|
|
Stranica: 17/17.
|
[ 413 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jiv
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 28 tra 2023, 21:18 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Dok ne odlučiš hoćeš li ju ženit ili ne, razmisli o tome da ju prestaneš seksualno iskorištavat.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 28 tra 2023, 23:36 |
|
|
Jiv je napisao/la: Dok ne odlučiš hoćeš li ju ženit ili ne, razmisli o tome da ju prestaneš seksualno iskorištavat. Nismo se vidili neko vrime i zato sad i vagam to sve u osami. Dalje se ne mislim ispovidat, ako je vam je tematika interesantna kao što je meni držite se Ante Antića, Johna Doea, nije mi prijatno ovo konstantno spuštanje na osobnu razinu, projekcije i prozivke. Da sam otvorio temu ej ljudi jadan ja pomagajte pa ajde, al ovako vratimo se hipotetskim Antama Antićima.
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 30 tra 2023, 08:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: @Planina,
Sasvim je legitimno tražiti drugu. Ne trebaš se zbog toga nikome ispričavati.
Na početku braka bi to trebalo teoretski izgledati kao droga. Ti si previše razuman dok govoriš o trenutnoj curi pa mi se svakako ne činiš zaljubljen. Čim ti mozgom razmišljaš o njoj nije to to.
Kad se sjetim dok sam hodao sa ženom, to je kao da otkriješ kokain. Brak nije bio ništa posebno pametno ili neki racionalni korak, nego samo način da dobijem više nje. Ja nikad nisan ima takav dojam cak ni kad san bia prvi put zaljubljen ka teenager. Odma san vidia da je cudna i ima puste mane. To sta feromoni i horomoni cine je odvojeno.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 08 svi 2023, 19:01 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 13 svi 2023, 12:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 18 svi 2023, 16:40 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1132 of 2558 - 44.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 18 svi 2023, 17:13 |
|
|
Šta će se po avliji s tizim vozat?
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 20 lip 2023, 19:06 |
|
|
Planina
Kakvo je stanje s malom? Jesi jos s njom ili si neku drugu nasao?
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 20 lip 2023, 21:55 |
|
|
divizija je napisao/la: Haram je napisao/la: Vidis, ja za razliku od tebe imam klinca. . ja ra zarliu od tebe imam tri. ti se nisi razmnožio, nego prepolovio, tvoje dijete je samo POLA tvoje, pola je od njegove majke. genijalno. Inace Divizija, kad ce smak svijeta? :)
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 20 lip 2023, 22:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Planina je napisao/la: Potežete me za jezik, jebeš Tejta i Antu Antića, trenutno imam hrpu izbora i pitam se što ih ne bih rokao sve redom. Jel vam sad lakše. Jebemu mater sa apstraktnom filozofijom. Bravo momče, samo dejstvuj! Nećeš u zadnjim trenucima na ovoj zemlji zavapiti sa "eh, što nisam bio sa manje žena!" Clown world je meni zakon u mnogim pogledima.  Planina je napisao/la: Nisam još definitivno koncipirao ništa. Lome se koplja, večeras sam teška srca jednu polovnjaču odbio.  Netocno. Dokaz: Haram je napisao/la: Planina je napisao/la: Point is this, samo djevice zaslužuju monogamiju sa muške strane.
Osporite molim lijepo. Gluposti. Ili ne zasluzuje ni jedna ili zasluzuje svaka s kojom si u vezi, kojoj si takoreci "rekao DA", ali koja te takodjer ne vara. Ja sam, ruku na srce, varao svaku. Onu prvu, kojoj sam "zbombao klinca", sam cak varao dok je trudna lezala u bolnici. Takva socijalizacija, balkanska macho seljacina. Sad vise ne bih.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 20 lip 2023, 22:33 |
|
|
Čuj, nije bitno jel ti varaš ženu ili ne(ovisi o kontekstu). Za jednog se Berlusconija zna da će varat jer on to može i preko toga se kod njega prelazi. Dok jedan Mate što radi u šumariji baš i nema te opcije Bitno je u ovo ovo moderno doba ženama prikazati sliku da ih možeš zamijeniti ili prevariti. Znači da se ona bori za tvoju pažnju umjesto ti za njenu Također je feminizam jako ušao u njih. Stoga je bitno otklonit feminizam iz njene glave stalnim podsjećanjem zašto feminizam ne valja To nije bio slučaj prije 30 godina u nekom selu. Danas one imaju otvoreni Instagram i 1000 pratitelja gdje im u dm svako malo netko uleti. Zato su potrebna nova rješenja za novi svijet koji je nastao
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 21 lip 2023, 07:43 |
|
|
Nema nam planine, da nije pregorio covjek i postao budisticki redovnik 
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity Postano: 21 lip 2023, 08:01 |
|
|
Zašto se daje na važnosti tom redikulu koji je preša na islam?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|