|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
 |
Naslov: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 17:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nekadašnja spozoruša, danas prodavačica u butiku, skužila da svaki put kad napadne Hrvate BiH, izađe na Klixu.
S obzirom da ne izlazi u RH medijima, jer je jedino interesanta u smislu priče "kako je propala nekadašnja sponzoruša Vlatka Pokos", a update za tu priču radi se možda tek jednom u 2-3 godine, skužila je da je promptno izašla na Klixu kada je na zub uzela Hrvate iz BiH.
I sad prodavačica gaća i čarapa misli da je pametna za Nobela, da će ovako reanimirati i dati umjetno disanje svojoj "karijeri" u 54. godini, ali da vidimo koja će biti puna i dugoročna cijena širenja mržnje prema čitavoj jednoj grupi ljudi koja broji preko 1 milijun pripadnika, i s kojom ima rodbinske veze pola Hrvata...
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 17:54 |
|
|
Zašto sponzoruši dajete temu budite ozbiljni. ta ex kanađanka je zadnji put u RH javnosti bila aktualna prije 20 god.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 17:58 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21513 Lokacija: među zvijezdama
|
Bogami prenijela je Slobodna Dalmacije, 24 sata info, index.. E sada ako to nisu HR mediji, jbg. Plus ti. Na hercegbosna.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Imota je napisao/la: Zašto sponzoruši dajete temu budite ozbiljni. ta ex kanađanka je zadnji put u RH javnosti bila aktualna prije 20 god. Da provjerimo tezu "there's no such thing as negative publicity" u slučaju širenja mržnje prema Hrvatima BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:04 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:06 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:08 |
|
|
Koje gaće, koje hlače, koje boje natikače... Bitna ko Senna M, ili kako Vlatka to čita Sena Medium 
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:09 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10828 Lokacija: Global South
|
Samo je vas Hrvate iz BiH zamolila da je zaobiđete. Šta si se naljutio
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:11 |
|
|
Mene je napala na nekom polulegalnom accesu. Gdje pratim N. Titanika.
Nije joj lako. Žena ima 52 godine i svu lovu je upucala u firmirane krpice. Ona do pentije ima 7/8 godina a nema sopstveni stan. Tugica.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mene je napala na nekom polulegalnom accesu. Gdje pratim N. Titanika.
Nije joj lako. Žena ima 52 godine i svu lovu je upucala u firmirane krpice. Ona do pentije ima 7/8 godina a nema sopstveni stan. Tugica. A s obzirom da joj je jedino poduzetništvo bilo udaja za 50 godina starije muškarace, sada joj se pool reducirao na Manolića.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije joj lako. Žena ima 52 godine i svu lovu je upucala u firmirane krpice. Može biti savjetnica za financijske investicije. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:15 |
|
|
Neki dan je udao kćerku od 70 godina. Trebala bi Vlatkica probati. Još je feš. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:17 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije joj lako. Žena ima 52 godine i svu lovu je upucala u firmirane krpice. Može biti savjetnica za financijske investicije.  U tim godinama ni plastika tu ne može puno pomoći. Za deset još biće za otpad i pokušaj reciklaže. Nemati stan sa 52 je idiotizam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:21 |
|
|
https://onlyfans.com/Još ovdje neka pokuša. Dobronamjerno savjetujem. Mogla bi koju paru navući.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:26 |
|
|
Ima li kakvo ograničenje u godinama za onlyfans?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nemati stan sa 52 je idiotizam.
Po tome vidiš razinu površnosti, jer nije da nije imala period izloženosti (tuđem) novcu. Uživala u površnim strastima, "ulagala" u obleku. Dobro, ulagala je i u ime, ali njega je spržila sa Dikanom i sličnim sponzorskim skandalima.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nemati stan sa 52 je idiotizam.
Sad mora tražit cimericu u 53.-oj, a gle kolegice Nives Celzijus gdje živi , kako je sebe osigurala Ispostavlja se da je bolja strategija napadat na mlađe i gluplje nogometaše, nego na starije bogatune koji su lukave lisice. Bolje zavest nogometaša, nego se baviti ko u meksičkim sapunicama sa oporukama nekog dede 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:41 |
|
|
U pravu si. Plus Dikan je lukav tip. Sve je prepisao na sina. Kojeg ima s onom srpskom misicom. I da je umro s Vlatkom skupa ne bi dobila ništa.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nemati stan sa 52 je idiotizam.
Po tome vidiš razinu površnosti, jer nije da nije imala period izloženosti (tuđem) novcu. Uživala u površnim strastima, "ulagala" u obleku. Dobro, ulagala je i u ime, ali njega je spržila sa Dikanom i sličnim sponzorskim skandalima. Ne znam je li ona ikad bila megapopularna. Ja sam za nju čula kad se razvela od Dikana. I kad je prali po portalima da maltretirala njegovu kćer koju ima s pokojnom Enom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 18:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Po tome vidiš razinu površnosti, jer nije da nije imala period izloženosti (tuđem) novcu.
Uživala u površnim strastima, "ulagala" u obleku. Dobro, ulagala je i u ime, ali njega je spržila sa Dikanom i sličnim sponzorskim skandalima.
Ne znam je li ona ikad bila megapopularna. Ja sam za nju čula kad se razvela od Dikana. I kad je prali po portalima da maltretirala njegovu kćer koju ima s pokojnom Enom. Evo Vlatkice slatkice, igra poput guskice
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 19:05 |
|
|
Čuj srebrena krila? Zar nije onaj VLADO Kalember ta grupa. Ili su ovo neka druga krila? Ne mogu da vjerujem da ona Kalemberu ili kako se zove, bila i prateći vokal.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 19:10 |
|
|
Mislim na ovog tipa. Moja mama odvaljuje na njegove pjesme.
Privitak/ci: |

IMG_4401.jpeg [ 115.85 KiB | Pogledano 2358 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 19:12 |
|
|
Mislim da su mijenjali pjevače, Vlatka je uletila kad je neka koja je znala pjevat napustila bend.
U biti njenim dolaskom bend je i propao, lol.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 19:37 |
|
|
Srebrna krila grupa bez ikakvog stila. Mislim preko 20 ljudi je prošlo kroz nju i bar 10 pjevačica. Jedino možda su Divlje jagode bile gore po tom pitanju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos napada Hrvate u BiH jer je skužila da ju svaki put prenese Klix Postano: 30 srp 2023, 19:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mislim na ovog tipa. Moja mama odvaljuje na njegove pjesme. Nama je bio koncert otkazan, pa sutra dan svirali besplatno, 80ineke.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|