|
|
Stranica: 3249/3590.
|
[ 89735 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
estoyAqui
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 10:48 |
|
|
Mislim ako bi Hrvati ikad pomišljali da demografski povećaju svoj postotak u Mostaru, onda to nužno mora bit u prigradskim naseljima. Zato Muslimani uspjevaju očuvat svoj postotak(pola ih je u prigradskim naseljima) Umjesto da se grade zgrade po Mostaru, bolje je gradit kuće po Rodoču, Ortiješu i Potocima. Štoviše imamo savršene preduvjete za to Pruga ide po našim naseljima na sjeveru i jugu, za 5/10 minuta si na kolodvoru. Da je malo pojačat prigradsku željeznicu, izgradit par stanica i voila
Tako su se prigradska naselja oko Zagreba razvila Gdje je bilo pruge, tu su ljudi dolazili. Ti iz nekog sela pored Zagreba brže dođeš u centar grada, nego da si na Jarunu ili Dubravi I način života u tim selima je zdraviji nego u gradu
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 10:55 |
|
|
Baš gledam red vožnja vlakova između Mostara i Čapljine Danas je subota i samo tri vlaka danas Treba bar 3 puta toliko više puta bit Svakih pola sata radnim tjednom
|
|
Vrh |
|
|
Croative
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 12:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Pa ti si na ovom forumu priznao da si u svitaj rata lovao muslimanku i da te nije zanimalo je li Mostar upada u hrvatski ili bošnjački teritorij po mirovnom planu. I zbog toga mi treba baciti granatu na glavu? To nije bilo udbaša u zapadnoj Hercegovini? Znači čovik ti je skoro pročita JMBG i ti ga na 7 dana. Lovio muslimanku za vrime rata i nije ga bilo briga čiji će Mostar biti??? Druže Kvačice, pročita san mu post, govoria je šta je bila izreka u ratu, al očigledno te promašila granata. Ja bi maka Praljka s avatara da san to napisa na ovon forumu.
_________________ RH + HR-HB
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 12:09 |
|
|
Glupe su vam te rasprave i dijeljenje Škutorija-Mostar.
Široki ne može bez Mostara jer mu treba urbani centar, stolni grad, nazovi kako hoćeš, sa svim institucijama. A bome niti hrvatski Mostar ne može bez Širokog kao demografski hrvatski rezervoar i “čuvanje leđa”. Široki se brani u Mostaru.
Zato Mostarci nek prestanu sa gledanjem s visoka, ko fol neki građani spočitavaju Škutorima seljakluk. A isto tako Škutori nek prestanu Mostarcima spočitavat manjak nacionalizma ili mjerkanje domoljublja busanjem u prsa. Kukolja ima s obe strane.
Samo zajedno smo jači. Treba gledat kako još bolje iskoristit potencijal te simbioze
|
|
Vrh |
|
|
Croative
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 12:12 |
|
|
carles je napisao/la: Glupe su vam te rasprave i dijeljenje Škutorija-Mostar.
Široki ne može bez Mostara jer mu treba urbani centar, stolni grad, nazovi kako hoćeš, sa svim institucijama. A bome niti hrvatski Mostar ne može bez Širokog kao demografski hrvatski rezervoar i “čuvanje leđa”. Široki se brani u Mostaru.
Zato Mostarci nek prestanu sa gledanjem s visoka, ko fol neki građani spočitavaju Škutorima seljakluk. A isto tako Škutori nek prestanu Mostarcima spočitavat manjak nacionalizma ili mjerkanje domoljublja busanjem u prsa. Kukolja ima s obe strane.
Samo zajedno smo jači. Treba gledat kako još bolje iskoristit potencijal te simbioze Mostar je selo ruku na srce dok god ima muslimana u sebi, a ne mogu virovat da Hrvati iz Mostara s visoka gledaju druge Hrvate iz zapadne Hercegovine, nama ste svi isti - Hercegovci Ne bi ti ja leta po lojavim mahalama, bizi ca, zato preferiran Siroki ka stolni grad
|
|
Vrh |
|
|
Croative
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 12:17 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Mostarci se prave da imaju duh Zagrepčana ili Sarajlija čak, ali su premala sredina da bi konkurirali već spomenutim Možda je Mostar za hercegovačke pojmove velik, ali kad se malo odzumira mapa nije da je toliko velik i značajan Trenutno Mostar ima svoju makroregiju zato što ne postoji nijedan grad te veličine da bi mu konkurirao u blizini Da se kojim slučajem HB pripoji Hrvatskoj, Mostar bi vrlo brzo bio zasjenjen Splitom i sav bi talent umjesto u Mostar išao u Split. U najboljem bi slučaju Mostar završio kao nešto između Zadra i Šibenika, županijsko središte, ali nedovoljno jak da bi bio nekakvo veće središte Kakav god da je, dobro da uopće i imamo Mostar tu di ga imamo
Mislim da bi Mostarci trebali steknut perspektivu da se natječu s drugim gradovima, ne sa "škutorima". Trebaju se natjecat sa Splitom, Sarajevom, Tuzlom i pojačavat svoj grad Šteta što se u Mostaru stalno moramo natjecat s Muslimanima, bilo bi lakše kad bi imali takav grad negdje u pozadini, ne na liniji Mostarci nemaju duh Splicana, kakvih Zagrepcana majko bozja Niti velicine niti sadrzaja, svi bize u Zagreb i Split na studij, neka neka, bude frama popunjena zato, kad nasi ne idu mladi u crkvu bas
|
|
Vrh |
|
|
Croative
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 12:53 |
|
|
A i smisan mi je naziv 'škutor'. Tako Posušani zovu nas Imoćane, škut je sač pa pošto nismo imali oklopa, borili smo se protiv Turaka sa sačem. Nema lipšeg komplimenta od toga da me se nazove borcen protiv Turaka. Onda krenu da smo Hercegovci, a mi njima da su oni Imotska bekija, sta ce da kaže ostatak župe Imote koja je išla do Širokog sa Širokin i da su oni hercegovizirani Dalmatinci. Sve karte pišu Türkische Dalmatien za zapadnu Hercegovinu, Turci dovukli ime Bosna i ime Hercegovina zapadnije nego sta su te pokrajine ikad bile. Hercegovina je za nas uvik bila istočno od Neretve sve tamo do po Crne Gore di je sad 'stara Hercegovina', a Duvno ilitiga Dumno, tj. Dlmno po plemenu Delmata, stolni grad dalmatinstva. Okanite se podjela Hrvati, samo se držite svoje vire i ne dajte na svoj teritorij. Za to tribate brigat za identitet i kad puca i kad ne puca. Nemojte bit ka Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 12:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39125 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Samo zajedno smo jači. Treba gledat kako još bolje iskoristit potencijal te simbioze Idiotske i kompleksaške tvrdnje, u biti malograđanske i velikoseljačke. U biti ovi što gledaju s visoka su većinom sami slegli u Mostar ili su im roditelji, a ovi što laju na Hrvate u Mostaru se razvaljuje na narodnjacima po zapadnoj Hercegovini.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 13:19 |
|
|
Samo zajedno smo jači. Treba gledat kako još bolje iskoristit potencijal te simbioze Potpuno si promasio meritum teme prateci daramo koji Ce krenut spominjat i vanzemaljce samo nece potvrdit cinjenicu da smo zbog nakaradnog mostarskog mentaliteta jos uvijek u egalu s muslimanima. Samo sam konstatirao da dobar dio njih ima jedno ili nijedno dijete iako raspolazu sa velikim bogatstvom. Imaju par stanova u vlasnistvu,dobre pozicije u javnim firmama, doktori ,sefovi itd al neki siri doprinos zajednici ne postoji. Naravno ,uvijek postoji ono "cast izuzecima"...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 13:50 |
|
|
Croative je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I zbog toga mi treba baciti granatu na glavu? To nije bilo udbaša u zapadnoj Hercegovini? Znači čovik ti je skoro pročita JMBG i ti ga na 7 dana. Lovio muslimanku za vrime rata i nije ga bilo briga čiji će Mostar biti??? Druže Kvačice, pročita san mu post, govoria je šta je bila izreka u ratu, al očigledno te promašila granata. Ja bi maka Praljka s avatara da san to napisa na ovon forumu. Nadajmo se da je to bila samo takija da obrlati hanumu
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Shchepo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 13:55 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 419 Lokacija: Heronville
|
Koliko je kvadrat stana u Mostaru, a koliko prosjecna placa mladjih od 35?
