|
|
Stranica: 1515/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 00:38 |
|
|
Svarog je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Glede vojnoga uspjeha- može se samo gatati. Ukrajinci ne mogu uz samo pješaštvo izbaciti Ruse, no mogu itekako uz projektile i avione. Procjene o treningu su proizvoljne, jer se vrlo vjerojatno bar pola godine već obučavaju za pilote. Rusija je iznutra rovita i trula jer ne samo Prigožin, nego neki ukrajinski komandosi im rade dar-mar po Belgorodu danima, a Rusi nemaju pojma ni tko je ni što je. Ono što vuče stvar je zapadno oklijevanje, oni još nisu prelomili mentalitet Chamberlaina iz Munchena 1938. Da se konačno ozbiljno uključe proizvodnjom i oružjem u rat- streljivo, rakete, avioni, sve dopušteno pa ako treba vraćamo vam i nuklearne bombe- bila bi to druga pjesma. Druga je priča to što je za Ukrajince sve postalo neprihvatljivo. Poslije ovoga: https://qr.ae/pyW9NDhttps://qr.ae/pyyMFCmira nema. I primirje bi značilo ukrajinske upade u ruski dio i ubijanje Rusa za osvetu do u nedogled. Putin želi genocid, želi Lebensraum- i to je u svijesti modernih ljudi nešto užasno tako da taj režim mora biti uništen. Točno je da zbog nuklearne sile, Rusija to ne može biti. No, kao što neki znalci kao Stephen Kotkin spekuliraju, Rusija može poći putrm sličnim Francuskoj (bez imigranata) do onoga Sjeverne Koreje. No, od "zapada", koji je svijet- to je 60% ekonomije, 80% vojne moći i 90% kulture i medija- neće nikada biti priznata ruska osvajanja i Rusi, koji su od 23% došli na 17% Ukrajine, bit će ili potpuno poraženi i izbačeni uz dovoz superiornog zapadnog oružja, ili dovedeni u situaciju zamrznutog konflikta i izolirani kao Sjeverna Koreja dok se ne povuku ili počnu krepavati. Trećeg- nema.Veliš ? Ja opet mislim , da je Zapad prdnuo u čabar i da ga tek čekaju najveća iskušenja . A ovde si usrao i šefa i stanicu , da ne kažem težu riječ: ''No, od "zapada", koji je svijet- to je 60% ekonomije, 80% vojne moći i 90% kulture i medija- neće nikada biti priznata ruska osvajanja i Rusi, koji su od 23% došli na 17% Ukrajine, bit će ili potpuno poraženi i izbačeni uz dovoz superiornog zapadnog oružja, ili dovedeni u situaciju zamrznutog konflikta i izolirani kao Sjeverna Koreja dok se ne povuku ili počnu krepavati.''Jebo Zapad , to je u glavu bolesna skalamerija , pred urušavanjem Znakovito je kako socijalne patologije zapada, a koje su javne i zorne, ispadaju nešto nevjerojatno užasno, a patologije tih Rusija, Kina, Irana, Koreja... koje su degradirajuće po bilo koju zemlju, kao nešto dobro". A to su zemlje kanibalističkog mentaliteta, u slučaju Rusije narko-kartel koji ima državu, a Iran luđačka teokracija koja mora biti uništena kao takva. O Sjeernoj Koreji da se i ne govori. Rusija nema budućnosti- ovakva. https://qr.ae/py9gGX
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 00:45 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mislim da je 40% bilo 2020, danas već manje. Ide to prema 30%, kakvih 60% haha.
