|
|
Stranica: 36/47.
|
[ 1163 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 10:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39516 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Za Krupu upitno hoće li dobiti licencu za Premijer ligu, onda vjerojatno ostaje Leotar. Iako bi bilo zanimljivije i pravednije napraviti final four kao Englezi da se igra tipa na Bilinom polju Leotar, Sloboda i drugoplasirani iz liga FBiH i RS.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 11:00 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Treba ukinut pravilo da uvijek ulazi jedan klub iz tzv. rs, oni su najveća fukara i bijeda i svi njihovi klubovi se svake godine bore za opstanak izuzev Borca koji ima podršku politike i sudija. Ostali bi sa max 2 kluba jer je Prva li FBIH duplo jača. Mogu dva ispasti, tako da će se to kroz duži niz gidina iskristalizirati i u ligi ostati najbolji, bez obzira odakle su.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 11:01 |
|
|
daramo je napisao/la: Za Krupu upitno hoće li dobiti licencu za Premijer ligu, onda vjerojatno ostaje Leotar. Iako bi bilo zanimljivije i pravednije napraviti final four kao Englezi da se igra tipa na Bilinom polju Leotar, Sloboda i drugoplasirani iz liga FBiH i RS. Smiješno je da ostane Leotar koji je po svim pravilima ispao. Prošle sezone isto nije mogla Krupa, onda je išla Sloga Doboj kao druga ekipa RS prvenstva. Da bi bio neki play-in, morale bi se mijenjati propozicije takmičenja. Za ovu sezonu to nije moguće.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 11:06 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Treba ukinut pravilo da uvijek ulazi jedan klub iz tzv. rs, oni su najveća fukara i bijeda i svi njihovi klubovi se svake godine bore za opstanak izuzev Borca koji ima podršku politike i sudija. Ostali bi sa max 2 kluba jer je Prva li FBIH duplo jača. Pa i Borac je postao stabilan premijerligaš kako im Dodik pumpa pare. Prije toga su šetali između Premijer lige p Prve lige RS. Nisu oni za više od kukuruzišta u Bijeljini, neka regionalna bh liga gdje sudiju ganjaju po kukuruzima nakon penala.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 11:11 |
|
|
Lipo je vidit Hrvatsku dominaciju ipak smo mi nogometna nacija.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 11:40 |
|
|
Imota je napisao/la: Lipo je vidit Hrvatsku dominaciju ipak smo mi nogometna nacija. Što jest jest. Zadali ste zadaću i u Premijer ligi
|
|
Vrh |
|
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 15:17 |
|
|
40 % 1 lige BIH su Hrvatski klubovi , a nas je 15 % populacije .
Ovo je nelegalno predlažem izbacivanje 2,5 Hrvatska kluba . Nek ostane 1,5 kako nam spada po postotku populacije .
_________________ OSRH Preko rijeke od mora Izrael se širit mora !
צְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל
|
|
Vrh |
|
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 15:23 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 15:24 |
|
|
Srednji Prst je napisao/la: 40 % 1 lige BIH su Hrvatski klubovi , a nas je 15 % populacije .
