|
|
Stranica: 598/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 19:38 |
|
|
A jebiga. Plate na uštrb doprinosa imaju svoju cenu.. :)
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 19:50 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Danilo_Velji je napisao/la: Zivis u '94 godini. Sada Srbijanke dozivljaju sok kad vide Porto Montenegro
Gde si Guslaču kućo stara inače za sve neupućene ovaj gosn je čuven na Krstarici po svojem trolovanju, miniranju svake teme i šovinističkim stavovima prema Srbima uprkos tome što se predstavlja kao jedan. Tako da nemojte da se obazirete na njega, došao je da provocira ovde pošto je popio ban na Krsti. Idemo na rat do istrijebljenja
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 19:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Gde si Guslaču kućo stara inače za sve neupućene ovaj gosn je čuven na Krstarici po svojem trolovanju, miniranju svake teme i šovinističkim stavovima prema Srbima uprkos tome što se predstavlja kao jedan. Tako da nemojte da se obazirete na njega, došao je da guši diskusiju pošto je popio ban na Krsti. Mozda je rec o duduu ili robertu. Oni obozavaju da se infiltriraju... Elem, Danilo ili Guslacu, ako nisi normalan Crnogorac kao ovaj lepi gradonacelnik Niksica, mojne da smaras. Taj promjenio plocu sad pjeva himnu CG....inace staro-Hercegovci su drugorazredni Crnogorci, nijesu za pametovanje vise za polje
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 19:53 |
|
|
Cemu ova navala Srbijanaca odje, ima li ijedne ijekavske duse, hrvati su okupirani zastidje
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 19:57 |
|
|
Sad ćeš ti da ih pojačaš. Robi voli Crnogorce koji su diplomirali na Oskford, a studirali 20 godina na Banovo Brdo.. :)
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 19:59 |
|
|
JNA je napisao/la: Sad ćeš ti da ih pojačaš. Robi voli Crnogorce koji su diplomirali na Oskford, a studirali 20 godina na Banovo Brdo.. :) I na Banovo Brdo ima neki fakultet? DIF bese?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 20:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: JNA je napisao/la: Sad ćeš ti da ih pojačaš. Robi voli Crnogorce koji su diplomirali na Oskford, a studirali 20 godina na Banovo Brdo.. :) I na Banovo Brdo ima neki fakultet? DIF bese? Šumarski.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 20:05 |
|
|
JNA je napisao/la: Sad ćeš ti da ih pojačaš. Robi voli Crnogorce koji su diplomirali na Oskford, a studirali 20 godina na Banovo Brdo.. :) A vi ste ih sve pocerali, jos malo pa da mijenjate ime foruma u SavaMala A cus Banovo brdo, okle u tu rupu, Vracar brate
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 20:09 |
|
|
Mnogo smo jaki.. ;)
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 21:38 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Danilo_Velji je napisao/la: Zivis u '94 godini. Sada Srbijanke dozivljaju sok kad vide Porto Montenegro
Gde si Guslaču kućo stara inače za sve neupućene ovaj gosn je čuven na Krstarici po svojem trolovanju, miniranju svake teme i šovinističkim stavovima prema Srbima uprkos tome što se predstavlja kao jedan. Tako da nemojte da se obazirete na njega, došao je da provocira ovde pošto je popio ban na Krsti. Znam bre, svašta sam mu pisala tamo a on se samo smeje kao da nije čitav.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 lip 2023, 23:14 |
|
|
JNA je napisao/la: Sad ćeš ti da ih pojačaš. Robi voli Crnogorce koji su diplomirali na Oskford, a studirali 20 godina na Banovo Brdo.. :) Čemu prozivka za Banovo? Pitom i miran kraj, sve obrnuto od dotičnog
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 01:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Srbi čoporativno navalili na Crnogorca, iskorištavajući razliku u brojnosti.
I ja bih se od toga odcijepio.