Normalan čovjek to ne može podržavati. Raskućili su BDP, slobodu zovu "govor mržnje", a rasizam je "pozitivna diskriminacija". Nema dovoljno loše riječi da se njome nazovu te budaletine. Diletantizam. https://www.worldometers.info/gdp/gdp-by-country/Zapad je, zbroje li se zemlje pouzdano u tom bloku, oko 50-60%. Naravno, to uključuje i Japan i Južnu Koreju, a ne Meksiko i slične, koje nisu nikakav protivnik, nego neutralni promatrači. Protivnik su Kina, Rusija i Iran, a oko ne prelaze 30%. Skoro cijela Latinska Amerika je samo prozapadni promatrač, a Indija je vrdalama koja nije ni amo ni tamo, glumi neutralca, a samo je i dalje, i zbog jezika i kulture, kolonija anglosfere. Evo ti pa zbrajaj https://www.imf.org/external/datamapper ... AN/JPN/NZLImaš na dijagramu dole klizač pa možeš usporediti sve od 1980 pa naprijed. Javi mi kako pada moć zapada svakih 10 godina.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 01:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Diletantizam. https://www.worldometers.info/gdp/gdp-by-country/Zapad je, zbroje li se zemlje pouzdano u tom bloku, oko 50-60%. Naravno, to uključuje i Japan i Južnu Koreju, a ne Meksiko i slične, koje nisu nikakav protivnik, nego neutralni promatrači. Protivnik su Kina, Rusija i Iran, a oko ne prelaze 30%. Skoro cijela Latinska Amerika je samo prozapadni promatrač, a Indija je vrdalama koja nije ni amo ni tamo, glumi neutralca, a samo je i dalje, i zbog jezika i kulture, kolonija anglosfere. Evo ti pa zbrajaj https://www.imf.org/external/datamapper ... AN/JPN/NZLImaš na dijagramu dole klizač pa možeš usporediti sve od 1980 pa naprijed. Javi mi kako pada moć zapada svakih 10 godina. Ja bih se ipak držao moći, buući da se radi o sukobi. GDP, kao ni GDP PPP (daleko značajniji), iako važni -ne igraju presudnu ulogu u ovom. https://www.usnews.com/news/best-countr ... ings/power
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 07:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25743 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Hroboatos je napisao/la: Rusija nema budućnosti- ovakva.
Nema ni Zapad budućnost - ovakav.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 08:03 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Diletantizam. https://www.worldometers.info/gdp/gdp-by-country/Zapad je, zbroje li se zemlje pouzdano u tom bloku, oko 50-60%. Naravno, to uključuje i Japan i Južnu Koreju, a ne Meksiko i slične, koje nisu nikakav protivnik, nego neutralni promatrači. Protivnik su Kina, Rusija i Iran, a oko ne prelaze 30%. Skoro cijela Latinska Amerika je samo prozapadni promatrač, a Indija je vrdalama koja nije ni amo ni tamo, glumi neutralca, a samo je i dalje, i zbog jezika i kulture, kolonija anglosfere. Latinska amerika je danas skroz na skor prokineska, ti živiš u prošlosti. Indija kolonizra anglosferu, a ne obrnuto. https://www.imf.org/external/datamapper ... AN/JPN/NZLUdio GDP Zpada u globalnoj ekonomiji opada 10% svakih 10 godina.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 08:11 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Znakovito je kako socijalne patologije zapada, a koje su javne i zorne, ispadaju nešto nevjerojatno užasno, a patologije tih Rusija, Kina, Irana, Koreja... koje su degradirajuće po bilo koju zemlju, kao nešto dobro". A to su zemlje kanibalističkog mentaliteta, u slučaju Rusije narko-kartel koji ima državu, a Iran luđačka teokracija koja mora biti uništena kao takva. O Sjeernoj Koreji da se i ne govori. Rusija nema budućnosti- ovakva. https://qr.ae/py9gGXtvoja razina ubacivanja strawmana su smjehotresna. dakle ja uredno napišem, citiram "Rusija ima milijun mana, i to sam malo rekao" i onda ti napišeš da mi patologije Rusije smatramo dobrim. Čemu takva infantilna manipulacija? Rusija zaista nema budućnosti ovakva, ali ono što ti ne želiš shvatiti je da je jedina mogućnost da opstane je da bude izolirana do Zapada. Zapad njene, i svačije patologoije UMNAŽA. Zapad je poput karcinoma koji širi metastaze. Mi isto nemamao budućnost, osim ako se od tog istog Zapada mentalno otkačimo. Zapad je grotlo koje guta sve oko sebe, probudi se. S druge strane, Zapad ne da nema budućnost, nego nam je budućnost genocid u vlastitoj kući. Apropo toga, gdje narkokartel ima državu, obrati pozornost na ovu statistiku: https://www.worldlifeexpectancy.com/cau ... y-country/https://ourworldindata.org/illicit-drug-use
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 09:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24033 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mogao bi sukob dodatno eskalirati sada. Osvetnicki napad za napadom. Rusija je sve vise u glibu opceg rata, htjeli ili nehtjeli.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 09:12 |
|
|
Uništavanje logistike, linija opskrbe, zapovjedništava, oružja i žive sile...