Pitam jer, mozda, samo mozda, na natalitet vise utjecaja ima cijena stanovanja nego udba.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 14:10 |
|
|
Ma nije samo do para... Jasno da to ima utjecaja, jer su i inače kroz povijest ljudi u gradu imali manje djece. Ali nije glavni uzrok
Glavni je uzrok feministički pokret i moderni život gdje te baba, ćaća, selo ili sama nužda ne tjeraju na nužne poteze u životu Problem je što žena samo gura karijeru, slika se za instagram i šeće male psiće i tek s 32 shvati da mora imat dicu. Ovo se "slučajno" poklapa s vremenom kad žena više ne budi toliki interes drugih muškaraca i kad joj se sve prijateljice porode Tj cijeli se proces produženja vrste u trenutnom društvu nalazi ispod prioriteta feminističkog pokreta Sreća je da žena rodi i jedno dvoje iza 32. Neke ni ne mogu imat djecu, jer do 30-e 90% jajašca nestane Nek me stariji forumaši isprave ako sam u krivu
Toga ima manje u ruralnim prostorima, jer su gradske sredine više u kontaktu s globalnim trendovima dok se na selu kultura još nešto opire Za bilo kakvu obnovu fertiliteta je nužan pad feminizma kao dominantne kulturne odrednice modernog vremena Feminizam je moderna UDBA
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 14:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39125 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Diablo je napisao/la: carles je napisao/la: Glupe su vam te rasprave i dijeljenje Škutorija-Mostar.
Samo zajedno smo jači. Treba gledat kako još bolje iskoristit potencijal te simbioze Potpuno si promasio meritum teme prateci daramo koji Ce krenut spominjat i vanzemaljce samo nece potvrdit cinjenicu da smo zbog nakaradnog mostarskog mentaliteta jos uvijek u egalu s muslimanima. Samo sam konstatirao da dobar dio njih ima jedno ili nijedno dijete iako raspolazu sa velikim bogatstvom. Imaju par stanova u vlasnistvu,dobre pozicije u javnim firmama, doktori ,sefovi itd al neki siri doprinos zajednici ne postoji. Naravno ,uvijek postoji ono "cast izuzecima"... Šta neću potvrditi kad sam napisao da takvi rađe vodaju peseke nego djecu. Mentalitet kao u Zagrebu gdje je sramota ako imaš puno djece, odmah si seljačina, nisi u trendu ako ne vodaš najskupljeg kera.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 14:44 |
|
|
Croative je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I zbog toga mi treba baciti granatu na glavu? To nije bilo udbaša u zapadnoj Hercegovini? Znači čovik ti je skoro pročita JMBG i ti ga na 7 dana. Lovio muslimanku za vrime rata i nije ga bilo briga čiji će Mostar biti??? Druže Kvačice, pročita san mu post, govoria je šta je bila izreka u ratu, al očigledno te promašila granata. Ja bi maka Praljka s avatara da san to napisa na ovon forumu. Prvo, ja nisam tema. Drugo, da bude jasno Hrvate nitko neće dijeliti, barem ne ovdje, ni po kojoj regiji ili gradu. Ako kome smeta, neka smeta. I treba da smeta. Kome smeta neka ugine.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 15:03 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Kreativan je napisao/la: daramo je napisao/la: Ljudi rođeni u Livnu i Tomislavgradu ne žele ostati u HBŽ a ti bi nekoga iz SBŽ povlačio tamo. Kanite se maštarija, treba sve usmjeriti da se ljude zadrži gdje su trenutno jer ako netko već želi seliti taj će rađe u Zagreb ili Frankfurt. Ti si želio micati institucije HB u SB odakle Hrvati odlaze, a na meti su sunita i oni, a pogotovo potencijalne institucije. Pa ako ćeš ti maštati mogu i ja, a to je prebacivanje institucija i kompanija u dominantnu hrvatsku županiju HBŽ s ogromnom teritorijalnom površinom koja utvrđuje jedan dobar pojas hrvatstva skupa sa ZHŽ i južnim dijelom HNŽ uz maticu Hrvatsku. Pa ako će seliti, neka sele u drugi dio BiH, a ne van BiH. Neki bi rađe da ih ima svugdje po BiH pa ih na kraju nema nigdje. A onda se sjarane sa sunitima BiH i bude raja ispred hrvatstva. Megalomanija je koštala i sunite i Srbe, a vidim da želje i pozdravi nisu strani ni tu. Kume, da ti nisi možda sunit. Vidim da bi ETNIČKI POČUSTIO Hrvoje iz Središnje. Što je želja i mokri san đoomije i stožerne SDOOoo. Razotkriven si prozirnom takijom. BBC bi te odma detektirao, ali dušmani ga najuriše.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 15:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kreativan je napisao/la: Mostar je bio poznati udbaški grad s najvećim nazovi Hrvatima jugofiličarima koji su se kunili u Titu i poprijeko gledali na Hrvate zapadne Hercegovine.
