|
|
Stranica: 374/403.
|
[ 10074 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 13:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nikako ne možemo trpati Albance i Bošnjake u isti koš. Albanci su se pokazali kao hrvatski saveznici. Oni su sve ono što Bošnjaci nisu a nadali smo se 1991. da će biti. Da zamijeniš geografsku lokaciju Bošnjaka i Albanaca, imao bi obrnutu priču. Kod Albanaca je vjera možda manje naglašena, ali to je pod dojmom Albanije, Kosovo je druga priča. Jedino lajkam što si uglavnom ne daju okupatorska imena. Uopce nisi u pravo.Kao prvo velika je razlika medju allbanaca i bosanaca.Dok bosanci josh uvijek pllacu za tursku i istok allbanci izlaz sunca trazhe na zapadu.Prvo najveci broj manastira u zapadnoj makedoniji, gde su allbanci naseljeni, podigli su allbanci muslimani.Na kosovu jebe im se i za hodzhu i za popa.Moj otac je govorio da ako zna da nam je pas laro turcin da bi mu on isjeko gllavu sjekirom.Dok je moj deda bio turski vojnik i ratovao protiv rusa.Mi smo muslimani ali sjeballi smo hajredin pashu sa 12 hiljada vojnika na radicku klisuru.Da su to uradili srbi trazhili bi cijelloj evropi reket da su ih spasilli od turaka.Nego da ne ullazimo u pojedinosti.Bio je rat u bosni.Doshli izbeglice iz bosne.Allbanci muslimani nisu otvorilli vrata iako su bosanci billi muslimani.Ovo je bash za osudu al tako je billo.Doshli su izbeglice sa kosova pa doshli i katolici.Nasha vrata su bila otvorena za svakog i sve smo podelilli.Opet sad je billa frka sa sirijcima.I oni su muslimani al niko nije usto da ijednog primi kuci. Ako jednom otidnes u allbaniju vidjet ces da u svaku tvrdjavu unutra imas crkvu i dzhamiju.Ako otidnes u manastir sveta bogorodica kod kiceva vidjet ces da u sastavu manastira imas i prostoriju za klanjanje muslimanskih obreda.To je zbog toga sto jedan brat je voleo da se kllanje ko hristijanin drugi ko musliman.Da zajedno budu i u molitvi. U manastire na kosovu je drugacije jer katolicke allbanske manastire preinacili su srbi u sllavo ortodoksne.Ali zhivi bili ubrzo ti manastiri bit ce katolicki manastiri.Normallno pripasce onima kojima u stvari i pripadaju.Mi smo prije svega allbanci.Vera nam je po volji.bash nas briga .sllavimo i bajram i bozhic.Ko sllavi zlloo ne misli
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 13:18 |
|
|
sokoli je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da zamijeniš geografsku lokaciju Bošnjaka i Albanaca, imao bi obrnutu priču. Kod Albanaca je vjera možda manje naglašena, ali to je pod dojmom Albanije, Kosovo je druga priča. Jedino lajkam što si uglavnom ne daju okupatorska imena.
