|
|
Stranica: 603/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 14 srp 2023, 19:41 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: U kojoj smo sad fazi komšije, Srpska sparta ili monteustaše? Kako ocjenjujes to sto smo dobili minstra, a do prije koju godinu bili podjeljeni i bez ijednog mandata ha? Neobicno kad je pozitivna vijest, ipak nekako lakse ako je negativna Vidim da dežurni čede pjene, dakle glazba za uši. Ustaše u vladi, a bradonje van
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 14 srp 2023, 19:47 |
|
|
Hambasada nas ponizila do daske ovog puta. Ali cekamo 2027 da Kina krene na Tajvan, da se Hamerika raspadne, i onda cemo imati 22/22 ministarstava u vladi CG u roku od 24h. Ovo neka bude nauk svi Sesto-Kolonasima sto mrze Vucica i DF i govore Srbima u CG da glasaju za Demokrate i ES. Citat: Vučić: Završeno formiranje Vlade Crne Gore, Bošnjaci imaju šest ministarstava, a Srbi “šipak” https://www.cdm.me/politika/vucic-zavrs ... rbi-sipak/
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 14 srp 2023, 22:58 |
|
|
Taj vucic je nesto slabo isplanirao, u cg bez vlasti, na kosovu izbaceni iz vlasti, mnogo prica a dosta toga u prazno. Blamcina.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 00:41 |
|
|
Hanma je napisao/la: Sesta Kolona kao NSOS i Skeleton bukvalno nemaju nikakva prava da komentarisu ovo niti bukvalno da se javljaju uopste ako imaju obraza.
Cuj sad kako nisu Srbi u vladi (DF) i nisu ni manjinski ni konstitutivni narod, a oni bukvalno non stop zazivali bas ovakav scenario godinama unazad.
Podrzavali Zdravka Krivokapic, ES, Demokrate, "ne sme se od Srba praviti nacionalna manjina u CG", "ne smeju se razdvajati Srbi od Crnogoraca". Jesi i ti na spisku botova pa zato stalno menjas ime? A sto se pickoustog tice njegov favorit ce ako Bog da uskoro ili u Spuz ili kod brata pedofila u Dubai. Nadam se ovo prvo mada bih najvise voleo da se ponovo ujedinimo pa da dele celiju. Nece im biti dosadno.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 01:13 |
|
|
Sasvim logično da će manjine biti pri vlasti. To je tako i u Srbiji i u Hrvatskoj, simbol koji je važan Europi. Ne znam šta je dio Srba očekivao? Da će pro-europska pobjednička stranka (koja podržava i NATO i Kosovo) stvoriti četničku vladu? Teška naiva...
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 02:28 |
|
|
Ta pobednicka stranka nije ni trebala biti pobednicka, nije trebala ni postojati.
Ali jebiga, 50% Srba u CG glasalo za nju po nagovoru izmedju ostalih Seste Kolone u Srbiji.
Za pocetak nije se trebalo dozvoli da ti Polu-Srbi gradjanisti dodju do pozicije da mogu formirat vlast bez DF samo sa manjinama.
Ja sam iskreno ocekivao da ce bar da prime DF ovako simbolicki, ali izgleda ni to, ali barem nema ni Montenegrina u toj vladi.
Svakako bolje od Mila. Ali moglo je biti mnogo bolje da Anti-Vuciceva Sesta Kolona Srba u CG i Srbiji nije sjebala stvar.
Da je DF imao 35% kako je trebao (svi Srbi u CG), ne bi mogla da sam formira vlast bez nas, jer ti Gradjanisti ne smeju sa Milom.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 08:37 |
|
|
Pola Srba u CG podržava Demokrate i ES. Ljudi poput Milovića iz ES i Koprivice iz Demokrata su takođe Srbi.
Stoga se nadam da su svesni svojih dela i da samo nisu magarci koje će svako da prevesla.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 10:28 |
|
|
Muslimani dobili više ministara nego u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 11:29 |
|
|
Ali ovakva vlada isto dokazuje koliko je Vučić slab na međunarodnom nivou , kad nije uspeo ništa da ispoluje za ZBCG .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 11:36 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Pola Srba u CG podržava Demokrate i ES. Ljudi poput Milovića iz ES i Koprivice iz Demokrata su takođe Srbi.