Ne razlikuje se prosječni Purger od "čistokrvnog" Mostarca koji redovito naglasi da je čistokrvni Mostarac po pitanju trendova zapada.
Samo je Purger Hrvat koji ne ljubuje sa sunitima i Srbima, a tzv. Hrvat čistokrvni Mostarac je Mostarac prije svega koji pljuje iza zatvorenih vrata po škutoriji.
Demografiju i hrvatstvo Mostara je spasila zapadna Hercegovina.
Nije se uzalud govorilo za vrijeme rata da jedina promašena granata u Mostaru ona koja padne u Neretvu.
Molim primijeti da šovinizam nije dozvoljen, pa ni prema Hrvatima Mostara. Te glupe priče više ne želim čuti. Čovjek ljaga Hrv Mo uvjek i svugda. Proziran je tko čaša sa Kavazove IZ Baščaršije.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 16:12 |
|
|
Zašto ti ne pišeš kod susjeda Bugara po forumima, brate Torlače? Mostar i Hrvatska su ti predaleko na zapadu.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 16:12 |
|
|
Croative je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I zbog toga mi treba baciti granatu na glavu? To nije bilo udbaša u zapadnoj Hercegovini? Znači čovik ti je skoro pročita JMBG i ti ga na 7 dana. Lovio muslimanku za vrime rata i nije ga bilo briga čiji će Mostar biti??? Druže Kvačice, pročita san mu post, govoria je šta je bila izreka u ratu, al očigledno te promašila granata. Ja bi maka Praljka s avatara da san to napisa na ovon forumu. Pravda za Kvačicu. Tad je bio mlad, lud, divalj. Sa 22 g je gledao samo ga Saneli ubačiti i navijati za CZ. Fućka se netkom u tim godinama đe će administrativno područje biti, kada je cijela "država", dal tam ili vam... Bitno je da čovjek ima obitelj, keš, puni proračun i jedan je od 10 najvećih tajkuna.
|
|
Vrh |
|
|
Croative
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 16:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Croative je napisao/la: Znači čovik ti je skoro pročita JMBG i ti ga na 7 dana. Lovio muslimanku za vrime rata i nije ga bilo briga čiji će Mostar biti??? Druže Kvačice, pročita san mu post, govoria je šta je bila izreka u ratu, al očigledno te promašila granata. Ja bi maka Praljka s avatara da san to napisa na ovon forumu. Prvo, ja nisam tema. Drugo, da bude jasno Hrvate nitko neće dijeliti, barem ne ovdje, ni po kojoj regiji ili gradu. Ako kome smeta, neka smeta. I treba da smeta. Kome smeta neka ugine. Meni je jasno da si ti vata muslimanku za vrime rata i bilo ti je svejedno oce li Mostar bit hrvatski ili muslimanski, a sad imas sliku casnog covika na profilu koja je dijametralna suprotnost tebi 90ih godina. Da si bar bio ovako cvrst i autoritativan za vrime rata, a banira covika jer te opisa u detalj ocigledno, pogodilo te i mene bi. Ziv mi bio u Ajduke odlazio (kad je za te' sigurno )
|
|
Vrh |
|
|
Croative
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 16:21 |
|
|
K..M je napisao/la: Croative je napisao/la: Znači čovik ti je skoro pročita JMBG i ti ga na 7 dana. Lovio muslimanku za vrime rata i nije ga bilo briga čiji će Mostar biti??? Druže Kvačice, pročita san mu post, govoria je šta je bila izreka u ratu, al očigledno te promašila granata. Ja bi maka Praljka s avatara da san to napisa na ovon forumu. Pravda za Kvačicu. Tad je bio mlad, lud, divalj. Sa 22 g je gledao samo ga Saneli ubačiti i navijati za CZ. Fućka se netkom u tim godinama đe će administrativno područje biti, kada je cijela "država", dal tam ili vam... Bitno je da čovjek ima obitelj, keš, puni proračun i jedan je od 10 najvećih tajkuna. Mladi i ludi su bili u ratu i branili teritorij, a nisu vatali bule i bolila ih ona stvar ciji ce Mostar bit. I taki sad ima Praljka na profilu i kao poslijeratni domoljub moderira HB forum Dis bio devesprve? - Pokusa uc u muslimanku, u zamjenu za Mostar A drugi ginili da bi on danas moderira i banira ljude koji su vidili rata. Da mi je vidit na sta to lici uzivo, doveo bi mu cilu kažnjeničku bojnu, moje suborce pa da muca isprid njih. Onlajn je hrabar ocigledno, za vrime rata je bio anacionalan, kvisling