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 09:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Rusija nema budućnosti- ovakva.
Nema ni Zapad budućnost - ovakav. Zapad nema budućnost uz anacionalni hedonizam. No ono na što se pjeni većina ljudi ovdje- homosi, transrodni, feminizam, stanoviti lijevi anarhizam,...- zo je sekundardno i beznačajnao. Primjer je čudo od države, Izrael. Ako tko ima budućnost, to su oni. I bitno je da imaju želju za životom, nacionalizam i samopouzdanje. A također je kod njih sva ova "srašna" dekadencija- homo, trans, feminizam.... i nikom ništa. Rusija ima jedino nacionalizam imperijalnog tipa, no nema kapaciteta da osigura koliko-toliko ispunjen život svojim ljudima. Možda su osuđeni ne stalno osciliranje između agresije i histerije- ne znam. No oni nisu pokazali da imaju sposobnost osigurati dobar život s nadom za jedan ipak europski narod. Glede pak problema zapada- niski fertilitet, anacionalnost.... to je dio sadašnje putanje. Ako nastave s tim, doći će i do još većih kriza i što će biti - ne znam. Možda raspad tih zemalja i potonuće u beznačajnost, možda buđenje nacionalizma i obračun s crnima i muslimanima koji su neprobavljivi. Prorok nisam. No znam da je ovo što se zbiva prirodno, kao što je prirodno slično ponašanja, ali i razno- nacionalizam da, nizak fertilitet da, puštanje "migranata"- ne, za istočnu Aziju. Ono što je sigurno je da globalni jug nema šanse osim kao parazit. Ako zapad propadne ili bitnije oslabi, jug će implodirati u gladi i samouništenju jer to su kao djeca koja ne mogu skrbiti o sebi. I uz sve krize- zapad je vrhunac svega najboljega na planeti zemlji i u povijesti čovječanstva. Ako se samouništi- sam su si krivi. No znam sigurno da će to povući ostatak svijeta, pa i ove navodno moćne kao Kina i Rusija, a kamoli ne Indija. Islamistan i Afriku ne treba ni spominjati.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 10:20 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9996 Lokacija: Banja Luka
|
Hroboatos je napisao/la: Svarog je napisao/la:
Veliš ?
Ja opet mislim , da je Zapad prdnuo u čabar i da ga tek čekaju najveća iskušenja .
A ovde si usrao i šefa i stanicu , da ne kažem težu riječ:
''No, od "zapada", koji je svijet- to je 60% ekonomije, 80% vojne moći i 90% kulture i medija- neće nikada biti priznata ruska osvajanja i Rusi, koji su od 23% došli na 17% Ukrajine, bit će ili potpuno poraženi i izbačeni uz dovoz superiornog zapadnog oružja, ili dovedeni u situaciju zamrznutog konflikta i izolirani kao Sjeverna Koreja dok se ne povuku ili počnu krepavati.''
Jebo Zapad , to je u glavu bolesna skalamerija , pred urušavanjem
Znakovito je kako socijalne patologije zapada, a koje su javne i zorne, ispadaju nešto nevjerojatno užasno, a patologije tih Rusija, Kina, Irana, Koreja... koje su degradirajuće po bilo koju zemlju, kao nešto dobro". A to su zemlje kanibalističkog mentaliteta, u slučaju Rusije narko-kartel koji ima državu, a Iran luđačka teokracija koja mora biti uništena kao takva. O Sjeernoj Koreji da se i ne govori. Rusija nema budućnosti- ovakva. https://qr.ae/py9gGXPotpuno ''obeščovječivanje'' čovjeka,po uputstvima koja kao da im je sam Sotona propisao, nazivaš zapadnom socijalnom patologijom ? Porediti s tim nekakve narko kartele u Rusiji i iransku teokratiju ( koju moja malenkost vidi kao iranski štit od zapadnih ''vrijednosti'') , je svojevrsna nepametna panika, novopečenog zapadnjaka Ne boj se , sve će biti dobro .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 10:22 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Zapad nema budućnost uz anacionalni hedonizam.
