|
|
Stranica: 20/24.
|
[ 589 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:17 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: General Milivoj Petković mislim da je tad bio.
Markan kaže Blaškić ? Markan griješi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:20 |
|
|
Da Kordić kaže kao missica da želi "world peace", čaršija bi opet to nekako iztakijala
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:20 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Bugojno i Travnik nisu pali zbog Blaskica ili Petkovica vec zbog "nemojmo ljutiti muslimane, oni su nasi saveznici, daj pazite sta radite" Pa moj Crni, neće obični vojnik sprovoditi strategiju. Gdje je zapovijedna odgovornost. Kad je došao Praljak uspostavili smo ravnotežu.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Na stranu Kordićevo generiranje skandala i bacanja lopte na volej protivnicima, mene zanima tko je bio na čelu HVO Srednje Bosne kada su Bugojno i Travnik pali.
Bugojno palo, u kojem su Hrvati bili jednako brojni kao Muslimani, naslonjeni na homogeni hrvatski etnički prostor prema Kupresu i Rami, i imali praktički jedini prisup oružju.
Tko je bio taj sposobnjaković. General Milivoj Petković mislim da je tad bio. Zapovjednik Zbornog područja je bio Blaškić.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:24 |
|
|
Otvorite ovaj rad i sve ćete vidit U radu ovo piše
"Sistem dvojne vlasti na određenom području dodatno je komplicirao odnos već ionako zamršenog slučaja uprave HZ HB nad Bugojnom. Naime, Bugojno se nalazilo u zoni odgovornosti operativne zone SZH sa sjedištem u Tomislavgradu, a politički je pripadalo Travničkoj regionalnoj zajednici koja je geografski bila dijelom operativne zone Srednja Bosna. Same operativne zone nisu nikada uspjele postići dobru komunikaciju i uvezanost u svom djelovanju pa su i takve okolnosti uvjetovale donošenje političkih i vojnih odluka često nevezanih za vrhovne strukture vlasti."
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sve što vidim je rezultat.
A rezultat je da Kordić svakih par mjeseci zabija nam izjavama autogol, daje kornere protivnicima, baca im na volej itd.
Zar ne može jednostavno smješkati se, kad ne već može kontrolirati šta izlazi iz usta kao mnogo inteligentnijii Lendo? Ma nema to veze, sitne prijevare, valja nam više Plenkovićev usklađeni interes sa Amerikom koliko sva muslimanska "inteligencija". Inteligentni Lendo haha  . Eto recimo neka uspiju i vrate Kordića u zatvor, opet im ode desetine tisuća mladih ove godine. Bivši narod koji se glupira sa nebitnim stvarima i kocka sa vlastitom budućnosti.
1197 of 2558 - 46.79%
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ako vam smeta što je Kordić rekao muslimanska propaganda je ostvarila svoj cilj. Njihov cilj je da vas ušute i da oborite glavu kad begovi žele.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:27 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: General Milivoj Petković mislim da je tad bio.
Zapovjednik Zbornog područja je bio Blaškić. Nema smisla kriviti Blaškića za pad Bugojna. 
1197 of 2558 - 46.79%
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:31 |
|
|
Taj link od @HHerceg moguće da im trojana, čisto da znate. Bar meni javlja. Iako https://www.virustotal.com/gui/url/2768 ... ?nocache=1kaže da je sve ok.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26523 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Blaškić. Ok. Da malo pojasnimo. Travnik je bio u Operativnom području HVO Središnja Bosna kojom je zapovjedao Tihomir Blaškić. Bugojno je bilo u Operativnom području HVO Sjeverozapadna Hercegovina kojim je zapovjedao Željko Šiljeg.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zapovjednik Zbornog područja je bio Blaškić. Nema smisla kriviti Blaškića za pad Bugojna.  Ne krivim nikoga, samo kažem da je bio Zapovjednik ZP SB. Bobovac je napisao/la: Bugojno je bilo u Operativnom području HVO Sjeverozapadna Hercegovina kojim je zapovjedao Željko Šiljeg. Bugojno je mislim kasnije prebačeno u SH, tijekom preustroja.
|
|
Vrh |
|
 |
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:41 |
|
|
Oglasio se Schmidt: Pozivam tužilaštvo da otvori istragu protiv Darija Kordića https://www.klix.ba/vijesti/bih/oglasio ... /230612139
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:47 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6644 Lokacija: Izvan sebe
|
Abdurahman Bosna je napisao/la: Oglasio se Schmidt: Pozivam tužilaštvo da otvori istragu protiv Darija Kordića https://www.klix.ba/vijesti/bih/oglasio ... /230612139Podlegao sda propagandi.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:47 |
|
|
Abdurahman Bosna je napisao/la: Oglasio se Schmidt: Pozivam tužilaštvo da otvori istragu protiv Darija Kordića https://www.klix.ba/vijesti/bih/oglasio ... /230612139Pravna država funkcionira. Bravo Schmidt! Islamisti na aparatima. 
