|
|
Stranica: 599/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 13:58 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kome nama? Nama Bošnjacima, Crnogorcima, Hrvatima? Jadni vi, sami protiv svih. Ne znam kako se predstavlja, stvari koje piše su istina. Nisam na krstarici i ne bih znao šta tamo piše.
Pazi ti to, kulturšovinizam. Pa vi radite kulturocid sami nad sobom, al vam smeta kad neko drugi ukaže na to. kulturocid, a vaši vape za Zvezdama Granda i Beogradskim splavovima Uglavnom pozorišta u Srbiji (specifično Beogradu) su često puna, dok u BH i HR jedva da možeš išta naći tako da se tu vidi ko je kultura, a ko ne. Pa gdje ja to poričem? Još jednom - Srbija epicentar kulturocida, lude Bošnje se na to lijepe ko muhe na lijepak. Dobro, a reci mi, gdje čuješ o pozorištima i koliko su promovisana u odnosu na ovaj šund koji iskače iz paštete Zvezde Granda, farme i ostala sranja?! Jedva da možeš išta naći? Evo ti stranica Narodnog pozorišta Sarajevo, pa malo pogledaj: https://nps.ba/Istina, bliži se SFF, tako da nije pravi momentum, ali NPS itekako ima repertoar. Koga zanima pozorište, ne manjka sadržaja. ALI, opet ponavljam, to se ne reklamira ka ZG ili neki drugi srbijanski kičeraj. To ti je valjda jasno.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:08 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Realno je čovjek rekao dosta istine, pa mu se ti natovario na grbaču. svaka istina vam je takva, kulturšovinizam prema Srbima. Na krstarici se predstavlja kao Srbin iz CG, ovde kao Crnogorac. Uglavnom čovek bez kičme i morala. Ajde da taj kulturšovinizam ima nekakvog utemeljenja ali ovako je samo puka mržnja .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:11 |
|
|
sera je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: svaka istina vam je takva, kulturšovinizam prema Srbima.
Na krstarici se predstavlja kao Srbin iz CG, ovde kao Crnogorac. Uglavnom čovek bez kičme i morala. Ajde da taj kulturšovinizam ima nekakvog utemeljenja ali ovako je samo puka mržnja . Kako nema? Sami spotičete drugima svoj proizvod, a ovamo se bunite. Nikakva mržnja. Mržnja što imate ZG? Što imate farmu? Što imate zadrugu? Što imate silikonsku dolinu? Jest, eto zato vas baš mrzimo. I zato što imate Informer, a mi nemamo! Eto!
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:14 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: kulturocid, a vaši vape za Zvezdama Granda i Beogradskim splavovima Uglavnom pozorišta u Srbiji (specifično Beogradu) su često puna, dok u BH i HR jedva da možeš išta naći tako da se tu vidi ko je kultura, a ko ne. Pa gdje ja to poričem? Još jednom - Srbija epicentar kulturocida, lude Bošnje se na to lijepe ko muhe na lijepak. Dobro, a reci mi, gdje čuješ o pozorištima i koliko su promovisana u odnosu na ovaj šund koji iskače iz paštete Zvezde Granda, farme i ostala sranja?! Jedva da možeš išta naći? Evo ti stranica Narodnog pozorišta Sarajevo, pa malo pogledaj: https://nps.ba/Istina, bliži se SFF, tako da nije pravi momentum, ali NPS itekako ima repertoar. Koga zanima pozorište, ne manjka sadržaja. ALI, opet ponavljam, to se ne reklamira ka ZG ili neki drugi srbijanski kičeraj. To ti je valjda jasno. Ajde stani, nađi jednu državu na svetu koja promoviše pozorišta, a ne Velike Bratove, Love Islande, Kardašijanove, Zadruge i ostale gluposti Srbija je centar kulture Balkana, svi sadržaji, kako oni loši tako i oni dobri dolaze odavde, bila to muzika, film, internet sadržaji itd. Vi se namerno lepite za ono loše pošto vam to odgovara za agendu koju pravite
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: sera je napisao/la: Ajde da taj kulturšovinizam ima nekakvog utemeljenja ali ovako je samo puka mržnja . Kako nema? Sami spotičete drugima svoj proizvod, a ovamo se bunite. Nikakva mržnja. Mržnja što imate ZG? Što imate farmu? Što imate zadrugu? Što imate silikonsku dolinu? Jest, eto zato vas baš mrzimo. I zato što imate Informer, a mi nemamo! Eto! Klix je vaš Informer, mada i na Informeru ne možeš naći komentare koji pozivaju na istrebljenje drugog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:17 |
|
|
To je fascinantno kako se svi lepe za Farmu, Parove, Zadrugu, kao da i mi to nismo iskopirali od Zapadnjačkih rijalitija koji su na potpuno istu foru.
