|
|
Stranica: 45/68.
|
[ 1685 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 14 lip 2023, 23:09 |
|
|
|
Zanimljivo je i to da je BiH protektorat još uvijek otuđen od matice Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 14 lip 2023, 23:51 |
|
|
Novdan je napisao/la: Zanimljivo da su "specijalci" ljudi starije životne dobi i da nemaju odore specijalnih snaga Pored njih u onoj kesi grickalice i i čips 
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Megatron
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 01:07 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Koja je ovo losa rezija jebote...
Promenite i reditelja i scenaristu, postaje negledljivo. Ja ne mogu da verujem da je neko toliko glup da se i dalje peca na ovu predstavu. Svi vide koliko je izdajničko govno, i sad kobajagi hapsi neke šiptare da pokaže kakav je on baja, da naloži krezubu sirotinju koja je ucenjena da glasa za njega da eto on kao nešto radi.
_________________ ex Skeletor
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 10:24 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 11:50 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Koja su to govna. Koju poruku salju ovim sranjem i izdvajanjem teritorije Kosova? Porobite, unistite, silujte, napravite masovne grobnice, etnicko čišćenje i genocid… to cemo mi nagraditi sve na kraju! Srbi kao uzor, kad bude sljedece sranje na Balkanu!
Fuj!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 13:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Koja su to govna. Koju poruku salju ovim sranjem i izdvajanjem teritorije Kosova? Porobite, unistite, silujte, napravite masovne grobnice, etnicko čišćenje i genocid… to cemo mi nagraditi sve na kraju! Srbi kao uzor, kad bude sljedece sranje na Balkanu!
Fuj! Upravo tako. Genocid je isplativ posao. Osude par najviše pozicioniranih poput Karadžića, a narod kao kolektiv bude nagrađen. Odličan posao, realno. No, da se vratimo na novu krizu na sjeveru Kosova. Poruka je: slobodno tucite pripadnike NATO vojske, slobodno pravite nerede, veličajte Putina i vrijeđajte NATO - mi ćemo vam dati ustupke, nagradit ćemo vas zbog divljaštva. No nažalost nemamo se čemu čuditi, ni prvi ni zadnji primjer licemjerja Zapada
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 13:38 |
|
|
Novdan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Koja su to govna. Koju poruku salju ovim sranjem i izdvajanjem teritorije Kosova? Porobite, unistite, silujte, napravite masovne grobnice, etnicko čišćenje i genocid… to cemo mi nagraditi sve na kraju! Srbi kao uzor, kad bude sljedece sranje na Balkanu!
Fuj! Upravo tako. Genocid je isplativ posao. Osude par najviše pozicioniranih poput Karadžića, a narod kao kolektiv bude nagrađen. Odličan posao, realno. No, da se vratimo na novu krizu na sjeveru Kosova. Poruka je: slobodno tucite pripadnike NATO vojske, slobodno pravite nerede, veličajte Putina i vrijeđajte NATO - mi ćemo vam dati ustupke, nagradit ćemo vas zbog divljaštva. No nažalost nemamo se čemu čuditi, ni prvi ni zadnji primjer licemjerja Zapada Čime je Vučić pridobio Zapad? Je li to zbog par granata koje šalju Ukrajini ili Zapad misli da će im popuštanjem udobrovoljiti da budu u potpunosti sa njihovom linijom? što je naravno naivno ili ima tu još nečeg?
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 13:42 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Novdan je napisao/la: Upravo tako. Genocid je isplativ posao. Osude par najviše pozicioniranih poput Karadžića, a narod kao kolektiv bude nagrađen. Odličan posao, realno.
No, da se vratimo na novu krizu na sjeveru Kosova.
Poruka je: slobodno tucite pripadnike NATO vojske, slobodno pravite nerede, veličajte Putina i vrijeđajte NATO - mi ćemo vam dati ustupke, nagradit ćemo vas zbog divljaštva.
