|
|
Stranica: 430/921.
|
[ 23006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 14:54 |
|
|
Index izvještava da je ipak jedan dio krenio u bežaniju, doduše ne na traktorima jer ti ljudi u životu nisu radili.
Hoće hamas silom ići na njih?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 14:54 |
|
|
I Izrael ispilao vodovodne cijevi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:17 |
|
|
Europska civilizacija nikada se nije oporavila od holokausta kao udara na njen moralni integritet, i od tad je stalno u defanzivi i zapravo se urušava.
potpora novom genocidu biti će točka na I našeg postojanja. Sve sam uvjereniji da će nas horda kozoyeba naprosto pregaziti kao neka vrst karme.
jučer smo gledali kako se uništavaju Armenci, poduprli uništavanje svih manjina u Siriji, podupiremo neonaciste u Ukrajini, sad ćemo poduprijeti ful blown genocid pred kamerama, mislim da nam je sudbina zapečačena.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:18 |
|
|
Dugin kaže da na Zapadu moraš biti za Izrael, inače ideš u zatvor
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:19 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: lider30 je napisao/la: Procjene - kada krece kopnena invazija? Bolje da ne krenu, biti će to masakr jednih i drugih sa dalekosežnim posljedicama. Je, najbolje da se sad sve zataska i smiri, da Hamas ima prostora za planiranje novog pokolja. Izraelci ipak nisu idiotski europljani, njima nitko nece nekaznjeno rezati vratove, posebno ne sljedbenici pustinjskog pedofila.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Da, i ja mislim za 3-4 dana kreću. Ali masovno bombardiranje kreće već u nedjelju. ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) ti si jedna od osoba na ovom foumu, rijetkih, za koje samtram da imaš u sebi osnovne moralne ljudske osobine. ne griješi dušu i ne navlači na sebe i svoje potomstvo prokletstvo veličanjem ovog pokolja. ne mo e kršćanska duša opstati pred Bogom ako joj je ovo milo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
|
|
Kakav genocid? Palestinci u Izraelu i Zapadnoj Obali uopće nisu ugroženi. Nebi bili ni u Gazi da se privremeno povuku ili da Hamas kapitulira. Svi do zadnjeg člana Hamasa si je zapečatio sudbinu kad su napali Izrael i klali žene i djecu i još se snimali. Sve do zadnjeg će pronać i likvidirat. Pitanje je samo koliko žena i djece će poginut kao njihov živi štit.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:21 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Dugin kaže da na Zapadu moraš biti za Izrael, inače ideš u zatvor
Ukratko podupire kozojebe.
Vole rusi islam, to je zanimljiva poveznica.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:22 |
|
|
Lupeta Dugin. U svim europskim gradovima slavlja i podrške Hamasu kad su masakrirali žene. Ali da treba zakonom zabranit podršku Hamasu, treba.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:23 |
|
|
divizija je napisao/la: ...mislim da nam je sudbina zapečačena. A jesi dosadan. Ajde molim te lezi i čekaj dok umreš, što se mučiš bezveze. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Svarog
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:24 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10040 Lokacija: Banja Luka
|
divizija je napisao/la:
...
...možda živo svjedočimo novom holokaustu, iako ipak s manjim razmjerima
i opet imamo hrpu pristaša pokolja i ubijanja i genocida, kao i prije u povijesti.
zaista povijesni momenti
Gledajući koliko danas takav pokolj ima pristaša , postaje jasnije kako se moglo desiti da niko do pred sami kraj WW2 , nije imao pojma o pokolju i genocidu koje su nad Jevrejima počinili Hitler i njemački fašisti . Malo morgen se nije znalo . Znali su svi . Samo su neki bili fokusirani na svoju ''živu glavu'' , a neki ( i to iz antihitlerovske koalicije ) su to čak prećutno odobravali . Svjesno okrećući glavu od tog pokolja . Sve ukazuje da je čovjek tog vremena bio zreo da doživi veliko zlo i nesreću . Nesreća bi bila nemjerljivo veća da je A- bomba napravljena prije . Svem' se čini da je današnjica takođe sazrela za veliko zlo . Samo što danas svaka šuša ima NUK . Od WW 2 do danas , broj njihovih razarajućih kilotona , porastao je 1 000 000 000 % Đavo trlja ruke , sjajna mu prilika da završi posao.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hadzi Mustafa Aganlic
|
|
|
Tako je, krscanska dusa je mirna samo kad arapi kolju jehudije, jel tako divizija
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kakav genocid? . Izrael će pobiti doslovce sve Palestince u Gazi, od male djece do staraca, svih dobi i spolova. ovo što gledamo je epohalno i nevjerojatno da tome OPET svjedočimo. i to čak neskriveno, ni nacisti se nisu hvalili takvim pokoljom. ljudi, politiku na stranu, ali ne griješite dušu i ne veselite se ovome, biti će vam žao sutra kad shvatite čemu ste pljeskali. ovo će biti jedni od najcrnijih dana u povijesti čovječanstva. genocid pred kamerama, uz najmoderniju tehnologiju i gromoglasni pljesak nekad kršćanskog svijeta. da mi je itko ikad pričao, ne bi povjerovao
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
|
|
divizija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Da, i ja mislim za 3-4 dana kreću. Ali masovno bombardiranje kreće već u nedjelju. ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) ti si jedna od osoba na ovom foumu, rijetkih, za koje samtram da imaš u sebi osnovne moralne ljudske osobine. ne griješi dušu i ne navlači na sebe i svoje potomstvo prokletstvo veličanjem ovog pokolja. ne mo e kršćanska duša opstati pred Bogom ako joj je ovo milo. Je li bio pokolj nad njemačkom nejači 1945?