Dakle oni koji se kunu u zapadnu kulturu prozivaju nas za nešto što smo direktno "ukrali" sa zapada i što nije autohton srpski sadržaj.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:17 |
|
|
Njihov Klix je veće *** nego svi srpski reality programi zajedno. Filmovi večito kmečanje i uzdizanje sebe kao večite žrtve. Nije ni čudo što ste se skurčili svima.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:18 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa gdje ja to poričem? Još jednom - Srbija epicentar kulturocida, lude Bošnje se na to lijepe ko muhe na lijepak. Dobro, a reci mi, gdje čuješ o pozorištima i koliko su promovisana u odnosu na ovaj šund koji iskače iz paštete Zvezde Granda, farme i ostala sranja?! Jedva da možeš išta naći? Evo ti stranica Narodnog pozorišta Sarajevo, pa malo pogledaj: https://nps.ba/Istina, bliži se SFF, tako da nije pravi momentum, ali NPS itekako ima repertoar. Koga zanima pozorište, ne manjka sadržaja. ALI, opet ponavljam, to se ne reklamira ka ZG ili neki drugi srbijanski kičeraj. To ti je valjda jasno. Ajde stani, nađi jednu državu na svetu koja promoviše pozorišta, a ne Velike Bratove, Love Islande, Kardašijanove, Zadruge i ostale gluposti Srbija je centar kulture Balkana, svi sadržaji, kako oni loši tako i oni dobri dolaze odavde, bila to muzika, film, internet sadržaji itd. Vi se namerno lepite za ono loše pošto vam to odgovara za agendu koju pravite Jel to znači da ste onda na pravom putu? Gdje nesta priča o pravim vrijednostima? Koliko je centar kulture, toliko je i centar nekulture. Treba biti pošten. Kome odgovara? Vama je glavna odbrana neko vas mrzi. To su gluposti.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:21 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: To je fascinantno kako se svi lepe za Farmu, Parove, Zadrugu, kao da i mi to nismo iskopirali od Zapadnjačkih rijalitija koji su na potpuno istu foru.
Dakle oni koji se kunu u zapadnu kulturu prozivaju nas za nešto što smo direktno "ukrali" sa zapada i što nije autohton srpski sadržaj. Farma pod jedan više ne postoji. Pod dva - daljinski je majka, imaš kanala i kanala pa gledaj. Oni biraju ono najgore, jesmo mi za to krivi. Što ne gledaju dokumentarce, Kvadraturu kruga, emisiju o filmu Sandre Perović, Memedovićeva putovanja i slično? Naše serije su za njih kosmos o kome mogu samo da sanjaju. Crna svadba, Besa, Beležnica prof. Miškovića, Tajkun, Državni službenik...
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:22 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Koliko je centar kulture, toliko je i centar nekulture. Treba biti pošten.
Kome odgovara? Vama je glavna odbrana neko vas mrzi. To su gluposti. Ima i kulture i nekulture, kao svuda u svetu. Generalno je u zadnje vreme ekspanzija sadržaja u Srbiji, gomila novih serija i filmova (i ne Južnih Vetrova, nego i puno filmova na istorijskoj tematici, životnoj, komedije itd). Tako da je normalno da će u tom moru biti i gomilu sranja. Sve u svemu ništa drugačije nego na ostatak Evrope. Sve u svemu ima gomilu toga da se ponudi na svakom nivou.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:23 |
|
|
I ko nam to kaže. Državljanin entiteta u kome je glavni događaj maskiranje u Turke.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:23 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kako nema? Sami spotičete drugima svoj proizvod, a ovamo se bunite. Nikakva mržnja. Mržnja što imate ZG? Što imate farmu? Što imate zadrugu? Što imate silikonsku dolinu? Jest, eto zato vas baš mrzimo. I zato što imate Informer, a mi nemamo! Eto!