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 16:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60728 Lokacija: DAZP HQ
|
K..M je napisao/la: Croative je napisao/la: Znači čovik ti je skoro pročita JMBG i ti ga na 7 dana. Lovio muslimanku za vrime rata i nije ga bilo briga čiji će Mostar biti??? Druže Kvačice, pročita san mu post, govoria je šta je bila izreka u ratu, al očigledno te promašila granata. Ja bi maka Praljka s avatara da san to napisa na ovon forumu. Pravda za Kvačicu. Tad je bio mlad, lud, divalj. Sa 22 g je gledao samo ga Saneli ubačiti i navijati za CZ. Fućka se netkom u tim godinama đe će administrativno područje biti, kada je cijela "država", dal tam ili vam... Bitno je da čovjek ima obitelj, keš, puni proračun i jedan je od 10 najvećih tajkuna. On je zaatupnik za exyu onih tvojih uređaja u mjenjačnicama koje broje pare, mnogo je moćan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Croative
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 16:30 |
|
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Pravda za Kvačicu. Tad je bio mlad, lud, divalj. Sa 22 g je gledao samo ga Saneli ubačiti i navijati za CZ.
Fućka se netkom u tim godinama đe će administrativno područje biti, kada je cijela "država", dal tam ili vam...
Bitno je da čovjek ima obitelj, keš, puni proračun i jedan je od 10 najvećih tajkuna. On je zaatupnik za exyu onih tvojih uređaja u mjenjačnicama koje broje pare, mnogo je moćan. To se zove poslijeratno profiterstvo, a moji su suborci sa 17. godina ginuli. Ne moze osmanski trgovac bit moćniji od zbora narodne garde, niti bi moderira na HB forumu da ima rasporeda bitnog Hvala na profiliranju dotičnog, sta se kaze u krugovima, skeniranje i preparacija
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 16:36 |
|
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Pravda za Kvačicu. Tad je bio mlad, lud, divalj. Sa 22 g je gledao samo ga Saneli ubačiti i navijati za CZ.
Fućka se netkom u tim godinama đe će administrativno područje biti, kada je cijela "država", dal tam ili vam...
Bitno je da čovjek ima obitelj, keš, puni proračun i jedan je od 10 najvećih tajkuna. On je zaatupnik za exyu onih tvojih uređaja u mjenjačnicama koje broje pare, mnogo je moćan. Čuo sam da je iznimno bogat, moćan i da i dalje fura Sanele samo noviji mlađi model, "ćerkicu". Nisam znao za te skupe uređaje da dila... Da uzmem od njega franšizu, zastupstvo...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 16:47 |
|
|
Croative je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Prvo, ja nisam tema. Drugo, da bude jasno Hrvate nitko neće dijeliti, barem ne ovdje, ni po kojoj regiji ili gradu. Ako kome smeta, neka smeta. I treba da smeta. Kome smeta neka ugine. Meni je jasno da si ti vata muslimanku za vrime rata i bilo ti je svejedno oce li Mostar bit hrvatski ili muslimanski, a sad imas sliku casnog covika na profilu koja je dijametralna suprotnost tebi 90ih godina. Da si bar bio ovako cvrst i autoritativan za vrime rata, a banira covika jer te opisa u detalj ocigledno, pogodilo te i mene bi. Ziv mi bio u Ajduke odlazio (kad je za te' sigurno ) Ne peglaj, to je bilo prije rata. Kao da bi ti imao ovo sve danas što imaš da vas nisam branio. Baniran nije zbog mene, čak ni zbog Mostara. Isto bih uradio da je omalovažavao Široki ili Zagreb.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 26 kol 2023, 16:52 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: On je zaatupnik za exyu onih tvojih uređaja u mjenjačnicama koje broje pare, mnogo je moćan.
Čuo sam da je iznimno bogat, moćan i da i dalje fura Sanele samo noviji mlađi model, "ćerkicu". Nisam znao za te skupe uređaje da dila... Da uzmem od njega franšizu, zastupstvo... Moj KiM kao što vjerojatno se sjećaš 80tih su u modi bile tajice, i jbmu kako čovjek da ostane hladnokrvan u onome kao da gola stane pored tebe.
1013 of 2558 - 39.6%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|