|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Počela brisačina: Twitter, Google, Meta, .. Postano: 17 svi 2023, 11:37 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Velike platforme su najavile i počele brisanje sadržaja nekativnih korisničkih računa. Jučer vidim da mi je Twitter uklonio jedan račun, google najavljuje brisanje neaktivnih gmail računa, uskoro će se isto desiti i sa youtube sadržajem kojeg niko ne gleda. Facebook je smanjio kvalitetu video zapisa, isto će učiniti i youtube. Cloudflare i drugi VPN servisi prelaze na pružanje priority usluga. Tehnološki kapaciteti sve teže podnosne korisničke navike, stoga su giganti prinuđeni na drastične rezove. Kakva je budućnost tih platformi?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Počela brisačina: Twitter, Google, Meta, .. Postano: 19 svi 2023, 01:26 |
|
|
Glupo je sto im se prekalapaju mogucnosti/usluge. Ako skajp omogucava video kontakt, zasto to mora i fejsbuk? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Počela brisačina: Twitter, Google, Meta, .. Postano: 23 kol 2023, 16:47 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
RIP Twitter.
Muskov X (kako glup brend) meni ponovo tržio verifikaciju, poslao sam im srednji prst. Ugasili su mi acc.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Počela brisačina: Twitter, Google, Meta, .. Postano: 23 kol 2023, 16:59 |
|
|
Ne pada mi na pamet slikati nikakve selfije s osobnom iskaznicom. Mene je zadnji tjedan instagram tražio verifikaciju. Ništa od toga.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sokolić
|
Naslov: Re: Počela brisačina: Twitter, Google, Meta, .. Postano: 23 kol 2023, 21:39 |
|
|
Boje in je manje trošit resurse na špijavanje korisnika, a više na pružanje usluga.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|