Klix je vaš Informer, mada i na Informeru ne možeš naći komentare koji pozivaju na istrebljenje drugog naroda Klix jest, pogotovo u zadnje vrijeme, postao nekakvo žutilo, al ne može nikako sa Informerom, pa kralju kad pogledaš samo onu naslovnicu Informera, svaka kao da je apokalipsa i zadnji broj izašao A komentari...pa vjeruj gdje god su dozvoljeni komentari, skupljaju se pacijenti. I ne znam za šta ti je to mjerilo, čovječe tu pišu i Srbi i Hrvati i Bošnjaci. Ja sam to prestao čitati kad su se upravo Srbi, Hrvati i Bošnjaci uspjeli poklati na temi o ugroženim koralnim grebenima u Austaliji. Naravno, pogađaš na koju temu su došli. Portali, društvene mreže, pa i forumi, mislim ljudi pod punim imenom i prezimenom i slikom izbacuju bolesti, a da neće anonimno...al kome je to refer za nekakvo stanje. Naprimjer, zamisli kad bih ja rekao da su svi Srbi kao oni koji su pisali Musi svakakve gadosti na društvenim mrežama nakon one situacije Real-Partizan. A pritom taj Musa nije ništa uradio, još su njega napenalili Lessort i Punter. Znači totalni cirkus, al Musa je turčin, ballija, prijetnje, ovo će, ono će...jasno je da to piše balavurdija i da tu ima nekakvih poremećenih debila, al jel to slika srpskog naroda?! Pa naravno da nije. Nije čak ni te ZG niti farma, ali se promoviše i baca mrlju na Srbiju i općenito te nekakve kulturološke aspekte.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:24 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: I ko nam to kaže. Državljanin entiteta u kome je glavni događaj maskiranje u Turke. To je toliko bitno da nisam niti kad bio na tome niti znam nekog ko je bio. Al eto, vi ste vidjeli da se piše o tome i napravili sliku kako svi Bošnjaci iz FBiH idu na taj događaj. Primjer generalizacije i pogrešno donesenog zaključka.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:26 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: I ko nam to kaže. Državljanin entiteta u kome je glavni događaj maskiranje u Turke. To je toliko bitno da nisam niti kad bio na tome niti znam nekog ko je bio. Al eto, vi ste vidjeli da se piše o tome i napravili sliku kako svi Bošnjaci iz FBiH idu na taj događaj. Primjer generalizacije i pogrešno donesenog zaključka. Ti prvi to radiš. Šteta, na trenutak sam pomislila da si normalan sagovornik.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Klix jest, pogotovo u zadnje vrijeme, postao nekakvo žutilo, al ne može nikako sa Informerom, pa kralju kad pogledaš samo onu naslovnicu Informera, svaka kao da je apokalipsa i zadnji broj izašao kopija britanskog "The Sun" sa tim naslovnim stranama Uglavnom veći je problem što preuzimamo zapadna g*vna s obzirom da ta kultura medija nema veze sa Srbima
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:30 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: To je fascinantno kako se svi lepe za Farmu, Parove, Zadrugu, kao da i mi to nismo iskopirali od Zapadnjačkih rijalitija koji su na potpuno istu foru.
