|
|
Stranica: 3199/3590.
|
[ 89748 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 20:21 |
|
|
Ali fascinantno je da vi mislite da ćete naseliti i imati moć i nad tim plavim područjem.
|
|
Vrh |
|
|
Shchepo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 20:24 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 419 Lokacija: Heronville
|
Ako muslimani misle da su na pravom putu, tko ih ima pravo ispravljati?
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 20:26 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2243 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Da se razumijemo, naša bošnjačka demografija doživljava kolaps, meni samo nije jasno čemu se to naši dobri susjedi raduju.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 20:28 |
|
|
Vi ne znate da uz Hercegovinu nisu sljubljeni Kinezi, Turci ili Rusi nego Hrvati?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 20:30 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Da se razumijemo, naša bošnjačka demografija doživljava kolaps, meni samo nije jasno čemu se to naši dobri susjedi raduju. Svjesni smo problema. Samo mislimo kako je bolje da nam vladaju stranke koje sami izaberemo a ne SDA.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 20:34 |
|
|
Marko80 je napisao/la: Stvarno mi nisu jasni. Propadaju u svim segmentima, ali i dalje im je glavni cilj da rade probleme bh Hrvatima i kad bi mogli da ih i uniste. Cak kad bi se to i dogodilo... kako oni to zamisljaju u svojim glavama, da bi odjednom postali sretni, bogati i zadovoljni? Umjesto da od svojih sredina nesto naprave. Jer sve im je propalo i zaostaju za svijetom... oni se bave bh Hrvatima i kako da njihove teritorije prigrabe sebi. Pa zar misle da na hrvatskim podrucjima u BIH postoje naftne i plinske busotine i rudnici dijamanata? Stvarno mi nisu jasni. Sto je njima u glavama? A ovdje vidim da i zensko se bavi tim fantazijama. Sto je njima u glavi? Kako su oni zamislili da bi to izgledalo da Hrvati nestanu iz BIH? Postoji li neki scenarij kojeg opisiju? Kako? Njih 1 mil na teritoriji velicine jedne RH... bez Hrvata i Srba i sto onda? Med i mlijeko? Majke mi ako ih ja kuzim. Ne mogu preživjeti. Geostrateška pozicija katastrofalna, slična nepalskoj, stim da u međuvremenu imaju puno manje simpatija u svijetu. Očajnici.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 20:40 |
|
|
Ono malo bOsNe u Republici Srpskoj umrlo danas, a ona austrijska peračica WC šolja dosla se svađat koliko ih ima u 3 kotline.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
Kreativan
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 20:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Idi Oerec beri baje LOL
Ja sam odrasla ovdje! Mani spinova! Fato, ja radim u BiH godinama. U pravilu ste smiješni, najčešće glupi. Dovoljno dugo pratim forum da znam da si ocvala mrziteljica Srba koja ima kompleks manje vrijednosti od Hrvatske. Sapun, parfem.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 20:59 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21249 Lokacija: među zvijezdama
|
Kreativan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Idi Oerec beri baje LOL
Ja sam odrasla ovdje! Mani spinova! Fato, ja radim u BiH godinama. U pravilu ste smiješni, najčešće glupi. Dovoljno dugo pratim forum da znam da si ocvala mrziteljica Srba koja ima kompleks manje vrijednosti od Hrvatske. Sapun, parfem. Čiji si klon? Nemoj dozvoliti da te provalim Perec. A hocu! Čuj prati dugo forum. Ne rise! Ovo ocvala me ne dira. Još nemam ni 35. Bolje sad izgledam nego u 20- tim. Sa 20 sam bila buckasta! Postoje ljudi koji ti ovo mogu potvrditi. A ti Perec, klonkooooo si dakle!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:00 |
|
|
Croato je napisao/la: Ali fascinantno je da vi mislite da ćete naseliti i imati moć i nad tim plavim područjem. Ma niko ne misli dirati zapadnu Hercegovinu. Preimućstvo u Mostaru je jedini cilj. Čapljinu, Čitluk, Posušje niko ne namjerava naseljVati. Čak ni Neum.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:02 |
|
|
Dakle, do Mostara? A draga si mi.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:02 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Da se razumijemo, naša bošnjačka demografija doživljava kolaps, meni samo nije jasno čemu se to naši dobri susjedi raduju. Kad je demogrfija kod svih u losem stanju, najvise razloga za optimizam imaju oni koji imaju najbolje resurse da popravljaju demografiju.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
hoblatopla je napisao/la: Ono malo bOsNe u Republici Srpskoj umrlo danas, a ona austrijska peračica WC šolja dosla se svađat koliko ih ima u 3 kotline. Ja sam za tebe seljacino Tesla. Ništa protiv njegovatelja nemam, no s tim poslom takodjer veze nemam. A pošteno je i guze prati. Bolje i to no poput parazita od cacevinu penzije čekati koji euro za kaVu. Dilejo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kreativan
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kreativan je napisao/la: Fato, ja radim u BiH godinama. U pravilu ste smiješni, najčešće glupi. Dovoljno dugo pratim forum da znam da si ocvala mrziteljica Srba koja ima kompleks manje vrijednosti od Hrvatske. Sapun, parfem.
