|
|
Stranica: 169/173.
|
[ 4301 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Revolucionar
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 11:25 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Sto je sa Velebitom? Je li on trajno blokiran? Nazalost. Jedan od retkih koji je imao svoje mislenje i znao da napise nesto zanimljivo i/ili kontroverzno i potkrepi to dokazima/istrazivanjem. S druge strane, ima dosta ljudi koji pisu napamet, trpaju forum uvredama ili bezvrednim komentarima, menjaju mislenje na osnovu najnovijeg mejnstrim clanka itd.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 11:47 |
|
|
Revolucionar je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Sto je sa Velebitom? Je li on trajno blokiran? Nazalost. Jedan od retkih koji je imao svoje mislenje i znao da napise nesto zanimljivo i/ili kontroverzno i potkrepi to dokazima/istrazivanjem. S druge strane, ima dosta ljudi koji pisu napamet, trpaju forum uvredama ili bezvrednim komentarima, menjaju mislenje na osnovu najnovijeg mejnstrim clanka itd. Velika kritika od mene onome tko je to odlucio! Nedvojbeno pogresna odluka i udarac na kvalitetu sadrzaja na forumu. Kakav autogol... 90% postova na forumu iz kojih mozes nesto i nauciti, ili procitati zanimljiv uvid sam procitao od divizije i Velebita, s kojima sam se i ne slagao, ne radi se dakle uopce o istomisljenistvu. Potpuno nerazumljiva odluka. Najbolje jos blokirati i diviziju i jos par forumasa pa neka nivo rasprave na forumu odrzavaju Haram i Junuz svojim teenagerskim floskulama.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 11:49 |
|
|
Haha, da ne povjerujes, covjek umjesto da je naplacivao za onolike tekstove sve sa referencama i izvorima, dobije jos ban.
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 14:53 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Haha, da ne povjerujes, covjek umjesto da je naplacivao za onolike tekstove sve sa referencama i izvorima, dobije jos ban. Ja pazim koliko i šta pišem, da ne bi previše pametno ili važno. Nego onako, mejnstrim. U grubim crtama kažem istinu, ali ne idem u detalje.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 16:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 17:58 |
|
|
Citat: PORAST UBOJSTAVA Val nasilja u Švedskoj, premijer pozvao vojsku upomoć: 'Lovit ćemo bande i porazit ćemo ih'Premijer Ulf Kristersson rekao je da Švedska još nije vidjela ništa slično i da "nijedna druga zemlja u Europi" nije iskusila ovakvu situaciju Švedski premijer pozvao je u četvrtak čelnika oružanih snaga da pomogne u suzbijanju porasta ubojstava koje se pripisuje bandama u toj zemlji. Premijer Ulf Kristersson sastat će se u petak s čelnikom oružanih snaga Micaelom Bydenom te sa šefom državne policije kako bi razgovarali o ulozi vojske u suočavanju sa zabrinjavajućim posljedicama sukoba bandi. Samo u četvrtak dvojica muškaraca ubijena su u Stockholmu, dok je 25-godišnja žena ubijena u eksploziji u kući u gradu sjeverno od glavnog grada, prenosi BBC. "Lovit ćemo bande i porazit ćemo ih", obećao je premijer Kristersson u rijetkom televizijskom obraćanju. https://www.vecernji.hr/vijesti/val-nas ... ih-1712782
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 19:56 |
|
|
Hrvatska bi trebala poslati promatrače koji će evidentirati kršenje ljudskih prava novošveđana, te sve ostala zlodjela počinja od fašističke švedske vlade, koja nastoji ugnjetavati svoje dragocjene manjine.
Također pokrenuti raspravu u europskom parlamentu, vijeću Europe i naravno pred EU komisijom, te tražiti kažnjavanje švedske zbog rasizma, islamofobije i ksenofobije.
I naravno blokirati pristup NATO savezu, sve dok ne uvedu zagarantirana mjesta za manjine u svom parlamentu.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 20:04 |
|
|
Zašto baš sad ovolika reakcija protiv ovog? Već se to događa 7/8 godina barem?
