|
|
Stranica: 1453/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2023, 22:31 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ukri imaju svoje Ruse, a gdje su Ukri koji su za Ruse ha?
Daj čovječe pazi se paušalnih izjava. U DNR i LNR formacijama ima etničkih Ukrajinaca ko kiše. Imaš link za te tvrdnje?
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2023, 22:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25767 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DrMag je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Udaraju Ukrajinci, ali ih Rusi mlate na buljuke.
Sumnjam u vjerodostojnost i povezanost montirane snimke sa trenutnim događanjima. Zakleo bih se da sam pojedine scene vidio prošle godine kada su Ukrajinci probili linije.
Sumnjao ti ne sumnjao ovo ti je geolocirano i potvrđeno.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2023, 22:35 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Daj čovječe pazi se paušalnih izjava. U DNR i LNR formacijama ima etničkih Ukrajinaca ko kiše.
Imaš link za te tvrdnje? Imaš masu videa na tu temu. Ti bi sad da ti ja i linkove tražim? Traži i ti malo pa doprinesi temi. Ovako samo ja i laganini doprinosimo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2023, 22:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Imaš link za te tvrdnje?
Imaš masu videa na tu temu. Ti bi sad da ti ja i linkove tražim? Traži i ti malo pa doprinesi temi. Ovako samo ja i laganini doprinosimo. Laganini?
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2023, 22:52 |
|
|
Kad rusi odbiju ukrajinski napad odsad se govori "ispipavaju teren"
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2023, 23:08 |
|
|
laganini je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Kao i kontraofanziva kod Bahmuta, za cela dva dana Ukri su uzeli...nista...
Samo je sada gubitak tehnike masivan, stradaju tenkovi i oklopna vozila na desetine...
Nije jos napravljen glavni udar, ali ovaj pocetni udar je zavrsio mizerno. ..no sikiriki Rusi su godinu ipo pokušali osvojit bakhmut mi za to vrime u Moskvi.: laganini kad ćeš poduzeti ovakav poduhvat? https://povijest.hr/nadanasnjidan/mladi ... skvi-1987/
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2023, 23:09 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: DrMag je napisao/la: Sumnjam u vjerodostojnost i povezanost montirane snimke sa trenutnim događanjima. Zakleo bih se da sam pojedine scene vidio prošle godine kada su Ukrajinci probili linije.
Sumnjao ti ne sumnjao ovo ti je geolocirano i potvrđeno. Bravo za tebe
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 00:10 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..no sikiriki Rusi su godinu ipo pokušali osvojit bakhmut mi za to vrime u Moskvi.: laganini kad ćeš poduzeti ovakav poduhvat? https://povijest.hr/nadanasnjidan/mladi ... skvi-1987/Čim kupi cesnu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 06:47 |
|
|
rusi sljebali branu nova khakovka
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 07:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60037 Lokacija: DAZP HQ
|
Jel ovo u svrhu sprječavanja amfibijskog napada? Neće li se sad potopiti svi utvrđeni položaji nizvodno?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 07:14 |
|
|
NatoPaktski / Ukrajinski false-flag
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 07:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Jel ovo u svrhu sprječavanja amfibijskog napada? Neće li se sad potopiti svi utvrđeni položaji nizvodno? jučer su ukrajinci kod khersona počeli sa desantom, rusi su si sad skratili front. jebe se njima za ljude, svoje i ukrajinske.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 08:03 |
|
|
Altomanović je napisao/la: NatoPaktski / Ukrajinski false-flag Drugačije ni ne znate. Sve je neko drugi uradio, ništa vi niste. Vi ste svijetla, obrazli strana svijeta, druga strana zločinci. Niste ni svjesni šta radite svojoj djeci.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 08:08 |
|
|
Uništavanje brane pokazuje koliki je očaj na strani UZP-a predvođenim Putlerom. Kruna brane je ranije oštećena i praktički bila neprohodna za oklop. Potapanje terena poradi zastavljanja neprijateljske vojske je legitimno, to se radi otvaranjem ustava, a ne dizanjem cijele brane. Meni zadnje poznato miniranje brane je ono u Hrvatskoj od strane terorističke organizacije VRSK.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 08:11 |
|
|