Dakle oni koji se kunu u zapadnu kulturu prozivaju nas za nešto što smo direktno "ukrali" sa zapada i što nije autohton srpski sadržaj. Farma pod jedan više ne postoji. Pod dva - daljinski je majka, imaš kanala i kanala pa gledaj. Oni biraju ono najgore, jesmo mi za to krivi. Što ne gledaju dokumentarce, Kvadraturu kruga, emisiju o filmu Sandre Perović, Memedovićeva putovanja i slično? Naše serije su za njih kosmos o kome mogu samo da sanjaju. Crna svadba, Besa, Beležnica prof. Miškovića, Tajkun, Državni službenik... Zašto je ukinuta? Ne moraš odgovoriti, znamo i ti i ja. Nažalost. Inače ne bi bilo ni govora o ukidanju. Pa naravno, to se slažem, ja gledam sportske kanale i nekih 5-10 filmskih. Ostalih koliko ih ima, mnoge nemam pojma gdje su, na kojem broju. Imam prigovor za te serije, brte ili da kažem sestro, al u slengu, ne da si mi sestra jel, sve nekako ista tematika, neke bande, kriminal, mislim ima li nešto nekog drugog tipa, ono Rode su bile hit, al nemoj sad 10 serija na tu foru. Pa recimo neki Vruć vetar ili Policajac sa Petlovog brda, nešto na taj fazon. A što ne gledaju...zato što su se tako servirale prilike i eto to je popularno.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:31 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Klix jest, pogotovo u zadnje vrijeme, postao nekakvo žutilo, al ne može nikako sa Informerom, pa kralju kad pogledaš samo onu naslovnicu Informera, svaka kao da je apokalipsa i zadnji broj izašao kopija britanskog "The Sun" sa tim naslovnim stranama Uglavnom veći je problem što preuzimamo zapadna g*vna s obzirom da ta kultura medija nema veze sa Srbima Pa da, sve se kopira, dosta tekstova ide Google translate, jadno. Ja bih rekao neki miks novinarstva, onda dobiješ neko sranje.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:32 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: A što ne gledaju...zato što su se tako servirale prilike i eto to je popularno. pa šta se onda buniš? Nisu onda problem Srbi što se prave raznorazni sadržaji, nego narod što je malouman i što se vata za ono najgore. Ko hoće da gleda kvalitetnu srpsku kinematografiju ima izbora koliko mu je volja.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:33 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: To je toliko bitno da nisam niti kad bio na tome niti znam nekog ko je bio. Al eto, vi ste vidjeli da se piše o tome i napravili sliku kako svi Bošnjaci iz FBiH idu na taj događaj. Primjer generalizacije i pogrešno donesenog zaključka.
Ti prvi to radiš. Šteta, na trenutak sam pomislila da si normalan sagovornik. Šta radim? Kažem da su svi Srbi isti? Molim te da mi navedeš gdje sam to rekao i povući ću se sa foruma. Niti za jedan narod to ne mislim. Na kraju krajeva, kako god ja mislio ili ti ili bilo ko drugi, nije moguće da svi budu isti.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:34 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Zašto je ukinuta? Ne moraš odgovoriti, znamo i ti i ja. Nažalost. Inače ne bi bilo ni govora o ukidanju.
Pa naravno, to se slažem, ja gledam sportske kanale i nekih 5-10 filmskih. Ostalih koliko ih ima, mnoge nemam pojma gdje su, na kojem broju.
Imam prigovor za te serije, brte ili da kažem sestro, al u slengu, ne da si mi sestra jel, sve nekako ista tematika, neke bande, kriminal, mislim ima li nešto nekog drugog tipa, ono Rode su bile hit, al nemoj sad 10 serija na tu foru. Pa recimo neki Vruć vetar ili Policajac sa Petlovog brda, nešto na taj fazon.
