|
|
Stranica: 88/90.
|
[ 2237 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 31 srp 2023, 22:57 |
|
|
bura je napisao/la: Pelcovani nemaju nikakve probleme. Pogotovo umrli.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 31 srp 2023, 23:04 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Mar-kan je napisao/la: bura je napisao/la: Pelcovani nemaju nikakve probleme. Pogotovo umrli. Ti znaš nekog tko je umro od pelca?
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 31 srp 2023, 23:12 |
|
|
bura je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pogotovo umrli. Ti znaš nekog tko je umro od pelca? Ja sam poznavao troje umrlih u 15 dana posle pelca. Ne mogu da tvrdim sa sigurnošću da je od toga ali je jako sumnjivo.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 31 srp 2023, 23:19 |
|
|
bura je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pogotovo umrli. Ti znaš nekog tko je umro od pelca? Poznavao sam ih i previše koji su umrli sa pelcom.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 31 srp 2023, 23:30 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mojoj sestrični od 8 godina se desilo nešto čudno. Ona je imala Covid u siječnju prošle godine. Nakon bolesti postala druga osoba, živčana, razdražljiva... Od odlične učenice je postala loša. Ne znam kako to drukčije objasniti osim da joj je virus udario na mozak tj živčani sustav. Znam osobe koje su u koroni izgubile okus/miris koji im se, koliko toliko, vratio nakon više od godinu dana ALI kad se naživciraju poremeti se opet sve.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 01 kol 2023, 22:42 |
|
|
bura je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Mojoj sestrični od 8 godina se desilo nešto čudno. Ona je imala Covid u siječnju prošle godine. Nakon bolesti postala druga osoba, živčana, razdražljiva... Od odlične učenice je postala loša. Ne znam kako to drukčije objasniti osim da joj je virus udario na mozak tj živčani sustav. Znam osobe koje su u koroni izgubile okus/miris koji im se, koliko toliko, vratio nakon više od godinu dana ALI kad se naživciraju poremeti se opet sve. Zašto su izgubili okus/miris?
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:08 |
|
|
Zato šta je virus udario u dio mozga gdje se nalazi centar za sve to, a koji je u datom trenutku bio osjetljiv.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:12 |
|
|
bura je napisao/la: Zato šta je virus udario u dio mozga gdje se nalazi centar za sve to, a koji je u datom trenutku bio osjetljiv. Aha, onaj nepostojeći nikad izolirani virus?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:13 |
|
|
Korona je bila zanimljiva iz razloga što je vrlo različito napadala ljude. Nekom ništa a netko podlegne ili ostanu dugotrajne posljedice.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:21 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: bura je napisao/la: Zato šta je virus udario u dio mozga gdje se nalazi centar za sve to, a koji je u datom trenutku bio osjetljiv. Aha, onaj nepostojeći nikad izolirani virus? Nazovi kako hoćeš. Šta god da je bilo, postojalo je.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:27 |
|
|
bura je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Aha, onaj nepostojeći nikad izolirani virus? Nazovi kako hoćeš. Šta god da je bilo, postojalo je. Postojalo je sigurno, imao sam dva tjedna vrlo visoke temperature, to nisam nikad iskusio u životu, uz uoɓičajeni gubitak okusa i mirisa. Zanimljivo od svih okusa samo mi je bio ostao osjećaj za slano. Nakon dva tjedna svi simptomi nestali. Nešto jest bilo a nije gripa, imao sam gripu znam kakva je.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:27 |
|
|
bura je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Aha, onaj nepostojeći nikad izolirani virus? Nazovi kako hoćeš. Šta god da je bilo, postojalo je. Fenomen. Postoji, a nema ga. Naša Kvačica je napisao/la: Nešto jest bilo a nije gripa, imao sam gripu znam kakva je. Što kaže MSD...zanemari spominjanje virusa. Citat: Na osjet mirisa mogu utjecati promjene u nosu, u živcima koji vode iz nosa u mozak ili u mozgu. Na primjer, ako su nosni prolazi zatrpani zbog prehlade, osjet mirisa se može smanjiti jednostavno zbog toga što se mirise spriječilo da dođu do receptora za miris. Kako sposobnost njuha zahvaća okus, ljudima koji imaju hunjavicu hrana često nema pravi okus. Stanice koje osjećaju miris mogu biti za neko vrijeme oštećene virusom influence; neki ljudi nekoliko dana ili čak tjedana nakon napada influence izgube miris ili okus.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: bura je napisao/la: Nazovi kako hoćeš. Šta god da je bilo, postojalo je.
