|
|
Stranica: 134/179.
|
[ 4472 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ruj 2023, 19:45 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 15:23 Postovi: 3977 Lokacija: Stolni grad
|
dudu je napisao/la: Prilika da se prebacimo na 4-4-2 u rombu kako Real igra ove godine, krcati smo s veznjacima, špice Petko i Krama. Da, tu bi nekako profitirali Krama, Vlašić, Pašalić koji se nikako ne snalaze u ovoj našoj trenutnoj formaciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 21 ruj 2023, 08:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63238 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Taj niz naših igrača koji su ozlijedili križne ligamente je sad već impozantan, u naponu karijere i samom početku da postanu visoka klasa izgubili smo Krovinovića, Roga i Pjacu, sad dva lijeva krila i ujedno jedina prava krila koja imamo Oršića i Perišića pa onda tri perspektivna U21 igrača samo ove godine- Sučić, Stojković, Kačavenda.
Ovo je epidemija, vjerojatno sam neke i zaboravio.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 21 ruj 2023, 09:34 |
|
|
|
Virojatno su se cijepili protiv covida. I čvaknuli covid.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 21 ruj 2023, 13:18 |
|
|
Mislim da je problem u teretani... Tamo se rade ne nogometne vježbe, tipa sprave sa nogama itd. Zbog toga ojačaju i povećaju (stabilizacijske) male mišiće (slično ko bilderi) i mali mišići onda doslovce kidaju ligamente prilikom rotiranja nogu i zglobova na utakmici i treningu.   Jednostavno ne ostane mjesta za amortizaciju zglobova, jer glavni/veliki mišići stisnu male mišiće i najslabija karika su zglobovi di se kosti spajaju i tu dolazi do distorzije i pucaju tetive jer su slabije od kostiju i mišića.  U teretani bi nogometaši trebali radit samo traku i steper što se tiče nogu, ovo za torzo i ruke nije toliko bitno šta se radi. Noge treba radit isključivo na terenu i brdo-nizbrdo, udarac sa težom loptom ali polunapuhanom tako lopta amortizira udarac noge i zaštiti stopalo i ligamente, dok jačaju mišići.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 25 ruj 2023, 17:57 |
|
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 25 ruj 2023, 18:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8128 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Bolje da je zvao Pjacu umjesto Brekala.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 25 ruj 2023, 19:09 |
|
|
|
"Čast mi je pridružiti se najuspješnijem stožeru u povijesti hrvatske reprezentacije te sam uvjeren da mogu svojim iskustvom doprinijeti daljnjim uspjesima. Zahvalan sam na prilici da ponovno budem dio tog vrhunskog kolektiva i dolazim sa zaista puno energije i želje" - Danijel Subašić
Stručnom stožeru Vatrenih priključit će se proslavljeni srebrni čuvar mreže iz Rusije '18, koji će se pridružiti treneru vratara Marjanu Mrmiću u radu s vratarima!
Želimo mu dobrodošlicu i puno uspjeha u radu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 lis 2023, 12:58 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 lis 2023, 20:20 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 03 lis 2023, 12:16 |
|
|
Citat: Što mislite o kazni Uefe?
Nisu nas trebali kazniti ni s 10.000 eura - 65%
Sasvim primjerena - 5,8%
Super smo prošli: 29%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 03 lis 2023, 12:22 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8128 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Trebali su nam još uplatiti 10 000 Eura jer bi stadion u Erevanu zjapio poluprazan da nije bilo hrvatskih navijača.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 03 lis 2023, 12:31 |
|
|
Ova kazna je zapravo uvjetna, mislio sam da ostajemo bez tisuću mjesta za tekmu. Nemoguće je doći do karata, koju god vezu potegnem, moram online pokušati. Citat: Medu nama, zamoljen sam iz hns-a da ne pitam nikakve ulaznice jer i ako bude neke prodaje nemaju dovoljno za sponzore i druge, tak da mislim da je ovaj put štanga....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 03 lis 2023, 16:21 |
|
|
Citat: Karte za Opus Arenu nestale u minuti, navijači ogorčeni: ‘Nismo stigli upisati ni svoje podatke‘ "Prodaja je krenula u 15.28, a minutu kasnije pisalo je da je ostala jedna karta za južnu tribinu" https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... e-15380581I onda netko kaže da nam ne treba stadion za 40 000 ljudi. I to dva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 03 lis 2023, 16:23 |
|
|
|
Nema šanse kupiti online, otvorili par sektora, na kraju samo za sebe probao kupiti, izaberem sektor i onda izbaci neki error i nazad baci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 04 lis 2023, 11:01 |
|
|
Ipak je veza upalila, lagano kupnja online, otvoreno do 6.10. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Konj
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 04 lis 2023, 13:11 |
|
|
dudu je napisao/la: Ipak je veza upalila, lagano kupnja online, otvoreno do 6.10.  Daj link na PP
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 04 lis 2023, 15:39 |
|
|
|
Nema linka za sve, to je predefiniran link s kvotom od 4 ulaznice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 lis 2023, 15:48 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 lis 2023, 15:20 |
|
|
Citat: KAO GROM IZ VEDRA NEBA Marko Livaja objavio: Odlazim iz hrvatske reprezentacije! Marko Livaja donio je odluku o tome da više neće nastupati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju! Svoju je odluku obrazložio na Instagramu: - Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti. https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... e-15382238
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 lis 2023, 15:28 |
|
|
Ostade nam navala protiv Turske i Walesa samo na Petru Musi i DD Belji 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 lis 2023, 16:12 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Što su navijači vrijeđali Livaju?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 lis 2023, 16:14 |
|
|
|
Iscenirano. Da se on kofalan naljuti i da ima izgovor napustiti reprezentaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 lis 2023, 17:00 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: KAO GROM IZ VEDRA NEBA Marko Livaja objavio: Odlazim iz hrvatske reprezentacije! Marko Livaja donio je odluku o tome da više neće nastupati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju! Svoju je odluku obrazložio na Instagramu: - Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti. https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... e-15382238Veći gubitak za repu bi bio odlazak nekog vodonoše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 lis 2023, 17:56 |
|
|
|
I prošli put kad je otišo reko sam da to nije bila nikakva provokacija sa tribina niti ljutnja, nego jednostavno se radi o priprostom seoskom mozgu koji se ne uklapa niti se dobro osjeća među igračkim i ljudskim klasama. Isto kad je Bišćan bio otišo. Malo poglupi ljudi, a ovdje obiteljska atmosfera i zajebancija i oni se ne uklapaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 09 lis 2023, 08:31 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8933 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
zaba1111 je napisao/la: I prošli put kad je otišo reko sam da to nije bila nikakva provokacija sa tribina niti ljutnja, nego jednostavno se radi o priprostom seoskom mozgu koji se ne uklapa niti se dobro osjeća među igračkim i ljudskim klasama. Isto kad je Bišćan bio otišo. Malo poglupi ljudi, a ovdje obiteljska atmosfera i zajebancija i oni se ne uklapaju. Momak koji je iz Kaštela, a ruga se Šibenčanima da su seljaci i nije neki intelektualni kalibar. Svojim postupanjem je samo unio razdor u reprezentaciju, i što je još gore, među navijače. Neka je i ta saga završila.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|