|
|
Stranica: 3231/3590.
|
[ 89735 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 17:38 |
|
|
1000 sizmatika manje za 6 meseci, pa je neurozan
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 17:39 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: dalmatinac181 je napisao/la: Ako si bija u ST i ZG i ako ti Split pari veći grad, tebi onda nešto nije dobro s glavon. Da, Split VIZUELNO izgleda kao veći grad. Tako je kako je, spremda ne znam šta se ljutiš kad tvrdiš da si Dalmatinac. Valjda treba da mi zahvaljuješ što sam ti pohvalio centar regije Ujkanu ništa ne valja, ni kad ga šizmatici hvale ni kada ga pljuju Sam Split bez Stobreča je gradić kojeg u dvi ure prišetaš uzduž i popriko. Samo Kaštela su površinski skoro ka Split. Kaštela + Solin > Split
_________________ Udio šizmatika u Hrvatskoj: 1921.-17% 2021.- 3%
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 17:40 |
|
|
Abdurahman Bosna je napisao/la: 1000 sizmatika manje za 6 meseci, pa je neurozan I vi ove godine padate po prvi put ispod 50 tisuća rođenih. Samo easy.
_________________ Udio šizmatika u Hrvatskoj: 1921.-17% 2021.- 3%
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 17:41 |
|
|
Croato je napisao/la: Kako Srbi pokušavaju razdvojiti hrvatski sjever i jug. pa mi kao Srbi bolje prođemo u Zagrebu nego Tovari
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 17:42 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Da, Split VIZUELNO izgleda kao veći grad. Tako je kako je, spremda ne znam šta se ljutiš kad tvrdiš da si Dalmatinac. Valjda treba da mi zahvaljuješ što sam ti pohvalio centar regije Ujkanu ništa ne valja, ni kad ga šizmatici hvale ni kada ga pljuju Sam Split bez Stobreča je gradić kojeg u dvi ure prišetaš uzduž i popriko. Samo Kaštela su površinski skoro ka Split. Kaštela + Solin > Split Kaštela, Solin, Omiš, Trogir, sve mi to Split. Ne interesuju me preterano te vaše opĆinske podele
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 17:43 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Sam Split bez Stobreča je gradić kojeg u dvi ure prišetaš uzduž i popriko. Samo Kaštela su površinski skoro ka Split. Kaštela + Solin > Split Pa je, ali netko kad dolazi sa strane i spušta se s autoceste, njemu sve to od Trogira do Omiša izgleda kao jedno naselje, što u biti i je. I onda izgleda poprilično veliko.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 17:43 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Croato je napisao/la: Kako Srbi pokušavaju razdvojiti hrvatski sjever i jug. pa mi kao Srbi bolje prođemo u Zagrebu nego Tovari Zar se ne žalite stalno da vas prebiju u Splitu i Dalmaciji? Kako sad ovo? Odlučite se. Nemojte biti kontradiktorni u mitovanju kao inače.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 17:44 |
|
|
Croato je napisao/la: Zar se ne želite stalno da vas prebiju u Splitu i Dalmaciji? Kako sad ovo? Odlučite se. u Split ode samo onaj koji mora, kroz Split sam prolazio na putu za Vis da posetim neku dalju rodbinu. Svi Srbi koji dođu u Split idu direkt u luku, pa na otoke. Ne ostane ništa u gradu za Tovare
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 17:56 |
|
|
pakovic je napisao/la: dalmatinac181 je napisao/la: Sam Split bez Stobreča je gradić kojeg u dvi ure prišetaš uzduž i popriko. Samo Kaštela su površinski skoro ka Split. Kaštela + Solin > Split Pa je, ali netko kad dolazi sa strane i spušta se s autoceste, njemu sve to od Trogira do Omiša izgleda kao jedno naselje, što u biti i je. I onda izgleda poprilično veliko. O majke ti Isusove otkud ovi srbijanski analfabeti ispadaju, kad se spuštaš s autoputa (čvor Dugopolje) ne vidi se niti pola Kaštela, a kamoli Trogir i Omiš. Jebote kakvi genijalci
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:02 |
|
|
PCM je napisao/la: pakovic je napisao/la: Pa je, ali netko kad dolazi sa strane i spušta se s autoceste, njemu sve to od Trogira do Omiša izgleda kao jedno naselje, što u biti i je. I onda izgleda poprilično veliko.