dudu je napisao/la: Jel ovo u svrhu sprječavanja amfibijskog napada? Neće li se sad potopiti svi utvrđeni položaji nizvodno? Svrha je isključivo teroristička. Ovako će u očaju dopustiti pregrijavanje reaktora nuklearnih centrala.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 08:25 |
|
|
Nakon oštećenje brane na Khakovki, Ukrajinci u strahu i očaju panično bježe sa onoga otoka na Dnjepru kod Khersona. Postrojbe Oružanih snaga Ukrajine započele su paničnu evakuaciju, ukrcavaju se u čamce i u strahu za svoj bijedni život pokušavaju pobjeći, ali ih neprestano gađaju ruski dronovi i udarne bespilotne letjelice, čamce odnosi struja, uništava ih vatra i tonu. Ukrajinska strana šalje nove čamce s obale, pokušavajući spasiti svoje nesretnike, ali i oni su pod vatrom.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 08:32 |
|
|
Sram te bilo bobovac, sve si bjedniji u mojim očima.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 08:47 |
|
|
Kako će ovi rusi nahebati nisu svjesni, sudbina srba iz hrvatske će bit kamilica za to. Kad krene naplata računa.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 08:50 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Rusi kopiraju taktike Ratka Mladića. Vjerojatno su dobro informirani o Domovinskom ratu, i o Perući brani.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 09:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39499 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovo s rušenjem brane pokazuje da su Rusi spremni na sve i koliko je opasno ono bespotrebno provociranje s upadima u Rusiju. Jasno je i onim svjesnijima na Zapadu da je režim u Moskvi spreman potegnuti i taktičke nuklearne udare pa peru ruke, zato sam i tvrdio da je to neviđena glupost Zelenskog koju vjerojatno i radi na svoju ruku.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 09:03 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ne, pa što? Principijelan je i drži stranu. Uredu je biti principijelan je i držati stranu. Mene više brine ta energija upotrijebljena na dehumanizaciju čitavog jednog naroda koji mu ništa nije kriv, istu je mogao upotrijebiti na krčenje djedovine i bukve koja raste iz njemu drage kuće.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 09:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Ovo s rušenjem brane pokazuje da su Rusi spremni na sve i koliko je opasno ono bespotrebno provociranje s upadima u Rusiju. Jasno je i onim svjesnijima na Zapadu da je režim u Moskvi spreman potegnuti i taktičke nuklearne udare pa peru ruke, zato sam i tvrdio da je to neviđena glupost Zelenskog koju vjerojatno i radi na svoju ruku. Ne može se rušenje brane dovesti u kontekst sa taktičkom nuklearkom. To je prelaženje crvene linije i aktiviranje svjetskog nuklearnog rata. Rusija je u ratu sa Ukrajinom. Ograničavanje sukoba na teritorij Ukrajine nema smisla. Svakako Rusi tvrde da su okupirani teritoriji Rusija. Da li to znači da ne bi trebali napadati ni Donbas, Krim?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 09:06 |
|
|
daramo je napisao/la: Ovo s rušenjem brane pokazuje da su Rusi spremni na sve i koliko je opasno ono bespotrebno provociranje s upadima u Rusiju. Jasno je i onim svjesnijima na Zapadu da je režim u Moskvi spreman potegnuti i taktičke nuklearne udare pa peru ruke, zato sam i tvrdio da je to neviđena glupost Zelenskog koju vjerojatno i radi na svoju ruku. Rusija je strana u ratu, sa teritorija RF ispljuju se projektili na imovinu građana druge države. Zašto bi Rusija trebala biti pošteđena? Iz humanitarnih razloga???
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 09:06 |
|
|
DrMag je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne, pa što? Principijelan je i drži stranu. Uredu je biti principijelan je i držati stranu. Mene više brine ta energija upotrijebljena na dehumanizaciju čitavog jednog naroda koji mu ništa nije kriv, istu je mogao upotrijebiti na krčenje djedovine i bukve koja raste iz njemu drage kuće. To je matrica, moraš biti na toj strani da bi to razumio. Ovako možemo samo konstatovati da je Risto Đogo živ i da živi u svojim sljedbenicima. To je bio njegov način dehumanizacije. Vidi se taj potpis.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 06 lip 2023, 09:09 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Primarijus je napisao/la: Kako će ovi rusi nahebati nisu svjesni, sudbina srba iz hrvatske će bit kamilica za to. Kad krene naplata računa. Jel to priznaješ da postoji namjera etničkog čišćenja a ne daj Bože i genocida prema ruskom narodu?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|