Uopce nisi u pravo.Kao prvo velika je razlika medju allbanaca i bosanaca.Dok bosanci josh uvijek pllacu za tursku i istok allbanci izlaz sunca trazhe na zapadu.Prvo najveci broj manastira u zapadnoj makedoniji, gde su allbanci naseljeni, podigli su allbanci muslimani.Na kosovu jebe im se i za hodzhu i za popa.Moj otac je govorio da ako zna da nam je pas laro turcin da bi mu on isjeko gllavu sjekirom.Dok je moj deda bio turski vojnik i ratovao protiv rusa.Mi smo muslimani ali sjeballi smo hajredin pashu sa 12 hiljada vojnika na radicku klisuru.Da su to uradili srbi trazhili bi cijelloj evropi reket da su ih spasilli od turaka.Nego da ne ullazimo u pojedinosti.Bio je rat u bosni.Doshli izbeglice iz bosne.Allbanci muslimani nisu otvorilli vrata iako su bosanci billi muslimani.Ovo je bash za osudu al tako je billo.Doshli su izbeglice sa kosova pa doshli i katolici.Nasha vrata su bila otvorena za svakog i sve smo podelilli.Opet sad je billa frka sa sirijcima.I oni su muslimani al niko nije usto da ijednog primi kuci. Ako jednom otidnes u allbaniju vidjet ces da u svaku tvrdjavu unutra imas crkvu i dzhamiju.Ako otidnes u manastir sveta bogorodica kod kiceva vidjet ces da u sastavu manastira imas i prostoriju za klanjanje muslimanskih obreda.To je zbog toga sto jedan brat je voleo da se kllanje ko hristijanin drugi ko musliman.Da zajedno budu i u molitvi. U manastire na kosovu je drugacije jer katolicke allbanske manastire preinacili su srbi u sllavo ortodoksne.Ali zhivi bili ubrzo ti manastiri bit ce katolicki manastiri.Normallno pripasce onima kojima u stvari i pripadaju.Mi smo prije svega allbanci.Vera nam je po volji.bash nas briga .sllavimo i bajram i bozhic.Ko sllavi zlloo ne misli Nije lijepo da tako pricas
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 13:28 |
|
|
Karabaja je napisao/la: sokoli je napisao/la: Uopce nisi u pravo.Kao prvo velika je razlika medju allbanaca i bosanaca.Dok bosanci josh uvijek pllacu za tursku i istok allbanci izlaz sunca trazhe na zapadu.Prvo najveci broj manastira u zapadnoj makedoniji, gde su allbanci naseljeni, podigli su allbanci muslimani.Na kosovu jebe im se i za hodzhu i za popa.Moj otac je govorio da ako zna da nam je pas laro turcin da bi mu on isjeko gllavu sjekirom.Dok je moj deda bio turski vojnik i ratovao protiv rusa.Mi smo muslimani ali sjeballi smo hajredin pashu sa 12 hiljada vojnika na radicku klisuru.Da su to uradili srbi trazhili bi cijelloj evropi reket da su ih spasilli od turaka.Nego da ne ullazimo u pojedinosti.Bio je rat u bosni.Doshli izbeglice iz bosne.Allbanci muslimani nisu otvorilli vrata iako su bosanci billi muslimani.Ovo je bash za osudu al tako je billo.Doshli su izbeglice sa kosova pa doshli i katolici.Nasha vrata su bila otvorena za svakog i sve smo podelilli.Opet sad je billa frka sa sirijcima.I oni su muslimani al niko nije usto da ijednog primi kuci. Ako jednom otidnes u allbaniju vidjet ces da u svaku tvrdjavu unutra imas crkvu i dzhamiju.Ako otidnes u manastir sveta bogorodica kod kiceva vidjet ces da u sastavu manastira imas i prostoriju za klanjanje muslimanskih obreda.To je zbog toga sto jedan brat je voleo da se kllanje ko hristijanin drugi ko musliman.Da zajedno budu i u molitvi. U manastire na kosovu je drugacije jer katolicke allbanske manastire preinacili su srbi u sllavo ortodoksne.Ali zhivi bili ubrzo ti manastiri bit ce katolicki manastiri.Normallno pripasce onima kojima u stvari i pripadaju.Mi smo prije svega allbanci.Vera nam je po volji.bash nas briga .sllavimo i bajram i bozhic.Ko sllavi zlloo ne misli Nije lijepo da tako pricas Niš se ne brini Karabaja, od danas vas Rafali čuvaju, da ti ne pričam što sve još stiže.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 13:33 |
|
|
Novdan je napisao/la: Imota je napisao/la: Kako nije bilo albanaca muslimana u HVO osobno znan istaknutog bojovnika iz Ludviga Pavlovića kojeg zovu Šok mislin da sad živi u Mostaru. Bilo ih je puno, to sam i rekao. Rekao sam da nije bilo puno katolika, a ne muslimana. To sam replicirao Ministru koji je lupio glupost da su Albanci u HVO bili katolici, a kao muslimani su bili za armiju. Apsolutna neistina. Albanci u HVO su mahom bili muslimani, ali naravno nereligiozni, kao što su Albanci inače nereligiozni. Ja sam rijetki religiozan allbanac.Vjerujem u boga ali najvishe u allbanstvu.Pitajte svakog iz naselja stadion kod osijeka jel poznavaju sokolija.Pa eshtrefa zvanog car, pa nasera ademija pokojnog koji nije promasio nijednu akciju hrvatskih branitelja. uvijek bio prvi u svaku akciju.Bilo nas je puno.Hvala hrvatskim casnicima sta su nas podigli i naucili za kasnije u kosovo i makedoniju
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 13:45 |
|
|
Posljednji mohikanac je napisao/la: potocnj je napisao/la: Vučić povlači vojsku s granice.
