A ne znam baš muslimanske dijelove bih, ima dosta tih gradova veličine čakovca otprilike za koje nikad nisam čuo Recimo, za živinice ne bi nikad čuo da onaj ljigavac iz BB nije od tamo
Zašto? Samo zbog ove teme ili inače? Bilo mi je čudno da je tema u istočnoj bosni, a činilo mi se da je u istoj regiji ko usora, samo dva pitanja sam pito, i jedna konstatacija o bošnjačkim gradićima
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
Lebowski je napisao/la:
Dobro, nije ni Doboj grad k'o što je nekad bio. Jedino što ima dobar noćni život, a za život su bolja sva sela oko njega.
Jebaji ga, ima status grada.
Još je Doboj dobar na šta liči primjerice Derventa, do duše dosta manji grad. Ko što kažu "broj cipela 42, a smrde za 58".
Ne sviđa mi se kod tih naselja oko Doboja da ništa nije sagrađeno po nekim urbanističkim planovima i pravilima, prometni kolaps itd. Pogotovo ovaj južni dio. Doboj Jug, Matuzići, Jelah...
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26342 Lokacija: Heartbreak Hotel
Pa i meni je malo čudno to lociranje Gračanice u Istočnu Bosnu. Ne znam ni sam gdje bih je stavio? Ona je negdje na granici svjetova. Možda najbolji odgovor mogu dati oni koji u njoj žive - dakle Lebowski u kojem je dijelu Bosne Gračanica?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17985 Lokacija: Drina je na granici!
Bobovac je napisao/la:
Pa i meni je malo čudno to lociranje Gračanice u Istočnu Bosnu. Ne znam ni sam gdje bih je stavio? Ona je negdje na granici svjetova. Možda najbolji odgovor mogu dati oni koji u njoj žive - dakle Lebowski u kojem je dijelu Bosne Gračanica?
Jugozapadno-zapadni dio - sjevero-istočne Bosne
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
vidljivi hrvatski korijeni muslimanskog stanovnistva
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.