No nažalost nemamo se čemu čuditi, ni prvi ni zadnji primjer licemjerja Zapada
Čime je Vučić pridobio Zapad? Je li to zbog par granata koje šalju Ukrajini ili Zapad misli da će im popuštanjem udobrovoljiti da budu u potpunosti sa njihovom linijom? što je naravno naivno ili ima tu još nečeg? Ovo što govoriš + još jedna stvar. Mislim da se oni boje praviti represiju nad Srbima sa sjevera Republike Kosovo. Represija nad Srbima je nužna jer na sjeveru Albanaca nema, tako da bi stalno morala biti čvrsta policijska država. Jednino da se ide mijenjati etnička struktura ujedinjavanjem Mitrovice, dijeljenjem stanova Albancima u Zvečanu i Leposaviću. To bi dovelo do dodatnih natezanja, Beograd doduše nema nikakvu drugu opciju, msm što mogu... vojskom napasti NATO i fasovati još jače bombardiranje. No, mislim da Zapad jednostavno gleda da izbjegne bilo kakve krize i uvijek ide linijom manjeg otpora, kraktoročni mir im je iznad svega. Kratkoročni mir teško možeš imati, ako sjever Kosova daš 1/1 na upravljanje Prištini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 13:54 |
|
|
Novdan je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Čime je Vučić pridobio Zapad? Je li to zbog par granata koje šalju Ukrajini ili Zapad misli da će im popuštanjem udobrovoljiti da budu u potpunosti sa njihovom linijom? što je naravno naivno ili ima tu još nečeg?
Ovo što govoriš + još jedna stvar. Mislim da se oni boje praviti represiju nad Srbima sa sjevera Republike Kosovo. Represija nad Srbima je nužna jer na sjeveru Albanaca nema, tako da bi stalno morala biti čvrsta policijska država. Jednino da se ide mijenjati etnička struktura ujedinjavanjem Mitrovice, dijeljenjem stanova Albancima u Zvečanu i Leposaviću. To bi dovelo do dodatnih natezanja, Beograd doduše nema nikakvu drugu opciju, msm što mogu... vojskom napasti NATO i fasovati još jače bombardiranje. No, mislim da Zapad jednostavno gleda da izbjegne bilo kakve krize i uvijek ide linijom manjeg otpora, kraktoročni mir im je iznad svega. Kratkoročni mir teško možeš imati, ako sjever Kosova daš 1/1 na upravljanje Prištini. Ne znam baš za represiju. Srbi nemaju tu naviku trpjeti represiju, i vjerujem da bi se brzo smirili ili otišli samo da nema više pendrečenja. 35 tisuća Srba na sjeveru Kosova ne mogu biti nikakav faktor, pa ni remetilački. To je pučanstvo manjeg gradića. Da ih je 350 tisuća to bi već bio izazov kako ih držati pod kontrolom, a da ne spominjem da će se neki od njih i prodati Albancima za dobre pare i pozicije. Vjerujem da je Albancima cilj kolonizacija sjevera Kosova, a Srbi su im to isporučili na pladnju. Sad sam sjetio sj. Irske. Izvorno 100% irska, a danas pola-pola, možda tako bude i sa sjeverom Kosova.
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 14:06 |
|
|
Evo jednog primjera kako se Srbi prodaju. U kosovskom Ustavnom sudu uvijek ima jedan Srbin, a dotični ne samo što je prihvatio biti dio institucija "lažne države Kosovo", nego je i glasao za nesuglasnost Briselskog sporazuma sa Ustavom Kosova. https://gjk-ks.org/sr/ustavni-sud/sasta ... je/#nav-id
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 15:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44258 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Odakle znaš da je taj politički Srbin, vjerojatno je nametnut kao i nama u Ustavnom sudu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 15:49 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Novdan je napisao/la: Ovo što govoriš + još jedna stvar. Mislim da se oni boje praviti represiju nad Srbima sa sjevera Republike Kosovo. Represija nad Srbima je nužna jer na sjeveru Albanaca nema, tako da bi stalno morala biti čvrsta policijska država. Jednino da se ide mijenjati etnička struktura ujedinjavanjem Mitrovice, dijeljenjem stanova Albancima u Zvečanu i Leposaviću.
To bi dovelo do dodatnih natezanja, Beograd doduše nema nikakvu drugu opciju, msm što mogu... vojskom napasti NATO i fasovati još jače bombardiranje.
No, mislim da Zapad jednostavno gleda da izbjegne bilo kakve krize i uvijek ide linijom manjeg otpora, kraktoročni mir im je iznad svega. Kratkoročni mir teško možeš imati, ako sjever Kosova daš 1/1 na upravljanje Prištini.
