|
|
Stranica: 27/54.
|
[ 1326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 lip 2023, 13:50 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Samo vi odbrojavajte.
Ima dugo da brojite. 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46660 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
PMC već uočen u regiji Tula.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:51 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 lip 2023, 13:51 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Slabo kapirate i Ruse i Rusiju.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kronos
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:51 |
|
|
divljak je napisao/la: Denis Manturov uteka u Tursku https://twitter.com/Gerashchenko_en/sta ... 5373724674Znači Lukašenko, pa sad ovaj, izgleda da su im Turci glavni saveznici Ako je Lukashenko uteka onda je to to, ali tvrdim i dalje da je glavna uloga kod ruskog vojnog zrakoplovstva. Ako oni nezaustave Wagnerovce onda neznam kako Putin zeli ostat na glavnoj stolici. Za sada sve izgleda tako da je Prigozin ovo dobro isplanirao, no vidjet će se. Nije ovo samo marš iz ljutnje.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:52 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25191 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Primarijus je napisao/la: Putinov avion definitivno napustio moskvu i sjevernije isključio transponder. Zar nije logicno da odmah iskljuci transponder? Izgleda mi isto namjerno da se misli da je otisao. Nelogicne stvari se prenose preko medija. Stvarno nelogicne.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 lip 2023, 13:53 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kako ide odbrojavanje? Ste ušli u minus?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46660 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kronos je napisao/la: divljak je napisao/la: Denis Manturov uteka u Tursku https://twitter.com/Gerashchenko_en/sta ... 5373724674Znači Lukašenko, pa sad ovaj, izgleda da su im Turci glavni saveznici Ako je Lukashenko uteka onda je to to, ali tvrdim i dalje da je glavna uloga kod ruskog vojnog zrakoplovstva. Ako oni nezaustave Wagnerovce onda neznam kako Putin zeli ostat na glavnoj stolici. Za sada sve izgleda tako da je Prigozin ovo dobro isplanirao, no vidjet će se. Nije ovo samo marš iz ljutnje. Ne pitate se kontrolira li Putin uopće više zrakoplovstvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ratno stanje u Rusiji, novi zakon. Nema za vas predsjedničkih izbora sljedeće godine. Putin opet predsjednik.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
|
|
lider30 je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Putinov avion definitivno napustio moskvu i sjevernije isključio transponder. Zar nije logicno da odmah iskljuci transponder? Izgleda mi isto namjerno da se misli da je otisao. Nelogicne stvari se prenose preko medija. Stvarno nelogicne. Nitko i ne kaže da je putin unutra.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:55 |
|
|
lider30 je napisao/la: daramo je napisao/la: Zelenski podržao Prigožina. Sad ja mislim da je Putin puno bolja opcija od Prigožina, ali evo samo moja observacije bez obavjestajnih podataka. Bolji je Prigožin. Čovjek uspješan poduzetnik, razuman. Putin s druge strane bivši tajni agent, kojeg vodi ideologija. Radije bih uvijek poslovao sa razumnim trgovcem koji gleda svoj interes nego ideološkim fanatikom koji slijepo prati neke svoje vizije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1569 of 2558 - 61.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 lip 2023, 13:57 |
|
|
14 ruj 2022 Haram je napisao/la: Ocigledno je da je nekima ovde udarila u mozak konzumacija western medija gore nego sto bi to kravlje ludilo moglo.
Pa jos od februara spekulisu time. Te bolestan, te ubice ga, te skinuce ga...
Ljudi ovde slabo pamte, to je glavni problem - ko te jebo godinama, jebace te opet...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:58 |
|
|
trofazna_struja je napisao/la: Moguće da je Prigožin stvarno zagrizao CIA mamac. Najstarija njihova fora. Skini Putina i ti ćeš biti predsjednik. Ako ne uspiješ ko te jebe i to je to. Mislim da nema veze sa CIA, nego jednostavno, Rusi funkcioniraju isto kao Rim prije 2000 god. umislili da su carstvo, a znaš kako je bilo u carstvu, onaj ko ima jaču vojsku je car
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: lider30 je napisao/la: Sad ja mislim da je Putin puno bolja opcija od Prigožina, ali evo samo moja observacije bez obavjestajnih podataka.
