|
|
Stranica: 6/12.
|
[ 293 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 10:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37739 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: V.R.S. je napisao/la: Kakvo ludacko slepilo. Ne mogu da verujem da vas opet hvata ta visevekovna zavist nad Srpskim uspesima.Stvarno ste neizlecivi. A u pičku materinu V.R.S. je napisao/la: Do juce sam bio za taj vas HB,sadaimate jednog pristalicu manje. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. A u MP3, "uspesi"...i mi smo "neizlečivi"... Sve čestitke VRS-u na ovom postu, jedan od najboljih otkad sam na forumu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 10:36 |
|
|
Glava je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Bojim se da od toga neće biti ništa, ili možda hoće opći pokolj. Muje vam nisu zaboravile srebrenicu i logore... Kakav rat nesreco. U tome i jeste vic. By the way, znas li koji logor je kod njih najcesce spominjan? Zbog toga neki kazu da nece da vode interfprumski dijalog sa hb.org. Ne mogu te logore da zaborave. Ne mislim da je to vazno danas, niti da se to bas tako pamti (a Srbi vole reci da oni najlakse sve zaborave), ali kako tebi pade na pamet da spomenes pokolje i logore? Pusti te stvari u medjusobnoj komunikaciji, slepa ulica. Prljav i krvav rat, predvođen ideologijom koju podučavaju , nemoj se zavaravati da neće tako biti, djeca se 'odgajaju' da osvete očeve, islam i bosna su preči i od života. Živim u okruženju 100.000 muslimana i dobro znam o čemu misle. Agathonikos je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Dobri su Srbeki. Oni misle da mogu odcijepit Srpsku bez da se slože s tim Hrvati i Bošnjaci. Kažem, kad i ako se dobije znak da se ide u nezavisnost, šta nam vi možete, mame vam A dok se ne dobije, mi ćemo čekati i čekati U nezavisnost možete ponijeti samo ono što ste na opancima nosili, imovinu koju ste oteli od drugih ne možete proglasiti srpskom Prvo nije hrišćanski drugo nije ljudski, ali možda jeste serbski :) Jučer čitam na jednom forumu kako muslimani reagiraju na ovu vijest, jedan veliki bošnjo između ostaloga kaže, možete proglasiti nezavisnot ali će te na granici imati ndh ili džamahiriju, valjda misleći da ako ih hrvati ne prihvate kao svoje cvijeće da će se okrenuti radikalnom islamu i svemu što on nosi sa sobom i tako ugrožavati opstojnost srba zapadno od drine :)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 10:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Nek Srbeki idu. Idemo onda i mi. Ovako nam je lakse podnositi muku u dvoje... inace ce nam biti dosadno.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 11:32 |
|
|
Aztec je napisao/la: Nek Srbeki idu. Idemo onda i mi. Ovako nam je lakse podnositi muku u dvoje... inace ce nam biti dosadno. Ma neće oni nigdje maknuti osim dole i gore :) Mile u rs radi isto što je i sanader u RH, prodaje 'državnu' imovinu, bogati se, a narodu pušta golubiće sa porukama o brzom otcjepljenju (i.s: ulasku u eu).
