rodio prve godine nakon rata.

Ne znam zašto lažu ovako kad se danas sve može provjeriti sa 3 klika mišem? Ima li to obraza?

Bitno da, si ti detektovao da lažu i da je Nele rekao istinu :palacgore1

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 22:18 

Rutinerr je napisao/la:

Oni lažu a ti širiš njihove laži.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 22:20 

Bobovac je napisao/la:
Rutinerr je napisao/la:

..logicno da ti ko srbofil ne volis seju a volis nelu..dzaba sto sindoselionu Bobanovo selo ne moze Bosna iz tebe.. :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 22:26 

laganini je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

..logicno da ti ko srbofil ne volis seju a volis nelu..dzaba sto sindoselionu Bobanovo selo ne moze Bosna iz tebe.. :zubati

Zar ti ne znaš da sam ja Srbin? Ali jugoslavenske orjentacije.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 22:29 

Bobovac je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Zar ti ne znaš da sam ja Srbin? Ali jugoslavenske orjentacije.

..pa moga sam zakljucit to je najgora vrsta.. :zubati

Vrh

PostPostano: 06 lip 2023, 07:58 

Bobovac je napisao/la:
Rutinerr je napisao/la:

Laže Nele, napisao je gomilu govana i laži u toj svojoj knjizi.
Ništa ja ne širim, sve što je Kovačević napisao stoji.
Drugo je što tebi ne odgovara, pa su odmah laži.
Krenimo od toga kako Nele tvrdi da je protjeran, a odvezao ga Zenit komplet sa porodicom na aerodrom u Sarajevu kad je krenuo za Beograd.
Znam, Nele bio pametan, pa skonto stvari unaprijed.
To da se ne trudiš da odgovaraš, znam unaprijed kakav je odgovor.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2023, 08:17 

A gdje je to Nele tvrdio da je protjeran? Ima li kakav link?

Vrh

PostPostano: 06 lip 2023, 08:26 

Bobovac je napisao/la:
A gdje je to Nele tvrdio da je protjeran? Ima li kakav link?

Pa pročitaj njegovu knjigu. Ako ti se ne čita, evo da se ne mučiš. Mada znam kakav će ti biti komentar.

Citat:
Nele, na strani 364 kaze, citiram "Ja zivim u Beogradu, al ja nisam odavle. Ja sam iz Sarajeva, samo sto sam otuda otjeran". Nadalje, na strani 365 kaze, citiram "E, sad shvatam zasto me zovu agresorom. Da me ne zovu tako, morali bi me zvati onako kako ja sebe zovem - zrtva etnickog ciscenja ! ". Prije nego iznesem par detalja i cinjenica koje ja znam, samo cu se okrenuti jos par Neletovih recenica u knjizi kojima prakticno sam sebe pobija. Na strani 360 on kaze kako je treceg ujutro otisao u Estradu na kafu, gdje je zatekao vlasnika Pericu. Ovaj mu govori kako je losa amtosfera, kako nema mjesta za optimizam, i posto mu zena radi u JAT-u, da moze Neletu srediti karte da on sa zenom i djetetom leti za BG. Nele mu na to odgovara, citiram "Rekao sam mu, iz postovanja prema njegovim godinama, da sam spreman da poslusam, al da je mozda pametnije sacekati da se vidi sta ce se dogoditi sestog". Dakle, nije mu se islo. Nadalje, kaze kako dolazi kuci gdje zatice svoju zenu u soku, jer joj je Cober (Benja Isovic) javio da ce tu noc biti frka, da ce zavrnuti vodu, pa da zbog malog djeteta napune kadu. Neletova zena izbezumljena, on takodjer, i on odlucuje da iskoristi ponudu Perice, i sredi karte za jos uvijek standardni let SA-BG. Na aerodrom ih vozi Zena (Zenit Dzozic aka Fu-Do). E hajte mi sad molim Vas Vi recite - da li ste culi i za jednu zrtvu etnickog ciscenja koju jaran vozi na aerodrom, a ti letis redovnim letom ??? Ja fakat nisam ! S obzirom da imam prijatelje koji su istiniske zrtve etnickog ciscenja, njih je vozio bus natrpan ljudima za odstrel, a pobjegli su hodajuci kroz sume i brda pjeske 200km, pri tome jeli travu, mahovinu i bube. Da ironija bude jos veca, ili da kazem Neletova laz, ja sam odrastao naselje do njegovog - Bjelave, gdje sam proveo i citav rat, pa znam malo i detalja sa terena. Prije svega on u knjizi govori da mu je i otac bio zrtva i kako su mu stavili krst na vrata. Opet, haj mi objaniste detalj da se u jesen '92 skupljali po raji lijekovi za Neletovog oca, jer je zdravstveno zalosio, i isti su mu odneseni na vrata (umro je 1999.). Jesul to ista raja koja se Neleta ko biva potjerala sad mu spasavaju oca ?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 246 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: