|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 44 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 00:49 |
|
|
9:39
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 01:47 |
|
|
novem je napisao/la: 9:39
Ne znam kako će mu jetra ovo izdržat 
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 01:48 |
|
|
Nije niko tekbiro nego su Sejdi rekli take beer, odmori se malo.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 02:14 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
VIše se tekbira kad kod mene komšija ide na Hadždž.
Ali dobro je da se plašite tekbira.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 02:17 |
|
|
korrisnik je napisao/la: VIše se tekbira kad kod mene komšija ide na Hadždž.
Ali dobro je da se plašite tekbira. To jest svakako dobro, ali moraš priznati, neobično je vidjeti tekbiranje u gradjanskoj opciji kakvu predstavlja Komšić.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
 |
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 02:22 |
|
|
Ajde da se ne lažemo da je savršeni predsjednik SDA.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 03:08 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11449 Lokacija: Global South
|
Ovdje tekbir se prolama, Bosna to je bedr islama! Allahu Ekber!
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 07:33 |
|
|
Islamska zajednica (Džamija) ga je i izabrala.
Zato smo riješili da Džamiju ostavimo bez kisika.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 07:36 |
|
|
Ali dobro je da se plašite tekbira. Tekbir je jako opasan za ljude, treba ga se plašiti kao vuka.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 07:48 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Fakat se jedva čulo, jedan i pol glas. Sejdo ih je ugrađanio. Da ne uzima hrvatsko mjesto u predsjedništvu dobro bi doš'o da odvraća dźamijaše od džamijanja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Kreativan
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 07:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat se jedva čulo, jedan i pol glas. Sejdo ih je ugrađanio. Da ne uzima hrvatsko mjesto u predsjedništvu dobro bi doš'o da odvraća dźamijaše od džamijanja. Sereš ga za medalju, drug. Meni bi bilo neugodno. Načekat ćeš se na ulazak džamaharije u EU. Možda za nekih 20 do 30 godina, a to je najkraći rok, ako se zvijezde poklope.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 07:52 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ovdje tekbir se prolama, Bosna to je bedr islama! Allahu Ekber! Tanahno nešto. Bolja je proslava bila u hrvatskom Jajcu, nekad glavnom gradu Bosne a ne na prijevoju na planini gdje nema žive duše inače. Tekbiraši i alahukbereši stjerani u mišje rupe. Još malo pa će jedino preko Bospora sigurno bit. A i šte ćete u Hrvojevoj i Tvrtkovoj Bosni s tim azijskim pizdarijama. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Kreativan
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 07:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ovdje tekbir se prolama, Bosna to je bedr islama! Allahu Ekber! Tanahno nešto. Bolja je proslava bila u hrvatskom Jajcu, nekad glavnom gradu Bosne a ne na prijevoju na planini gdje nema žive duše inače. Tekbiraši i alahukbereši stjerani u mišje rupe. Još malo pa će jedino preko Bospora sigurno bit. A i šte ćete u Hrvojevoj i Tvrtkovoj Bosni s tim azijskim pizdarijama.  Mujina i Hasina Bosna prije. Neka se rezervat isušuje.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 07:55 |
|
|
Kreativan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat se jedva čulo, jedan i pol glas. Sejdo ih je ugrađanio. Da ne uzima hrvatsko mjesto u predsjedništvu dobro bi doš'o da odvraća dźamijaše od džamijanja. Sereš ga za medalju, drug. Meni bi bilo neugodno. Načekat ćeš se na ulazak džamaharije u EU. Možda za nekih 20 do 30 godina, a to je najkraći rok, ako se zvijezde poklope. Vidi onog Beće kako se meškolji, neugodno insanu. To su ljudi za EU, sekularni, okrenuti budućnosti a ne ispraznoj prošlosti, religiji i bespotrebnim sukobima. Murphy i ja ih podržavamo. 
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 08:05 |
|
|
Pa prva iz usta mu je šehidi pa tek onda i poginulih boraca. Sejdo 
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 08:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ovdje tekbir se prolama, Bosna to je bedr islama! Allahu Ekber! Tanahno nešto. Bolja je proslava bila u hrvatskom Jajcu, nekad glavnom gradu Bosne a ne na prijevoju na planini gdje nema žive duše inače. Tekbiraši i alahukbereši stjerani u mišje rupe. Još malo pa će jedino preko Bospora sigurno bit. A i šte ćete u Hrvojevoj i Tvrtkovoj Bosni s tim azijskim pizdarijama.  Tekbir je fašizam. Kazna za tekbir na javnom mjestu treba biti kao za Sieg Heil.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 08:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Tanahno nešto. Bolja je proslava bila u hrvatskom Jajcu, nekad glavnom gradu Bosne a ne na prijevoju na planini gdje nema žive duše inače. Tekbiraši i alahukbereši stjerani u mišje rupe. Još malo pa će jedino preko Bospora sigurno bit. A i šte ćete u Hrvojevoj i Tvrtkovoj Bosni s tim azijskim pizdarijama.  Tekbir je fašizam. Kazna za tekbir na javnom mjestu treba biti kao za Sieg Heil. Pretjera ga. Tekbir je nešto kao slava kristu. Svakako ne bi trebalo da se primjenjuje javno budući da smo sekularna država.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 08:56 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tekbir je fašizam.
Kazna za tekbir na javnom mjestu treba biti kao za Sieg Heil.
Pretjera ga. Tekbir je nešto kao slava kristu. Svakako ne bi trebalo da se primjenjuje javno budući da smo sekularna država. Korrisnik i Karabaja se ne slažu s tobom. 
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 09:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41874 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne znam šta vam smeta, što više tekbira gradžana to bolje za nas, najednostavniji način da netko sa Zapada shvati šta je cilj gradžana tekbiraša. Većina ne razumije situaciju u BiH ali danas svatko na Zapadu zna o čemu se radi kada čuje ovo islamističko zavijanje.
Šteta bi bilo zabraniti gradžanima da sami otkrivaju pred Zapadom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 09:23 |
|
|
Ameri su konačno ozbiljno shvatili islamiste kao prijetnju. Ni Rusi, ni Nijemci, ni Japanci ih nisu tako ponizili kao islamisti, od New Yorka do Afganistana.
Sad su čak i Saudijce natjerali da troše pare na islužene nogometne zvijezde umjesto na džamije.
A oni kad se jednom okrenu postanu i prerevni, ne trebamo mi njima nista objasnjavat.
Mogu se kladit da su i Karabaja i Korrisnik već odavno uteftereni s njihove strane a kamoli oni opasniji.
Jedino im je Iran siguran, zasad.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 09:31 |
|
|
daramo je napisao/la: Ne znam šta vam smeta, što više tekbira gradžana to bolje za nas, najednostavniji način da netko sa Zapada shvati šta je cilj gradžana tekbiraša. Većina ne razumije situaciju u BiH ali danas svatko na Zapadu zna o čemu se radi kada čuje ovo islamističko zavijanje.
Šteta bi bilo zabraniti gradžanima da sami otkrivaju pred Zapadom. Točno. Uz to treba prezentirati/prenijeti zapadnoj javnosti u stvarnom vremenu sve čari "bosanskog islama", znači svaki put kad se džihadisti okupe, di ćeš bolje od tekbiranja "gradžana".
|
|
Vrh |
|
 |
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 09:58 |
|
|
Sad se već može napravit kompilacija videa.
Tekbiranje na Gradžanskom penzionerskom protestu, tekbiranje nakon Komšićevog govora za gradžansku, ....
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 10:10 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6678 Lokacija: Izvan sebe
|
Iznenadio me izgled ovoga sejde. Uvjek sam mislio da je negdje moja generacija, kad on(prema wikipediji 1964.). Izgleda zaista lose za svoje godine.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 11:45 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 5131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ali dobro je da se plašite tekbira. Ja baš se netko u Europi boji vas obradaćenih Mujaga, bez identiteta, hrabrosti i elana. Mi volimo kad tekbirate i to ćemo uvijek da prenosimo samo da se potvrdi da ste radikalisti, islamisti, kulturološki ne pripadate Europi i civiliziranom svijetu. Ali ste i povrh toga kukavice, pa da je taj tekbir ozbiljan ikad bio nebi u po Sarajeva prešetavale LGBTQ parade i to mirnije prođe nego u Londonu Da idem u Afganistan i takve zemlje onda bi me možda i bilo strah, jer tamo ima radikalista od djela. Ovdje su samo od riječi i kukavice.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani tekbirali nakon govora Sejde na Vlašiću Postano: 17 ruj 2023, 11:52 |
|
|
Uopće mi nije jasno gdje su stavili ovu zastavu s obzirom da je na vrhu tv toranj.
Gore su inače VRS-ovci bili do Maestrala. Dosad su obilježavali na Ljutoj gredi koja je prema Zenici, kotu su držali u ratu muslići.
A evo sad zapišavaju i Vlašić jer smo im ga skoro uzeli. :)
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 61 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|