O majke ti Isusove otkud ovi srbijanski analfabeti ispadaju, kad se spuštaš s autoputa (čvor Dugopolje) ne vidi se niti pola Kaštela, a kamoli Trogir i Omiš. Jebote kakvi genijalci Pa ne vidiš iz Dugopolja, ali vidiš kad se prođe Klis. Ne vidiš sve iz svake točke puta, ali vidiš veliki naseljeni prostor puno širi od granica grada Splita.
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:11 |
|
|
MLADI HRVAT PRONAŠAO SREĆU U SRBIJI: Goran (23) se preselio u Beograd samo da bi svirao harmoniku! https://serbiantimes.info/mladi-hrvat-p ... niku-foto/
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
Vrh |
|
|
PraBosanac
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:13 |
|
|
Pustite šuplje priče, BG uopće nije velik već je samo izvikan od strane srba jer misle da to nekog zanima. 30% BG nema kanalizaciju, zgrade se raspadaju, ulice katastrofa i svaka mala kiša paralizira grad jer se kanalizacija prelijeva. Karaburma - Novi BG je manje nego Zapresic-dugo selo. Zene su svoje prokurvali, da ubiru lovu strancima na splavovima, i na to se svodi sva ekonomija BG. Tko hoce "čoko moko" na par dana ide u BG, a tko hoće sve ostale aspekte života ide u ZG. Bg ima nešto sitno više stanovnika, ali okolina BG (Pančevo, Borča, Obrenovac) su Mordor, aj Zemun je ok, ipak je tu malo kulture bilo.
Zagreb je nekoć spavao u 22:00, ali gastronomija i raznolikost PUBova se u ZG popravila.
BG jeste lud grad i ima nekih finih predjela, ali generalno previše sirotnije, cigana, ali i turaka.
Nisam bio u BG već dvije godine, ali iskreno, ljepše i ugodnije je u Novom Sadu nego u silikonskoj dolini BG.
A ovaj što mlati nešto split/zg, lik nema pojma, nije ništa vidio, za takve je i Pančevo metropola u rangu Basela ili Kopenhagena :-D
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:14 |
|
|
PraBosanac je napisao/la: Pustite šuplje priče, BG uopće nije velik već je samo izvikan od strane srba jer misle da to nekog zanima. 30% BG nema kanalizaciju, zgrade se raspadaju, ulice katastrofa i svaka mala kiša paralizira grad jer se kanalizacija prelijeva. Karaburma - Novi BG je manje nego Zapresic-dugo selo. Zene su svoje prokurvali, da ubiru lovu strancima na splavovima, i na to se svodi sva ekonomija BG. Tko hoce "čoko moko" na par dana ide u BG, a tko hoće sve ostale aspekte života ide u ZG. Bg ima nešto sitno više stanovnika, ali okolina BG (Pančevo, Borča, Obrenovac) su Mordor, aj Zemun je ok, ipak je tu malo kulture bilo.
Zagreb je nekoć spavao u 22:00, ali gastronomija i raznolikost PUBova se u ZG popravila.
BG jeste lud grad i ima nekih finih predjela, ali generalno previše sirotnije, cigana, ali i turaka.
Nisam bio u BG već dvije godine, ali iskreno, ljepše i ugodnije je u Novom Sadu nego u silikonskoj dolini BG.
A ovaj što mlati nešto split/zg, lik nema pojma, nije ništa vidio, za takve je i Pančevo metropola u rangu Basela ili Kopenhagena :-D ahhahahahaha ajde pali bre
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:16 |
|
|
Abdurahman Bosna je napisao/la: PraBosanac je napisao/la: Pustite šuplje priče, BG uopće nije velik već je samo izvikan od strane srba jer misle da to nekog zanima. 30% BG nema kanalizaciju, zgrade se raspadaju, ulice katastrofa i svaka mala kiša paralizira grad jer se kanalizacija prelijeva. Karaburma - Novi BG je manje nego Zapresic-dugo selo. Zene su svoje prokurvali, da ubiru lovu strancima na splavovima, i na to se svodi sva ekonomija BG. Tko hoce "čoko moko" na par dana ide u BG, a tko hoće sve ostale aspekte života ide u ZG. Bg ima nešto sitno više stanovnika, ali okolina BG (Pančevo, Borča, Obrenovac) su Mordor, aj Zemun je ok, ipak je tu malo kulture bilo.