Vidi se da su mu sasječena krila.
Da se razumijemo, Srbija može u 3 dana zauzeti opštine sa srpskom većinom i proglasiti novu crtu razgraničenja i ta bi i ostala, ali to Vučić neće jer se boji sankcija.
Ono povećavanje vojne prisutnosti je bilo samo da se kurči bez da realno išta poduzme, to je možda i ohrabrilo srbe s Kosova da krenu u konkretne akcije odcjepljenja ali evo kako ih brzo Vučić prepusti.
Imam također nekakav osjećaj da Vučića ne zanimaju baš previše ni srbi iz BiH niti njihova borba da budu u matičnoj zemlji.
Mogli su, primjerice, konkretno govoriti, ako puštamo Kosovo zašto ne dobijamo RS?
Čini se meni da je srbima iz Srbije najmanje stalo do nekakvog ratovanja.
Sve što će RS isposlovat će biti sa svojim vlastitim snagama, i prešutnim partnerstvom s hrvatima, ipak neće biti potrebne pomoći iz Srbije za odcjepljenje.
Ali mogli bi zadržati svu imovinu na prostoru RS-a i isposlvoat povoljniji Ustavni sud, tu su već očiti neki ustupci Trojke. Isto tako i Albanci mogu zauzeti Preševsku dolinu za 3 dana, a za nakon ovog u Banjskoj ne znam da li Srbi uopće mogu šta zauzeti. Nije isto Srbi tu imaju teritorijalnu većinu .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 13:45 |
|
|
Šta će Vučiću vojska , za ove njegove potrebe dovoljan je i DVD.
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 13:51 |
|
|
potocnj je napisao/la: Vučić povlači vojsku s granice.
Vidi se da su mu sasječena krila.
Da se razumijemo, Srbija može u 3 dana zauzeti opštine sa srpskom većinom i proglasiti novu crtu razgraničenja i ta bi i ostala, ali to Vučić neće jer se boji sankcija.
Ono povećavanje vojne prisutnosti je bilo samo da se kurči bez da realno išta poduzme, to je možda i ohrabrilo srbe s Kosova da krenu u konkretne akcije odcjepljenja ali evo kako ih brzo Vučić prepusti.
Imam također nekakav osjećaj da Vučića ne zanimaju baš previše ni srbi iz BiH niti njihova borba da budu u matičnoj zemlji.
Mogli su, primjerice, konkretno govoriti, ako puštamo Kosovo zašto ne dobijamo RS?
Čini se meni da je srbima iz Srbije najmanje stalo do nekakvog ratovanja.
Sve što će RS isposlovat će biti sa svojim vlastitim snagama, i prešutnim partnerstvom s hrvatima, ipak neće biti potrebne pomoći iz Srbije za odcjepljenje.
Ali mogli bi zadržati svu imovinu na prostoru RS-a i isposlvoat povoljniji Ustavni sud, tu su već očiti neki ustupci Trojke. Zajednica platiša poreza . Cvale koji bi se jebale za koji evro . Bitnije im je pržnje u Grčkoj od nacionalnih interesa . Hedonizam u punom obimu . Idemo putem Šveđana i nacionalne eutanazije .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 13:54 |
|
|
Moze li meni iko objasniti jednu stvar: - Kad je dosao na vlast, Vucic je imao podeljeno Kosovo i Sever pod kontrolom Srbije. Zatim je to sve predao Siptarima. - Incidentom u Banjskoj hteo je da osvoji Sever Kosova i da izaove podelu.
