|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Sat vremena ispovijedi Bakira: Šta su mi sve stranci radili Postano: 16 lis 2023, 01:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Iznosi detalje, načine pritiska, prijetnje koje je dobivao od stranaca, i tako dalje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Sat vremena ispovijedi Bakira: Šta su mi sve stranci radili Postano: 16 lis 2023, 05:24 |
|
|
|
Uuu kmeke
Baš zaslužuje zasebnu temu.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
socks5
|
Naslov: Re: Sat vremena ispovijedi Bakira: Šta su mi sve stranci radili Postano: 16 lis 2023, 06:08 |
|
|
|
Rezultate čekao satima
_________________ Ajatolah KAVAZOVIĆ. Veliki vođa muslimana
|
|
| Vrh |
|
 |
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Sat vremena ispovijedi Bakira: Šta su mi sve stranci radili Postano: 16 lis 2023, 07:02 |
|
|
|
Dobro staro takijanje na Hayatu Fascinantno kako čovjek nastavlja isto otresito kao prije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sat vremena ispovijedi Bakira: Šta su mi sve stranci radili Postano: 16 lis 2023, 07:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
estoyAqui je napisao/la: Dobro staro takijanje na Hayatu Fascinantno kako čovjek nastavlja isto otresito kao prije Boomer.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sat vremena ispovijedi Bakira: Šta su mi sve stranci radili Postano: 16 lis 2023, 07:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28849 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Avdo:-A da li je...? Bakir:-Moguće da jeste. Avdo:-A da li će...? Bakir:-Pretpostavljam da hoće.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Sat vremena ispovijedi Bakira: Šta su mi sve stranci radili Postano: 16 lis 2023, 11:05 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8470 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Jel ikad ova SDA produkcija pronađe negdje gdje su muslimani krivi?
Osim ovih domaćih muslimana što su im krivi jer nisu dovoljno muslimani.
Primjetim ja da pomalo Izetbegović ćuti o Komšiću. Nije prije moglo proć sat vremena a da ga ne pohvali.
Sad je Komšića samo spomenuo novinar a Izetbegović brzo prešao preko toga.
Skužio je Izetbegović da mu Komšić krade biračko tijelo.
Nekad je on uzimao te glasove od gradžana a sad se iznjedrili neki građani koji su dali glas Trojki pa je on dijelio nacionalistički glas bošnjaka s Komšićem i na kraju izgubio.
Mislim da će njegova delegacija doći da negoduje ali neće suzbiti kvorum kod Izbornog zakona, ako jedino pitanje bude izbor člana Predsjedništva.
_________________ Sud u Iranu: "Mlada djevojko, osuđujemo te na smrt, i ideš na vješala jer si zapalila sliku ovog starog prdonje."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Sat vremena ispovijedi Bakira: Šta su mi sve stranci radili Postano: 16 lis 2023, 13:50 |
|
|
|
I to je onda razlog zbog cega to pitanje NE SMIJE biti jedino.
Jer ako bude, Schmidt ce reci, eto dobili ste...
E sada, ne cu postaviti pitanje niti shpekulirati sto ce HNS uraditi...
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|