A što ne gledaju...zato što su se tako servirale prilike i eto to je popularno. Farma nije ukinuta. Jednostavno je odslužila svoje i zamenjena je Zadrugom. Kažeš da gledaš sport i filmove. Gde onda vidiš reklamiranje Zvezda Granda? Ja ga ne vidim ako ne okrenem Pink ili već gde se to daje. Vi ste ti koji se gurate na ta takmičenja a onda serete da smo MI loši.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:36 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Njihov Klix je veće *** nego svi srpski reality programi zajedno. Filmovi večito kmečanje i uzdizanje sebe kao večite žrtve. Nije ni čudo što ste se skurčili svima. Vidiš, mene optužuješ da sam ovakav ili onakav, a što nisi gulgala malo, vidjela bi da nisu svi filmovi kmečanje. Posljednji takav je Deset u pola, prije toga imaš Teško je biti fin, pa onda Kod amidže Idriza, Gori vatra jest malo nacionalna tematika, al u nekom šaljivom tonu, uglavnom ima toga, pa serije, Lud zbunjen normalan se gledao u regionu.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:38 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Njihov Klix je veće *** nego svi srpski reality programi zajedno. Filmovi večito kmečanje i uzdizanje sebe kao večite žrtve. Nije ni čudo što ste se skurčili svima. Vidiš, mene optužuješ da sam ovakav ili onakav, a što nisi gulgala malo, vidjela bi da nisu svi filmovi kmečanje. Posljednji takav je Deset u pola, prije toga imaš Teško je biti fin, pa onda Kod amidže Idriza, Gori vatra jest malo nacionalna tematika, al u nekom šaljivom tonu, uglavnom ima toga, pa serije, Lud zbunjen normalan se gledao u regionu. Nemam gde da gledam te filmove koje navodiš a rado bih. Više volim komšijske nego američke.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:39 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zašto je ukinuta? Ne moraš odgovoriti, znamo i ti i ja. Nažalost. Inače ne bi bilo ni govora o ukidanju.
Pa naravno, to se slažem, ja gledam sportske kanale i nekih 5-10 filmskih. Ostalih koliko ih ima, mnoge nemam pojma gdje su, na kojem broju.
Imam prigovor za te serije, brte ili da kažem sestro, al u slengu, ne da si mi sestra jel, sve nekako ista tematika, neke bande, kriminal, mislim ima li nešto nekog drugog tipa, ono Rode su bile hit, al nemoj sad 10 serija na tu foru. Pa recimo neki Vruć vetar ili Policajac sa Petlovog brda, nešto na taj fazon.
A što ne gledaju...zato što su se tako servirale prilike i eto to je popularno. Farma nije ukinuta. Jednostavno je odslužila svoje i zamenjena je Zadrugom. Kažeš da gledaš sport i filmove. Gde onda vidiš reklamiranje Zvezda Granda? Ja ga ne vidim ako ne okrenem Pink ili već gde se to daje. Vi ste ti koji se gurate na ta takmičenja a onda serete da smo MI loši. Iskače mi na fb. Ničim izazvano. Ne možeš pobjeći od toga. Pobijedila nekakva Makedonka, nisu Bosanci. Bla bla, koga briga?! Tačno, bude dosta svijeta iz BiH, bilo FBiH bilo RS. No, održava se u Srbiji. Bosanci su krivi što učestvuju, Srbija što organizuje. Pa vi imate Silikonsku dolinu nemamo mi. Kad se negdje okrenem, a one žvalje, isto da sam u hororu
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:40 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A što ne gledaju...zato što su se tako servirale prilike i eto to je popularno. pa šta se onda buniš? Nisu onda problem Srbi što se prave raznorazni sadržaji, nego narod što je malouman i što se vata za ono najgore. Ko hoće da gleda kvalitetnu srpsku kinematografiju ima izbora koliko mu je volja. Pa to je tačno, zakon spojenih posuda, ponuda kreira potražnju i obrnuto. Ima - al se daleko više eksponiraju ove stvari o kojima razglabasmo unazad nekoliko postova.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 lip 2023, 14:41 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Iskače mi na fb. Ničim izazvano. Ne možeš pobjeći od toga. Pobijedila nekakva Makedonka, nisu Bosanci. Bla bla, koga briga?! Tačno, bude dosta svijeta iz BiH, bilo FBiH bilo RS. No, održava se u Srbiji. Bosanci su krivi što učestvuju, Srbija što organizuje. Pa vi imate Silikonsku dolinu nemamo mi. Kad se negdje okrenem, a one žvalje, isto da sam u hororu Silikonska dolina je lepa ulica sa mnogo kafića i restorana. Šta zamišljaš šta je to, mordor neki??? Jesi ti bio nekada u Bg? Ulicama šetaju sasvim normalne devojke.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|