Zapad JE anacionalni hedonizam. ništa drugo i ništa više, sve drugo je passe Hroboatos je napisao/la: Primjer je čudo od države, Izrael.. iznimka koja potvrđuje pravilo. jedini pozitivan primjer na tzv. Zapadu. i uz Mađarsku ima najbolje odnose s Rusijom. Sve što je iole normalno na Zapadu, nastoji imati normalne odnose s Rusijom, uz izuzetak Poljaka. Sve što se klanja sodomizmu, sotonizmu, autogencidnom mazohizmu, imigraciji, blablablabla mrzi Rusiju i želi rat s njom. sad samo zbroji dva i dva, ako si dovoljno hrabar
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 10:30 |
|
|
divizija je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Zapad nema budućnost uz anacionalni hedonizam.
Zapad JE anacionalni hedonizam. ništa drugo i ništa više, sve drugo je passe Hroboatos je napisao/la: Primjer je čudo od države, Izrael.. iznimka koja potvrđuje pravilo. jedini pozitivan primjer na tzv. Zapadu. i uz Mađarsku ima najbolje odnose s Rusijom. Kad USA i vazalija bude otjerane sa Bliskog Istoka , vidjećemo kolike su izraelske vrjednosti .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 10:31 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: I uz sve krize- zapad je vrhunac svega najboljega na planeti zemlji i u povijesti čovječanstva. bio čovječe, bio. prati svijet i događaje oko sebe, nemoj zato što si star dozvoliti sam sebi da ostaneš rob svojih formativnih godina. zapad je danas ovo: svijet/ljevicarsko-ludilo-na-zapadu-t18904.htmlimaš 175 stranica da vidiš što je Zapad, a sutra će biti JOŠ GORE. Hroboatos je napisao/la: Ako se samouništi- sam su si krivi. No znam sigurno da će to povući ostatak svijeta, pa i ove navodno moćne kao Kina i Rusija, a kamoli ne Indija.
Islamistan i Afriku ne treba ni spominjati. SMO kolega, SMO. mi nismo izvan te priče, nego unutar nje. Mi se također samouništavamo. Dotle islamistan i Afrika šire se ko komarci u proljeće. Ali što ne shvaćaš, je da svi ostali vide ludilo u koje se Zapad okrenuo i oni se nastoji otkačiti od Zapada da se spase od istog samouništenja. Hoće li uspjeti ne znam, ali ako uspiju, uspijet će onaj tko se otkači zapada, duhovno, materijalni i moralno. Rusija će opstati samo ako se još više izolira i udalji od Zapada, u protivnom će ići u propast ko i mi. Zapad je danas centar autodestrukcije, i izvoznik iste, ti to odbijaš vidjeti iako je bjelodano i očito. Formiran si u vremenu kad smo se svi divili Zapadu, ali je tvoj problem što odbija percipirati dramatičnu promjenu koja se desila zadnjih desetljeća.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 12:52 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Uništavanje logistike, linija opskrbe, zapovjedništava, oružja i žive sile...