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 12:05 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: U nezavisnost možete ponijeti samo ono što ste na opancima nosili, imovinu koju ste oteli od drugih ne možete proglasiti srpskom Prvo nije hrišćanski drugo nije ljudski, ali možda jeste serbski :) Ti mora da si neki zajeban lik Nego bolan kako Treći, dokle se doguralo, hoćel bit štagođ, šta kažu mumini
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 12:10 |
|
|
Aztec je napisao/la: Nek Srbeki idu. Idemo onda i mi. Ovako nam je lakse podnositi muku u dvoje... inace ce nam biti dosadno.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 12:11 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: U nezavisnost možete ponijeti samo ono što ste na opancima nosili, imovinu koju ste oteli od drugih ne možete proglasiti srpskom Prvo nije hrišćanski drugo nije ljudski, ali možda jeste serbski :) Ti mora da si neki zajeban lik Nego bolan kako Treći, dokle se doguralo, hoćel bit štagođ, šta kažu mumini Nisam zajeban, ali jesam iskren ;) Ne brini za treći ;) obuhvati će i dio RS-a koji naseljavaju Hrvati ;)
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 12:12 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ne brini za treći ;) obuhvati će i dio RS-a koji naseljavaju Hrvati ;) Ma kako god vi kažete, gospodine ManInBlack Evo potpisujemo odmah, šta god tražite, vaše je
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 12:48 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Prljav i krvav rat, predvođen ideologijom koju podučavaju , nemoj se zavaravati da neće tako biti, djeca se 'odgajaju' da osvete očeve, islam i bosna su preči i od života. Živim u okruženju 100.000 muslimana i dobro znam o čemu misle. Najebali ste onda, s obzirom da se uglavnom niste razgranicili.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 12:50 |
|
|
Aztec je napisao/la: Nek Srbeki idu. Idemo onda i mi. Ovako nam je lakse podnositi muku u dvoje... inace ce nam biti dosadno. Analogije izmedju licnih i kolektivnih odnosa nekad imaju smisla.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 13:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Tresla se brda, rodila se poštanska markica Šta bi sa onim grafitom u Sarajevu: Ово је Србија! Ovo je pošta budalo! Srbeki, samo mi ostajte samo tako prepotentni i samouvjereni, jer se na sve osim srbovanja bez pokrića uopće ne bi ni znali postaviti
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 13:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Srbeki, samo mi ostajte samo tako prepotentni i samouvjereni, jer se na sve osim srbovanja bez pokrića uopće ne bi ni znali postaviti Gospodine Ministre, Srbeki od ovoga i ne prave famu, ta vijest je primljena bez ikakvih medijskih uzbuđenja i bez ikakvih uzbuđenja političara u Srpskoj. Ali se ne možemo nenasmijati strahu koji je prisutan među muslimancima, barem onima koji komentarišu to, a bome i pojedinim Hrvatima, kojima ideja o nezavisnoj Srpskoj nije nešto čemu će se radovati Njihova stvar, jelte
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 13:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Agathonikos je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Srbeki, samo mi ostajte samo tako prepotentni i samouvjereni, jer se na sve osim srbovanja bez pokrića uopće ne bi ni znali postaviti Gospodine Ministre, Srbeki od ovoga i ne prave famu, ta vijest je primljena bez ikakvih medijskih uzbuđenja i bez ikakvih uzbuđenja političara u Srpskoj. Ali se ne možemo nenasmijati strahu koji je prisutan među muslimancima, barem onima koji komentarišu to, a bome i pojedinim Hrvatima, kojima ideja o nezavisnoj Srpskoj nije nešto čemu će se radovati Njihova stvar, jelte Pa mislim da imaju pravo komentirati, jer je ipak presedan, i malo čudna odluka. Ipak, kada se sve sagleda, radi se o minornoj stvari, ali je zanimljiva reakcija. Ono što bi moglo biti puno zanimljivije bi bilo nastupanje sportskih kolektiva iz RS na međunarodnoj sceni. Glede otcjepljenja RS-a, razumijem težnje, i jasno je da je to srpski dugoročni cilj, jer mislim da ne osjećate BiH nimalo svojom. No teško je takvo što zamisliti, bar za naših života jer bi bio potreban potpuni otklon SAD-a i Europe od projekta u kojeg su uložili 15 godina, i potpuna indolentnost Muslimana, Hrvata, Republike Hrvatske, rješenja statusa Brčkog i sl.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
votdfak_pg
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 13:56 |
|
|
čuvajmo federaciju kao zjenicu oka ravno do dna
_________________ šta je ********* perecijanski
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 14:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ipak, kada se sve sagleda, radi se o minornoj stvari, ali je zanimljiva reakcija. Ono što bi moglo biti puno zanimljivije bi bilo nastupanje sportskih kolektiva iz RS na međunarodnoj sceni.
Da li je stvar minorna ili ne, vidjećemo po tome šta je idući korak. Možda baš ovo što vi smatrate da će biti zanimljivo. Samo easy Što se tiče ovog koda, posmatranog kroz uvodni post i ono što u njemu piše o tome, pozdravljam ga
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 14:12 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da li je stvar minorna ili ne, vidjećemo po tome šta je idući korak. Možda baš ovo što vi smatrate da će biti zanimljivo. Samo easy Idući korak... Ili RSexpress:
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 14:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gospodine Ministre, Srbeki od ovoga i ne prave famu, ta vijest je primljena bez ikakvih medijskih uzbuđenja i bez ikakvih uzbuđenja političara u Srpskoj. Ali se ne možemo nenasmijati strahu koji je prisutan među muslimancima, barem onima koji komentarišu to, a bome i pojedinim Hrvatima, kojima ideja o nezavisnoj Srpskoj nije nešto čemu će se radovati Njihova stvar, jelte Pa mislim da imaju pravo komentirati, jer je ipak presedan, i malo čudna odluka. Ipak, kada se sve sagleda, radi se o minornoj stvari, ali je zanimljiva reakcija. Ono što bi moglo biti puno zanimljivije bi bilo nastupanje sportskih kolektiva iz RS na međunarodnoj sceni.