Čiji si klon? Nemoj dozvoliti da te provalim Perec. A hocu! Čuj prati dugo forum. Ne rise! Ovo ocvala me ne dira. Još nemam ni 35. Bolje sad izgledam nego u 20- tim. Sa 20 sam bila buckasta! Postoje ljudi koji ti ovo mogu potvrditi. A ti Perec, klonkooooo si dakle! Ne znam draga. Testiraj mi dalmatinski vernikular pa se možda preispitaš. Znam vas sve tu, ovo je Santa Barbara koju pratim dugo godina. Dismisivnost uzvraćam dismisivnošću. Ja Perec, ti iz sunitskog rezervata. Kako god. Zapad je učinio svoje, Buzin nadzire ovaj kondiminij. Hrvati su produžena ruka zapada kako je uvijek bilo prirodno. Cilj je pridobiti Srbe na zapadnu stranu, otklizavanjem BiH u Otvoreni Balkan/Srpski svet, Hrvatskoj je već predana federacija kao vazalni entitet koji će biti unutar OB. A i dalje mi nije jasno kako ostaci Osmanlija pripadaju zapadnom civilizacijskom krugu, u 2023. zamotani u plahte na +40 i bradurinama i kapicama. Ne razumijem. Desekularizirani maksimalno u 30 godina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kreativan je napisao/la: Da Hrvati spadnu na K10, ZHK i pola HNK i dalje su nezaobilazan politički faktor. Dayton s 3 konstitutivna naroda i zadnje nametanje su stari i novi zavjet hrvatskog nezaobilaznognfaktora u federaciji. Borbe za općine su zabava za mase u BiH. Žena odbija prihvatiti odljev Bošnjaka. Hrvatskoj ostaje federacija kao vazalski entitet tamnog vilajeta narednih 50 godina miminalno.
Jedini problem sa prihvaćanjem stvarnosti imate vi. Ja sam do sada na temi iznijela ciste činjenice. Ono sto je i sam Robi potvrdio a Nebula plasirao. Ja nisam znaci demografski ekspert. Cifre nisu moje. No po vas jesu demotivirajuce. To sto se ti tjesis da ćete i KAD padnete ispod 100.000 biti nezaobilazan politički faktor je glupost na n -tu. I ti to odlično znas. Dakle 2013 popisani je 560.000 a 2023 ta cifra je skoro upola smanjena. Na 270.000. Tome u prilog govori i pad broja rodjenih. Kao sto rekoh pozdravljam vas optimizam. I divim vam se pomalo na toj ugodnoj “slijeposti” i ružičastom naocarima. Srednja Bosna krahirala, no vi ćete biti nezaobilazni faktor u par kantona u Federaciji. Čak i kad vas bude 100.000. Pa 70.000 pa 30.000. Strašno. Mi se ne svađamo po bošnjackom forumu da bošnjaci nestaju i kako su nebitni. Polomi se uvjeravati forum kako smo gotovi. Eto ako smo gotovi sto toliko kmecite o aparthwjdu i produzenoj ruci zagreba.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Pop Tjehodrag
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:24 |
|
|
Kad pričamo o demografskoj politici bošnjaci tu nemaju nekog dobrog scenarija. Ako se iseljavanje nastavi i natalitet bude opadao bošnjaci će postati tek mala nebitna etnička skupina sastavljena pretežito od penzionera i rijetke mlađe populacije koje nemaju evidentnu društvenu moć. A ako se iseljavanje nekim čudom prestane a natalitet poraste što ćete dobiti? Indiju, jer ekonomski užasno stojite dobit ćete samo još veći materijalni teret a i sama zajednica će vam postati rasulo socijalne neorganiziranosti. Jedino je moguće kroz dulji period nešto napraviti ali onda će i hrvati i srbi u tom periodu nešto napraviti
Dakako, ni mi hrvati ne stojimo nešto bajno što se tiče demografije ali razlika je u tome što smo ekonomski boljeg stanja a i imamo veću društvenu moć a kad na to dodaš jaču povezanost zajednice (i onih iseljenih i onih šta su ostali) dobiješ dakako svjetliju budućnost naroda. Tako da je potpuno suludo interpretirati geopolitičku i društvenu situaciju kroz brojke, treba gledati što te brojke predstavljaju. Pa je tako 10 ljudi sa osiguranim ekonomskim stanjem i sređenim životom dakako ''vrijednije'' za društvo od 50 ljudi koji su nezbrinuti imaju plaću 500 maraka i spajaju kraj s krajem. Isto tako 10 rođenih djece koja su se rodila u sređenim obiteljima ima veću ''vrijednost'' od 50 djece rođenih u rasutim obiteljima bez planirane perspektivne budućnosti.
_________________ ''I tebi baš što goriš plamenom Od ideala silnih, vječitih, Ta sjajna vatra crna bit će smrt Mrijeti ti ćeš kada počneš sam U ideale svoje sumnjati!''