Dakle, nesto sto je mirno prepustio ranije, hteo je pre nedelju dana da osvoji oruzanim sukobom u kojem su ljudi izginuli. Kako se to uklapa? Prihvatam i objasnjenje da je Vucic idiot, ali i objasnjenje da mozda ne stoji (samo) on iza cele price...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 14:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Moze li meni iko objasniti jednu stvar: - Kad je dosao na vlast, Vucic je imao podeljeno Kosovo i Sever pod kontrolom Srbije. Zatim je to sve predao Siptarima. - Incidentom u Banjskoj hteo je da osvoji Sever Kosova i da izaove podelu.
Dakle, nesto sto je mirno prepustio ranije, hteo je pre nedelju dana da osvoji oruzanim sukobom u kojem su ljudi izginuli. Kako se to uklapa? Prihvatam i objasnjenje da je Vucic idiot, ali i objasnjenje da mozda ne stoji (samo) on iza cele price... Ne znam stvarno, velika je misterija i meni je teško vidjeti logiku u potezima Srbije. Ok Vučić je idiot, ali baš da je toliki... meni evo ništa nije jasno. Da sam Vučićev glasač vjerojatno bih to sebi objasnio kao neki 4D šah.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 14:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Moze li meni iko objasniti jednu stvar: - Kad je dosao na vlast, Vucic je imao podeljeno Kosovo i Sever pod kontrolom Srbije. Zatim je to sve predao Siptarima. - Incidentom u Banjskoj hteo je da osvoji Sever Kosova i da izaove podelu.
Dakle, nesto sto je mirno prepustio ranije, hteo je pre nedelju dana da osvoji oruzanim sukobom u kojem su ljudi izginuli. Kako se to uklapa? Prihvatam i objasnjenje da je Vucic idiot, ali i objasnjenje da mozda ne stoji (samo) on iza cele price... A možda je bilo planirano da se izazove šira piptarska reakcija kako bi isti upali na Sever štp bi rezultovalo odlaskom Srba . Pa da ima opravdanje za priznajne .
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 15:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 16:14 |
|
|
Kosovari pomalo puštaju snimke i rugaju se sa srbima. Ona snimka kad lik ranjen pada a ostali srpski vojnici prolaze kraj njeg ai niko da pomogne je baš jad i bijeda.
Još slike s imanja tog lokalnog šerifa radojčića...ponižavanje
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 17:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tek sam skužio da su Albanci napravili autoput od Prištine skoro do Vučitrna, na sjever. Za razliku od Jugoslavije, spojit će Mitrovicom s Prištinom i dalje sa Tiranom. Kao što znamo, Priština i Tirana su već spojene autocestom. Integracija u albanski svet. Albanska nacionalna sramota je da još Kosovo željeznicom nije spojeno s Albanijom, u kojoj su luke za izvoz. To je zato jer je Kosovo u Jugoslaviji razvijano da rudama napaja interne potrebe Jugoslavije (ne samo Srbije, nego i nas i Slovenaca). Danas ako će radit neku prerađivačku industriju, smiješno je da nemaju željezničku vezu s vlastitom albanskom lukom Drač. Ali eto, nema ni Istra željezničku vezu s Rijekom, osim preko Slovenije. Treba dodati treću cijev tunela u Učku, onaj željeznički.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 17:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Interesantna je energetika Kosova. U Jugoslaviji je bilo poznato po rudnicima lignita. Imat će istih problema kao i Bošnjaci, neće se dobro provesti sa zelenom energijom. Ovisni su o dvije termoelektrane Kosova A i Kosova B, sa po 800 i 700 MW. Jezero Gazivode ima otprilike 50% vrijednosti Ramskog jezera i HE Rama u BiH (70 MW vs 160 MW). https://en.wikipedia.org/wiki/Gazivoda_LakeThe dam is currently controlled by the Serbs habituating North of Kosovo, Serbs loyal to Serbia. U ovom smislu se treba shvatiti i oduzimanje vile i čitavog veleposjeda Radojčića sa sjeverne strane jezera i pretvaranje u državnu rezidenciju. Napravili su nedavno i jednu vjetroelektranu snage 100 MW. https://en.wikipedia.org/wiki/Bajgora_Wind_FarmImaju mali teritorij a gusto naseljen, poprilično je jasno da će morati uvoziti struju. Jugoslavija ih je usmjerila ka najgorim industrijama.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 17:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 17:28 |
|
|
Kakvo je pravilo, u modernim vojskama.