Stoga se nadam da su svesni svojih dela i da samo nisu magarci koje će svako da prevesla. Da ih ne iskoriste ka što su kod nas Ilića iskoristili da dođu na vlast posle 5 oktobra .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 15:51 |
|
|
komšije opet u depresiji...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 16:37 |
|
|
weasel je napisao/la: komšije opet u depresiji... Lasice Boka je naša, sve opštine u istoj imaju srpske gradonačelnike. Možete da de dogovorite sa montenegrinima oće li Cetinje u Hrvatsku ili ds bude naš San Marino.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 17:42 |
|
|
To stanje nije trajno . GraDŽanisti se uvek šlepaju uz većinsku naciju . Onog trenutka kad zvanično postane većina m, graDŽanisti će postati naši sateliti .
|
|
Vrh |
|
|
kukac
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 17:49 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: NSOS je napisao/la: Novu vladu ce sastaviti predstavnici Evrope sad, Demokrata i manjina. Srpskih stranaka naravno nema jer iako oni koji priznaju da su Srbi cine oko 33% stanovnistva Srbi zvanicno nisu ni manjina ni konstitutivni narod. https://www.in4s.net/borba-podijeljeni- ... ministara/Hrvat Vuksanovic ce bii ministar za ljudska i manjinska prava. Hrvati dobili ministartvo a manje ih od 1%, srba 30% i nisu dobili nista, bas slusam vucica kako kukumace stvarno nisu trebali tako da mu razvuku pamet : ) Kakve ovlasti ima ministar za ljudska i manjinska prava? To dođe nešto kao ministar bez portfelja. Ipak mislim da je dobro što je HGI dio vlasti.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 19:16 |
|
|
kukac je napisao/la: Kakve ovlasti ima ministar za ljudska i manjinska prava? To dođe nešto kao ministar bez portfelja. Ipak mislim da je dobro što je HGI dio vlasti. Onakva kakva mu vlada dodeli. Inace sada je Hrvat ministar za ljudska i manjinska prava i u Srbiji i u CG.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 20:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
kukac je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Hrvati dobili ministartvo a manje ih od 1%, srba 30% i nisu dobili nista, bas slusam vucica kako kukumace stvarno nisu trebali tako da mu razvuku pamet : ) Kakve ovlasti ima ministar za ljudska i manjinska prava? To dođe nešto kao ministar bez portfelja. Ipak mislim da je dobro što je HGI dio vlasti. Ima i 1 ruku u vladi, kada se glasa za odluke.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 20:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
NSOS je napisao/la: kukac je napisao/la: Kakve ovlasti ima ministar za ljudska i manjinska prava? To dođe nešto kao ministar bez portfelja. Ipak mislim da je dobro što je HGI dio vlasti. Onakva kakva mu vlada dodeli. Inace sada je Hrvat ministar za ljudska i manjinska prava i u Srbiji i u CG. Kao i SDSS u Hrvatskoj, ako se ne varam.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 23:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 srp 2023, 23:27 |
|
|
Ja mislim da su Vučićevi mediji namerno pustili informaciju da DF ne ulazi u vladu kako bi izvršili pritisak na "građanske" stranke, tj ES i Demokrate
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 srp 2023, 11:07 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: https://www.vijesti.me/vijesti/politika/665576/carapic-pes-ce-pocetkom-sedmice-uputiti-poziv-za-pregovore-o-vladi-bice-pozvana-i-koalicija-zbcg
čekamo, pa vidimo. Cveće i muslimadija se odmah okomila i krenula da šeiri bez da sačeka. A možda je taj poziv reda radi . Tj da bude mi smo hteli oni neće .
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 srp 2023, 12:15 |
|
|
Cini mi se da su Nemanjici i Lazari pusiona u Sparti.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 srp 2023, 12:29 |
|
|
A vi ste samo dekor .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 srp 2023, 12:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60565 Lokacija: DAZP HQ
|
Tko je na kraju u vlasti, nisam pratio?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 srp 2023, 16:53 |
|
|
dudu je napisao/la: Tko je na kraju u vlasti, nisam pratio? Svi osim Đukanovića i pravih Srba.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 19 srp 2023, 12:09 |
|
|
Srbi isti uticaj kao i HGI
Privitak/ci: |
44 vlada cg.jpg [ 130.48 KiB | Pogledano 1293 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|