|
|
Stranica: 8/18.
|
[ 428 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39401 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Armada će večeras podržati Boyse: "Danas su to oni, sutra možemo biti mi"
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:13 |
|
|
Jasno je ko dan da će Grci ovo ubojstvo u potpunosti svaliti na BBB. Iz aviona je vidljivo sto rade i jasno je ko dan da su ga sami Grci ubili.
Sve je ovo kupovina vremena da bi Boysima prikrpali kazne, Grčka je talog teški i njeno pravosudje, o policiji ne treba trošiti ni rijeci. Sjetite se samo slučaja Laptalo koji je nekoliko godina zaglavio u grčkom zatvoru jer je grčkim Turcima najlakše bilo čovjeku prikrpati krivnju i kaznu - dokaze ko jebe.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:13 |
|
|
Citat: IMAJU KRIVCA Grčki mediji: Osuđivani navijač Panathinaikosa osumnjičen za ubojstvo navijača AEK-a https://www.vecernji.hr/sport/grcki-med ... -a-1701378Kad Hrvati kažu da Hrvati ne bodu onda Hrvati ne bodu. I Hrvati omaju običaj govoriti istinu i činjenice. Eto.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:18 |
|
|
Samo se nadam da će biti pošteno i prema tom navijaču Panathinaikosa.
Da nije bilo u samoobrani.
Da je ova gamad ljevičarska kukavna AEK-ova išla izbost ljude, a ovaj se branio pa porezao napadača njegovim nožem.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39401 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Znači i kamere dokazuju da nije bio napad nego dogovoreni huliganski obračun i da su AEK-ovi navijači čekali ispred stadiona gostujuće navijače. Vjerojatno je i ubijeni bio u toj grupi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:25 |
|
|
Citat: 'U 19 SATI NA KANTRIDI' Armada poziva na okupljanje i podršku uhićenim Boysima: 'Danas su to oni, sutra možemo biti mi'Riječka navijačka skupina "Armada" najavila je podršku uhićenim Bad Blue Boysima u Ateni. https://direktno.hr/upload/2023/08/unti ... 6d2cc.jpegBravo Armada. Mentalita Ultras.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:31 |
|
|
daramo je napisao/la: Znači i kamere dokazuju da nije bio napad nego dogovoreni huliganski obračun i da su AEK-ovi navijači čekali ispred stadiona gostujuće navijače. Vjerojatno je i ubijeni bio u toj grupi. Na početku obična antifa bežanija. I poslije kukavci izvukli noževe pa išli loviti pojedince da ih izbodu. Ljevičarska grčka posla.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:34 |
|
|
To je taj ambasador Aleksandar Sunko Ima li koji hrvat po tim ambasadama, barem ataše Vidimo da laže, jer bi fino naveo, naši navijači imaju advokata Ionnisa tog i tog, imaju prevoditelja Mikaelisa tog i tog... I sam sam imao nekoliko puta posla sa pozivima ambasadama tu po Europi i svaki put bi me odjebali. Najviše su spremni pomoć svećenici i fratri iz hrvatskih misija ukoliko su u mogućnosti.
Privitak/ci: |
7 Veleposlanstvo demantira optužbe Boysa iz Grčke 'Veleposlanik će ih danas posjetiti u pritvoru'.png [ 23.51 KiB | Pogledano 1042 put/a. ]
|
Veleposlanstvo demantira optužbe Boysa iz Grčke 'Veleposlanik će ih danas posjetiti u pritvoru'.png [ 56.06 KiB | Pogledano 1042 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:45 |
|
|
daramo je napisao/la: Znači i kamere dokazuju da nije bio napad nego dogovoreni huliganski obračun i da su AEK-ovi navijači čekali ispred stadiona gostujuće navijače. Vjerojatno je i ubijeni bio u toj grupi. Post iznad si rekao da su navijači, a sad da su huligani. Ako su iz Herzegovine onda su navijači? Jednostavno treba promijeniti pristup i zakone. Svaku organiziranu skupinu koja se zatekne sa bilo kakvim oružjem treba tretirati kao udruženu terorističku skupinu i odmah trpati na robije i prije bilo kakvog izgreda. I sve će to vrlo brzo prestati.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:50 |
|
|
download/file.php?id=14277&mode=viewMislim da ne bi trebalo stavljati ovakve stvari jer će propasti kmeka narativ. Za naše momke je bolje da javnost misli kako su žrtve za koje se niko me brine.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 15:54 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: daramo je napisao/la: Znači i kamere dokazuju da nije bio napad nego dogovoreni huliganski obračun i da su AEK-ovi navijači čekali ispred stadiona gostujuće navijače. Vjerojatno je i ubijeni bio u toj grupi. Post iznad si rekao da su navijači, a sad da su huligani. Ako su iz Herzegovine onda su navijači? Jednostavno treba promijeniti pristup i zakone. Svaku organiziranu skupinu koja se zatekne sa bilo kakvim oružjem treba tretirati kao udruženu terorističku skupinu i odmah trpati na robije i prije bilo kakvog izgreda.I sve će to vrlo brzo prestati. Nismo mi Hrvati sasvim normalni. Zaraženi teško balkanštinom, komunizmom, totalitarizmom. Instant reakcija Goli otok, doživotni zatvor, gazi, zgazi, polomi. Postoji valjda stupnjevanje.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:02 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Navijački huliganizam je eskalirao i tome treba stati na kraj. To je sve imalo nekakvog uličnog smisla dok se sve završavalo sa par šamara i nešto kamenja sa pristojne udaljenosti. Ali sada se tek noževi smatraju prekoračenjem kodeksa, dok drvene palice, boxeri i ostalo hladno oružje od kojega leti glava je preporučljivo, to nisu stvari koje se u današnje vrijeme više mogu tolerirati. Čuj dođeš u tuđi grad naoružan svim mogućim oružjima i očekuješ respekt jer si im porazbijao 20 kafića i nanio tisuće eura štete javnoj imovini. Razumijem da ima i takvih, ali nakon što stekneš ugled u svom ludom svijetu sebi sličnih, a što na kraju završi i ubojstvom, očekivati da drugi imaju razumijevanja i kmečati help konzulat je već prevršilo mjeru. Ambasada treba postupiti kako je propisano zakonom, a njih sve po povratku treba zatvoriti na koju godinu da ih se ukloni iz društva i preodgoji.
Sjetimo se kad su HZ došle u Široki, jedan je izgubio glavu, a da je još koji nitko od nas ga ne bi žalio, da ih je policija isprebijala do bolnice svi bi mi to podržali ili kad je Torcida došla u Duvno pa razbila kafić bez ikakvog povoda, napravila šetu od 50 tisuća maraka, razbila pokuju glavu svi su pomislili nek policija satare gamad, što je i činila.. Jer doći u tuđi grad i razbijati, a očekivati da te se pusti nakon odležane noći u zatvor kako su dosad navikli i još se hvaliti i očekivati respekt, to se više ne smije tolerirati. Potpisujem. Neka dogovaraju tuče na livadama, daleko od tuđe imovine, i neka potpišu prije toga da će sami snositi troškove liječenja kada im se nešto dogodi. Tek tada bi taj njihov čudni hobi mogao biti društveno prihvatljiv.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:04 |
|
|
Jasno sam rekao, treba mijenjati zakone tako da svaka organizirana skupina kod koje se pronađe oružje odmah bude zatvorena i prije bilo kakvog incidenta.. Nove okolnosti zahtijevaju nova pravila. Sve drugo je rasipanje resursa.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60937 Lokacija: DAZP HQ
|
zaba1111 je napisao/la: Jasno sam rekao, treba mijenjati zakone tako da svaka organizirana skupina kod koje se pronađe oružje odmah bude zatvorena i prije bilo kakvog incidenta.. Nove okolnosti zahtijevaju nova pravila. Sve drugo je rasipanje resursa. Je pa sa me hapse kad krenem u oslobođenje Herceg Bosne. Sloboda narodu i naoružanju i fizičkim obračunima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60937 Lokacija: DAZP HQ
|
Reconquista je napisao/la: Citat: IMAJU KRIVCA Grčki mediji: Osuđivani navijač Panathinaikosa osumnjičen za ubojstvo navijača AEK-a https://www.vecernji.hr/sport/grcki-med ... -a-1701378Kad Hrvati kažu da Hrvati ne bodu onda Hrvati ne bodu. I Hrvati omaju običaj govoriti istinu i činjenice. Eto. Da rezimiramo. Njih 120 došli incognito, pojavili se pred AEKovim stadionom gdje ih je dočekalo parsto AEKovih huligana s noževima, BBB primili koji pikanac, ali su ih natamburali i natjerali u bijeg. Ovo su nacionalni heroji i tako ih treba dočekati, ovo je doslovno neviđeno, ugled BBB ode u nebo, jebote na ovo su i Torcidaši ponosni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:20 |
|
|
A kako bi bilo da vi društveno prihvatljivi odjebete sa tim glupostima? Zbog navijačke tuče da ljudi leže doživotno u zatvoru? Ajde odjebite. Jesu došli, jesu se pobili. Deportacija i zabrana ulaska i šlus. Šta bi vi, da robijaju 20 godina? Odjebite, dosadni ste.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:21 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Je li se netko sjeća ovih geliptera? Ovi su dobro prošli, vidjet ćemo kako će boysi proći. https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... og-6846573a Sjećam se, jadni ljudi. Ni oko njihove sudbine se ambasada nije pretrgala, a momci su tako respektabilni. Njih par protiv tribine grobara, respekt. Mada moram priznati da se ne sjećam da su kmečali Help konzulat.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:23 |
|
|
dudu je napisao/la: Reconquista je napisao/la: https://www.vecernji.hr/sport/grcki-med ... -a-1701378Kad Hrvati kažu da Hrvati ne bodu onda Hrvati ne bodu. I Hrvati omaju običaj govoriti istinu i činjenice. Eto. Da rezimiramo. Njih 120 došli incognito, pojavili se pred AEKovim stadionom gdje ih je dočekalo parsto AEKovih huligana s noževima, BBB primili koji pikanac, ali su ih natamburali i natjerali u bijeg. Ovo su nacionalni heroji i tako ih treba dočekati, ovo je doslovno neviđeno, ugled BBB ode u nebo, jebote na ovo su i Torcidaši ponosni. Tako je. Ja kao stara Torcida podržavam Purgere i spreman sam im pomoći.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:25 |
|
|
tetejac je napisao/la: A kako bi bilo da vi društveno prihvatljivi odjebete sa tim glupostima? Zbog navijačke tuče da ljudi leže doživotno u zatvoru? Ajde odjebite. Jesu došli, jesu se pobili. Deportacija i zabrana ulaska i šlus. Šta bi vi, da robijaju 20 godina? Odjebite, dosadni ste. Nova vremena su došla, huligani više ne mogu uništavati imovinu, maltretirati ljude i ubijati bez posljedica, odnosno da tek preleže noć u zatvoru i šlus.., kako su dosad navikli. Novo vrijeme., štaš. Mislim da ni kmeka neće pomoći.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:26 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10938 Lokacija: No Country for White Men
|
dudu je napisao/la: Ovo su nacionalni heroji i tako ih treba dočekati, ovo je doslovno neviđeno, ugled BBB ode u nebo, jebote na ovo su i Torcidaši ponosni. +
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:29 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: tetejac je napisao/la: A kako bi bilo da vi društveno prihvatljivi odjebete sa tim glupostima? Zbog navijačke tuče da ljudi leže doživotno u zatvoru? Ajde odjebite. Jesu došli, jesu se pobili. Deportacija i zabrana ulaska i šlus. Šta bi vi, da robijaju 20 godina? Odjebite, dosadni ste. Nova vremena su došla, huligani više ne mogu uništavati imovinu, maltretirati ljude i ubijati bez posljedica, odnosno da tek preleže noć u zatvoru i šlus.., kako su dosad navikli. Novo vrijeme., štaš. Mislim da ni kmeka neće pomoći. Debil si. Ja sam u prvom postu osudio ubojstvo i rekao kako se nadam da će ubojica odležat 20 godina. Ti nikada nisi bio u toj priči pa stoga odjeb. Idi igraj klikera, pantomime, kolariću paniću…
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Reconquista je napisao/la: https://www.vecernji.hr/sport/grcki-med ... -a-1701378Kad Hrvati kažu da Hrvati ne bodu onda Hrvati ne bodu. I Hrvati omaju običaj govoriti istinu i činjenice. Eto. Da rezimiramo. Njih 120 došli incognito, pojavili se pred AEKovim stadionom gdje ih je dočekalo parsto AEKovih huligana s noževima, BBB primili koji pikanac, ali su ih natamburali i natjerali u bijeg. Ovo su nacionalni heroji i tako ih treba dočekati, ovo je doslovno neviđeno, ugled BBB ode u nebo, jebote na ovo su i Torcidaši ponosni. Ovo me podsjetilo na čuvenu emisiju Crveno i crno. Tema je bila ********, kaže Švarc mogu oni raditi što god hoće u svoja 4 zida, ali javno to promovirati spada pod paragraf zavođenje mladeži, a što je kažnjivo smrtno kaznom. Kao što vidimo huliganizam pored ostalog treba podvesti i pod paragraf zavođenje mladeži.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:34 |
|
|
tetejac je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Nova vremena su došla, huligani više ne mogu uništavati imovinu, maltretirati ljude i ubijati bez posljedica, odnosno da tek preleže noć u zatvoru i šlus.., kako su dosad navikli. Novo vrijeme., štaš. Mislim da ni kmeka neće pomoći.
Debil si. Ja sam u prvom postu osudio ubojstvo i rekao kako se nadam da će ubojica odležat 20 godina. Ti nikada nisi bio u toj priči pa stoga odjeb. Idi igraj klikera, pantomime, kolariću paniću… Haha, niko normalan nije bio u toj priči, samo nenormalni i zavedena mladež. A djecu vam nedamo
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:38 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Debil si. Ja sam u prvom postu osudio ubojstvo i rekao kako se nadam da će ubojica odležat 20 godina. Ti nikada nisi bio u toj priči pa stoga odjeb. Idi igraj klikera, pantomime, kolariću paniću… Haha, niko normalan nije bio u toj priči, samo nenormalni i zavedena mladež. A djecu vam nedamo Ne znaš ti dijete ni napravit. Hajde ti stari moj prošetaj malo vanka i opusti se. Sjedi u kafić, naruči gusti sa slamkom. Priča ti je glupa, nije ovo za tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|