|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 116 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Metemma
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 16 lip 2013, 18:04 |
|
|
Običnu, dvoglavu
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 16 lip 2013, 22:35 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 16 lip 2013, 22:44 |
|
|
Navodno iz Australije, mozda ministar?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 17 lip 2013, 17:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 08 kol 2013, 10:07 |
|
|
Žestoko se preteruje sa tim tetovažama,svi ti orlovi krstevi,razni kineski zmajevi,neke gole 3D žene,kojekakve mitološke životinje,što se tiče devojaka,zvončice(!)3D leptirići,nekakvi stilski zapisi naravno na engl. ili lat. jeziku,pa tribali po krstima,kineska slova.. Dali ti ljudi ikada misle da će biti roditelji kakav će biti uzor toj svojoj deci i šta će im reći kad ih ovi pitaju za to. Msm odmah da kazem da nebi bio licemeran,razna"ponašanja" se od dece mogu sakriti i onda možete da glumatate uzorne roditelje ali tetovaže-ne.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 01 lis 2013, 02:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 02 lis 2013, 21:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 28 stu 2015, 11:36 |
|
|
Citat: Zahvaljujući DNK analizi pušten na slobodu TETOVAŽA MU UNIŠTILA ŽIVOT Čak 16 godina proveo nevin u zatvoruIako je poroti izgledao kao ubica, muškarac koji je 16 godina proveo iza rešetaka zbog optužbe za trostruko ubojstvo, zapravo je nevin Luis Lorenzo Vargas iz Los Angelesa, osumnjičen je za nekoliko kaznenih djela 1998. godine zbog tetovaže suze ispod lijevog oka. Od početka je tvrdio da je nedužan, no nekako je njegov zahtjev za očitanjem uvijek bio odbijen. Sve do danas kada je DNK analiza, provedena tek ove godine, pokazala da je govorio istinu, piše News.com Policija je svo vrijeme vjerovala da je Vargas 'silovatelj sa suzom' upravo zbog tetovaže zbog koje ga se povezivalo s 39 optuženika za silovanja 1995. godine.Optužen je za trostruko silovanje zbog tetovaže suze ispod oka kao i zbog sumnji koje su upućivale na povezanost s silovanjima nakon što je priznao da je silovao svoju djevojku u alkoholiziranom stanju 1992. godine.Na kraju je optužen za otmicu, silovanje i mučenje jedne žene i pokušaj silovanja još dvije žene. Nakon što su stigli rezultati DNK analize, sudac je odbacio optužbe, a Vargas se pred sudom rasplakao. 'Vjerovao sam u očevu nevinosti od dana kada mi je rekao da zločine za koje ga se optužuje nije počinio', rekao je Vargasova 25- godišnja kćer nakon što je sudac odbacio optužbe protiv njega. U ponedjeljak je izašao iz zatvora, no još uvijek ze nalazi u federalnom pritvoru zbog problema s imigracijskim dokumentima. Nada se kako će uskoro biti pušten na slobodu kako bi ponovno bio sa svojom kćeri koja je, kada je bio osuđen, imala tek 10 godina. http://www.avaz.ba/clanak/207214/tetova ... FW7Md.dpuf
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 28 stu 2015, 13:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Nikada ne bi oskrnavio svoje tijelo tetovažom.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 28 stu 2015, 15:51 |
|
|
Amidza je napisao/la: Nikada ne bi oskrnavio svoje tijelo tetovažom. Slažem se.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 23 vel 2016, 20:55 |
|
|
dudu je napisao/la: jednog dana ćeš i ostariti, pa ćeš izgledat smiješno, dotad ako si zgodan, ne trebaju ti nikakvi dodaci. ako nisi, 100 tetovaža i kirurgija neće ti pomoći. Kad ostaris sve izgleda bezze..tako da ... A ovo, obadvije ruke istetovirane, odlicna ponuda - poznanstvo, i opet oko 3500 (evra) rikno ko shale. Za grudi i neka druga mjesta dodushe gotovo nista. Tako da ako hoces ono gore iz uvodnog posta pripremi oko 4000 minimum (ukoliko hoces da ista valja). Da imalo znam crtati, ko sto ne znam, a nije potrebno neko bogzna likovno umjece, odmah bih izucio ovaj zanat. Trenutno tesko da ima ista unosnije i ista samostalnije..radis na svoju ruku, musterija masa.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 23 vel 2016, 23:29 |
|
|
na stranu to što sam osobno protiv tetoviranja, nemrem vjerovat šta sve ljudi urade od sebe sa tim tetovažama nabacaju crteže, slike, riječi, itd. bez ikakve veze.. i najčešće su i gadne ko k.. vrlo rijetko ko se tetovira da baš zna šta točno želi i kako želi, gdje želi, i zašto to želi
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 23 vel 2016, 23:33 |
|
|
gledam ljetos amere po splitskoj rivi, svako drugi tetoviran, cijele noge i ruke, baš gadno izgleda ta siva boja, ko da su im udovi truli lol al opet eto izgleda ima vas dosta da vam je to lipo
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 24 vel 2016, 00:14 |
|
|
Pantagana je napisao/la: na stranu to što sam osobno protiv tetoviranja, nemrem vjerovat šta sve ljudi urade od sebe sa tim tetovažama nabacaju crteže, slike, riječi, itd. bez ikakve veze.. i najčešće su i gadne ko k.. vrlo rijetko ko se tetovira da baš zna šta točno želi i kako želi, gdje želi, i zašto to želi Tako je, mada ustvari i nisam protiv tetovaža samih po sebi, nego jednostavno nema je da valja i da je to nešto lijepo i orgonalno,... a tetovirati se samo radi fore tek nije fora, dakle tetoveže su out.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 23 lip 2023, 23:04 |
|
|
Da malo dignemo temu
Ono sto mene interesuje je kako drustvo kod nas opcenito uopste gleda na tetovaze? Citao sam negdje da je na zapadu 45% mladih istetovirano. Ako od toga izuzmemo ruralna podrucja, posebne skupine i tkd, dolazimo do zakljucka da vecina omladine danas nosi neki ukras tog tipa na sebi.
