HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 stu 2024, 10:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4539 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 182  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 11 lis 2023, 18:59 

Naša Kvačica je napisao/la:
Mentalni slučajevi za Palestinu, logično.

Ne kuzim?

Kakve to veze ima s onim sto sam napisao?

Vrh

PostPostano: 11 lis 2023, 19:01 

Haram je napisao/la:

Ne kuzim?

Odgovorio sam Riki jer je moj post odmah poslije njegovog.

1027 of 2558 - 40.15%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 12 lis 2023, 16:20 

Citat:
PITANJE DANA Što mislite o prekrajanju klasika radi političke korektnosti?

Potpuna glupost, ljudi se danas vrijeđaju zbog svega

OK mi je, ali ne treba pretjerivati

U redu mi je to, danas smo svi svjesniji prava manjina

Svakako treba izbacivati uvredljive izraze

https://www.vecernji.hr/vijesti/pitanje ... ja-1716036

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 12 lis 2023, 16:58 

Haram je napisao/la:

Ne kuzim?

Odgovorio sam Riki jer je moj post odmah poslije njegovog.

A ok, nisam skuzio jer mi je na listi gnjavatorica.

Vrh

PostPostano: 12 lis 2023, 17:34 

Citat:
PITANJE DANA Što mislite o prekrajanju klasika radi političke korektnosti?

slika

Potpuna glupost, ljudi se danas vrijeđaju zbog svega - 94,5%

OK mi je, ali ne treba pretjerivati - 2,6%

U redu mi je to, danas smo svi svjesniji prava manjina - 1,2%

Svakako treba izbacivati uvredljive izraze - 1,6%

I tako počinje.

Još nedotaknuta zemlja s 94,5%.

5,4% kreće u odlučnu akciju.

Već su se potrudili dati 3/4 svoje opcije.

Vrh

PostPostano: 12 lis 2023, 17:48 

a židvoski novac iza njih, zbilja fascinantno

Vrh

PostPostano: 15 lis 2023, 15:54 

Citat:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Zašto su ljevičarke ovakve? Lude oči, manijakalni pogled.

Lude ljutite bijele žene - osnovni glasački blok ljevice.

Vidi se i kod nas s ovim narikačama Benčić, Kekin, Peović.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2023, 15:56 

Citat:
"Ljevica je otišla na kvasinu."

Marijana Bijelić, 2023.

https://narod.hr/hrvatska/tko-je-marija ... lanu-bobic

Vrh

PostPostano: 15 lis 2023, 18:05 

Reconquista je napisao/la:
Citat:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Fali im dobra kobasa. :kava

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2023, 20:18 

Citat:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Glasacice Zelenih nisu glasacice Ljevice.

To kad shvatis, bices milimetar normalniji.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2023, 20:29 

Ideologije koje inzistiraju na pronounsima, koje tvrde da postoji preko 70 rodova, koje ne znaju definirati što je žena, koje tvrde da je islam rasa, a ne religija, koje potiču hormonalnu terapiju za "promjenu spola" maloljetnika, čak i predpubertetske djece itd. teško mogu privući velik broj mentalno zdravih ljudi.

Jednostavno moraš biti lud u glavu da ideš curicu od 12 godina šopati testosteronom s ciljem da od nje napraviš dječaka. Moraš biti lud da istovremeno podržavaš LGBTQ i Hamas.

Nije da te ideologije čine ljude poremećenima, već moraš biti otprije poremećen da se takvim stvarima prikloniš.

Ovdje naravno ne govorimo o svim inačicama liberalizma i ljevice, već o ovom ekstremnom koji sve više postaje mainstream na Zapadu.

Isto važi i za ekstremnu desnicu

Vrh

PostPostano: 15 lis 2023, 22:31 

kiler je napisao/la:

Fali im dobra kobasa. :kava

Velika istina.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2023, 17:33 

Biološki muškarac po imenu Dylan Mulvaney osvojio je nagradu "Žena godine" u Londonu.
Zapad je sjeban.....

slika

Vrh

PostPostano: 16 lis 2023, 17:45 

Citat:
'ZLOČIN KOJI PLANIRATE NEĆE VAM BITI OPROŠTEN'
Rudan izabrala stranu između Izraelaca i Palestinaca: 'Nisu svi oni esesovci, ali će to teško dokazati'
slika

"Žao mi je Židova", naslov je najnovijeg teksta kojeg je spisateljica Vedrana Rudan objavila na svom blogu "Avanture slijepe kurve". Jasno je izabrala stranu u najnovijem sukobu na Bliskom istoku potaknutim Hamasovim napadom na Izrael.

"Neke su činjenice kristalno jasne, ne od jučer. Izrael je fašistička država. Gaza je ogroman koncentracijski logor u kome skapavaju Palestinci baš onako kako su nekad Židovi u Auschwitzu. Zapad, ma što to danas bilo, na čelu s Amerikom za koju ne znamo da li njezina industrija oružja služi Netanyahuu i kompaniji ili Netanyahu i kompanija služe njoj, obavit će ogroman 'posao'.

Mi 'civilizirani' Evropljani, zapravo bijedne sluge američke, skrećemo pogled s Gaze onako kako već to čine zgađeni, 'civilizirani' bijelci kad vide nekog bezubog Ciganina, Ciganku ili njihovu musavu djecu. Tamo daleko, neko ljudsko smeće nema ni struje ni vode ni hrane ni slobode, tko ih jebe. Svi smo mi nadljudi na čelu s Amerikom, o Izraelu da se ne govori. I tako sedamdeset i pet godina", napisala je Rudan u uvodu.

'Žao mi je Židova'

"Danas ili sutra ili prekosutra 'rasplest' će se agonija Palestinaca, toksičnog neljudskog otpada. Problem će konačno riješiti Izrael kome je, kako fašističkoj tvorevini naklonjeni mediji pišu, puknuo film. Dosta je bilo. Izraelski fašisti, ne, nije to samo Netanyahu, misle da je došao čas kako uostalom Gazu treba razoriti.

Žao mi je Židova jer zaista ne znaju što čine ako to učine. Nakon zločina koji misle počiniti postat će i ostati prokleti. Ni jedan Židov ni jedna Židovka neće moći opušteno izaći iz Izraela i odletjeti u bilo koji dio svijeta siguran ili sigurna da će se vratiti doma živ ili živa", smatra ova kontroverzna spisateljica.

Nakon masakra koji im je u planu, tvrdi, Izrael će Židovima postati njihova vlastita Gaza: Naravno da će, bogati su, imati i vodu i struju i hranu ali može li bilo koje ljudsko biće živjeti i preživjeti mržnju koju će probuditi u milijardama ljudi diljem Kugle? Ili će ipak poludjeti?".

'Nisu svi Židovi esesovci 21. vijeka'

"Zločin nad zločinima koji će biti i veći i strašniji od Holokausta ma što Židovi o tome govorili pretvorit će im život u pakao. Već danas, što će tek biti kad nad Palestincima provedu konačno rješenje, nazire se njihova sudbina. Trenutno se Židovi u Njemačkoj ne usuđuju pustiti svoju djecu u vrtić jer nisu sigurni da bi ona taj izlazak iz kuće preživjela. Zatvara se Louvre, Versailles…

To se dešava danas u Njemačkoj. To se dešava danas u Francuskoj. To će se dešavati i u Kini, Australiji, na Madagaskaru, Madridu, Ženevi, Indiji… U svakom dijelu Kugle Židovi će uskoro biti meta. Ne, ne, ne, neće samo 'muslimanski teroristi' biti strijelci. Židovima koji izvan Izraela prežive masakr u Gazi jedini će spas biti odlazak u Obećanu zemlju, među svoje, ne uvijek i među sebi slične".

Nisu svi Židovi esesovci 21. vijeka, daleko od toga, piše dalje Rudan, ali će to "jako teško moći bilo gdje dokazati ako se dogodi ono što planiraju oni drugi".

"Istrebljenje Palestinaca, nemojmo se zavaravati, nije samo Natanyahuov i Bidenov plan. Ništa se ne bi dogodilo da stotine tisuća Židova ne žele pobiti nesretnike kojima su oteli zemlju.

Ne razmišljaju o svojoj budućnosti i budućnosti svoje djece. Ne znaju kako je to živjeti u Gazi, ne znaju koliko je suludo kad sam sebi u ime profita i ludila generacijama onih koji dolaze kopaš grob u kome će živi trunuti.

