S obzirom da fra Bože iznosi i detalje o lažnim svećenicima koji imaju žene, djecu itd. i ja ću iznijeti jednog.
Naime tu na kvartu u Sesvetama je bio kapelan Marijan zaboravio sam mu prezime. Kad se krenulo u gradnju nove župe Sesvetska Sela trebalo je skupit donacije itd.
Uglavnom da skratim priču, Marijan je tamo raspoređen za župnika. Prvo se pojavio problem sa donacijama jer se stalno tražilo nove donacije za Crkvu Svetog Antuna.
Kasnije se časna odrekla reda i otišla iz Crkve, da bi se saznalo da joj je Marijan napravio dijete. On je nagovorio časnu da se odrekne reda uz obećanje da će se i on odreć reda, što naravno nije napravio. Tako da ga je časna prijavila i sve se onda saznalo, osim što je napravio dijete časnoj, pokro je dio novca i kupio si stan u ZG.
Nije to ništa strašno događa se, ne osuđujem nikoga ni časnu ni njega.
Međutim ovo kako ju je htio prevarit je baš đubretarski. Naravno ovo da je mislio i dalje bit svećenik je level smrada više iznad đubreta.
Međutim ono što je najgore od svega! Da je kardinal Bozanić kad se to pročulo došao u Sesvetska Sela i proglasio tu Župu Svetištem! To je za mene level smrada iznad kojeg nema, riječi su suvišne.
"Fra" Boze je jedan obicni nenormalni idiot koji tarlaha jezikom Prozivati ljude na osnovu rekla kazala nije samo kaznjivo djelo vec i ozbiljan grijeh Ali nije on najludji, jos su ludji oni koji slijede takve idiote
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
"Fra" Boze je jedan obicni nenormalni idiot koji tarlaha jezikom Prozivati ljude na osnovu rekla kazala nije samo kaznjivo djelo vec i ozbiljan grijeh Ali nije on najludji, jos su ludji oni koji slijede takve idiote
Fra Bože ti je napravio hrpu klipova o homićima u Crkvi, neke stvari su ti već otkrivene ispod stola i svećenici su prebačeni u neke manje župe.
Biskup Hranić (nakon što su brojne žrtve izašle u javnost) se javno pokajao što je štitio svećenike pedofile i ništa mu se nije dogodilo
Ja sam ti posvjedočio jedan primjer lažnog svećenika na kvartu, kladim se da pola ljudi na kvartu ne zna za taj slučaj.
Fra Božo nam daje uvid u zašto RKC podržava HDZ i ne ustane protiv LGTB agende, nego to rade isključivo katolici kroz neke inicijative. U ime Obitelji, Hod za Život itd. Druga stvar fra Božo otkriva agendu lažnog pape (papa ne može abdicirat, ne mogu bit dvojica papa) i lažni biskupa. (ukoliko ne živiš u celibatu ti nisi svećenik po RKC)
Agenda lažnog pape i lažni biskupa:
1. Kaznit pedofile (seks sa djecom do 14 godina)
2. Osudit efebofile ili kako se već to zove (seks sa djecom od 15-21 godinom, odnosno po državnom zakonu je to 15-18 god.)
3. Legalizirat homiće (seks sa djecom 18+ godina)
Imaš intervju sa novim zagrebačkim nadbiskupom Kutlešom, di on kaže na pitanje o pedofiliji citiram "da čovjek ne može vjerovat da netko može radit takve gadosti, a pogotovo svećenik"
Znači i nadbiskup Kutleša ti javno kaže da se to događa u RKC u hrvata i ne samo to. Nego da će Biskupska Konferencija kojoj on predsjeda pokrenut sustavan plan da se to iskorijeni iz RKC. Te poziva sve one koji imaju saznanja o tome ili su bile žrtve toga da mogu to i anonimno prijavit.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Fra Bože kaže da su mu hakirali i blokirali email.
Ne može više čitat svjedočanstva žrtava pedofilski svećenika i isto tako i email od snimatelja da je hakiran. Mislim da je on u Čapljini na župi ?? Ako čita netko od IT stručnjaka dolje od vas iz Čapljine nek mu pomogne da to riješi.
Ja mogu samo preporučit fra Boži i snimatelju, besplatan i siguran email švicarske firme. https://proton.me/
Danas fra Bože o seksualnom zlostavljaču svećeniku sa Vira Pročitao je svjedočanstvo žene sa Vira i druge žene koja je pomagala u župnom uredu i potvrdila da je stanje daleko gore.
LEVITSKI ZAKON 18:22 NE LIJEGAJ S MUŠKARCEM KAKO SE LIJEŽE SA ŽENOM! TO BI BILA GROZOTA.
LEVITSKI ZAKON 20:13 AKO BI MUŠKARAC LEGAO S MUŠKARCEM KAO ŠTO SE LIJEŽE SA ŽENOM, OBOJICA BI POČINILA ODVRATNO DJELO. NEKA SE SMAKNU I KRV NJIHOVA NEKA PADNE NA NJIH.
