|
|
Stranica: 73/83.
|
[ 2055 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 09:46 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A Menalo je neozbiljan Hrvat? Barišić? Stevanović neozbiljan Srbin?
Pa? To je što je. Eto poznaješ prilike, a ništa ti nije jasno.
Menalo? To onaj šta grije klupu dinama? Bogati to vam reprezentativac Za barisića san doslovno sazna tu na forumu niko u Hrvatskoj nije čuo uopće za tog lika. Kako nije, lik igra u HNL, u ekipi Osijeka. Očito ne pratiš HNL
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 10:05 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ne poznaješ prilike. Hadžibegić je postavljen da bi se preko njega mogle voditi radnje iz saveza. On nema pojma o taktici niti vođenju ekipe. Ni prošli put kad je bio selektor se nije proslavio, nema neku trenersku karijeru, ali je podoban. Jedan Saničanin koji grije klupu u Partizanu mora biti standardan u ekipi, valjda ti je onda jasnije. A on nije nikakav musliman, al eto ne zna. Ako budeš dulje razmišljao, shvatit ćeš da je ipak džamija kriva.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 11:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne poznaješ prilike. Hadžibegić je postavljen da bi se preko njega mogle voditi radnje iz saveza. On nema pojma o taktici niti vođenju ekipe. Ni prošli put kad je bio selektor se nije proslavio, nema neku trenersku karijeru, ali je podoban. Jedan Saničanin koji grije klupu u Partizanu mora biti standardan u ekipi, valjda ti je onda jasnije. A on nije nikakav musliman, al eto ne zna. Ako budeš dulje razmišljao, shvatit ćeš da je ipak džamija kriva. Nije nikakva džamija na čelu saveza
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 11:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako budeš dulje razmišljao, shvatit ćeš da je ipak džamija kriva. Nije nikakva džamija na čelu saveza Nisam rekao da je džamija na čelu saveza. Očito nisi dulje razmišljao.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 11:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39516 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kakva država takva i reprezentacija. Nogometni savez je odraz same države, ako je država uređena i organizirana onda je tako i u reprezentaciji.
Zato nijedna europska država istočnog bloka ne može na velika natjecanja i ostvariti rezultat. Nogomet je za ozbiljne nacije, evo vidimo šta Luksemburg postiže radom, organizacijom, disciplinom i ulaganjem od amatera su postali bolji od BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 13:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nije nikakva džamija na čelu saveza Nisam rekao da je džamija na čelu saveza. Očito nisi dulje razmišljao. Da li bi bio fin i pojasnio vezu džamije sa lošim igrama reprezentacije?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 13:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Kakva država takva i reprezentacija. Nogometni savez je odraz same države, ako je država uređena i organizirana onda je tako i u reprezentaciji.
Zato nijedna europska država istočnog bloka ne može na velika natjecanja i ostvariti rezultat. Nogomet je za ozbiljne nacije, evo vidimo šta Luksemburg postiže radom, organizacijom, disciplinom i ulaganjem od amatera su postali bolji od BiH. Tačno, to je suštinski problem. Isto i za klupski fudbal, dok drugi napreduju, mi se kao čudimo kako to da nas izbacuju nekakve ekipe iz Azerbejdžana, sa Malte i ko zna odakle. Oni svi rade, napreduju, organizovani su, dok mi tapkamo u mjestu, dakle nazadujemo.
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 13:48 |
|
|
BiH - Luksemburg cripple fight
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 14:01 |
|
|
Cripple, vi ste se nedavno obrukali na SP, bili ste glavna atrakcija poput putujućeg cirkusa I još vas Albanci sa Švicom ponovo popišaše u svakom smislu te riječi i rezultatski i provokacijama.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 14:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20940 Lokacija: među zvijezdama
|
Ovo sa L. sto se dogodilo je strašno. Mislim da se i Dzeko i Pjanic trebaju pozdraviti s repkom. Zahvaliti im se na svemu i vozdra. Prvo zato sto raja od njih ima odredjena očekivanja, a i igrači se oslanjaju na njih. Nazalost obojca su ispod bilo kakvog nivoa. Da li zbog godina, ili nema vise onog zara na početku da grizu, ne znam.
Selektor je trebao dati ostavio odmah. Lik je uspio dva puta u karijeri, dvije razlučite repke dovesti do gubitka tekme od L. Crnu Goru i BiH. Znaci totalni antitalent. Ostavka!
Za selektora uzeti nekog ko će gvozdenom rukom upravljati igračima. A ne da Dzeko ili Pjanic prave sastav igrača koji će nastupati. Pa je tako zahvaljujući Dzeki, nastupio osrednji igrač Dal Varešanović, koji je u vezi sa Dzekinom pastorkom Sofijom. Mislim protiv Portugala izvesti takvog igrača je ludilo. Da su ga ubacili sa Lihtenštajnom ok. Neka debituje ili šta već. Inače.. katastrofa.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 14:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7436 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo sa L. sto se dogodilo je strašno. Mislim da se i Dzeko i Pjanic trebaju pozdraviti s repkom. Zahvaliti im se na svemu i vozdra. Prvo zato sto raja od njih ima odredjena očekivanja, a i igrači se oslanjaju na njih. Nazalost obojca su ispod bilo kakvog nivoa.
