|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 29 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Gligorije
|
Naslov: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 24 kol 2017, 23:36 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 13:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
|
Vrh |
|
|
Gligorije
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 24 kol 2017, 23:40 |
|
|
Za razliku od rukometa i vaterpola gdje velesile mogu biti i patuljaste zemlje poput Islanda i Crne Gore u odbojci to nije slučaj.
U muškoj odbojci najveće sile su Brazil, SAD, Rusija, Italija i Srbija.
U ženskoj odbojci to su SAD, Kina, Brazil, Rusija, i Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Gligorije
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 24 kol 2017, 23:45 |
|
|
Srbija je jedna od velesila u odbojci, kako muškoj tako i ženskoj... Žene su nam aktuelne olimpijske i svjetske vicešampionke, a bile su i evropske šampionke... Muškarci su bili olimpijski i višestruki evropski šampioni, svjetski vicešampioni... Večeras su u utakmici EP savladali Poljsku 3:0 pred 60.000 gledalaca na Nacionalnom stadionu u Varšavi:
|
|
Vrh |
|
|
Gligorije
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 03 ruj 2017, 21:11 |
|
|
Srbija osvojila bronzu na evropskom šampionatu u Poljskoj. Tabela medalja Srbije na evropskim šampionatima: 2x zlato 1x srebro 6x bronza Šteta zbog poraza u polufinalu, vodili smo protiv Njemaca 2:0 da bi na kraju izgubili...
|
|
Vrh |
|
|
Gligorije
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 03 ruj 2017, 21:31 |
|
|
Gligorije je napisao/la: Muškarci su bili olimpijski i višestruki evropski šampioni, svjetski vicešampioni... Večeras su u utakmici EP savladali Poljsku 3:0 pred 60.000 gledalaca na Nacionalnom stadionu u Varšavi:
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 11 ruj 2017, 20:24 |
|
|
Odbojka je sport za žene, gay sport i da mi sin sutra krene trenirat odbojku ja bi se zabrinuo žešće
|
|
Vrh |
|
|
Velocidad
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 11 ruj 2017, 22:08 |
|
|
Kakav je ono uvodni post i naslov teme? Cuj drugi najpopularniji sport na svijetu... Vjerujem da 900m ljudi ne zna ni osnovna pravila a kamoli da jednom tjedno igra
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 12 ruj 2017, 00:16 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Odbojka je sport za žene, gay sport i da mi sin sutra krene trenirat odbojku ja bi se zabrinuo žešće znao sam ovog jednog odbojkaša, dolazio nekad na basket, jeben odraz imao al generalno odbojka je baš smatrana kao ženski sport odbojkašice
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 30 ruj 2017, 22:19 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Odbojka je sport za žene, gay sport i da mi sin sutra krene trenirat odbojku ja bi se zabrinuo žešće jos jedan sport u kom srbi dominiraju tvoje kosarkaske pickice tresu cesi i rusi sa 20 razlike tvoja patnja prema srpskim upesima je predivna nastavicemo da te samaramo uspesima
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 30 ruj 2017, 22:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60169 Lokacija: DAZP HQ
|
Znao sam i ja jednog odbojkaša u srednjoj, zvali su ga Zvonac ******** i to ne radi odbojke.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 01 lis 2017, 19:49 |
|
|
Odbojka je svakako bar po meni bolji i zanimljiviji sport od vatrepola a pogotovo od glupometa , ali da je drugi sport po popularnosti je smešno. Uglavnom , večeras je ženska repka Srbija postala prvak Evrope , a kuriozitet je taj da je najbolja igračica Evrope(a verovatno i sveta) je postala i večeras MVP prvenstva , mlada 20-godišnja Tijana Bošković iz Bileće. Znači Hercegovka je najbolja igračica Evrope i bar druga u svetu , a verovatno će dominirati narednih godina na planeti. Hercegovci svih vera budite ponosni na hercegovačke gene visokih,jakih,pokretnih žena i muškaraca iz predivnog kamenjara.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 01 lis 2017, 20:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7450 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
tko još prati žensku odbojku sa športskog,natjecateljskog gledišta radije nego sa stražnjeg gledišta?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 01 lis 2017, 21:04 |
|
|
kiler je napisao/la: tko još prati žensku odbojku sa športskog,natjecateljskog gledišta radije nego sa stražnjeg gledišta? Ženska odbojka je bolja od ženske košarke i glupometa upravo zato što nije kontaktni šport , tj.odbojka jeste zapravo najbolji kolektivni ženski šport. Kad je uporediš sa muškom izgleda daleko bolje nego kad porediš žesnki rukomet sa muškim ili žensku košarku sa muškom. Ženski rukomet je zastrašujući kad vidiš one raščupane ženetine sa modricama i sa dosta prolivenih suza od udaraca. Crnogorke po uzoru na junačku crnogorsku krv su već godinama u vrhu , a prate ih potomkinje vikinga. Killeru kad bi te ova dokopala među bedra i stisla , izda'nuo bi ne bi groma čuo.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 02 lis 2017, 03:56 |
|
|
ponovo zlato za naciju srpsku
ko zna koje po redu u timskim sportovima
mala zemlja a velika
mali budzet a talenat , umece , srce junacko
kroasanima ostaje da od muke grickaju nokte i sve to omalovazavaju dok je za njih ostalo da kupe medalje u voznji camaca obaranju glinenih golubova jer su to maco sportovi...
