|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:12 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Vjerujem da nisu. Nisu ni po Beogradu. Al je bilo dosta opasnih gradova, mjesta gdje si mogao zaglaviti od nekakvih racija, arkanovaca i slične bande.
Po BG su se ubijali Srbi međusobno 90-ih.pogledati dokumentarac "vidimo se u čitulji".Tamo je ubijeno više ljudi nego na nekom ratištu. Ma ok, al BG je ogroman i ako se nisi nalazio na putu tim banditima, nije te niko ni dirao. Jasno da je i u BG bilo bezakonje, odnosno da su arkanovci i slični bili zakon.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:13 |
|
|
Croato je napisao/la: Abdurahman Bosna je napisao/la: Hahahaha... Naravno, srpske Nezavisne. I nigdi izvora za ovo. Ovde su čak Srbiju stavili ispred Hrvatske. Eno Kraljevo razvijenije od Pule, Vršac od Varaždina, Zaječar od Zadra. Smiješno. Nije ni za kakvog komentara.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:15 |
|
|
Abdurahman Bosna je napisao/la: Ovo je 1991. A 1990. opet je Srbija ispred hrvatske, ali razlika je vrlo mala. Daj aktuelno, ovo su gluposti. Čuj '91., nije se znalo ko pije ko plaća. Ispade BiH bila gora od Kosova, što je notorna laž.
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:16 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Abdurahman Bosna je napisao/la: Ovo je 1991. A 1990. opet je Srbija ispred hrvatske, ali razlika je vrlo mala. Daj aktuelno, ovo su gluposti. Čuj '91., nije se znalo ko pije ko plaća. Ispade BiH bila gora od Kosova, što je notorna laž. ti si izgleda retardiran, i 1990. je takva situacija
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:16 |
|
|
Haram je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma imao si Grebak, dakle ako si baš htio živu glavu izvući, al opet ideš u nepoznato, prema Sarajevu, gdje onda?? I na tom pravcu su doduše znali praviti zasjede. Pa imaš audio materijal koji potvrđuje da im je cilj bio što više da se pobije. Raseljavanje je sekundarna opcija. Sistemsko etničko čišćenje, zato i imamo danas toliko masovnih grobnica. Nejse, odosmo od teme, a za sve je kriv tvoj partizan Srbin iz Hrvatske Grebak si imao do februara/marta 93. Ali i Grebak znaci slijepo crijevo - i naravno "igmanski marsh" u dubini POT-a. A i kud ces iz Trnova u pizdu materinu. Trebali su ostaviti koridor preko Cajnica. Da su, danas bi Gorazde bilo dio RS, ali sigurica. Na Srbiju? Pa da svi upadnu ravno u klaonicu. Ne bi tim koridorom niko krenuo.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:24 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Haram je napisao/la: Grebak si imao do februara/marta 93.
Ali i Grebak znaci slijepo crijevo - i naravno "igmanski marsh" u dubini POT-a. A i kud ces iz Trnova u pizdu materinu. Trebali su ostaviti koridor preko Cajnica. Da su, danas bi Gorazde bilo dio RS, ali sigurica.
Na Srbiju? Pa da svi upadnu ravno u klaonicu. Ne bi tim koridorom niko krenuo. Ostavi se mitova. Jos u martu/aprilu 92. sam gledao kolone i kolone auta koji su se iz pravca Gorazda (da li iz Visegrada, Rogatice, Foce, Rudog, ili samog Gorazda, ne znam..) valjali prema Pljevljima. Jest za neke bilo rizicno na granicnom prelazu Metaljka ali ne zbog sluzbenika s one strane vec zbog lokalnih SDS-snaga s ove strane granice. Mi smo odlicno prosli poslije ali lokalci iz ugledne familije koja se nikom nista nije zamjerila i u kojoj niko nije bio u SDA i slicno. Stavise, ogromna vecina je prosla i otisla bez vecih problema ili gotovo nikakvih. I njima je to bilo u interesu da Bosnjaci odu. Jos kad bih ti rekao da je itekako bilo slucajeva da se borci ranjeni u Gorazdu, borci ARBiH, lijece u bolnicama u Srbiji, ti bi zinuo. Ne kazem da je to bilo lako, i bilo je svecaga, ali je itekako bilo i ljudi koji su se nakon lijecenja u tim bolnicama znali vratiti u Gorazde. Nista, pa tako ni onaj rat, nije crno-bijelo.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:38 |
|
|
Croato je napisao/la: daramo je napisao/la: Slovenija je uvijek bila austrijski dio Carstva i pod direktnom upravom Beča. Pola Hrvatske veze nema, niti je imalo s Ugarskom. Sva obala i otoci, kao i unutrašnjost Dalmacije i unutrašnjost Istre. Mi smo bili pod Mlečanima i Francuzima, a kasnije pod Austrijom. To je nešto mnogo za pohvalu.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:43 |
|
|
Haram je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Na Srbiju? Pa da svi upadnu ravno u klaonicu. Ne bi tim koridorom niko krenuo.
Ostavi se mitova. Jos u martu/aprilu 92. sam gledao kolone i kolone auta koji su se iz pravca Gorazda (da li iz Visegrada, Rogatice, Foce, Rudog, ili samog Gorazda, ne znam..) valjali prema Pljevljima. Jest za neke bilo rizicno na granicnom prelazu Metaljka ali ne zbog sluzbenika s one strane vec zbog lokalnih SDS-snaga s ove strane granice. Mi smo odlicno prosli poslije ali lokalci iz ugledne familije koja se nikom nista nije zamjerila i u kojoj niko nije bio u SDA i slicno. Stavise, ogromna vecina je prosla i otisla bez vecih problema ili gotovo nikakvih. I njima je to bilo u interesu da Bosnjaci odu. Jos kad bih ti rekao da je itekako bilo slucajeva da se borci ranjeni u Gorazdu, borci ARBiH, lijece u bolnicama u Srbiji, ti bi zinuo. Ne kazem da je to bilo lako, i bilo je svecaga, ali je itekako bilo i ljudi koji su se nakon lijecenja u tim bolnicama znali vratiti u Gorazde. Nista, pa tako ni onaj rat, nije crno-bijelo. Nisu mitovi. Ljudi su sklonili djecu u CG, u apartmane u primorju, pa ih je pojeo mrak. Nego ti nisi upoznat sa situacijom. Ama u martu/aprilu '92., ti pričaš dok još nije zapucalo. Pitao bih te da se taj koridor otvorio tokom rata, tu muško starije od 15 godina (ako i to) ne bi prošlo, a Foča ne bi danas sigurno bila poznata kao grad sa najviše silovanja. Ja ni ne kažem da je cijela Srbija bila takva, ali si rizikovao da se nađeš u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu, dakle tamo gdje su bile četničke paravojne formacije koje su vršljale širom Srbije, Crne Gore i BiH. Ne bih ovdje o slučaju koji je iz familije, al znam šta ti pišem.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:45 |
|
|
Abdurahman Bosna je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Daj aktuelno, ovo su gluposti. Čuj '91., nije se znalo ko pije ko plaća. Ispade BiH bila gora od Kosova, što je notorna laž.
ti si izgleda retardiran, i 1990. je takva situacija Čuj ja retardiran, pa napisao sam ti zaboli me za '91., pa isto tako i za '90. Kakve to veze ima sa današnjicom? Daj sad kakva je situacija? Hrvatska koja je skršena ratom je prepišala Srbiju, BiH razorena potpuno, doskoro bilo tu negdje, a pitanje je kakvo je u Srbiji stvarno stanje, obzirom na Vučićevog ekonomskog tigra od papira.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:46 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Abdurahman Bosna je napisao/la: ti si izgleda retardiran, i 1990. je takva situacija
Čuj ja retardiran, pa napisao sam ti zaboli me za '91., pa isto tako i za '90. Kakve to veze ima sa današnjicom? Daj sad kakva je situacija? Hrvatska koja je skršena ratom je prepišala Srbiju, BiH razorena potpuno, doskoro bilo tu negdje, a pitanje je kakvo je u Srbiji stvarno stanje, obzirom na Vučićevog ekonomskog tigra od papira. A sankcije, izbeglice i bombardovanje si nekako zaboravio.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 13:48 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Čuj ja retardiran, pa napisao sam ti zaboli me za '91., pa isto tako i za '90. Kakve to veze ima sa današnjicom? Daj sad kakva je situacija? Hrvatska koja je skršena ratom je prepišala Srbiju, BiH razorena potpuno, doskoro bilo tu negdje, a pitanje je kakvo je u Srbiji stvarno stanje, obzirom na Vučićevog ekonomskog tigra od papira.
A sankcije, izbeglice i bombardovanje si nekako zaboravio. Nisam, jasno da je to unazadilo Srbiju. Samo što su Hrvatska i BiH imale nižu polaznu tačku, Srbija ipak nije toliko porušena kao ove dvije zemlje.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 14:14 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Haram je napisao/la: Ostavi se mitova. Jos u martu/aprilu 92. sam gledao kolone i kolone auta koji su se iz pravca Gorazda (da li iz Visegrada, Rogatice, Foce, Rudog, ili samog Gorazda, ne znam..) valjali prema Pljevljima.
Jest za neke bilo rizicno na granicnom prelazu Metaljka ali ne zbog sluzbenika s one strane vec zbog lokalnih SDS-snaga s ove strane granice. Mi smo odlicno prosli poslije ali lokalci iz ugledne familije koja se nikom nista nije zamjerila i u kojoj niko nije bio u SDA i slicno.
Stavise, ogromna vecina je prosla i otisla bez vecih problema ili gotovo nikakvih. I njima je to bilo u interesu da Bosnjaci odu. Jos kad bih ti rekao da je itekako bilo slucajeva da se borci ranjeni u Gorazdu, borci ARBiH, lijece u bolnicama u Srbiji, ti bi zinuo. Ne kazem da je to bilo lako, i bilo je svecaga, ali je itekako bilo i ljudi koji su se nakon lijecenja u tim bolnicama znali vratiti u Gorazde.
Nista, pa tako ni onaj rat, nije crno-bijelo.
Nisu mitovi. Ljudi su sklonili djecu u CG, u apartmane u primorju, pa ih je pojeo mrak. Nego ti nisi upoznat sa situacijom. Ama u martu/aprilu '92., ti pričaš dok još nije zapucalo. Pitao bih te da se taj koridor otvorio tokom rata, tu muško starije od 15 godina (ako i to) ne bi prošlo, a Foča ne bi danas sigurno bila poznata kao grad sa najviše silovanja. Ja ni ne kažem da je cijela Srbija bila takva, ali si rizikovao da se nađeš u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu, dakle tamo gdje su bile četničke paravojne formacije koje su vršljale širom Srbije, Crne Gore i BiH. Ne bih ovdje o slučaju koji je iz familije, al znam šta ti pišem. Ja ti mogu samo o mojim iskustvima i onome sto sam vidio VLASTITIM OCIMA. A ja sam bio u Cajnicu kad je vec pala Foca pa i Visegrad onaj prvi put (pa se narod idiotski vratio na poziv vojske, ko fol oni garantuju..). Dakle nije da se nije puskaralo. Drugo, posto sam u Hrvatsku usao krajem juna ili pocetkom jula (cirka, ne sjecam se tacno), znaci da sam cijelo to vrijeme bio u Srbiji ili CG (maj, juni). Iako naravno ne negiram da je bilo slucajeva koji sasvim drugacije izgledaju ukoliko bi ti ljudi nabasali na likove poput Lukica i slicno. Opet ti kazem da nisu svi isto prosli. Mojoj staroj je buduci ratni zlocinac sredio taksi (prestali da voze autobusi iz BH za CG) kad se luda vratila da pocisti stan jer je nestalo struje i da pokupi meso iz zamrzivaca.. nije joj falila dlaka s glave..ali i to je bilo u fazonu, aaa znam ja ko je bio tvoj otac - dobar covjek. Da je djedo bio kojim slucajem pakshu, ili da se nekom zamjerio, moja stara cisto sumnjam da bi se vratila ziva. Kao sto rekoh, i ovim zavrsavam ovo kenjanje o proslosti, nista nije crno-bijelo vec obicno sivo.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 14:15 |
|
|
Croato je napisao/la: daramo je napisao/la: Slovenija je uvijek bila austrijski dio Carstva i pod direktnom upravom Beča. Pola Hrvatske veze nema, niti je imalo s Ugarskom. Sva obala i otoci, kao i unutrašnjost Dalmacije i unutrašnjost Istre. Mi smo bili pod Mlečanima i Francuzima, a kasnije pod Austrijom. Potpuno drugaciji mentalitet Slovenci su u biti Austrijanci koji igrom slucaju govore slavenskim jezikom.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 14:17 |
|
|
Haram je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nisu mitovi. Ljudi su sklonili djecu u CG, u apartmane u primorju, pa ih je pojeo mrak. Nego ti nisi upoznat sa situacijom. Ama u martu/aprilu '92., ti pričaš dok još nije zapucalo. Pitao bih te da se taj koridor otvorio tokom rata, tu muško starije od 15 godina (ako i to) ne bi prošlo, a Foča ne bi danas sigurno bila poznata kao grad sa najviše silovanja. Ja ni ne kažem da je cijela Srbija bila takva, ali si rizikovao da se nađeš u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu, dakle tamo gdje su bile četničke paravojne formacije koje su vršljale širom Srbije, Crne Gore i BiH. Ne bih ovdje o slučaju koji je iz familije, al znam šta ti pišem.
Ja ti mogu samo o mojim iskustvima i onome sto sam vidio VLASTITIM OCIMA. A ja sam bio u Cajnicu kad je vec pala Foca pa i Visegrad onaj prvi put (pa se narod idiotski vratio na poziv vojske, ko fol oni garantuju..). Dakle nije da se nije puskaralo. Drugo, posto sam u Hrvatsku usao krajem juna ili pocetkom jula (cirka, ne sjecam se tacno), znaci da sam cijelo to vrijeme bio u Srbiji ili CG (maj, juni). Iako naravno ne negiram da je bilo slucajeva koji sasvim drugacije izgledaju ukoliko bi ti ljudi nabasali na likove poput Lukica i slicno. Koliko si imao godina? 11? Pao mi je 16-godišnji rođak, daleko i od rata i od linije. Jer je bio muško i musliman. Roditelji ga sklonuli u CG od rata i
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 14:35 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Croato je napisao/la: Pola Hrvatske veze nema, niti je imalo s Ugarskom. Sva obala i otoci, kao i unutrašnjost Dalmacije i unutrašnjost Istre. Mi smo bili pod Mlečanima i Francuzima, a kasnije pod Austrijom. Potpuno drugaciji mentalitet Slovenci su u biti Austrijanci koji igrom slucaju govore slavenskim jezikom. Ne razlikuju se po mentalitetu Prekmurci i Međimurci, Istrijani slovenski i hrvatski... A niti Zagorci i Štajerci, Gorani i Dolenjci itd. Razlikuju se jedino alpski Slovenci, dakle Gorenjska i Koruška.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 14:38 |
|
|
Isti su recimo i Slavonci i Bačvani i Sremci/Srijemci.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 14:39 |
|
|
Tako je, Slavonci i Vojvođani. Baš kao i kajkavci s drugim kajkavcima, koji su pritom i iste religije.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 14:40 |
|
|
Mačva nema veze sa Slavonijom. Niti povijesno, niti arhitekturno. Mačva je slična Semberiji.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 14:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Haram je napisao/la: Cuj Sarajevo kanton razvijeniji od nekad najnajprednije Vojvodine (u SFRJ ako se dobro sjecam jedino je Slovenija bila jaca regija). Ja kad sam 92. dosao u Suboticu tacno se osjetilo da im je zivotni standard veci od naseg u Bosni. Bio sam tamo mozda sedmicu-dvije, ne sjecam se vise tacno.
Pa nije lose za Sarajevo. Šta si ti tražio među ćetnicima u Subotici 92 ? Nisu te izgenocidisali ? nema četnika u Vojvodini, ima puno takvih kao Haram.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 15:05 |
|
|
Pa konkretno, Srbi iz bosanske Posavine da zarade koji dinar...ovaj, euro A i ovi južno prema primorju gravitiraju. Ono sve manje, jer je sve pustije.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 15:13 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Pa konkretno, Srbi iz bosanske Posavine da zarade koji dinar...ovaj, euro A i ovi južno prema primorju gravitiraju. Ono sve manje, jer je sve pustije. sezonski kada je letnja sezona, to se ne računa. Mnogo više Srba ide da radi leti u CG, a u zadnje vreme se povećava i broj onih koji rade sezonski u Grčkoj i Bugarskoj. Jbg, mnogo nas je i svuda smo. To da Srbi idu da rade u Hrvatsku van sezone je laž u rangu da Srbi Istočnog Sarajeva idu u Federelno da skupe za leba, takija za maloumne
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 15:46 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa konkretno, Srbi iz bosanske Posavine da zarade koji dinar...ovaj, euro A i ovi južno prema primorju gravitiraju. Ono sve manje, jer je sve pustije. sezonski kada je letnja sezona, to se ne računa. Mnogo više Srba ide da radi leti u CG, a u zadnje vreme se povećava i broj onih koji rade sezonski u Grčkoj i Bugarskoj. Jbg, mnogo nas je i svuda smo. To da Srbi idu da rade u Hrvatsku van sezone je laž u rangu da Srbi Istočnog Sarajeva idu u Federelno da skupe za leba, takija za maloumne E ove sezone izgleda ne idu u CG, pošto je CG prepuna tamnoputih konobara, pic majstora i ostalih sezonskih radnika. Pa ne idu da skupe za leba, al brte Sarajevo je prirodno gravitirajući magnet za Srbe predgrađa Sarajeva. Ako tvrdiš drugačije ili nisi bio pa nemaš pojma ili ti je vokri pa nećeš da priznaš.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 16:41 |
|
|
Da. Zato se Istra napunila Srbima zadnjih 80 godina. Da ne govorim o ostatku obale i otoka. Ovde u Zagrebu imam bar 4 poznanika koji su iz Srbije došli tu raditi, a i često čujem srpski naglasak kod konobara i konobarica. No ti misli kako ti je volja. Ako te veseli da Srbi ne dolaze u Hrvatsku, misli tako. A dolaze već stoljećima. Općenito idu prema zapadu, samim tim i prema Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 19:20 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Isti su recimo i Slavonci i Bačvani i Sremci/Srijemci. Sad sam naučio da je stanovnik Bačke Bačvanin. Ja mislio pišeš o Mačvanima. Sorry.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Budžet Vojvodine 850 milijuna EUR, budžet Kantona Sarajevo 600 milijuna EUR Postano: 22 lip 2023, 19:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76119 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mislim da bih izmedju Sarajeva i Novog Sada izabrao Sarajevo, ali nisam siguran.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 351 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|