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 20:18 |
|
|
Ništa ni od ovih ŠD. VLast je slađa od borbe protiv migranata .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 23:59 |
|
|
A što mogu napravit protiv migranata sad?
Problem je bio rješiv prije 2015., ovo danas je samo umanjivanje neminovne štete Da se tad nisu kleli u otvorene granice, multikulturalizam i da nisu primili tolike količine migranata ne bi bilo ovog problema Najveći je apsurd to što uopće nisu morali to napravit. Mogli su šutit kao Danska tipa i samo bi ih to zaobišlo i bili bi nešto okrznuti Zanimljivo kako se u tako malo vremena kao što je 8 godina može cijela država upropastit. Još k tome ne bilo kakva država, već država koja je cijelom svijetu primjer bila
Danas ne znam što mogu napravit Mogu ić provodit zakon tamo u te kvartove, mogu deportirat svakog kriminalca itd Ali to sve dugorocno ne rjesava problem
Bit će im jako veselo gore Mi u BiH se ne volimo kamoli ovi gore i doseljenici Predviđam im barem 100 godina Libanona ili Izraela
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 09:06 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: A što mogu napravit protiv migranata sad?
Problem je bio rješiv prije 2015., ovo danas je samo umanjivanje neminovne štete Da se tad nisu kleli u otvorene granice, multikulturalizam i da nisu primili tolike količine migranata ne bi bilo ovog problema Najveći je apsurd to što uopće nisu morali to napravit. Mogli su šutit kao Danska tipa i samo bi ih to zaobišlo i bili bi nešto okrznuti Zanimljivo kako se u tako malo vremena kao što je 8 godina može cijela država upropastit. Još k tome ne bilo kakva država, već država koja je cijelom svijetu primjer bila
Danas ne znam što mogu napravit Mogu ić provodit zakon tamo u te kvartove, mogu deportirat svakog kriminalca itd Ali to sve dugorocno ne rjesava problem
Bit će im jako veselo gore Mi u BiH se ne volimo kamoli ovi gore i doseljenici Predviđam im barem 100 godina Libanona ili Izraela Ako je njihov dolazak uzrok problema, logički je zaključak da je deportacija rješenje. Što se mene tiče, želim im od srca da što više propadnu, te da se naposlijetku proglasi švedistanski emirat.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 10:11 |
|
|
Ljudi počinite razmišljati izvan okvira ljevičarske propagande.
Deportacija.
Sve ih možemo deportirati ako hoćemo. Samo treba volje.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 10:39 |
|
|
Po statistikama US Deparment of Statea u 2016. je bilo 8.1% Muslimana u Švedskoj, na wikipediji piše https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_ ... population. Ta brojka je sigurno još veća danas, ajmo reć 10-15% To je značajan postotak stanovništva, slično broju Srba u Hrvatskoj prije rata Još k tome su mlada populacija s velikim brojem mladih vojnosposobnih muškaraca S druge strane za deportaciju je potrebna zdušna volja ostatka švedskog naroda da se to napravi. Još nisu došli do te prekretnice Isto tako kako ih deportirat i gdje ih deportirat? Kako sam rekao, njih je postotno puno i imaju velik broj vojnosposobnog stanovništva. Dovoljno su snažan blok da se odupru tome. Samo zamisli Muslimane za vrijeme rata. Možda nisu bili najbolja vojska, ali su to nadomjestili s velikim brojem vojnosposobnih muškaraca Također veliko je pitanje bi li ih njihove zemlje otkud su došli primile te bi li se ti migranti htjeli tamo vratit. Osim toga, veliki broj njih je već treća generacija rođenih u Švedskoj te možda ni ne pričaju jezik zemlje otkud su im preci došli. Uz to ih je dosta pomiješanih s drugim narodima ili Šveđanima Naravno deportacija je moguća, ali ja ne znam je li vjerojatna Mislim da ćemo prije vidit stvaranje odvojenih društava i političkih jedinica
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 12:57 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Ljudi počinite razmišljati izvan okvira ljevičarske propagande.