'Zločin koji planirate neće vam biti oprošten'

Jasno mi je da misle kako je svijet sedamdeset i pet godina žmirio i kako će žmiriti i dalje. Ja, možda sam jedina na svijetu, u to ne vjerujem.

Židovi, žao mi vas je jer obuzeti mržnjom ne vidite da ima ljudi na ovome svijetu koji mrze vaš fašizam", stoji u nanovijoj objavi na blogu.

"Ne, ZLOČIN koji planirate neće vam biti oprošten ma koliko Amerika stajalo iza vas. Milijarde nas nismo Amerika. Milijarde nas mrzile smo Hitlera onako kako danas mrzimo vas ako učinite odvratni, u konačnici ipak samoubilački korak.

Očito, moćni ste a moćni ubijaju i ubijat će nekažnjeno. Nekažnjeno? Ponavljam, kad diljem svijeta milijarde krenu u boj protiv vas i mesa vašeg mesa ma gdje ono bilo možda će vam pasti na pamet da su u onoj razorenoj Gazi živjeli ljudi poput vas koji su patili onako kako ćete vi patiti dugo, dugo, dugo, dugo, dugo…

Židovi, kako vam nije jasno da vam se ovaj zločin nikad neće isplatiti? NIKAD!", zaključila je Rudan.

https://direktno.hr/eu-i-svijet/rudan-i ... ti-328784/

Dala si je truda.

Lijep primjerak bijele žene na "poziciji moći".

Vrh

PostPostano: 16 lis 2023, 20:27 

prava fetva :(

Vrh

PostPostano: 16 lis 2023, 22:07 

slika

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 08:47 

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 09:45 

Citat:
'ZLOČIN KOJI PLANIRATE NEĆE VAM BITI OPROŠTEN'
Rudan izabrala stranu između Izraelaca i Palestinaca: 'Nisu svi oni esesovci, ali će to teško dokazati'
slika

"Žao mi je Židova", naslov je najnovijeg teksta kojeg je spisateljica Vedrana Rudan objavila na svom blogu "Avanture slijepe kurve". Jasno je izabrala stranu u najnovijem sukobu na Bliskom istoku potaknutim Hamasovim napadom na Izrael.

"Neke su činjenice kristalno jasne, ne od jučer. Izrael je fašistička država. Gaza je ogroman koncentracijski logor u kome skapavaju Palestinci baš onako kako su nekad Židovi u Auschwitzu. Zapad, ma što to danas bilo, na čelu s Amerikom za koju ne znamo da li njezina industrija oružja služi Netanyahuu i kompaniji ili Netanyahu i kompanija služe njoj, obavit će ogroman 'posao'.

Mi 'civilizirani' Evropljani, zapravo bijedne sluge američke, skrećemo pogled s Gaze onako kako već to čine zgađeni, 'civilizirani' bijelci kad vide nekog bezubog Ciganina, Ciganku ili njihovu musavu djecu. Tamo daleko, neko ljudsko smeće nema ni struje ni vode ni hrane ni slobode, tko ih jebe. Svi smo mi nadljudi na čelu s Amerikom, o Izraelu da se ne govori. I tako sedamdeset i pet godina", napisala je Rudan u uvodu.

'Žao mi je Židova'

"Danas ili sutra ili prekosutra 'rasplest' će se agonija Palestinaca, toksičnog neljudskog otpada. Problem će konačno riješiti Izrael kome je, kako fašističkoj tvorevini naklonjeni mediji pišu, puknuo film. Dosta je bilo. Izraelski fašisti, ne, nije to samo Netanyahu, misle da je došao čas kako uostalom Gazu treba razoriti.

Žao mi je Židova jer zaista ne znaju što čine ako to učine. Nakon zločina koji misle počiniti postat će i ostati prokleti. Ni jedan Židov ni jedna Židovka neće moći opušteno izaći iz Izraela i odletjeti u bilo koji dio svijeta siguran ili sigurna da će se vratiti doma živ ili živa", smatra ova kontroverzna spisateljica.

Nakon masakra koji im je u planu, tvrdi, Izrael će Židovima postati njihova vlastita Gaza: Naravno da će, bogati su, imati i vodu i struju i hranu ali može li bilo koje ljudsko biće živjeti i preživjeti mržnju koju će probuditi u milijardama ljudi diljem Kugle? Ili će ipak poludjeti?".