Ne znam baš za represiju. Srbi nemaju tu naviku trpjeti represiju, i vjerujem da bi se brzo smirili ili otišli samo da nema više pendrečenja. 35 tisuća Srba na sjeveru Kosova ne mogu biti nikakav faktor, pa ni remetilački. To je pučanstvo manjeg gradića. Da ih je 350 tisuća to bi već bio izazov kako ih držati pod kontrolom, a da ne spominjem da će se neki od njih i prodati Albancima za dobre pare i pozicije. Vjerujem da je Albancima cilj kolonizacija sjevera Kosova, a Srbi su im to isporučili na pladnju. Sad sam sjetio sj. Irske. Izvorno 100% irska, a danas pola-pola, možda tako bude i sa sjeverom Kosova. Dosta toga je moguće, ali nije u redu. Nije u redu vršiti represiju, nije u redu tjerati narod iz njihovih kuća, etnički čistiti, kolonizirati tuđe itd. To su sve pogrešne stvari.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1416 of 2558 - 55.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 15:55 |
|
|
|
Znakovita je sutnja zapada na ove zadnje radnje. Sve sam vise uvjeren kako je ovo kontrolirani kaos izazvan s ciljem da se skrene pažnja sa prosvjeda u srbiji, koji vrlo lako mogu izmaci kontroli
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 16:11 |
|
|
|
Odmah krece kuknjava zbog jednog teksta Jutarnjeg, koji usput ne moze ceo da se procita (ako neko moze neka ga okaci). Ne brinite Amerikanci i dalje vas vise vole. Uzgred koji su to americki izvori najavili izdvajanje severa KiM? Ja nista takvo nisam video otkad je propala ideja razmene teritorija pre pet godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Megatron
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 16:19 |
|
|
Diablo je napisao/la: Znakovita je sutnja zapada na ove zadnje radnje. Sve sam vise uvjeren kako je ovo kontrolirani kaos izazvan s ciljem da se skrene pažnja sa prosvjeda u srbiji, koji vrlo lako mogu izmaci kontroli Na dobrom si tragu ali nije cilj sprečiti proteste u Srbiji, imperija zla koja drži pičkoustog stoji i iza protesta, to je samo pretnja da mora da ispuni šta im je obećao (da prizna kosovo), inače će biti zamenjen nekim još poslušnijim. Ovo je sve teatar apsurda, on je rekao Srbima da bojkotuju izbore jer drugačije ne može da prizna kosovo, moraju šiptari da uspostave vlast i da se slomi duh Srba u tim opštinama. Naravno šiptari pobedili sa po 3 glasa u svakoj srpskoj opštini i sada je ova buka da ispadne kao da nije on iza toga, kao da je sve to neko drugi, kurti je kriv, nato, nisam ja izdajnik, evo vidite kako ih hapsim. Sve ovo je potpuno očigledno, deo iste predstave koja se igra od 2012. kada je potpisao briselski sporazum čim je došao na vlast.
_________________ ex Skeletor
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 19:25 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Evo jednog primjera kako se Srbi prodaju. U kosovskom Ustavnom sudu uvijek ima jedan Srbin, a dotični ne samo što je prihvatio biti dio institucija "lažne države Kosovo", nego je i glasao za nesuglasnost Briselskog sporazuma sa Ustavom Kosova. https://gjk-ks.org/sr/ustavni-sud/sasta ... je/#nav-idDa li je Sejdo Komsic primer kako se Hrvati prodaju 
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 19:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ne znam baš za represiju. Srbi nemaju tu naviku trpjeti represiju, i vjerujem da bi se brzo smirili ili otišli samo da nema više pendrečenja. 35 tisuća Srba na sjeveru Kosova ne mogu biti nikakav faktor, pa ni remetilački. To je pučanstvo manjeg gradića. Da ih je 350 tisuća to bi već bio izazov kako ih držati pod kontrolom, a da ne spominjem da će se neki od njih i prodati Albancima za dobre pare i pozicije. Vjerujem da je Albancima cilj kolonizacija sjevera Kosova, a Srbi su im to isporučili na pladnju. Sad sam sjetio sj. Irske. Izvorno 100% irska, a danas pola-pola, možda tako bude i sa sjeverom Kosova.