Bolji je Prigožin. Čovjek uspješan poduzetnik, razuman. Putin s druge strane bivši tajni agent, kojeg vodi ideologija. Radije bih uvijek poslovao sa razumnim trgovcem koji gleda svoj interes nego ideološkim fanatikom koji slijepo prati neke svoje vizije. Moglo bi bit, al i ne mora. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kronos
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:59 |
|
|
daramo je napisao/la: Kronos je napisao/la: Ako je Lukashenko uteka onda je to to, ali tvrdim i dalje da je glavna uloga kod ruskog vojnog zrakoplovstva. Ako oni nezaustave Wagnerovce onda neznam kako Putin zeli ostat na glavnoj stolici. Za sada sve izgleda tako da je Prigozin ovo dobro isplanirao, no vidjet će se. Nije ovo samo marš iz ljutnje.
Ne pitate se kontrolira li Putin uopće više zrakoplovstvo. Pitamo se šta Putin uopće još kontrolira. On i njegov frendo Šojgu.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 13:59 |
|
|
|
Preostali Wagnerovci napuštaju LPR i idu prema Rostovu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
|
|
|
Dajte balkanski ekvivalent dešavanja? Koliki su gabariti izdaje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Navodni Poslanik
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bolji je Prigožin. Čovjek uspješan poduzetnik, razuman.
Putin s druge strane bivši tajni agent, kojeg vodi ideologija.
Radije bih uvijek poslovao sa razumnim trgovcem koji gleda svoj interes nego ideološkim fanatikom koji slijepo prati neke svoje vizije.
Ko da više, njegov sam, trgovac jel tako. To bi pokvareni zaoad hteo, oni bi da "posluju" sa Rusijom. E neće moći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 14:00 |
|
|
|
Zarkoviću jedan FSB-ovac rekao da se nada da će wagner ići do kraja
9:55
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 14:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dajte balkanski ekvivalent dešavanja? Koliki su gabariti izdaje? Babo Krajina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 14:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Evo vam pregled vijesti, besplatno:
- Wagner oborio ruski helikopter, nagađa se jesu li piloti poginuli, ministarstvo kaže da nisu - Nema pješadijskih borbi između Wagner i ruske armije - Ruski helikopteri im uništili autobus, ne zna se jel prazan ili sa vojnicima - Helikopter im uništio još par vozila na čistini - Wagner na autocesti napreduje prema Moskvi jer je autocesta puna civilnog prometa
- Kadirovci idu ili ne idu tamo, blizu su. Konvoj je snimljen ali teško znati u kom smjeru idu - Niko nigdje nije pobjegao pogotovo Lukashenko. - U ruskoj federaciji proglašeno ratno stanje i FSB je preuzeo političku i vojnu kontrolu akcije - Blokirani svi bankovni računi Wagner-a. Jedan kamion pun novca za plaće vojnicima mu zaplijenili.
Ostalo je domena osjećaja i slično. Vidim ruski Telegram kanali koji su uvijek simpatizirali sa Wagner sad se ograđuju od njega. Ruskom narodu je teško progutati da im ne znam kako zapakuješ da im jedna civilna osoba u sred rata smjenjuje minista obrane i glavnog generala.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 14:01 |
|
|
divljak je napisao/la: trofazna_struja je napisao/la: Moguće da je Prigožin stvarno zagrizao CIA mamac. Najstarija njihova fora. Skini Putina i ti ćeš biti predsjednik. Ako ne uspiješ ko te jebe i to je to. Mislim da nema veze sa CIA, nego jednostavno, Rusi funkcioniraju isto kao Rim prije 2000 god. umislili da su carstvo, a znaš kako je bilo u carstvu, onaj ko ima jaču vojsku je car Nisu ništa umislili nego je to tako u diktaturi. Diktatorima su uvijek najveća prijetnja bili vlastiti vojni zapovjednici željni vlasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 14:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dajte balkanski ekvivalent dešavanja? Koliki su gabariti izdaje? Račan i Kučan koji su kofol komunisti, a napuštaju 14 kongres saveza komunista.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 14:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dajte balkanski ekvivalent dešavanja? Koliki su gabariti izdaje? Ništa ti još ne znamo, samo čekamo razvoj događaja. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1569 of 2558 - 61.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|