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:25 |
|
|
weasel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Jedini problem sa prihvaćanjem stvarnosti imate vi. Ja sam do sada na temi iznijela ciste činjenice. Ono sto je i sam Robi potvrdio a Nebula plasirao. Ja nisam znaci demografski ekspert. Cifre nisu moje. No po vas jesu demotivirajuce. To sto se ti tjesis da ćete i KAD padnete ispod 100.000 biti nezaobilazan politički faktor je glupost na n -tu. I ti to odlično znas. Dakle 2013 popisani je 560.000 a 2023 ta cifra je skoro upola smanjena. Na 270.000. Tome u prilog govori i pad broja rodjenih.
Kao sto rekoh pozdravljam vas optimizam. I divim vam se pomalo na toj ugodnoj “slijeposti” i ružičastom naocarima. Srednja Bosna krahirala, no vi ćete biti nezaobilazni faktor u par kantona u Federaciji. Čak i kad vas bude 100.000. Pa 70.000 pa 30.000. Strašno.
Mi se ne svađamo po bošnjackom forumu da bošnjaci nestaju i kako su nebitni. Polomi se uvjeravati forum kako smo gotovi. Eto ako smo gotovi sto toliko kmecite o aparthwjdu i produzenoj ruci zagreba. Ko tebi šta govori? Ti se Registruj na neki forum Slavonije ili Vojvodine recimo. Tamo mozes madjarski naučiti recimo. I upoznati neku Sosu. Da popravis tu demografsku kataklizmu u Slavoniji.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: Mi se ne svađamo po bošnjackom forumu da bošnjaci nestaju i kako su nebitni. Polomi se uvjeravati forum kako smo gotovi.
Eto ako smo gotovi sto toliko kmecite o aparthwjdu i produzenoj ruci zagreba. Ko tebi šta govori? Ti se Registruj na neki forum Slavonije ili Vojvodine recimo. Tamo mozes madjarski naučiti recimo. I upoznati neku Sosu. Da popravis tu demografsku kataklizmu u Slavoniji. Ovo je forum Hrvata, dobrodosli su iz svih krajeva ne samo hercegbosne. Mujo93 iz vienna ne pripada tom krugu dobrodoslih
|
|
Vrh |
|
|
Kreativan
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:39 |
|
|
weasel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ko tebi šta govori? Ti se Registruj na neki forum Slavonije ili Vojvodine recimo. Tamo mozes madjarski naučiti recimo. I upoznati neku Sosu. Da popravis tu demografsku kataklizmu u Slavoniji. Ovo je forum Hrvata, dobrodosli su iz svih krajeva ne samo hercegbosne. Mujo93 iz vienna ne pripada tom krugu dobrodoslih Hrvati iz svih krajeva Hrvatske su povijesno potisnuti iz Bosne i Hercegovine, pogotovo Dalmacija, Slavonija, Lika, čak i Istra. Veću vezu sa Bosnom i Hercegovinom imam od ove kimere prekodrinske pridošlice sa značajnim udjelom anatolijskog i stepskog genoma. U pitanju je žensko koje godinama prostači po ovom forumu, vlak fertiliteta joj je prošao, ima izljeve bijesa prema Srbima, komplekse od Hrvata. Šifra F. Nije Hrvatica, ne pripada HercegBosna zajednici, 3 nesretna događaja od ISIL mlade u kampu u Siriji.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:47 |
|
|
Ponovimo jos jednom za bečke tikve, forum Hrvata u cjelini Ne forum Muslimani, ne forum austrije Ti ljecis komplekse šizofrenim ispadima, mi raspravljamo dnevne teme i aktualnosti. Nikad nas nece nestat i nikad nas necete pomnozit s nulom. FBiH je od 2.10.2022 naša prčija. Kupi prnje i seli se ako ti se ne svida... oh wait
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:51 |
|
|
Znaš i sama da je puno bolje bilo biti pod Austrijom i Italijom nego pod Turskom.
Ne hrle Slovenci i Hrvati u BiH nego građani BiH u Sloveniju i Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:52 |
|
|
Croato je napisao/la: Znaš i sama da je puno bolje bilo biti pod Aistrijom i Italijom nego pod Turskom.
Ne hrle Slovenci u BiH nego građani BiH u Sloveniju. Nema to veze pod kim je puno bolje biti. Činjenica je da ni “pod kim nije dobro imati podanički status”. Nema veze jesu li Austrugari. Prikazivati podaništvo kao povjesnu i kulturnu pozitivnu pojavu je bolest. Ovaj lik je bolestan. Teško.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:54 |
|
|
Ne govori da je podaništvo dobro, već mu je drago da smo bili pod Austrijom, a ne pod Turskom.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:58 |
|
|
I Slovenci to ističu kada se govori o ovim temama.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 21 lip 2023, 21:59 |
|
|
Pozdrav bojovnicima lasica se vraca na forum Jedan meme za momčad
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|