Ovo je nelegalno predlažem izbacivanje 2,5 Hrvatska kluba . Nek ostane 1,5 kako nam spada po postotku populacije . Po nacionalnom ključu je formirana liga, a poslije ide jedan iz RS, jedan iz FBiH bez obzira koja dva ispadaju. Kao što rekoh, Zrinjski je podigao letvicu, postavio standarde za ovu ligu i tu se mora odati priznanje. Široki je neko vrijeme u padu. Posušje fina priča. Mali klub, ima navijače za razliku recimo od Radnika iz Bijeljine koja je veća sredina, al imaš 40 navijača na utakmicama. GOŠK je zapravo šetalica između liga i oni su priča za sebe. Dobro trguju, recimo
|
|
Vrh |
|
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 30 svi 2023, 15:27 |
|
|
BOLA ZRINJSKI ŠTA JE S TOBOM , ZAŠTO MELJEŠ SVE PRED SOBOM ?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 05 lip 2023, 20:50 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kao neko ko je gledao većinu premjerligaša uživo ove sezone, daću svoju listu 5 najboljih fubalera. Proizvoljan redoslijed: -Mario Vrančić(Sarajevo) -Mario Ćuze (Zrinjski) -Dal Varešanović(Sarajevo) -Bože Vukoja(Široki Brijeg) -Almedin Ziljkić(Sarajevo) Izgleda da je renomirani fudbalski portal Transfermarkt uvažio moje sugestije glede kvalitete igrača u premjer ligi, te tako od 5 igrača koje sam naveo, tri su u top 5 po cijeni. Naravno ako uzmemo u obzir vrančićeve godine(34) jedini kojeg sam ofulao i koji je podbacio je Bože Vukoja. Zašto, ne znam.
Privitak/ci: |
Screenshot_2023-06-05-19-23-14-831-edit_com.android.chrome.jpg [ 356.27 KiB | Pogledano 1285 put/a. ]
|
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 05 lip 2023, 22:51 |
|
|
Po kojoj osnovi Dal Varešanović ima hrvatsko državljanstvo? Nije li on bio samo neko kratko vrijeme u Dinamu kad je imao oko 15 godina?
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 06 lip 2023, 18:43 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3802 Lokacija: Stolni grad
|
Renomirani kojeg za BH ligu uređuje pitar iz Njemačke, tvoja predviđanja smo vidjeli u vidu ispadanja Posušja iz lige, a na kraju ispali tvoji seljaci iz Tuzle.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 06 lip 2023, 19:42 |
|
|
Gazda je napisao/la: Renomirani kojeg za BH ligu uređuje pitar iz Njemačke, tvoja predviđanja smo vidjeli u vidu ispadanja Posušja iz lige, a na kraju ispali tvoji seljaci iz Tuzle. Haha ma sta ti znas, ti si nabrajo tamo neke desete fudbalere nemas pojma
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 06 lip 2023, 22:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Gazda je napisao/la: Renomirani kojeg za BH ligu uređuje pitar iz Njemačke, tvoja predviđanja smo vidjeli u vidu ispadanja Posušja iz lige, a na kraju ispali tvoji seljaci iz Tuzle. Haha ma sta ti znas, ti si nabrajo tamo neke desete fudbalere nemas pojma Pravi si musliman, po istom principu i 3(Bilbija, Ćuže, Ćorluka) od 5 koje sam ja naveo su u top5. Pati gubo jer deveta dolazi i europske skupine.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 06 lip 2023, 22:40 |
|
|
Gazda je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Haha ma sta ti znas, ti si nabrajo tamo neke desete fudbalere nemas pojma Pravi si musliman, po istom principu i 3(Bilbija, Ćuže, Ćorluka) od 5 koje sam ja naveo su u top5. Pati gubo jer deveta dolazi i europske skupine. Vjestacki klub sa vjestackim navijacima. Djed ti se prevrce u grobu
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 06 lip 2023, 23:17 |
|
|
Gazda je napisao/la: Renomirani kojeg za BH ligu uređuje pitar iz Njemačke, tvoja predviđanja smo vidjeli u vidu ispadanja Posušja iz lige, a na kraju ispali tvoji seljaci iz Tuzle. istina, aktivan je na sportsport.ba forumu gdje je predmet sprdnje. nick zukanović, ili kako li već
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 lip 2023, 00:33 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2409 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Karabaja je napisao/la: Gazda je napisao/la: Pravi si musliman, po istom principu i 3(Bilbija, Ćuže, Ćorluka) od 5 koje sam ja naveo su u top5. Pati gubo jer deveta dolazi i europske skupine. Vjestacki klub sa vjestackim navijacima. Djed ti se prevrce u grobu Ne počinje povijest 45., doduše to vam je najdalje što idete, uglavnom vam počinje 92.-93. Brabonjak jedan potručeni ti ćeš o okretanju đedova u grobu Dosta off topica