Postojalo je sigurno, imao sam dva tjedna vrlo visoke temperature, to nisam nikad iskusio u životu, uz uoɓičajeni gubitak okusa i mirisa. Zanimljivo od svih okusa samo mi je bio ostao osjećaj za slano. Nakon dva tjedna svi simptomi nestali. Nešto jest bilo a nije gripa, imao sam gripu znam kakva je. Jel ti se miris 100% vratio? Velika većina kaže da nikad nije kao prije.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:39 |
|
|
I da se potrefi masovno hunjavica i ljudi širom svijeta izgube okus. Bila je to nova bolest, zvali smo je korona, ne znam zašto ti je to teško prihvatit, bolest kao i svaka druga.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:40 |
|
|
bura je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Postojalo je sigurno, imao sam dva tjedna vrlo visoke temperature, to nisam nikad iskusio u životu, uz uoɓičajeni gubitak okusa i mirisa. Zanimljivo od svih okusa samo mi je bio ostao osjećaj za slano.
Nakon dva tjedna svi simptomi nestali. Nešto jest bilo a nije gripa, imao sam gripu znam kakva je.
Jel ti se miris 100% vratio? Velika većina kaže da nikad nije kao prije. Je 100% mi se vratilo sve.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: I da se potrefi masovno hunjavica i ljudi širom svijeta izgube okus. Bila je to nova bolest, zvali smo je korona, ne znam zašto ti je to teško prihvatit, bolest kao i svaka druga. Jes čuo za otrove? Toksikologija i sl. Zanimljivo štivo. Btw, vaš kantonalni ministar je dobio pedalu jer je spomenuo gripu u istom kontekstu o kojem pišemo. Liječnik. I nije nova bolest. Nikakvi novi nepoznati simptomi, niti posebna klinička slika, a da već nije viđeno kod npr.gripe.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 02 kol 2023, 21:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: I da se potrefi masovno hunjavica i ljudi širom svijeta izgube okus. Bila je to nova bolest, zvali smo je korona, ne znam zašto ti je to teško prihvatit, bolest kao i svaka druga. Vala se i prenosila kao hunjavica. Gripa joj nije ni do nona.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 03 kol 2023, 13:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Korona je bila zanimljiva iz razloga što je vrlo različito napadala ljude. Nekom ništa a netko podlegne ili ostanu dugotrajne posljedice. to je tako sa svakom novom zarazom
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 07 kol 2023, 12:41 |
|
|
Da li ovo nekome zvuči kao da odgovara iskren i pošten čovek?
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 14 ruj 2023, 12:37 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7441 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
"Svi smo šokirani. Brandon je bio u dobroj formi," kazala je njegova svekrva Carolyn Cliett za NBC News. Bivši igrač Boston Celticsa i Orlando Magica preminuo u 42. godiniHunter je kolabirao za vrijeme seanse "vruće joge" u Orlandu, ali nije objavljen uzrok smrti. https://sportnet.hr/vijesti/586825/kosa ... 42-godini/
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 14 ruj 2023, 13:36 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12572 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Zamsili moj susjed kolabirao dok se igra sa sestrinom djecom. Imao je 31 godinu, te 2003 godine, garant posljedica cjepiva protiv korona cjepiva. Do sada je trebalo biti stotine milijuna mrtvih zbog tog cjepiva.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 14 ruj 2023, 13:50 |
|
|
kiler je napisao/la: "Svi smo šokirani. Brandon je bio u dobroj formi," kazala je njegova svekrva Carolyn Cliett za NBC News. Bivši igrač Boston Celticsa i Orlando Magica preminuo u 42. godiniHunter je kolabirao za vrijeme seanse "vruće joge" u Orlandu, ali nije objavljen uzrok smrti. https://sportnet.hr/vijesti/586825/kosa ... 42-godini/ Ko ovo pise Kako muskarac moze imati svekrvu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 15 ruj 2023, 17:44 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Zamsili moj susjed kolabirao dok se igra sa sestrinom djecom. Imao je 31 godinu, te 2003 godine, garant posljedica cjepiva protiv korona cjepiva. Do sada je trebalo biti stotine milijuna mrtvih zbog tog cjepiva. jesi li napravio analizu? jesi li napravio komparaciju toga koliko je veća incidencija iznenadnih smrti prije i nakon cijepljenja, i postoji li razlika između cijepljenje i necijepljenje populacije? koliko ja vidim, i postoje u najmanju ruku stotine tisuća smrti, posebno mladih ljudi. ne mogu sa sigurnošću tvrditi, jer nemam resurse da prikupim sve podatke i napravim komparaciju. ali ono podataka što imamo, sugerira da se među cijepljenim ljudima znanto povećala smrtnost od infakrta, moždanog, tromboze, embolije, a možda i karcinoma. A posebno među mladim cijepljenima. sportaši su teško pogođeni https://philmaffetone.com/wp-content/up ... -paper.pnga i vojnici: https://narod.hr/koronavirus/americka-v ... id-cjepiva
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 15 ruj 2023, 17:55 |
|
|
divizija je napisao/la: ali ono podataka što imamo, sugerira da se među cijepljenim ljudima znanto povećala smrtnost od infakrta, moždanog, tromboze, embolije, a možda i karcinoma. A posebno među mladim cijepljenima.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 29 lis 2023, 17:54 |
|
|
Ode i Matthew...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|