Za selektora uzeti nekog ko će gvozdenom rukom upravljati igračima. A ne da Dzeko ili Pjanic prave sastav igrača koji će nastupati. Pa je tako zahvaljujući Dzeki, nastupio osrednji igrač Dal Varešanović, koji je u vezi sa Dzekinom pastorkom Sofijom. Mislim protiv Portugala izvesti takvog igrača je ludilo. Da su ga ubacili sa Lihtenštajnom ok. Neka debituje ili šta već. Inače.. katastrofa. Blud i nemoral !! Mama joj našla naivnog fudbalera i to tek nakon što je potpisao životni ugovor 2011. sa engleskim klubom , pa i ona misli da će se opariti bez da mora išta raditi u životu... Samo mi je krivo što vam se Bilbija odaziva na pozive u repku...da sam na njegovom mjestu svima bi im jebo mater.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 16:06 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20940 Lokacija: među zvijezdama
|
Ja sam mislila da je Mamić jedini uspješno bio privatizirao HR nogomet. Dinamo i djelomično repku. No bogami kod nas se desavaju takodjer toliko glupe stvari, da ako se to ne presiječe za nas ćeš L/L biti nogometne velesile.
Nisam protiv mladih talenata, ali da neko debituje na tekmi protiv Ronalda, to je ludilo na kub.
Naši igrači poziv za repku shvaćaju tako sto će malo u izlazak, malo kod rodbine i svratiti kod Brajkovića. Totalni idiotizam.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 17:39 |
|
|
Red je na Liechtenstein.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 18:32 |
|
|
Očekujem da pokazu snagu protiv Lihtenštajna i pobjedu 2:1.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 19:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39516 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hadžiahmetović: Ko će pucati penal? Pjanić: Dogovorićemo se da to budeš ti. Hadžibegić: Ne znam ja.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 22:56 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: daramo je napisao/la: Kakva država takva i reprezentacija. Nogometni savez je odraz same države, ako je država uređena i organizirana onda je tako i u reprezentaciji.
Zato nijedna europska država istočnog bloka ne može na velika natjecanja i ostvariti rezultat. Nogomet je za ozbiljne nacije, evo vidimo šta Luksemburg postiže radom, organizacijom, disciplinom i ulaganjem od amatera su postali bolji od BiH. Tačno, to je suštinski problem. Isto i za klupski fudbal, dok drugi napreduju, mi se kao čudimo kako to da nas izbacuju nekakve ekipe iz Azerbejdžana, sa Malte i ko zna odakle. Oni svi rade, napreduju, organizovani su, dok mi tapkamo u mjestu, dakle nazadujemo. Evo ti suštinskog problema, ne može čaršija upravljati reprezentacijom. Džeko, Misimović i Kolašinac na raportu ispred BH Fanaticosa
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 21 lip 2023, 23:43 |
|
|
Nemaju više naročitog kvaliteta, kad su otišli u Brazil imali su Džeka u prajmu i još 3-4 kvalitetna igrača. Ovo danas u rangu Željezničara i Sarajeva maltene.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 lip 2023, 00:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nakon 0:2 protiv Luxemburga, predlažem bunker protiv Lihtenštajna.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 lip 2023, 08:58 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Nemaju više naročitog kvaliteta, kad su otišli u Brazil imali su Džeka u prajmu i još 3-4 kvalitetna igrača. Ovo danas u rangu Željezničara i Sarajeva maltene. To je tačno, nema prave zamjene za Džeku, pa nekad su tu bili Misimović, Pjanić dok je bio igrač a ne rekreativac, Spahić, Mujdža...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 lip 2023, 14:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 lip 2023, 15:23 |
|
|
Ako tvrdiš da nije problem u Savezu onda je sam spotičeš da jednostavno nemate talenta. Da bi pomladio ekipu moraš imati mlade talente, nastupati na prvenstvima mlađih uzrasta a to nešto ne vidim da je slučaj s BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 lip 2023, 15:40 |
|
|
daramo je napisao/la: Ako tvrdiš da nije problem u Savezu onda je sam spotičeš da jednostavno nemate talenta. Da bi pomladio ekipu moraš imati mlade talente, nastupati na prvenstvima mlađih uzrasta a to nešto ne vidim da je slučaj s BiH. Benjamin Tahirović 20 g upravo prešao iz Rome u Ajax. Idealna sredina za razvoj mladog igrača. Vezni. Amar Dedić 20 g Red Bull Salzburg, desni bek kojeg između ostalog gleda da uzme i Barcelona. Said Hamulić 22 g, Touluse napadač. Jusuf Gazibegović desni bek 23 g, Strum. Anel Ahmedhodžić 24 g, Sheffield United, stoper. Leon Barišić 21 g, NK Osijek, stoper. Dakle, tu je 6 perspektivnih mladih igrača, ima tu još potencijalnih reprezentativaca koje treba skautirati i priključiti A selekciji. Ovaj golman Kovačević je recimo ispao budala, bar da je ispitao, nego odoh braniti za Srbiju, pa mu UEFA zalijepila bananu i sad je ni tamo ni ovamo. On bi realno branio narednih 10 godina za reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 lip 2023, 15:58 |
|
|
Presušila im dijaspora, većina ovih koji nešto vrijede igraju za zemlje rođenja. Simptomatično trenutno im je najbolji igrač Rade Krunić, dočekasmo da im Srbi drže reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 lip 2023, 16:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60063 Lokacija: DAZP HQ
|
Evo mala pomoć i od Dinama, mali je s 9 godina stigao, čim je naša škola bit će igračina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 lip 2023, 16:54 |
|
|
Moreno Živković. živopisno ime i prezime. Ovaj mali iz Doboja ako bude dobar igraće za Hrvatsku sigurno, a možda i za Srbiju zbog mjesta rođenja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|