ovo je do sada najveće skladište oružja koji su ukrajinci uništili, a uništavali su do sada isto jako velika skladišta a rusi u međuvremenu uništavaju luku u odesi da kinezi ne dobiju žito kojeg hitno trebaju. kinez će poludit na kepeca.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 21:15 |
|
|
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 srp 2023, 21:52 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Ne vidim ništa paranoično ili montipajtonsko u njegovim postovima. Naprotiv, mislim da je bolno realan u svojim izlaganjima. Naša realnost je luda i montpajtonska a divizija samo tu realnost opisuje. sjećam se jednog YUTELovog dnevnika ili reportaže iz Sarajeva u jesen 1991., dok je rat bijesnio u Hrvatskoj. pitali ljude po ulicama što misle o tome i jesu li zabinuti za sebe, boje li se da se to ponovi kod njih. 100% odgovora je bilo u stilu "ma nema šanse, ovdje smo svi komšije, svi se slažemo, družimo itd..." Sarajevo 1991. očito nije imalo svog "diviziju" da im objasni kako stvari stoje. A čovjeku je evoluitivno lakše ignorirati bolnu stvarnost dok god može. mi zaista živimo u vremnu ludosti i apsurda, ali gro ljudi to želi vidjeti jer je tako LAKŠE ići kroz život. Kad percipiraš ovaj sviet i sadašnji trenutak onakvim kakav on zaista jeste, to je informacija s kojom nije lako dalje. Lakeš je živjeti u onoj poznatoj egipatskoj rijeci, The Nile.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 srp 2023, 13:42 |
|
|
na današnji dan prije 43. godine je rođen jedan od najvećih boraca za slobodu ruskog naroda u ukrajini, mihail sergejevič tolstih poznat i kao givi. slava mu.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 srp 2023, 00:34 |
|
|
Ofanziva vojske kijevskog NATO marionetskog režima, pretvorila se u još jedan mlin u kojem Rusi melju sve koji hoće da poginu za Volodimira , a realno nisu osvojili ni metra .Doduše pominju nekih osvojenih 210 kvadratnih km ( površina male opštine Kalesija) . A njihova proljetna , odnosno ljetna ofanziva , još malo pa će postati jesenja . Za tri mjeseca počinju kiše i sezona grijanja . I vrlo vjerovatno , danonoćna ''kalibracija''.
PS. Još dvije tri godine ruske SVO , i Ukrajina će biti vraćena kući .
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 srp 2023, 01:03 |
|
|
Kako ide kontra? Jel pa Bahmut? Ili barem Kliscivka? A Pjatihatki?
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 srp 2023, 15:42 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 srp 2023, 08:49 |
|
|
Gubitci na zaporiškom frontu od početka ofenzive Rusi 225 Ukrajinci 210 Na pravcu koji slovi kao najkatastrofalniji i najteži za ukrajince rusi imaju više gubitaka. Vidljivo je i da su u proteklih tjedan dana rusi imali 3 puta više gubitaka.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 srp 2023, 09:16 |
|
|
Zamislite samo ako je u zaporižju gdje su rusi posijali milijune mina, iskopali stotine kilometara rovova i brane se, omjer gubitaka nepovoljan za ruse, koliki je omjer bio u Bahmutu ili Mariupolju?
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 srp 2023, 09:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25743 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Primarijus je napisao/la: Zamislite samo ako je u zaporižju gdje su rusi posijali milijune mina, iskopali stotine kilometara rovova i brane se, omjer gubitaka nepovoljan za ruse, koliki je omjer bio u Bahmutu ili Mariupolju? A koliki je omjer gubitaka na Zaporoškom pravcu i u kakvoj je to korelaciji sa gubicima na Bakhmutu? Ah, evo sad vidjeh da si to postavio gore. Možeš li nam dati izvor za svoje podatke?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 srp 2023, 13:51 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Gubitci na zaporiškom frontu od početka ofenzive Rusi 225 Ukrajinci 210 Na pravcu koji slovi kao najkatastrofalniji i najteži za ukrajince rusi imaju više gubitaka. Vidljivo je i da su u proteklih tjedan dana rusi imali 3 puta više gubitaka. Ukri mijenjaju taktiku. Manje koriste oklop, a više dronove i dalekometno topništvo. zato su manji gubici. Vjerujem i da je sad kod Ukrajinaca više sustava za ometanje dronova.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 srp 2023, 14:31 |
|
|
Rusi imaju problem sa nekakvim sustavima za pronalazak neprijateljske artiljerije (nisam znao da nekakav poseban sustav i postoji), nema ih dovoljno i ne postoji masovna proizvodnja.
Tako da im je moderna zapadna ukrajinska artiljerija najveći problem i odatle gubici.
Ali Ukrajini je to daleko od dovoljnog, očito bez F-16 neće moći ništa postići.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|