Šta radiš s ovakvim ranjenikom.
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 19:38 |
|
|
Šta više ih ne uče izreci "Svatko spasi svog Srbina" čijom skraćenicom se vole razmetati. No hajde dvojicu ranjenih su ipak dopeljali do Novog Pazara. I gdje su srpski "junaci" koji su se usprotivi "Kurtijevu teroru". Nitko od njih nije izašao u javnost sa svojom verzijom priče osim Radoičića kojeg su Albanci prepoznali i prozvali.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 19:57 |
|
|
Sramotno jos ih ovi cilo vrime snimaju dronovima i sad ce malo po malo puštat snimke u javnost.
Taj vučko je neviđena budala od državnika.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 20:32 |
|
|
Albanci ovdje daju dojam kontrole.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 lis 2023, 23:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tek sam skužio da su Albanci napravili autoput od Prištine skoro do Vučitrna, na sjever. Za razliku od Jugoslavije, spojit će Mitrovicom s Prištinom i dalje sa Tiranom. Kao što znamo, Priština i Tirana su već spojene autocestom. Integracija u albanski svet. Albanska nacionalna sramota je da još Kosovo željeznicom nije spojeno s Albanijom, u kojoj su luke za izvoz. To je zato jer je Kosovo u Jugoslaviji razvijano da rudama napaja interne potrebe Jugoslavije (ne samo Srbije, nego i nas i Slovenaca). Danas ako će radit neku prerađivačku industriju, smiješno je da nemaju željezničku vezu s vlastitom albanskom lukom Drač. Ali eto, nema ni Istra željezničku vezu s Rijekom, osim preko Slovenije. Treba dodati treću cijev tunela u Učku, onaj željeznički. dole kod prizrena bit ce tunell autoputa koji ce spojiti tetovo i prizren.Cijelli projekat ce kostati 280 miliona eura.Dok za zeleznicu sa albanijom to kad edi rama padne svlasti.Necemo mu dati priliku da se om dici da je nesto uradio
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 lis 2023, 15:53 |
|
|
..vucko legalist terorizam ubtudjoj drzavi ne moze proc nekažnjen.. kako je lipo kad ti sankcije vise nad glavom svi principi padaju u vodu.:. priopćio je MUP Srbije, policijski službenici Uprave kriminalističke policije izvršili pretres stana i drugih prostorija u vlasništvu Milana Radoičića, kojem je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Radoičić je uz kaznenu prijavu priveden u Više javno tužiteljstvo u Beogradu, priopćeno je iz MUP-a. Nedavno putem odvjetnika priznao da je organizirao napad na Kosovu Odvjetnik Milana Radoičića, srpskog biznismena i sada već bivšeg potpredsjednika Srpske liste, Goran Petronijević nedavno je na konferenciji za medije kazao da je Radoičić prihvatio odgovornost za organiziranje oružanog sukoba kod Banjske.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 lis 2023, 16:26 |
|
|
Stiskli su ameri vučka...koja budala je ispa
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 lis 2023, 16:34 |
|
|
Tako je to kad vojno ispušiš.
Kurti ima bianco ček na par proizvoljnih poteza na Kosovu, a Vučić ima izbor koje 3 izmedju 10 ponuđenih žaba za progutati.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 lis 2023, 16:36 |
|
|
Prosječni Vučićev glasač: Dobro je, Radoičića ćemo kompenzirati tako da mu potomke do 10. koljena osiguramo.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 lis 2023, 16:37 |
|
|
Inače, ne očekujem da u Srbiji itko zamjera Vučiću što je vojno pokušao napasti Kosovo.
Čak ni propast operacije neće se uzeti za veliko zlo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|