Naslov: Re: NK Partizan od 1975. nije toliko čekao na naslov kao pod Vučićem
Postano: 03 kol 2023, 17:13
Reconquista je napisao/la:
Prošlost je jedino što vam je preostalo. Da se Sandžak odvoji pali bi ispod 30%.
Jugoslavija je vrhunac za Srbe. Sve nakon toga je nizbrdo.
A mi 11 -ti a vi 21 - i .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
Postano: 03 kol 2023, 17:30
Citat:
Po napuhanom popisu 2022.
Crvena zvijezda 2,1
Partizan 1,47
[/quote] Po čemu je to popis bio prenapuhan ?
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
Postano: 04 kol 2023, 10:54
Bosonosorg je napisao/la:
Delije su ustrojene po grčko - turskom principu navijanja, nešto što "urbana" raja iz Mittleeurope ne može da razume pošto je previše intelektualnih nivoa iznad toga
Stranci dođu da gledaju Zvezda - Partizan, Olimpijakos - PAOK, Galata - Fener, a ne nekakav Dinamo - Hajduk lol
Eto, Bosonosorže, sve si reka. Vidi se tko kome pripada i tko na koga sliči. Sam si kaza.
Postano: 04 kol 2023, 11:10
Delije su ustrojene po turskom principu navijanja, nešto što "urbana" raja iz Mittleeurope ne može da razume pošto je previše intelektualnih nivoa iznad toga
Naprotiv. Mi to savršeno dobro razumijemo.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Postano: 07 kol 2023, 16:00
Delije su ustrojene po grčko - turskom principu navijanja, nešto što "urbana" raja iz Mittleeurope ne može da razume pošto je previše intelektualnih nivoa iznad toga
Stranci dođu da gledaju Zvezda - Partizan, Olimpijakos - PAOK, Galata - Fener, a ne nekakav Dinamo - Hajduk lol
Hahah potpis, turski ustroj i i uzor. Hvala Bogu mi na mediteranu s tim nemamo veze. Mi smo turke tamanili i sačuvali se.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.