|
|
Stranica: 7/18.
|
[ 428 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 09 kol 2023, 17:28 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Je li Capo odvjetnik ovim našima u Grckoj?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 09 kol 2023, 21:47 |
|
|
daramo je napisao/la: Znači grčki huligani pušteni? Ovo Boysi trebaju goniti na EU sudu jer je to klasičcna diskriminacija. Uz ovakvu hajku ne bi me čudilo da neki nedužni bbb završi optužen i osuđen od grčkih sudova, za svoju nesposobnost sad traže žrtveno janje a tada dokazi nisu presudni. još će grčki mediji od lika koji je s čakijom u ruci, u pola noći usred radnog tjedna, čekao na ulici protivničke huligane na dogovoren obračun napraviti grčkog polubijelog georga floyda.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 01:27 |
|
|
Očekujem u današnjim novinama kako su Purgerima našli kalašnjikove i kašikare.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 09:37 |
|
|
Odvjetnička komora napada Karačića i pokreće disciplinski postupak, dok protiv Nobila nije pisnula. https://direktno.hr/domovina/zbog-komen ... de-323646/
Privitak/ci: |
Nobilo Da ošamario sam ga..png [ 23.91 KiB | Pogledano 1138 put/a. ]
|
Zbog komentara na sukob navijača u Ateni HOK protiv Thompsonovog odvjetnika pokrenuo izvide.png [ 61.89 KiB | Pogledano 1138 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 11:11 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10004 Lokacija: No Country for White Men
|
Bad Blue Boysi koji se ne nalaze u pritvoru već nekoliko dana bezuspješno pokušavaju dobiti hrvatski konzulat u Grčkoj, ali im se odmah spušta slušalica. https://www.index.hr/sport/clanak/dozna ... 86367.aspxZa možemovce može za Boyse ne može. Za sve ostalo tu je Andrej Plenković.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 11:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38905 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Srpski trener Oetar Paoča: "DINAMO ZAGREB TREBA DA SE IZBACI NA 5 GODINA IZ EVROPE!" Žestoka poruka nakon tragedije u Atini: Oni su poznati EKSTREMISTI https://www.kurir.rs/sport/fudbal/42166 ... kstremistiNisu tako govorili kad su Zvezdaši izboli francuskog navijača u Beogradu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 12:10 |
|
|
Ozlijeđenim BBB-ovcima se ne pruža liječnička pomoć, nemaju prevoditelje i samo jednog odvjetnika. Grčka policija se i dalje obrukava. A tek ponašanje hr. konzulata. Netko mora napraviti pritisak na vlasti. https://net.hr/sport/nogomet/doznajemo- ... e8f36581c7
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 12:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38905 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Debili oprali mjesto zločina onda tek kasnije izašli na uviđaj da nađu dokaze, balkanska posla. Koliko samo kmeke i brige za hrvatske državljane koji su kindapirali djecu po Kongu a Boysi ne ne mogu dobiti osnovnu zaštitu države.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 13:07 |
|
|
daramo je napisao/la: Debili oprali mjesto zločina onda tek kasnije izašli na uviđaj da nađu dokaze, balkanska posla. Koliko samo kmeke i brige za hrvatske državljane koji su kindapirali djecu po Kongu a Boysi ne ne mogu dobiti osnovnu zaštitu države. Ti drzavljani su posvajali djecu, a ovi su se naoruzali i otisli da razbijaju i napadaju ljude na ulici, postoji razlika bez obzira sto je ti ne vidis.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 13:26 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: daramo je napisao/la: Debili oprali mjesto zločina onda tek kasnije izašli na uviđaj da nađu dokaze, balkanska posla. Koliko samo kmeke i brige za hrvatske državljane koji su kindapirali djecu po Kongu a Boysi ne ne mogu dobiti osnovnu zaštitu države. Ti drzavljani su posvajali djecu, a ovi su se naoruzali i otisli da razbijaju i napadaju ljude na ulici, postoji razlika bez obzira sto je ti ne vidis. Ne postoji razlika, jedino je bitno tko ima hrvatsku putovnicu! Ambasade nisu politička tijela, njihova jedina svrha je da su obavezni biti na usluzi državljanima svoje države u svakom trenutku 0-24h svih 365 dana u godini, a ne samo u radnom vremenu ambasade. Ambasada je obavezna pomoć svakome ko ih to zatraži, također je obavezna sama ponuditi pomoć i onome koje ne traži (da li neće ili ne zna da ima pravo na nju). Također je obavezna pratit svaki slučaj i o tome izvještavat institucije u RH. Zato ambasade uživaju lagodan život od plaće, smještaja, pokrivenih troškova itd. Ljudi misle da ambasade rade što im VladaRH ili Predsjednik ili Sabor kaže, oni s tim nemaju veze osim protokola. To je uslužna djelatnost (ko policija) potpuno besplatna jer se financiraju iz proračuna RH odnosno poreza građana.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 13:30 |
|
|
Naši navijači trebaju tražit svećenika ili fratra (ne znam jel ima naših u Ateni, može bilo koji katolički) da ih posjeti i da mu iznesu svoje prigovore i da prenese to javnosti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 13:32 |
|
|
Nisu posvajali nego kindapirali. Da su posvajali djecu išli bi direktno u Kongo i legalno posvajali djecu ne bi čekali krijumčare u susjednoj državi. Citat: U medijima se objavila informacija, koja je došla iz krugova BBB-a, da se sedmero izbodenih BBB-ovaca nalazi u policijskoj stanici te da ne dobivaju nikakvu medicinsku pomoć. Tvrdili su i da im se iz konzulata nitko ne javlja te da ih tri dana nisu posjetili. Rekli su i da uhićeni nemaju odvjetnike te da ih se na ročišta izvodi bez prevoditelja.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 13:35 |
|
|
Pakuju Purgerima grčki cigani.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 13:36 |
|
|
Brane je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ti drzavljani su posvajali djecu, a ovi su se naoruzali i otisli da razbijaju i napadaju ljude na ulici, postoji razlika bez obzira sto je ti ne vidis. Ne postoji razlika, jedino je bitno tko ima hrvatsku putovnicu! Ambasade nisu politička tijela, njihova jedina svrha je da su obavezni biti na usluzi državljanima svoje države u svakom trenutku 0-24h svih 365 dana u godini, a ne samo u radnom vremenu ambasade. Ambasada je obavezna pomoć svakome ko ih to zatraži, također je obavezna sama ponuditi pomoć i onome koje ne traži (da li neće ili ne zna da ima pravo na nju). Također je obavezna pratit svaki slučaj i o tome izvještavat institucije u RH. Zato ambasade uživaju lagodan život od plaće, smještaja, pokrivenih troškova itd. Ljudi misle da ambasade rade što im VladaRH ili Predsjednik ili Sabor kaže, oni s tim nemaju veze osim protokola. To je uslužna djelatnost (ko policija) potpuno besplatna jer se financiraju iz proračuna RH odnosno poreza građana. Nisam se referirao na ambasadu, koja treba svima pomoci, nego na odnos medija. Uostalom tek je proslo 2 dana, dok se utvrdi ko nije radio probleme bice pusten da ide nazad za hr. Za ostale postoji zakon.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 13:41 |
|
|
Kao što sam i rekao. Sve je više izgledno da su grci koristili noževe. 7 Purgera izbodeno, aek neda snimke sa kamera, grci počistili dokaze prije uviđaja, naš konzulat u kurcu, i sada pakuju Purgerima. Klasika u navijačkom životu.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 13:55 |
|
|
Brane je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ti drzavljani su posvajali djecu, a ovi su se naoruzali i otisli da razbijaju i napadaju ljude na ulici, postoji razlika bez obzira sto je ti ne vidis. Ne postoji razlika, jedino je bitno tko ima hrvatsku putovnicu! Ambasade nisu politička tijela, njihova jedina svrha je da su obavezni biti na usluzi državljanima svoje države u svakom trenutku 0-24h svih 365 dana u godini, a ne samo u radnom vremenu ambasade. Ambasada je obavezna pomoć svakome ko ih to zatraži, također je obavezna sama ponuditi pomoć i onome koje ne traži (da li neće ili ne zna da ima pravo na nju). Također je obavezna pratit svaki slučaj i o tome izvještavat institucije u RH. Zato ambasade uživaju lagodan život od plaće, smještaja, pokrivenih troškova itd. Ljudi misle da ambasade rade što im VladaRH ili Predsjednik ili Sabor kaže, oni s tim nemaju veze osim protokola. To je uslužna djelatnost (ko policija) potpuno besplatna jer se financiraju iz proračuna RH odnosno poreza građana. Jedno su veleposlanstva, a drugo konzulati. Veleposlanstva su zadužena za međudržavne odnose, a konzulati za ovo što si naveo.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 14:01 |
|
|
Sad sam se sjetio...
Naši navijači ako ih ima u Grčkoj još uvijek. Mogu se probit do naše ambasade i tamo im ne može ništa grčka policija i nek nažicaju naše da im daju jedan auto sa diplomatskim tablama (uvijek ima neki kombi ili caddy za leteće potrebe ambasade koji svatko koristi) ako ih neće nitko od naših odvest do Italije, nek ih neko od njihovih bratski navijača grka odveze i vrati kombi u ambasadu. ILI
Samo "skinu" diplomatske table od neke europske ambasade po noći i ovi grci nek im unajme ili posude kombi i stave table na taj kombi, da se prebace do trajekta za Italiju i samo nek ne izlaze iz auta. Grk vozi i vrati kombi nazad iz Italije.
Znam malo komplicirano, ali bolje i to nego čamit po grčkim zatvorima mjesecima ili godinama.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 14:04 |
|
|
Brane je napisao/la: Sad sam se sjetio...
Naši navijači ako ih ima u Grčkoj još uvijek. Mogu se probit do naše ambasade i tamo im ne može ništa grčka policija i nek nažicaju naše da im daju jedan auto sa diplomatskim tablama (uvijek ima neki kombi ili caddy za leteće potrebe ambasade koji svatko koristi) ako ih neće nitko od naših odvest do Italije, nek ih neko od njihovih bratski navijača grka odveze i vrati kombi u ambasadu. ILI
Samo "skinu" diplomatske table od neke europske ambasade po noći i ovi grci nek im unajme ili posude kombi i stave table na taj kombi, da se prebace do trajekta za Italiju i samo nek ne izlaze iz auta. Grk vozi i vrati kombi nazad iz Italije.
Znam malo komplicirano, ali bolje i to nego čamit po grčkim zatvorima mjesecima ili godinama. Vjerojatnije je da će čamit. Ako nisu krivi neće im biti ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 14:09 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Jedno su veleposlanstva, a drugo konzulati. Veleposlanstva su zadužena za međudržavne odnose, a konzulati za ovo što si naveo. Ma malo filozofiram nisam pravnik niti poznam diplomaciju, al postoji bečka konvencija koja propisuje šta je ambasada obavezna. Konzulati su ubiti samo ispostave ambasada u manjim gradovima, jer su ambasade obavezno u glavnom gradu. Konzuli su domaći ljudi koji promoviraju tvoju zemlju svom narodu. Sad jel Atena ili Solun glavni grad ne znam, 70% mislim da je Atena ??
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 14:27 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Brane je napisao/la: Sad sam se sjetio...
Znam malo komplicirano, ali bolje i to nego čamit po grčkim zatvorima mjesecima ili godinama. Vjerojatnije je da će čamit. Ako nisu krivi neće im biti ništa. Ti si isto naivan ko francuska sobarica. Daj mi reci da imaš 20 godina pa još ne znaš kako svijet funkcionira.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 14:31 |
|
|
Reconquista je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Vjerojatnije je da će čamit. Ako nisu krivi neće im biti ništa.
Ti si isto naivan ko francuska sobarica. Daj mi reci da imaš 20 godina pa još ne znaš kako svijet funkcionira. Nemam puno godina, znam da se huliganstvo ne isplati, a upravo sam ručao i spremam se za utakmicu sa PAOK i nadam se bez izgreda. Još par sati i neću se moći javiti, ako netko ide na jug ulaz U neka se javi primit ćemo ga u ekipu.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 14:37 |
|
|
Onda još imaš vremena za naučiti da policija postupa ovako i onako. I zagrabi nevine sa krivima nekad. Pogotovo kad su pod pritiskom i osramoćeni.
Prestani pisati neke parole kao da si na natjecanju ma miss universe kako ti želiš mir u svijetu i vjeruješ u pravdu i sudove.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:02 |
|
|
daramo je napisao/la: Debili oprali mjesto zločina onda tek kasnije izašli na uviđaj da nađu dokaze, balkanska posla. Koliko samo kmeke i brige za hrvatske državljane koji su kindapirali djecu po Kongu a Boysi ne ne mogu dobiti osnovnu zaštitu države. Ne znam što je gore - kindapirati djecu po Kongu ili ići mečki na rupu u Atenu i praviti nerede unatoč činjenici kako je dolazak gostujućih navijača na utakmicu bio zabranjen.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:03 |
|
|
BBB su išli u Atenu braniti čast katoličke crkve i bijelog Zagreb grada, ok međutim čini se da će najebat. Ni krivi ni dužni samo su se branili, od ljevičarskih izroda s noževima.
Navijački huliganizam je eskalirao i tome treba stati na kraj. To je sve imalo nekakvog uličnog smisla dok se sve završavalo sa par šamara i nešto kamenja sa pristojne udaljenosti. Ali sada se tek noževi smatraju prekoračenjem kodeksa, dok drvene palice, boxeri i ostalo hladno oružje od kojega leti glava je preporučljivo, to nisu stvari koje se u današnje vrijeme više mogu tolerirati. Čuj dođeš u tuđi grad naoružan svim mogućim oružjima i očekuješ respekt jer si im porazbijao 20 kafića i nanio tisuće eura štete javnoj imovini. Razumijem da ima i takvih, ali nakon što stekneš ugled u svom ludom svijetu sebi sličnih, a što na kraju završi i ubojstvom, očekivati da drugi imaju razumijevanja i kmečati help konzulat je već prevršilo mjeru. Ambasada treba postupiti kako je propisano zakonom, a njih sve po povratku treba zatvoriti na koju godinu da ih se ukloni iz društva i preodgoji.
Sjetimo se kad su HZ došle u Široki, jedan je izgubio glavu, a da je još koji nitko od nas ga ne bi žalio, da ih je policija isprebijala do bolnice svi bi mi to podržali ili kad je Torcida došla u Duvno pa razbila kafić bez ikakvog povoda, napravila šetu od 50 tisuća maraka, razbila pokuju glavu svi su pomislili nek policija satare gamad, što je i činila.. Jer doći u tuđi grad i razbijati, a očekivati da te se pusti nakon odležane noći u zatvor kako su dosad navikli i još se hvaliti i očekivati respekt, to se više ne smije tolerirati.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:07 |
|
|
Među uhićenima ima i Hercegovaca iz Mostara i Čapljine. Navijači iz Hercegovine unajmili dva automobila u Mostaru s kojima su se zaputili u glavni grad Grčke.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|