Dosta toga je moguće, ali nije u redu. Nije u redu vršiti represiju, nije u redu tjerati narod iz njihovih kuća, etnički čistiti, kolonizirati tuđe itd. To su sve pogrešne stvari. Republika Hrvatska u vrijeme Tuđmana je provodila plansku kolonizaciju većinski srpskih krajeva, s ciljem trajne promjene etničke strukture na štetu Srba, a u korist Hrvata. Tako je planski naseljen prostor Knina, Obrovca, Gračaca, Udbine, Vojnića, Hrvatske Kostajnice, Petrinje... Naseljenici su bili većinom bosanski Hrvati. Tuđman je sam rekao u brijunskim transkriptima da treba „TOBOŽE“ pozvati Srbe da ostanu u Hrvatskoj. Dakle vrlo je jasna namjera da se Srbe prvo otjera, a onda Hrvate naseli. Istu stvar je radila i Herceg-Bosna u npr. Stocu. S tim da ja nigdje nisam govorio da treba protjerivati Srbe, već samo da bi mogli izgraditi i stanove za Albance kako stanovništvo ne bi bilo čisto srpsko, jer je očito u takvim uvjetima teško imati mir. Prema tome, nemoj se praviti blesav i biti licemjeran. Drugo, represija apsolutno jest u redu, pod uvjetom da se vrši nad nasilnim prosvjednicima. Da su Srbi lojalni građani Republike Kosovo nikakva represija ne bi trebala biti izvršavana, apsolutno nikakva. No, nad nasilnim prosvjednicima je itekako nužna. I još jedna stvar,posebno mi je gnjusno kada baš ti govoriš o tome što su pogrešne stvari. Pogledaj si potpis. Sjeti se kako se na ovom forumu često ismijavaju bošnjačke žrtve izrazima poput „seoski dženostajd“. Pazi, ja nisam Bošnjak, a nisam bome ni halal Hrvat, ali mi se smuči kad vidim takvo dehumaniziranje. Razumijem da postoji nacionalna netrpeljivost, ali vi ste otišli u morbidnu krajnost. I onda baš ti kreneš moralizirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 19:49 |
|
|
Novdan je napisao/la: Drugo, represija apsolutno jest u redu, pod uvjetom da se vrši nad nasilnim prosvjednicima. Da su Srbi lojalni građani Republike Kosovo nikakva represija ne bi trebala biti izvršavana, apsolutno nikakva. No, nad nasilnim prosvjednicima je itekako nužna.
Drugo, represija apsolutno jest u redu, pod uvjetom da se vrši nad nasilnim prosvjednicima. Da su Albanci lojalni građani Republike Srbije nikakva represija ne bi trebala biti izvršavana, apsolutno nikakva. No, nad nasilnim prosvjednicima je itekako nužna. Ajde sad da cujemo te neke jadne spinove kako to ne da nije isto, ni slicno, nego je sasvim drugacije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 19:50 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Novdan je napisao/la: Drugo, represija apsolutno jest u redu, pod uvjetom da se vrši nad nasilnim prosvjednicima. Da su Srbi lojalni građani Republike Kosovo nikakva represija ne bi trebala biti izvršavana, apsolutno nikakva. No, nad nasilnim prosvjednicima je itekako nužna.
Drugo, represija apsolutno jest u redu, pod uvjetom da se vrši nad nasilnim prosvjednicima. Da su Albanci lojalni građani Republike Srbije nikakva represija ne bi trebala biti izvršavana, apsolutno nikakva. No, nad nasilnim prosvjednicima je itekako nužna. Ajde sad da cujemo te neke jadne spinove kako to ne da nije isto, ni slicno, nego je sasvim drugacije... Pa legendo, imaš nasilne srpske nacionaliste koji kamenuju policiju i KFOR. Misliš da ih ne treba pendrečiti? U Hrvatskoj imaš Srba koji žive najnormalnije kao građani RH, imaju svoje kulturne manifestacije, svoje crkve, svoje zastave. Nitko ih ne dira. No, da ti isti Srbi krenu razbijati aute hrvatske policije i gađati policajce kamenjem, naravno da bi ih trebalo napendrečiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 19:58 |
|
|
Novdan je napisao/la: Pa legendo, imaš nasilne srpske nacionaliste koji kamenuju policiju i KFOR. Misliš da ih ne treba pendrečiti? U Hrvatskoj imaš Srba koji žive najnormalnije kao građani RH, imaju svoje kulturne manifestacije, svoje crkve, svoje zastave. Nitko ih ne dira. No, da ti isti Srbi krenu razbijati aute hrvatske policije i gađati policajce kamenjem, naravno da bi ih trebalo napendrečiti.