A ovaj što mlati nešto split/zg, lik nema pojma, nije ništa vidio, za takve je i Pančevo metropola u rangu Basela ili Kopenhagena :-D ahhahahahaha ajde pali bre komedija ušao na Gugl mape i nalupetao random delove BGa
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:22 |
|
|
IT sektor BGa može da kupi celo HR primorje
|
|
Vrh |
|
|
PraBosanac
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:26 |
|
|
BG je izvikana smijurija, daj mi IBAN da ti posaljem koji euro, pa pojedi pljeskavicu na zelenom vencu
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:31 |
|
|
PraBosanac je napisao/la: BG je izvikana smijurija, daj mi IBAN da ti posaljem koji euro, pa pojedi pljeskavicu na zelenom vencu hahahah na zelenom vencu je dobropoznati MEK... dakle nemas blage veze o cemu pricas, verovatno si neki siromah pun kompleksa kad ti se saspe istina u lice Eto, ZG je Los Andjeles i nema vas svake godine po 2000 manje.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:32 |
|
|
PraBosanac je napisao/la: BG je izvikana smijurija, daj mi IBAN da ti posaljem koji euro, pa pojedi pljeskavicu na zelenom vencu Očito da nisi bio dalje od Zelenog venca kad tako lupetaš To je kao da je dođem u Zagreb na Dubravu i kažem e evo ga ceo ZG. Obiđi malo biznis distrikt na NBG, gde ti ke jedna od osam poslovnica Microsofta u Evropi, čuveni Nordeus koji pravi Top 11 Football Manager (da, to je srpski developer), poslovnica NCRa koja zapošljava 5000 ljudi... Turistički imaš gomilu stvari da obiđeš, na ovoj temi sam pisao bar 15 koje su sve različite jedne od drugih. Ko želi da obilazi i istražuje može ds ostane dve nedelje i neće se smoriti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60728 Lokacija: DAZP HQ
|
Zagreb je površinom nešto veći od Beograda, Split je mini grad, gusto naseljen.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:35 |
|
|
dudu je napisao/la: Zagreb je površinom nešto veći od Beograda, Split je mini grad, gusto naseljen. jesu kuce neke, kao veliko selo, a ne grad.
|
|
Vrh |
|
|
PraBosanac
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:36 |
|
|
400 000 cigana ti zivi u gradu, skadarliju poznajes samo oz filmova, a u beton hali nemozes rezervirati, sava mala ti je jos skupa pa se zadavljas na adi huji ili u borci kod onih youtjubera, kafe onaj neki zale ili tako... nemoj meni pricat stvari o kojima nemas pojma... ocito da sam vise restorana ja odradio u BG nego ti vidio
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:36 |
|
|
I meni je Novi Sad puno bolji za život od Beograda.
U Beograd dođeš i provedeš se.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:37 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: IT sektor BGa može da kupi celo HR primorje Hahaha. Srbi i njihovi mitovi i njihovo samopouzdanje.
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:37 |
|
|
PraBosanac je napisao/la: 400 000 cigana ti zivi u gradu, skadarliju poznajes samo oz filmova, a u beton hali nemozes rezervirati, sava mala ti je jos skupa pa se zadavljas na adi huji ili u borci kod onih youtjubera, kafe onaj neki zale ili tako... nemoj meni pricat stvari o kojima nemas pojma... ocito da sam vise restorana ja odradio u BG nego ti vidio hahahahaha ajde ne kaki, nisi ti bio nikada u Beogradu... ti si dodjos iz Bosne u RH, nizeg imovinskog statusa i previse igras igrice.
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 31 srp 2023, 18:39 |
|
|
Croato je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: IT sektor BGa može da kupi celo HR primorje Hahaha. Srbi i njihovi mitovi i njihovo samopouzdanje. ja bih nazvao to sto vi radite svesnim samozavaravnjem... Srbija stagnira sa natalitetom, dok vi imate -2000.... i onda dodje covek i kaze mitovi i samopouzdanje, a ZG mu je Njujork, Bec, Pariz
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 182 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|