Nisam nigdje mogao naci neki podatak ni o Hrvatskoj, BiH, Srbiji... sta mislite, ima li kod nas makar 10 % ? :)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 24 lip 2023, 17:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Da malo dignemo temu
Ono sto mene interesuje je kako drustvo kod nas opcenito uopste gleda na tetovaze? Citao sam negdje da je na zapadu 45% mladih istetovirano. Ako od toga izuzmemo ruralna podrucja, posebne skupine i tkd, dolazimo do zakljucka da vecina omladine danas nosi neki ukras tog tipa na sebi.
Nisam nigdje mogao naci neki podatak ni o Hrvatskoj, BiH, Srbiji... sta mislite, ima li kod nas makar 10 % ? :) Ponosna smo manjina, clean skin crew. Uvijek veliki plus kad se djevojka svuče a nema nikakvih natpisa sa "dubokoumnim" značenjima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 24 lip 2023, 19:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: Da malo dignemo temu
Nisam nigdje mogao naci neki podatak ni o Hrvatskoj, BiH, Srbiji... sta mislite, ima li kod nas makar 10 % ? :) Ponosna smo manjina, clean skin crew. Uvijek veliki plus kad se djevojka svuče a nema nikakvih natpisa sa "dubokoumnim" značenjima. Cek malo... netetovirani manjina?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 25 lip 2023, 14:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ponosna smo manjina, clean skin crew. Uvijek veliki plus kad se djevojka svuče a nema nikakvih natpisa sa "dubokoumnim" značenjima.
Cek malo... netetovirani manjina? Manjina definitivno u Millennials i Zoomer generaciji.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 25 lip 2023, 15:16 |
|
|
Tetoviranje me uopste ne zanima. Za mene je to fleka na tijelu. Ako neko baš voli ok. To ti je ono, hajd' da se istaknem nečim, nisam lijep, zgodan, pametan, pa neka bar na ovaj način privučem pažnju da bulje u mene. Tako i žene. Neprirodna boja kose, pirsing, povećane usne i sto čuda.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 25 lip 2023, 17:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: Cek malo... netetovirani manjina?
Manjina definitivno u Millennials i Zoomer generaciji. Cak i u BiH? Znam da na zapadu 40-50% mladih ima tetovazu, ali iskreno mislim da je u Bosni situacija malo drugacija. Mada, mozda ne obracam dovoljno paznje.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 25 lip 2023, 17:35 |
|
|
Ja nemam tetovaže niti želim imati a što se tiče većine u BiH pa i u HR tetovirani su u manijni među mlađima. Možda se krećem u takvim krugovima. Prije su muškarci bili većina tetoviranih a danas i žene tetoviraju. Mislim na ove veće tetovaže.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 27 lip 2023, 13:41 |
|
|
Imam
Privitak/ci: |
tattoo-maliklas.png [ 35.2 KiB | Pogledano 1272 put/a. ]
|
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 27 lip 2023, 13:43 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Manjina definitivno u Millennials i Zoomer generaciji.
Cak i u BiH? Znam da na zapadu 40-50% mladih ima tetovazu, ali iskreno mislim da je u Bosni situacija malo drugacija. Mada, mozda ne obracam dovoljno paznje. U BiH ne. A u PM, sad vidim da sam ja otvorio temu. Ne, iako mi se svidio rukav ilustriran u prvom postu, neke druge stvari su se ispriječile (na svu sreću).
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 27 lip 2023, 13:47 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: A u PM, sad vidim da sam ja otvorio temu.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 27 lip 2023, 14:08 |
|
|
Ne volim tetovaže a pogotovo ove moderne koje su zapravo izopačenje prvobitnog smisla zašto se neko tetovira. Pravi razlozi za tetoviranje su uvek vid neke duhovne iili životne inicijacije kojoj predhodi težak životni put i moćno teško iskustvo. U drevnoj prošlosti su tetovaže bile znak prelaska u muškost i naravno postajanjem ratnikom , u relativno novije vreme tetovaže su imali mornari i zatvorenici pa sve do ovih naših tipa "JNA-1978" gde je mladi tadašnji Jugosloven imamo šta pokazati sa tom tetovažom s obzirom da se napatio pshički i fizički sa gomilom idiota ali i sa dobrim prijateljima do groba. Ovo danas je za bogu plakati kako je odvratno , jer značenje im kurca ne znači i ne vredi osim da im neko kaže kako su lepe i dobro urađene , međutim mogli su lepo uzeti neke bojice pa crtati po sebi noseći ih kratkoročno dok se ne okupaju , a onda sutra nova slika.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|