Legendo, citirao sam te i samo zameni dve reci... nisi ni pokusao da odgovoris na to... Albanci su cim je Tito umro, napravili bunt na Kosovu 1981, takav da je vojska morala da ga ugusi... pa je posle bila kmeka, jadni Albanci, sta im rade Srbi... a imali su 100 puta vise tada nego danas Srbi na Kosovu. Posle su napravili bukvalno teroristicku organizaciju UCK, koja je kao takva i zavedena bila u Americi, dok ih nisu iskoristili kao korisne idiote da zapocnu rat na Kosovu jos u zimu 1997. godine. Mnogo je postenije reci, navijamo protiv Srba na svakom mestu... nema principa, nego gde nam kako odgovara. Ovo pozivanje protiv nasilja, a Srbi dole zive kao u getu vec 25 godina, bez ikakvih kolektivnih prava... to je vec jadno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 20:07 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Novdan je napisao/la: Pa legendo, imaš nasilne srpske nacionaliste koji kamenuju policiju i KFOR. Misliš da ih ne treba pendrečiti? U Hrvatskoj imaš Srba koji žive najnormalnije kao građani RH, imaju svoje kulturne manifestacije, svoje crkve, svoje zastave. Nitko ih ne dira. No, da ti isti Srbi krenu razbijati aute hrvatske policije i gađati policajce kamenjem, naravno da bi ih trebalo napendrečiti.
Legendo, citirao sam te i samo zameni dve reci... nisi ni pokusao da odgovoris na to... Albanci su cim je Tito umro, napravili bunt na Kosovu 1981, takav da je vojska morala da ga ugusi... pa je posle bila kmeka, jadni Albanci, sta im rade Srbi... a imali su 100 puta vise tada nego danas Srbi na Kosovu. Posle su napravili bukvalno teroristicku organizaciju UCK, koja je kao takva i zavedena bila u Americi, dok ih nisu iskoristili kao korisne idiote da zapocnu rat na Kosovu jos u zimu 1997. godine. Mnogo je postenije reci, navijamo protiv Srba na svakom mestu... nema principa, nego gde nam kako odgovara. Ovo pozivanje protiv nasilja, a Srbi dole zive kao u getu vec 25 godina, bez ikakvih kolektivnih prava... to je vec jadno. Ne mogu biti lojalni građani države koja ih sustavno uništava i ugnjetava. Država Srbija je još od 1878 počela etnički čistiti albanske prostore (Toplica, Kuršumlija...) Onda imamo zločinački režim Karađorđevića koji vrši represije nad Albancima, planski naseljava velik broj Srba i Crnogoraca, zabranjuje albanske škole itd.. Onda imamo brutalnu represiju Rankovića. Jedini period, ali jedini period kada Albanci nisu bili zlostavljani u srpskoj državi je kratko razdoblje između ustava 1974. i stupanja Miloševića na vlast. Taj Milošević ILEGALNO ruši autonomiju Kosova, započinje nova (stara) represija nad Albancima. Ibrahim Rugova predvodi mirne prosvjede, no oni nisu urodili plodom. Dolazi do vojnog ustanka, a njega MIlošević krši ne samo borbom protiv ustanika, već ratom protiv čitavog albanskog stanovništva. Vrši masovno etničko čišćenje, preko 800 tisuća Albanaca bježi itd.. Srbi su DOKAZALI da ne žele dati Albancima priliku da žive dostojanstveno. Nisu im dali ni u vrijeme Kraljevine Srbije, ni u prvoj Jugi, ni u drugoj Jugi (osim kratko vrijeme kad ih je Tito natjerao), niti u vrijeme Miloševića. KOSOVO NIJE SRBIJA. Zašto? Jer bi bilo nepravedno dati tu etničku ALBANSKU ZEMLJU Srbiji koja je DOKAZANO zločinačka država http://svetlost.org/Istina_o_Kosovu.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 20:29 |
|
|
Pokusao sam relativno pristojno da te navedem na razmisljanje o nedostatku principa... A dobih ovo, spisak kao 11 genocida protiv Bosnjaka... tu odmah dijalog prestaje. Toliko odsustvo mere, i bar pokusaja da se sagleda objektivno sta se tu sve desavalo... ne vredi... Ovo sto podebljavas velikim slovima, albanska zemlja... to je vrhunac cirkusa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 20:34 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Pokusao sam relativno pristojno da te navedem na razmisljanje o nedostatku principa... A dobih ovo, spisak kao 11 genocida protiv Bosnjaka... tu odmah dijalog prestaje. Toliko odsustvo mere, i bar pokusaja da se sagleda objektivno sta se tu sve desavalo... ne vredi... Ovo sto podebljavas velikim slovima, albanska zemlja... to je vrhunac cirkusa  Naravno nisi osporio nijednu izrečenu činjenicu, nego trolaš. Nisam ni očekivao drugačiji komentar. I da, Kosovo je etnički albanska zemlja. To je činjenica. Bilo je i 1912. kada su ga Srbi privremeno okupirali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 20:46 |
|
|
Novdan je napisao/la: Naravno nisi osporio nijednu izrečenu činjenicu, nego trolaš.