Deportacija.
Sve ih možemo deportirati ako hoćemo. Samo treba volje. kako? kuda? ko će ih uzeti?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 13:14 |
|
|
divizija je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Ljudi počinite razmišljati izvan okvira ljevičarske propagande.
Deportacija.
Sve ih možemo deportirati ako hoćemo. Samo treba volje. kako? kuda? ko će ih uzeti? Predlažem Afganistan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 14:08 |
|
|
divizija je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Ljudi počinite razmišljati izvan okvira ljevičarske propagande.
Deportacija.
Sve ih možemo deportirati ako hoćemo. Samo treba volje. kako? kuda? ko će ih uzeti? Silom. Van Europe. Ako ih neće uzeti nek ih tjeraju dalje. Kako su došli, tako neka idu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 15:01 |
|
|
Reconquista je napisao/la: divizija je napisao/la: kako? kuda? ko će ih uzeti?
Silom. Van Europe. Ako ih neće uzeti nek ih tjeraju dalje. Kako su došli, tako neka idu. Zašto ti govoriš u ime Švedske? AKo oni neće da ih tjeraju, zašto se ti iz Hrvatske namećeš da to radiš? Šta si ti umislio ko si?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 16:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 16:52 |
|
|
Ovu temu povezujem sa našim BBCem, što je s njim? On je prvi ovdje govorio o problemu imigracije u Švedskoj i bio je jako uporan. Do tata nisam bio svjestan što se stvarno događa, čak sam tada pomalo i sumnjao u razmjere svega toga. Tako da bi ljudi koji donose informacije do kojih ne možeš doći u msm trebali imati određeni povlašteni status zbog svoje korisnosti.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 17:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 22:46 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ovu temu povezujem sa našim BBCem, što je s njim? On je prvi ovdje govorio o problemu imigracije u Švedskoj i bio je jako uporan. Do tata nisam bio svjestan što se stvarno događa, čak sam tada pomalo i sumnjao u razmjere svega toga. Tako da bi ljudi koji donose informacije do kojih ne možeš doći u msm trebali imati određeni povlašteni status zbog svoje korisnosti. BBC mi baš fali. Bio je neki dobri duh foruma. Nevjerojatno je puno toga rekao sa tako malo riječi. PS. Ti moraš Telegram skinut na mobitel.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 30 ruj 2023, 22:53 |
|
|
Reconquista je napisao/la: divizija je napisao/la: kako? kuda? ko će ih uzeti?
Silom. Van Europe. Ako ih neće uzeti nek ih tjeraju dalje. Kako su došli, tako neka idu. Kako bi to bilo izvedivo kada se svakodnevno primaju migranti u EU.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 01 lis 2023, 09:12 |
|
|
divizija je napisao/la: kako? kuda? ko će ih uzeti?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 01 lis 2023, 09:24 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6353 Lokacija: Izvan sebe
|
Reconquista je napisao/la: Ljudi počinite razmišljati izvan okvira ljevičarske propagande.
Deportacija.
Sve ih možemo deportirati ako hoćemo. Samo treba volje. Mislim da bi im u tu svrhu trebao pomoci vojnim transporterima i mogu ih izbaciti za mjesev dana. Svako zna iz koje drzave potice ako ne zna transportirati za pakistan ili indoneziju sto dalje to bolje.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 01 lis 2023, 09:27 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6353 Lokacija: Izvan sebe
|
Karabaja je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Silom. Van Europe. Ako ih neće uzeti nek ih tjeraju dalje.
Kako su došli, tako neka idu.
Zašto ti govoriš u ime Švedske? AKo oni neće da ih tjeraju, zašto se ti iz Hrvatske namećeš da to radiš? Šta si ti umislio ko si? To je nase pravo. Svedani su srali nama, sada im treba postaviti neke standarde kojih se moraju drzati da ih ne izbacimo. i mi to govorimo da bi zastitili sebe od svedskog problema koji se moze lahko prosiriti nasom starom evropom.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|