1197 of 2558 - 46.79%
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
novem je napisao/la: Taj link od @HHerceg moguće da im trojana, čisto da znate. Bar meni javlja. Iako https://www.virustotal.com/gui/url/2768 ... ?nocache=1kaže da je sve ok. Ja imam Kaspersky, ništa mi ne javlja. Ako netko želi čitat ime rada je: Hrvatsko-muslimanski sukob na području Bugojna Zrno, Tomislav Master's thesis / Diplomski rad 2017
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:55 |
|
|
Inače, sam slučaj Daria Kordića pokazuje da su Hrvati u ratu u BiH pretrpjeli teški poraz. Čisto zbog toga što on, a i Blaškić, žive u izgnanstvu u Zagrebu, daleko do gradova koje su u ratu branili. Ne mogu se vratiti i tamo živjeti. Muslimanski osuđenici to mogu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Inače, sam slučaj Daria Kordića pokazuje da su Hrvati u ratu u BiH pretrpjeli teški poraz. Čisto zbog toga što on, a i Blaškić, žive u izgnanstvu u Zagrebu, daleko do gradova koje su u ratu branili. Ne mogu se vratiti i tamo živjeti. Muslimanski osuđenici to mogu. Mogu, ali to je njihov izbor.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:56 |
|
|
Ne bih rekao da je to ikakav dokaz.
Oni se i jesu borili za Hrvatsku a zive u EU sad. Bosnjacki ne mogu u EU.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 17:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: Inače, sam slučaj Daria Kordića pokazuje da su Hrvati u ratu u BiH pretrpjeli teški poraz. Čisto zbog toga što on, a i Blaškić, žive u izgnanstvu u Zagrebu, daleko do gradova koje su u ratu branili. Ne mogu se vratiti i tamo živjeti. Muslimanski osuđenici to mogu. Haag se desio 10-ak, 15 godina poslije rata.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 18:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Inače, sam slučaj Daria Kordića pokazuje da su Hrvati u ratu u BiH pretrpjeli teški poraz. Čisto zbog toga što on, a i Blaškić, žive u izgnanstvu u Zagrebu, daleko do gradova koje su u ratu branili. Ne mogu se vratiti i tamo živjeti. Muslimanski osuđenici to mogu. Haag se desio 10-ak, 15 godina poslije rata. Kaj?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 18:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Haag se desio 10-ak, 15 godina poslije rata.
Kaj? Presude.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Junak
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 18:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako vam smeta što je Kordić rekao muslimanska propaganda je ostvarila svoj cilj. Njihov cilj je da vas ušute i da oborite glavu kad begovi žele. Slazem se. Potcinjavali su Nas slabiji oduvijek. Ali ako im je to satisfakcija, pa neka im I bude. U realnosti je to jos jedna pobjeda nas Hrvata jer im oduzima vremena I vremena koje su mogli iskoristiti za puno bolje namjene dok im se dogada genosajd. Treba govna svesti na broj od 0.5 mil ljudi, e Onda je to to.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=55n1fGVjHEk
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 18:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41489 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Abdurahman Bosna je napisao/la: Oglasio se Schmidt: Pozivam tužilaštvo da otvori istragu protiv Darija Kordića https://www.klix.ba/vijesti/bih/oglasio ... /230612139Pravna država funkcionira. Bravo Schmidt! Islamisti na aparatima.  Koji dan prije SDAlije su tvrdile da se Mahmuljin progoni što je Bošnjak, da se optužnicama izjednačuje žrtva i agresor. Iz ovoga jasno da SDA AID još uvijek kontrolira medije i u BiH i u Hrvatskoj. Mora se priznati da odlično i kordinirano svi pokrivaju svoju zločine o obljetnici masakra nad djecom u Vitezu niti riječi, ispast će na kraju da je Kordić i za to odgovoran, nije da nisu već tvrdili da je HVO.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 18:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41489 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Haram je napisao/la: Ne bih rekao da je to ikakav dokaz.
Oni se i jesu borili za Hrvatsku a zive u EU sad. Bosnjacki ne mogu u EU. Za Hrvatsku se borili okruženi u enklavi, je kao i tvoji u Gorazdu što su se onda borili za islam a ne za goli opstanak.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dario Kordić Postano: 12 lip 2023, 18:43 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: General Milivoj Petković mislim da je tad bio.
Markan kaže Blaškić ? Hm, mi do danas ne znamo ko je bio zapovjednik zbornog područja u tim presudnim trenutcima. Pitam se kako smo uopće opstali pored paralelnih linija zapovjedanja, kumova i rodjaka. Tek je general Roso uveo red, do tada glumljene zapovjednika i generala.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|