Nisam ni očekivao drugačiji komentar.
I da, Kosovo je etnički albanska zemlja. To je činjenica. Bilo je i 1912. kada su ga Srbi privremeno okupirali. A pre toga je bilo etnicki srpska zemlja, pre nego sto su ga okupirali Turci i spustili Albance sa severa Albanije, i preveli na islam... verno su im sluzili, cak su se borili na strani okupatora u Balkanskim ratovima. To te ne zanima, izvlacis samo parce istorije koje ti odgovara... a ni tu nisi dosledan... bar jedna trecina Srba ja bila na Kosovu 1912. kad je srpska vojska oslobodila Kosovo od vekovnog turskog jarma. Sve je ovo ustvari sporedna prica, u odnosu na tvoju nemogucnost da odgovoris kako su Albanci imali prava da se bune na Kosovu dok su bili deo Srbije, a Srbi danas nemaju... tu padas ko kruska, nema argumenata, pa se ide dalje u proslost. Najsmesnija stvar u svemu je, da bi se prikrilo da je Kosovo fakticki druga albanska drzava, onda ih se zovu Kosovari... to je rec koja pre uopste nije ni postojala, izvedenica iz engleskog... na srpskom su to Kosovci, Albanci sebe zovi Schipetari... ali se mora stvoriti na silu nekakva nacija - Kosovari 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 15 lip 2023, 20:51 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Novdan je napisao/la: Naravno nisi osporio nijednu izrečenu činjenicu, nego trolaš.
Nisam ni očekivao drugačiji komentar.
I da, Kosovo je etnički albanska zemlja. To je činjenica. Bilo je i 1912. kada su ga Srbi privremeno okupirali. A pre toga je bilo etnicki srpska zemlja, pre nego sto su ga okupirali Turci i spustili Albance sa severa Albanije, i preveli na islam... verno su im sluzili, cak su se borili na strani okupatora u Balkanskim ratovima. To te nezanima, izvlacis samo parce istorije koje ti odgovara... a ni tu nisi dosledan... bar jedna trecina Srba ja bila na Kosovu 1912. kad je srpska vojska oslobodila Kosovo od vekovnog turskog jarma. Sve je ovo ustvari sporedna prica, u odnosu na tvoju nemogucnost da odgovoris kako su Albanci imali prava da se bune na Kosovu dok su bili deo Srbije, a Srbi danas nemaju... tu padas ko kruska, nema argumenata, pa se ide dalje u proslost. Najsmesnija stvar u svemu je, da bi se prikrilo da je Kosovo fakticki druga albanska drzava, onda ih se zovu Kosovari... to je rec koja pre uopste nije ni postojala, izvedenica iz engleskog... na srpskom su to Kosovci, Albanci sebe zovi Schipetari... ali se mora stvoriti na silu nekakva nacija - Kosovari  A prije Srba tamo su bili Bugari, prije Bugara Iliri, a upravo je paleobalkanska genetika dominantna kod Albanaca, dok nije dominantna kod Srba.... No ti povijesni argumenti su šuplje priče Odnosno, da imaš iole dosljednosti, onda bi tražio Kosovo, ali bi se ODREKAO VOJVODINE. Jer po tom istom povijesnom kriteriju, Vojvodina nije NIKADA bila dio neke srpske države. Beč im je u vrijeme gušenja Mađarske revolucije dao autonomiju Vojvodinu Srpsku, ali tek tamo u 19. st. Dakle, kada je u pitanju Vojvodina vodite se etničkim kriterijem, a kada je u pitanju Kosovo vodite se povijesnim, pri čemu je i to glupo jer je centar srpske države bio srbijanski dio Sandžaka, tek se naknadno širi na Kosovo. Ja nemam problema s tim da Kosovo bude druga albanska država, nemam problem s tim da bude sastavni dio Albanije. Kako god narod Kosova odluči. Srpsko svakako neće biti Lažeš za Kosovare. Kosovar je albanski izraz za stanovnika Kosova. Preshevar je stanovnik Preševa, Tetovar Tetova itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|