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: A jesi dosadan. Ajde molim te lezi i čekaj dok umreš, što se mučiš bezveze. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) izgubio si se Kvačice, vrag je ušao u tebe. zaustavi se dok nije kasno, jer ako izgubiš Duha Svetoga biti će prekasno. najdobronamjernije ti kažem. nisi monstrum kakvim se nastojiš prikazati ovdje
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:26 |
|
|
Divizija zvučiš ko muslimanski bombaš samoubojica.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:27 |
|
|
Do prije par dana kmecao je kako ce IDF protjerati sve palestince i da je plan "naseliti Europu novim arapima".
Sad kmeci kako ce ih sve pobiti.
Pa zar ih nece raseliti po Europi i poslati nam novih 2 milijuna inzinjera? kako sad to kako to.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
|
|
divizija je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Kakav genocid? . Izrael će pobiti doslovce sve Palestince u Gazi, od male djece do staraca, svih dobi i spolova. Smiješ li se kladiti u to? Ja kažem da neće.
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
|
|
divizija je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Kakav genocid? . Izrael će pobiti doslovce sve Palestince u Gazi, od male djece do staraca, svih dobi i spolova. Neće. Živi bili pa vidili. S druge strane ovi bi sve Izraelce, od male djece do staraca, svih dobi i spolova pobili da mogu. Ni ne skrivaju to. To im je u programu javno. Također, pozvali su muslimane da ubijaju Židove širom svijeta. Jedan egiptatski policajac se i odazvao i upucao mladi bračni par u Egiptu skupa s muslimanom vodičem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:28 |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Tako je, krscanska dusa je mirna samo kad arapi kolju jehudije, jel tako divizija nije, i ne znam nikoga izvan muslimanskog okruženja da je tome pljeskao i veselio se. samo bolesni muslimani su pljeskali tome. a ovo veseljenje genocidu će svaka duša zažalit koja u tome sudjeluje. meni je jasno da kad je rat, nekad ima svega. ali mi koji ne sudjelujemo, najmanje je što možemo je ne veseliti se klanju. Židovi nek odaberu sami kako će odgovoriti, što god odaberu, sami će s time pred Boga. biti će ovo sigurno najveći pokolj nakon Rwande, i moći čemo ga gledati na kamerama. nadrealno
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:29 |
|
|
divizija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A jesi dosadan. Ajde molim te lezi i čekaj dok umreš, što se mučiš bezveze. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) izgubio si se Kvačice, vrag je ušao u tebe. zaustavi se dok nije kasno, jer ako izgubiš Duha Svetoga biti će prekasno. najdobronamjernije ti kažem. nisi monstrum kakvim se nastojiš prikazati ovdje U mene ušao vrag a ti pričaš sudbina nam je zapečaćena? Kršćani ne vjeruju u sudbinu nego u obraćenje.
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Do prije par dana kmecao je kako ce IDF protjerati sve palestince i da je plan "naseliti Europu novim arapima".
Pa zar ih nece raseliti po Europi i poslati nam novih 2 milijuna inzinjera? kako sad to kako to. koliko znam ,Egipat je zatvorio granicu?? ili možda otvori, pa ih ipak mi dobijemo? kakvo je stanje?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
|
|
Covjek vam samo apelira na ljudskost u vama.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39773 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
divizija je napisao/la: Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Do prije par dana kmecao je kako ce IDF protjerati sve palestince i da je plan "naseliti Europu novim arapima".
Pa zar ih nece raseliti po Europi i poslati nam novih 2 milijuna inzinjera? kako sad to kako to. koliko znam ,Egipat je zatvorio granicu?? ili možda otvori, pa ih ipak mi dobijemo? kakvo je stanje? Zatvorio odmah prvi dan bombardiranja.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 13 lis 2023, 15:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: U mene ušao vrag a ti pričaš sudbina nam je zapečaćena? Kršćani ne vjeruju u sudbinu nego u obraćenje. sudbina nam je zapečačena ako se ovako odamo slavljenju zla, kako TI i drugi radite. slavite zlo ko da ste muslimani. postoji grijeh protiv Duhga Svetoga i iza toga nema obraćenja, kad se preduboko uvališ u zlo, nema van. mani se slavljenja masakra i pokolja, ne budi musliman. pusti ih nek se sami ubijaju i nek sami za to odgovoraju sutra.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|