A ako mi nastave dosađivati, i priznao Kosovo, da odagnam misionare.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 01:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sreća nisam Crnogorac. Pa se Srbi prema meni ne ophode ko Jehovini svjedoci.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 01:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sreća nisam Crnogorac. Pa se Srbi prema meni ne ophode ko Jehovini svjedoci. Srbijanci su to, kako mi kazemo "Srbijanci Srbijanci pravi su ganci" Prema hrvatima su male mace, misle jedino jos mogu maltretirat Crnogorce, ali dolazi vrijeme njihovog sloma.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 01:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sreća nisam Crnogorac. Pa se Srbi prema meni ne ophode ko Jehovini svjedoci. Ti si sramota za moderatora jer si iskreirao ovu trolersku situaciju. A s obzirom na sklonost da takvim necim uopste bavis, ne moze se reci da si ozbiljan covek.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 02:08 |
|
|
Vrijeme je za nas ulazak, elita sa elitom!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 09:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: A ako mi nastave dosađivati, i priznao Kosovo, da odagnam misionare. CG je priznala Kosovo.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 10:05 |
|
|
Danilo_Velji je napisao/la: Vrijeme je za nas ulazak, elita sa elitom!
Elita sa elitom. https://youtu.be/FeAYJiZslvs
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 13:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Srbi čoporativno navalili na Crnogorca, iskorištavajući razliku u brojnosti.
I ja bih se od toga odcijepio.
A ako mi nastave dosađivati, i priznao Kosovo, da odagnam misionare. Dakle moderacija ne samo što ne sankcioniše trolera, već ga i brani kakvi moderatori takav i forum, sve otišlo u PM Sram te bilo
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 13:28 |
|
|
Ništa nije slagao, poznati ste po taktici 10 na 1. Drugo je što to tebi smeta.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 13:29 |
|
|
Sav antisrpski šljam se okupio oko Guslača, samo napred
Bolje ostani ovde, na Krsti ćeš ponovo da dobiješ ban, a ovde te svi vole.
Ima moderacija da te čuva ko belog medveda poput novovrijemena
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 13:37 |
|
|
Propustio si da nam se nv naljutio nakon bana i da ga nema više? Osim kroz nekog klona, jel. Ovo je oaza za neshvaćene umjetnike Realno je čovjek rekao dosta istine, pa mu se ti natovario na grbaču.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 13:41 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Realno je čovjek rekao dosta istine, pa mu se ti natovario na grbaču. svaka istina vam je takva, kulturšovinizam prema Srbima. Na krstarici se predstavlja kao Srbin iz CG, ovde kao Crnogorac. Uglavnom čovek bez kičme i morala.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 13:43 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Realno je čovjek rekao dosta istine, pa mu se ti natovario na grbaču. svaka istina vam je takva, kulturšovinizam prema Srbima. Na krstarici se predstavlja kao Srbin iz CG, ovde kao Crnogorac. Uglavnom čovek bez kičme i morala. Kome nama? Nama Bošnjacima, Crnogorcima, Hrvatima? Jadni vi, sami protiv svih. Ne znam kako se predstavlja, stvari koje piše su istina. Nisam na krstarici i ne bih znao šta tamo piše. Pazi ti to, kulturšovinizam. Pa vi radite kulturocid sami nad sobom, al vam smeta kad neko drugi ukaže na to.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 13:48 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Kome nama? Nama Bošnjacima, Crnogorcima, Hrvatima? Jadni vi, sami protiv svih. Ne znam kako se predstavlja, stvari koje piše su istina. Nisam na krstarici i ne bih znao šta tamo piše.
Pazi ti to, kulturšovinizam. Pa vi radite kulturocid sami nad sobom, al vam smeta kad neko drugi ukaže na to. kulturocid, a vaši vape za Zvezdama Granda i Beogradskim splavovima Uglavnom pozorišta u Srbiji (specifično Beogradu) su često puna, dok u BH i HR jedva da možeš išta naći tako da se tu vidi ko je kultura, a ko ne.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|