'Nisu svi Židovi esesovci 21. vijeka'

"Zločin nad zločinima koji će biti i veći i strašniji od Holokausta ma što Židovi o tome govorili pretvorit će im život u pakao. Već danas, što će tek biti kad nad Palestincima provedu konačno rješenje, nazire se njihova sudbina. Trenutno se Židovi u Njemačkoj ne usuđuju pustiti svoju djecu u vrtić jer nisu sigurni da bi ona taj izlazak iz kuće preživjela. Zatvara se Louvre, Versailles…

To se dešava danas u Njemačkoj. To se dešava danas u Francuskoj. To će se dešavati i u Kini, Australiji, na Madagaskaru, Madridu, Ženevi, Indiji… U svakom dijelu Kugle Židovi će uskoro biti meta. Ne, ne, ne, neće samo 'muslimanski teroristi' biti strijelci. Židovima koji izvan Izraela prežive masakr u Gazi jedini će spas biti odlazak u Obećanu zemlju, među svoje, ne uvijek i među sebi slične".

Nisu svi Židovi esesovci 21. vijeka, daleko od toga, piše dalje Rudan, ali će to "jako teško moći bilo gdje dokazati ako se dogodi ono što planiraju oni drugi".

"Istrebljenje Palestinaca, nemojmo se zavaravati, nije samo Natanyahuov i Bidenov plan. Ništa se ne bi dogodilo da stotine tisuća Židova ne žele pobiti nesretnike kojima su oteli zemlju.

Ne razmišljaju o svojoj budućnosti i budućnosti svoje djece. Ne znaju kako je to živjeti u Gazi, ne znaju koliko je suludo kad sam sebi u ime profita i ludila generacijama onih koji dolaze kopaš grob u kome će živi trunuti.

'Zločin koji planirate neće vam biti oprošten'

Jasno mi je da misle kako je svijet sedamdeset i pet godina žmirio i kako će žmiriti i dalje. Ja, možda sam jedina na svijetu, u to ne vjerujem.

Židovi, žao mi vas je jer obuzeti mržnjom ne vidite da ima ljudi na ovome svijetu koji mrze vaš fašizam", stoji u nanovijoj objavi na blogu.

"Ne, ZLOČIN koji planirate neće vam biti oprošten ma koliko Amerika stajalo iza vas. Milijarde nas nismo Amerika. Milijarde nas mrzile smo Hitlera onako kako danas mrzimo vas ako učinite odvratni, u konačnici ipak samoubilački korak.

Očito, moćni ste a moćni ubijaju i ubijat će nekažnjeno. Nekažnjeno? Ponavljam, kad diljem svijeta milijarde krenu u boj protiv vas i mesa vašeg mesa ma gdje ono bilo možda će vam pasti na pamet da su u onoj razorenoj Gazi živjeli ljudi poput vas koji su patili onako kako ćete vi patiti dugo, dugo, dugo, dugo, dugo…

Židovi, kako vam nije jasno da vam se ovaj zločin nikad neće isplatiti? NIKAD!", zaključila je Rudan.

https://direktno.hr/eu-i-svijet/rudan-i ... ti-328784/

Dala si je truda.

Lijep primjerak bijele žene na "poziciji moći".

Odlicna Vedrana! Svaka cast. Zena ima vise muda od 90 posto forumasa na ovoj temi.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2023, 08:54 

Europa strahuje zbog terorizma: Vraćaju se nadzori na granice, čelnici država pozivaju na veću sigurnost

Zbog događaja na Bliskom istoku i napada u Europi, odnosno zbog straha od terorizma, očito jača strah u europskim državama. Tako mnogi uvode kontrole na graničnim prijelazima diljem Europe

Ovi europski politiari u medjuvremenu stvarno razvili odlican smisao za humor.

Granice? WTF
U drzavama imas milijune muslimana, islamista tisuce onih koji ce se raznit na svaki emocionalni slom, a oni pricaju o granicama

Vrh

PostPostano: 19 lis 2023, 09:13 

Sve je to mala cijena za platiti kad se radi o demokratiji i freedom.