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 02 lis 2017, 14:01 |
|
|
Cestitke zenskoj odbojkaskoj reprezentaciji Srbije na osvojenoj zlatnoj medalji na EP. Specijalne cestitke djevojki iz Bilece i naravno mojoj zemljakinji Brcanki Brankici Mihajlovic koju znam i iz vidjenja iz skolskih dana, a i njen stari mi je bio bio profesor u prvoj godini srednje. Kako je svijet mali. Brcko je mali grad i rasadnik najboljih odbojkaskih talenata na podrucju bivse Jugoslavije, nekad bio, a danas je cak jos vise. Brankica nije jedina. Tu su i Dijana Vasic, kao i Sasa Zimonjic. Brankica je inace iz Razljeva, a Dijana i Sasa su iz mog kraja. Sasa mi je komsija, a Dijanu znam iz osnovne. Stariji znaju i za Sinisu Kisica koji je igrao nekada u doba bivse Jugoslavije. On je kasnije bio i gradonacelnik Brckog, zatim predsjednik Odbojkaskog saveza RS, zatim Odbojkaskog saveza BiH itd.
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 20 lis 2018, 20:25 |
|
|
Srbija je prvak sveta!
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je osvojila Svetsko prvenstvo u Japanu!
Posle finala Olimpijskih igara u Riju 2016. godine i zlata na EP u Azerbejdžanu prošle godine, naše odbojkašice su osvojile zlato na Svetskom prvenstvu.
bravo dame!!
POKAZATELJ koliko je jedna "mala" zemlja velika! Moze se reci medju najsportskijim nacijama po odlcjima ekipnih sportova u evropi i svetu, a u regionu bez premca.
kosarka odbojka vaterpolo , za muskarcima su psole idame koje u ksoarci i odbojci sve vise donose titua i slavlja.
Pored djokovica pride moze se reci kolko je ta malena zemlja velika i koliko dominira...
Bravo srbijo po ko zna koji put , cekamo sampione, na trgu .
A drugima sucut, u zavisti i ocaju, dok pljuju sve sportove u kojima su duduci , osim fudbala... sta ces, kad ne umeju , mada su poneki dobri ono u teranju camaca i to ...
Zlato je Srpsko !
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 20 lis 2018, 22:29 |
|
|
@kolubara
|
|
Vrh |
|
|
Korda
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 09 ruj 2019, 05:56 |
|
|
Citat: Odbojkašice Srbije odbranile titulu šampiona Evrope!
Odbojkašice Srbije su odbranile titulu na Evropskom prvenstvu pobedivši Tursku sa 3-2 u setovima.
Srpkinje su do pobede došle u prepunoj dvorani u Ankari, po setovima 21:25, 25:21, 25:21, 22:25, 15:13.
Izabranice Zorana Terzića su nastavile da pružaju nestvarno dobre rezultate, pa odbranile tron Evrope nakon što su prošle godine postale prvakinje sveta.
Naše odbojkašice su uspele da osvoje zlatnu medalju sa svih devet pobeda na prvenstvu, pobedivši Tursku drugi put posle trijumfa u grupnoj fazi.
Ovo je bila treća zlatna medalja za Srbiju na EP u istoriji, ujedno treća u poslednjih pet prvenstava (osvojeno zlato 2011) na kojima im je najgori plasman bio četvrto mesto. Kakav meč. U atmosferi koja je ličila na fudbalski derbi. Odbranjena evropska titula, osvojena treća ukupno. Sada je jedino Rusija trofejnija evropska nacija. Ostaje zlato na Olimipijadi, koje će napasti kao evropske i svjetske šampionke. MVP
|
|
Vrh |
|
|
Gligorije
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 29 ruj 2019, 21:42 |
|
|
Srbija, odbojkaška velesila! Odbojkašice šampionke Evrope, sad su i odbojkaši postali evropski šampioni
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 16 lis 2022, 21:45 |
|
|
Mi opet uzeli svjetsko prvenstvo u odbojci. https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=490292Što i nije neka vijest jer se podrazumjeva da Srbi dominraju u sportovima. Već smo svima dosadili.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 09 kol 2023, 19:13 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1779 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Vodimo u četvrtfinalu juniorskog svjetskog prvenstva u odbojci za žene Italiju 2:0. Evo linka utakmice sa službenog youtube kanala: (stream odličan!) https://www.youtube.com/watch?v=PCsRqZba3ds
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 09 kol 2023, 21:40 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7450 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Postajemo beton i u drugom najpopularnijem športu na svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 18 kol 2023, 20:11 |
|
|
Hrvatska - BiH 2:2 Odbojka žene, šta je ovo Euro ili ?? Arenasport 2
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 18 kol 2023, 20:26 |
|
|
Izgubile 3:2 (kučke ) Karabaja može slavit dočeko svojih 5min.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Odbojka - drugi najpopularniji sport na svijetu Postano: 18 kol 2023, 22:16 |
|
|
Brane je napisao/la: Hrvatska - BiH 2:2 Odbojka žene, šta je ovo Euro ili ?? Arenasport 2 Europsko prvenstvo, utakmica u skupini.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|