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 lip 2023, 07:50 |
|
|
saskia je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vjestacki klub sa vjestackim navijacima. Djed ti se prevrce u grobu Ne počinje povijest 45., doduše to vam je najdalje što idete, uglavnom vam počinje 92.-93. Brabonjak jedan potručeni ti ćeš o okretanju đedova u grobu Dosta off topica Dođi na sarajevski derbi da vidis sta su klubovi, navijači i tradicija. I nema potrebe da vrijeđaš, spomenuo sam djeda jer je on rekao da mu je djed bio vođa škripara po cemu su navijaci sirokog dobili ime, a on navija za Zrinjski
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 lip 2023, 08:18 |
|
|
Činjenica da je veliki minus Zrinjskom broj aktivnih navijača. Je li Hrvate Mostara i uopće Hercegovine ne interesuje toliko fudbal ili je nešto drugo posrijedi? Recimo Posušje za svoje standarde ima odlične brojke na tribinama.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 lip 2023, 09:14 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Činjenica da je veliki minus Zrinjskom broj aktivnih navijača. Je li Hrvate Mostara i uopće Hercegovine ne interesuje toliko fudbal ili je nešto drugo posrijedi? Recimo Posušje za svoje standarde ima odlične brojke na tribinama. Nemaš ti pojma, Zrinjski ima najkonstantnije navijače što doma što u gostima, Posušje uopće nema navijače sve su to simpatizeri isto kao i druga dva Hercegovačka kluba velez i Široki, bog te neću jebo u gabeli je njih 10 u kopu znalo bit.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 lip 2023, 09:20 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dođi na sarajevski derbi da vidis sta su klubovi, navijači i tradicija.
I nema potrebe da vrijeđaš, spomenuo sam djeda jer je on rekao da mu je djed bio vođa škripara po cemu su navijaci sirokog dobili ime, a on navija za Zrinjski Pradjed ne djed, a nisam škripar jer sam rođen 5min od stadiona pod BB i idem na stajanje od svoje 10g. U Sarajevu jedino možeš vidjeti tradiciju psovanja članova obitelji vlastitim igračina.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 lip 2023, 09:21 |
|
|
Gazda je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Činjenica da je veliki minus Zrinjskom broj aktivnih navijača. Je li Hrvate Mostara i uopće Hercegovine ne interesuje toliko fudbal ili je nešto drugo posrijedi? Recimo Posušje za svoje standarde ima odlične brojke na tribinama. Nemaš ti pojma, Zrinjski ima najkonstantnije navijače što doma što u gostima, Posušje uopće nema navijače sve su to simpatizeri isto kao i druga dva Hercegovačka kluba velez i Široki, bog te neću jebo u gabeli je njih 10 u kopu znalo bit. Umiješ li ti čitati? Gdje sam ja pričao o konstanti? Mada nisi ni tu u pravu. Nema sigurno konstantnije od Manijaka i Pitara. Ne znam jesi li pratio ovu sezonu, a pričam o domaćem terenu, Posušje je uvijek imalo dobru posjetu na stadionu. Dakle, ovo gore još jednom - Zrinjski kao top ekipa lige, kao uzastopni šampion mora imati više navijača na tribinama.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 lip 2023, 09:43 |
|
|
Domaća utkamica, derbi protiv Širokog Briga. Gostovanje kup utakmica drugo kolo protiv drugoligaša u faking Bjeljini. Gostovanje u Konjicu po ekstremnom nevremenu, prije toga su i Manijaci gostovali, mislim da ih je manje bilo, a Konjic im je navijačka baza, isto je kiša padala, nešto slabije.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 07 lip 2023, 09:51 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2409 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Posušje za svoje standarde ima najposjećeniji stadion u BiH. Navijači su nešto drugo, Posušje ih nema, tek Široki i Mostar. U odnosu na Zrinjski po posjećenosti jedino Željo pravi razliku.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|