Glede otcjepljenja RS-a, razumijem težnje, i jasno je da je to srpski dugoročni cilj, jer mislim da ne osjećate BiH nimalo svojom. No teško je takvo što zamisliti, bar za naših života jer bi bio potreban potpuni otklon SAD-a i Europe od projekta u kojeg su uložili 15 godina, i potpuna indolentnost Muslimana, Hrvata, Republike Hrvatske, rješenja statusa Brčkog i sl. To i mene zanima... i iskreno to bi i mi trebali.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 14:15 |
|
|
@Gospodin Markan Ili malo drugačije, mi idemo a vi se i dalje natežite
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 14:16 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa mislim da imaju pravo komentirati, jer je ipak presedan, i malo čudna odluka. Ipak, kada se sve sagleda, radi se o minornoj stvari, ali je zanimljiva reakcija. Ono što bi moglo biti puno zanimljivije bi bilo nastupanje sportskih kolektiva iz RS na međunarodnoj sceni.
Glede otcjepljenja RS-a, razumijem težnje, i jasno je da je to srpski dugoročni cilj, jer mislim da ne osjećate BiH nimalo svojom. No teško je takvo što zamisliti, bar za naših života jer bi bio potreban potpuni otklon SAD-a i Europe od projekta u kojeg su uložili 15 godina, i potpuna indolentnost Muslimana, Hrvata, Republike Hrvatske, rješenja statusa Brčkog i sl.
To i mene zanima... i iskreno to bi i mi trebali. Nisam rekao da toga već ima, nego da bi bilo zanimljivo ako bi počeli nastupati samostalno...recimo početi sa minornim sportovima. Ako dođe do suspenzije NSBiH, to otvara mogućnost natjecanja hrvatskih i srpskih klubova u svojim ligama (pogotovo ako Celtics i Rangersi konačno pređu u Premiership)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 14:18 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: @Gospodin Markan Ili malo drugačije, mi idemo a vi se i dalje natežite Od mene za put imate Borovo patike, sendvič i sok od borovnice, jer je to jedini "put" koji je za sada moguć
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 14:20 |
|
|
U srazu dvije reprezentativne momčadi, jedne iz Srpske a druge iz FbiH, biće teško odlučiti se za koga ćemo navijati. S jedne strane srpski navijački moment a s druge bosanski, veoma jak među Srbima
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 14:22 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Od mene za put imate Borovo patike, sendvič i sok od borovnice, jer je to jedini "put" koji je za sada moguć A vi od mene imate Treći, mada je majorizacija Hrvata jedini "put" koji je za sada moguć
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 14:26 |
|
|
V.R.S. je napisao/la: PCM je napisao/la: Nemam se namjeru tu nadjebavat. Sasvim je jasno zbog čega nama raspad ne odgovara - Srednja Bosna. Ako se misli samostalnost RS-a lomit preko naših leđa, to možete slobodno zajebat i pod cijenu novog rata. Kakvo ludacko slepilo. Pretis Srbima koji vas jos i podrzavaju politicki.Sami niste u stanju ni sa muslimanima da izadjete na kraj i napravite tu vasu HB,a pretite SRBIMA? Cime nam pretite? Smesno. Ne mogu da verujem da vas opet hvata ta visevekovna zavist nad Srpskim uspesima.Stvarno ste neizlecivi. Do juce sam bio za taj vas HB,sadaimate jednog pristalicu manje. 1 po 1 I ostacete jos 18 godina pod Muslimanima. Aj zdravo. Vozdra i ne vraćaj se
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75858 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 15:26 |
|
|
Ček, je li definitivno potvrđeno da je HPT Mostar već imala ovaj kod koji je dobila pošta RS? Ako je tako, zašto svi spominju da je ovo presedan (uz Kosovo)?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|