Platicemo cijenu u ime USA u Ukrajini, platicemo cijenu i braneci ono sto normalan ljudski um, ili osoba cije moralne vrijedosti baziraju na pojmovima tipa humanizam i ljudska prava, nebi mogla braniti, u Palestini.

Sve za USA, USrael i anglosaksonsku gejprajdekipu. To sto su usraelci u medjuvremenu mjesavina judeotalibana i gejprajdasha nema veze. Sve mi mozemo upakovati u celofan - kad smo uspjeli ubijediti sami sebe da su nas 45. oslobodili vanzemaljci & Ameri, sve je moguce. Samo nebo je granica lazljivog cinizma.

No, to nije narod. Narod je stoka. To je vladajuca kasta ili klasa - gradjanski tor (ne mislim na gradjanluk u nasem smislu rijeci vec kao klasnu kategoriju). Narod je stoka i tu je da mu se gurne kuras u grkljan i kaze da to tako mora biti trenutno. Neki vole kuras u grkljanu, neki ga uzimaju zdravo za gotovo iliti prirodnu nepogodu koju valja istrpiti, a neki ga gutaju s gnusanjem, poput mene. Takvih je najmanje. Najvise je ovih sto vole dudlati - forum je odlican i slikovit primjer. Nahuskani od strane medija vladajuce kaste, istih onih medija koji su za vrijeme korone huskali da svako ko ne zeli vakcinu, taj je nacista.

Mediji koji su bili u stanju TRECINU i VISE vlastitih gradjana da u roku nekoliko mjeseci izoliraju,..da zavade..su sve u stanju, pa tako da se guseci u relativizaciji popisaju po hiljadama ubijenih civila u Gazi.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2023, 15:00 

krstjanin je napisao/la:
Europa strahuje zbog terorizma: Vraćaju se nadzori na granice, čelnici država pozivaju na veću sigurnost

Zbog događaja na Bliskom istoku i napada u Europi, odnosno zbog straha od terorizma, očito jača strah u europskim državama. Tako mnogi uvode kontrole na graničnim prijelazima diljem Europe

Granice? WTF
U drzavama imas milijune muslimana, islamista tisuce onih koji ce se raznit na svaki emocionalni slom, a oni pricaju o granicama

Pričaju i po prvi put i o deportacijama.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2023, 16:04 

krstjanin je napisao/la:

Granice? WTF

Može malo i logor, gulag, pa tek onda šupiranje...

Vrh

PostPostano: 19 lis 2023, 19:52 

Vrh

PostPostano: 19 lis 2023, 20:26 

krstjanin je napisao/la:

Granice? WTF

Nisu problem migranti, njih je velika muka natjerala da idu u Europu i oni su takvi kakvi su. Jasno da medju njima ima svega i svačega ali većina je bježala od razaranja, gladi i smrti.
Nakon prvog milijuna si mogao znati jel se ti ljudi uklapaju i prihvaćaju tvoje vrijednosti ili ne. Znao si da ne prihvaćaju i pustio si još 10ke miliona. I sada ćeš te ljude deportirarati ili u logore slati... a prije toga je udar bio na obitelj, pa uvodjenje mnogih nastranih stvari pod normalno, itd...
Ne može me nitko razuvjeriti da ne postoji agenda iza ovoga svega kojoj je cilj uništenje čovjeka.
Prvo stvoriti sve preduvjete za požar pa zapaliti šibicu.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2023, 20:31 

oak je napisao/la:

Nisu problem migranti, njih je velika muka natjerala da idu u Europu i oni su takvi kakvi su. Jasno da medju njima ima svega i svačega ali većina je bježala od razaranja, gladi i smrti.
Nakon prvog milijuna si mogao znati jel se ti ljudi uklapaju i prihvaćaju tvoje vrijednosti ili ne. Znao si da ne prihvaćaju i pustio si još 10ke miliona. I sada ćeš te ljude deportirarati ili u logore slati... a prije toga je udar bio na obitelj, pa uvodjenje mnogih nastranih stvari pod normalno, itd...
Ne može me nitko razuvjeriti da ne postoji agenda iza ovoga svega kojoj je cilj uništenje čovjeka.
Prvo stvoriti sve preduvjete za požar pa zapaliti šibicu.

Nije agenda nego glupost.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4539 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 182  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: