|
|
Stranica: 25/54.
|
[ 1326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:20 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne kuzim cemu se natofilna ekipa raduje, ako nuklearke padnu u ruke jastrebovima, mogao bi vam smjesak na licu zalediti Kužiš ti dobro nego se praviš blesav. 
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kronos
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:22 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne kuzim cemu se natofilna ekipa raduje, ako nuklearke padnu u ruke jastrebovima, mogao bi vam smjesak na licu zalediti ti i Dzoni se samo plašite da vam Atomska nepadne na glavu. 
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Kijev ne smije u akciju, drže se socijalnih mreža i generiranja fake news. Svakako crta gdje oni napadaju nema veze sa Wagner. Tako me podsjećaju na jedan mora, treba narod na Balkanu. Pa jeli napadaju ili ne smiju. Kontradiktoran si sam sebi.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25392 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
DzonBG je napisao/la: Ovo je spremano mesecima...
Prica, napali ih jutros... to je za naivce... pokrenuti jedinice u ovakvom obimu, sa ovakvom strategijom i ciljevima... to se ne lomi nikad preko noci.
Koliko su zatajile obavestajne sluzbe... ili su znale sta sledi, ali nisu znale kako to da sprece. Rekao bi pre da je ovo prvo, nisu verovali da ce se ovo desiti... kako god pogledas, rasulo... Ruske obavjestajne sluzbe. Promasaj za promasajem. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Dodji sebi, i nemoj da branis ovu bruku i sramotu Rusa...
Ko je Prigozin... pomocno osoblje jbt... da dozvolis da ti takav zapocne rat u rodjenoj zemlji... da nije ovoliko ozbiljna stvar, rekao bi da je Putin ispao cirkuzant...
To je to. Dozvoliti da dođe u ovu situaciju je cirkus. ...meni nije jasno kako od početka niste shvatili da je rusija druga najača vojna sila na svitu ima privatnu vojsku ko udarnu jebote toga nema ni u zanzibaru.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Primarijus je napisao/la: BBC je napisao/la: Kijev ne smije u akciju, drže se socijalnih mreža i generiranja fake news. Svakako crta gdje oni napadaju nema veze sa Wagner. Tako me podsjećaju na jedan mora, treba narod na Balkanu. Pa jeli napadaju ili ne smiju. Kontradiktoran si sam sebi. Kljucaju kao kokoši. Ti baš voliš da se dopisuješ sa mnom. Imaš spomenar da su upišem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:24 |
|
|
BBC je napisao/la: NATO mass mediji po prvi put bez fake vijesti. Napokon dobili malo vijesti po želji pa ne moraju izmišljati. Neobično za vidjeti na tim TV kanalima, stvarno nadrealno. Ne ne ne, jedino što se prominilo zapravo je da je Rusija sad u krizi i nema vremena za sipanje propagande koju ti pušiš, nego eto sve što imaš je to što dolazi sa "zlog Zapada" ili ono što sam Pogi veli, a to je da je Rusija odgovrna za rat čisto iz ega ruskih foteljaša eto da se pokaže koliko je moćna služeći se lažima i obmanama o ukrajinskom narodu. To ti je onako informacija od Putlerovog ličnog frenda, informacija iz prve ruke
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:25 |
|
|
|
Ma nemoj mi reć. Nijesam znao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47860 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kad si druga vojna sila na svijetu a pobunu ti guše Čečeni čija je lojalnost ništa manje upitna.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:26 |
|
|
|
Moja prognoza je da ce Wagnerovci doci do Moskve...
Od Rostova do Voronjeza je 570 km... odmakli su i dalje od tog velikog grada.
Ko ce i gde da ih zaustavi... ovo se polako ali sigurno pretvara u raspad sistema.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:26 |
|
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To je to. Dozvoliti da dođe u ovu situaciju je cirkus.
...meni nije jasno kako od početka niste shvatili da je rusija druga najača vojna sila na svitu ima privatnu vojsku ko udarnu jebote toga nema ni u zanzibaru..  2021 - Druga vojska u svijetu 2022 - Druga vojska u Ukrajni 2023 - Druga vojska u Rusiji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
|
|
|
Kijevu bolje da ne vise na socijalnim mrežama i posvete se ratu. Sinoć su izgubili veliki lager Storm raketa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:27 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
bbc na aparatima, pocinje trolati i sve vise lici na tetku lapo-lapo
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:27 |
|
|
daramo je napisao/la: Kad si druga vojna sila na svijetu a pobunu ti guše Čečeni čija je lojalnost ništa manje upitna. Nije to najvalidniji argument... Mogli bi reci da je ubedljivo prva vojna sila pobedjena od znojavih Talibana... Nije upitna vojna moc, nego iznutra se stvar raspada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:28 |
|
|
divljak je napisao/la: laganini je napisao/la: ...meni nije jasno kako od početka niste shvatili da je rusija druga najača vojna sila na svitu ima privatnu vojsku ko udarnu jebote toga nema ni u zanzibaru..  2021 - Druga vojska u svijetu 2022 - Druga vojska u Ukrajni 2023 - Druga vojska u Rusiji ..da sad su u trećoj ligi... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:28 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Moja prognoza je da ce Wagnerovci doci do Moskve...
Ko ce i gde da ih zaustavi... ovo se polako ali sigurno pretvara u raspad sistema. Moguće jer vidim na slikama i videima da voze izmješani sa civilima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:29 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
BBC je napisao/la: Kijevu bolje da ne vise na socijalnim mrežama i posvete se ratu. Sinoć su izgubili veliki lager Storm raketa. Tema nije Ukrajina, niti su kome zanimljive tvoje izmišljotine.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:29 |
|
|
DrMag je napisao/la: BBC je napisao/la: Kijevu bolje da ne vise na socijalnim mrežama i posvete se ratu. Sinoć su izgubili veliki lager Storm raketa. Tema nije Ukrajina, niti su kome zanimljive tvoje izmišljotine. Aj me baniraj, pokaži da si dobitnik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:30 |
|
|
divljak je napisao/la: laganini je napisao/la: ...meni nije jasno kako od početka niste shvatili da je rusija druga najača vojna sila na svitu ima privatnu vojsku ko udarnu jebote toga nema ni u zanzibaru..  2021 - Druga vojska u svijetu 2022 - Druga vojska u Ukrajni 2023 - Druga vojska u Rusiji Možda i treća ako se Kadirov otme kontroli. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
D. Zvonimir
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:31 |
|
Pridružen/a: 06 stu 2021, 19:25 Postovi: 256 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
|
|
Iz dana u dan sve veći cirkus, rat se ozbiljno prelio na teritorij Rusije. Red i kontrola odavno nestale. Ne znam kako će ovo završiti, al definitivno nakon ovakvih eskalacija trenutak ulaska nuklearki u igru je sve bliži.
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Moguće jer vidim na slikama i videima da voze izmješani sa civilima.
Glavnina najboljih snaga i specijalaca im je u Ukrajini... ovo sto je u Rusiji je potpuno nespremno za rat, pogotovo protiv Wagnera gde svako ima po sto ubijenih... Ne vidim tu silu sada koja ce da im stane na put... kome se i ratuje sad...za koga... Putina... ludilo mozga...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kronos
|
|
|
DzonBG je napisao/la: Moja prognoza je da ce Wagnerovci doci do Moskve...
Ko ce i gde da ih zaustavi... ovo se polako ali sigurno pretvara u raspad sistema. russian airforce odlučuje tu dosta toga
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47860 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Bome ako dođu do same Moskve pobunjenici će imati šansu da preuzmu vlast. Putin zbrisao u St. Peterburg.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:32 |
|
|
D. Zvonimir je napisao/la: Iz dana u dan sve veći cirkus, rat se ozbiljno prelio na teritorij Rusije. Red i kontrola odavno nestale. Ne znam kako će ovo završiti, al definitivno nakon ovakvih eskalacija trenutak ulaska nuklearki u igru je sve bliži. Ne poznajete ruski zakon i ustav. To je nemoguće.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|