PONOVLJENI ZAKON 22:5 ŽENA NE SMIJE NA SE STAVLJATI MUŠKE ODJEĆE, A MUŠKARAC SE NE SMIJE OBLAČITI U ŽENSKE HALJINE. TKO BI TO ČINIO BIO BI ODVRATAN JAHVI, BOGU SVOME.
PONOVLJENI ZAKON 23:19 Ne donosi u Dom JAHVE, BOGA svoga, ni za kakav zavjet bludničine plaće ni pasjeg novca, jer je oboje odvratno JAHVI, BOGU tvome.
NZNZNZ
RIMLJANIMA 1:24,26-28,32 Zato ih je Bog PO POHOTAMA SRDACA NJIHOVIH PREDAO NEČISTOĆI TE SAMI OBEŠČAŠĆUJU SVOJA TIJELA, Stoga ih je Bog PREDAO SRAMOTNIM STRASTIMA: NJIHOVE ŽENE ZAMIJENIŠE NARAVNO OPĆENJE PROTUNARAVNIM, A TAKO SU I MUŠKARCI NAPUSTILI NARAVNO OPĆENJE SA ŽENOM I RASPALILI SE POHOTOM JEDNI ZA DRUGIMA TE MUŠKARCI S MUŠKARCIMA SRAMOTNO ČINE I SAMI NA SEBI PRIMAJU ZASLUŽENU PLAĆU SVOGA ZASTRANJENJA. I kako nisu smatrali vrijednim držati se spoznaje Boga, predade ih Bog nevaljanu umu te čine što ne dolikuje, znaju za odredbu Božju - DA SMRT ZASLUŽUJU KOJI TAKVO ŠTO ČINE - A ONI NE SAMO DA TO ČINE NEGO I POVLAĐUJU ONIMA KOJI ČINE. ---------- 1.KORINĆANIMA 6:9 Ili zar ne znate da nepravednici NEĆE BAŠTINITI KRALJEVSTVA BOŽJEGA? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, NI MEKOPUTNICI, NI MUŠKOLOŽNICI,
1.TIMOTEJU 1:9,10 svjestan toga da je Zakon tu ne za pravednika nego za bezakonike i nepokornike, nepobožnike i grešnike, bezbožnike i svetogrdnike, ocoubojice i materoubojice, koljače, bludnike, MUŠKOLOŽNIKE, trgovce ljudima, varalice, krivokletnike, i ima li još što protivno zdravom nauku – ---------
Pridružen/a: 06 stu 2021, 20:25 Postovi: 256 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
Poslušao sam par puta ovog lika na YT i pogledao komentare na njegovim videima. I više nego prozirno se vidi da hrpa lažnih profila komentira po njegovom YT kanalu, saljuci mu neke poruke podrške. Dakle vjerojatno on sam sebi. Crkva i njezini sljedbenici te vrsitelji određenih crkvenih dužnosti nisu ništa doli obični ljudi, povodljivi Sotoni kao i svi ostali ljudi. Bit je u tome hoće li se moći oduprijeti i pronaći snagu u Bogu ili će pasti. Svakom na njegovu dušu. A kvazi neki fra Boze lupa neke izjave rekla/kazala/smrdila ko Max po diviziji. Ne znam za vas, al meni je njegov pristup i način iznošenja nekih, po meni, hipoteza i više nego odbojna i ljigava. Ako već želiš popraviti stvar i upozoriti ljude, onda otidji biskupu, pa nadbiskupa pa papi Franji, ne uništavaj Crkvu Hrvata u BiH i ne bacaj joj ljagu na taj način. Porazgovaraj sa kolegama franjevcima i ostalima i kreni u rješavanje problema ako ga ima. Od blaćenja na ovakav način nema ništa doli bacanja ljage i sramote i na sebe i na druge.
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
Poslušao sam par puta ovog lika na YT i pogledao komentare na njegovim videima. I više nego prozirno se vidi da hrpa lažnih profila komentira po njegovom YT kanalu, saljuci mu neke poruke podrške. Dakle vjerojatno on sam sebi. Crkva i njezini sljedbenici te vrsitelji određenih crkvenih dužnosti nisu ništa doli obični ljudi, povodljivi Sotoni kao i svi ostali ljudi. Bit je u tome hoće li se moći oduprijeti i pronaći snagu u Bogu ili će pasti. Svakom na njegovu dušu. A kvazi neki fra Boze lupa neke izjave rekla/kazala/smrdila ko Max po diviziji. Ne znam za vas, al meni je njegov pristup i način iznošenja nekih, po meni, hipoteza i više nego odbojna i ljigava. Ako već želiš popraviti stvar i upozoriti ljude, onda otidji biskupu, pa nadbiskupa pa papi Franji, ne uništavaj Crkvu Hrvata u BiH i ne bacaj joj ljagu na taj način. Porazgovaraj sa kolegama franjevcima i ostalima i kreni u rješavanje problema ako ga ima. Od blaćenja na ovakav način nema ništa doli bacanja ljage i sramote i na sebe i na druge.
Lik nije dobro. Napravi nove prazne YT profile i sam sebi šalje podršku na kanalu. Ovo nije način na koji se obračunava sa problemima u Crkvi. Smatram ga youtuberom/influencerom, daleko je ovo od franjevaca.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.