|
|
Stranica: 1564/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2023, 12:02 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Jutros krenuli napadi Rusa na Avdivku.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2023, 12:12 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Jutros krenuli napadi Rusa na Avdivku. Da. Evo cuke bježe...
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2023, 12:14 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Markane vidjeli ti šahovnicu u tom video klipu?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
SindjelicBesmrtni
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2023, 23:16 |
|
|
Neki budak mi je ugasio profil
Bez mojih komentara retardiranost ovog foruma raste eksponencijalno. Ja sam nesto kao reality check za pogubljene duse sa ovog foruma.
Krenula je prava ofanziva - ona ruska - ocekuje se totalno okruzenje Avdiivke sa sve nato stakorima.
|
|
Vrh |
|
 |
kontrasvijeta
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 08:28 |
|
|
Samo da Markana pozdravim i zamolim da malo odzumira kartu, da bi jasniji bili "uspjesi" najveće NATO ofanzive ujedninjenih zemalja zapadnih korporacija (od Ukra je ostalo prilično malo, topovsko meso davincijevaca, azovaca i sličnih ...).
Rusi su u tolikom problemu, da su sebi udarnu pesnicu otupili sklanjanjem wagnera, ali eto raspadaju se ...vidi se tačno taj momenat u Rusiji da su pred raspadanjem, a koorporacijski svijet zapada nikada ujedinjenjiji zato izvlakač bijelih linija redovno se popravlja i moljaka kroz suze cijelim svijetom dont forfet us.
U skladu sa cijelim ratom od 2013 i aktivacijom ukro desničarskog topovskog mesa i njihove geopolitičke intelegincije, tako će i proći , odradili su posao za bajdenovu familiju, njegove oligarhe i zapadno korporacijsku monarhiju ...
Ostaje nacionalno desničarskom volku da svoje niske strasti zadovoljava videima i slikama mrtvih rusa i osvajanjem bitnih SELA, momentum korporacijskog ludila je završen, zli rusi padaju u drugi plan ...ni suze Volodomoria to ne mogu promjentiti...
A šta tek reći o samom ratu, više Izraelci pobiiše civila u dva dana nego Rusi u dvije godine, tepih bombardovanja, koje kod Rusa nije bilo, a NATO taktika za Ukre je bila udjite medju civile itd.
Pozdrav Markane, samo nastavi izvještavati do zadnjeg Ukra
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 08:41 |
|
|
SindjelicBesmrtni je napisao/la: Neki budak mi je ugasio profil
Bez mojih komentara retardiranost ovog foruma raste eksponencijalno. Ja sam nesto kao reality check za pogubljene duse sa ovog foruma.
Krenula je prava ofanziva - ona ruska - ocekuje se totalno okruzenje Avdiivke sa sve nato stakorima.
Dragi kolega, odborio sam post iako će te svejedno možda netko drugi banirati. Dakle, ti kao visoko obrazovan, programer, inženjer, molim ne degradiraj nam struku, ponašaj se kulturno, bez psovanja, bez osobnih napada, bez glupog vrijeđanja. Malo nekog nivoa i kvaliteta rasprave. Možda previše tražim, ali što se mene tiče samo shvati da je ovo mjesto visoke kulture. Ako zbilja moraš psovati onda možda ipak izaberi neki srpski forum. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1140 of 2558 - 44.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 11:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čim na klipu vidim thumbnail neke "dramatične" mape gdje se nešto nagoviješta, još ako je na njoj neki lik širom otvorenih usta ili se drži za glavu, to se zaobilazi u širokom luku. Vaporware i klikbejt za monetizaciju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 12:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sad ćemo vidjeti koliko doista vrijedi Zelenski. Lagano se bilo "inspirativno" šepuriti po svijetu kad si bio jedini prioritet i kad si imao monopol na zadavanje udaraca najvećem američkom neprijatelju.
Ako održiš Ukrajinu pri vrhu prioriteta, naslovnica, i uz poštenu i ravnomjernu (kad se uzme u obzir stanovništvo i snaga protivnika) raspodjelu oružja i novca sa Izraelom, e alal vera.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 17:07 |
|
|
Oryx ima pune ruke posla..
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 18:16 |
|
|
Rusi popušili i kod Limana i kod Avdiivke suma sumarum. Kod avdiivke popušili u 1 dan 20 tenkova i transportera i par stotina vojnika.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 18:36 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ako održiš Ukrajinu pri vrhu prioriteta, naslovnica, i uz poštenu i ravnomjernu (kad se uzme u obzir stanovništvo i snaga protivnika) raspodjelu oružja i novca sa Izraelom, e alal vera.
Tu je ujedno i veza ova dva rata, vidjet ćemo prioritete.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 19:48 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 20:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40793 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Koje pišanje po ruskoj nejači, crni je stvarno odličan u sprdanju Rusa.
Američki ministar: Mi možemo podržati i Ukrajinu i Izrael, najjači smo na svijetu
"Možemo činiti oboje i činit ćemo oboje. Mi smo najjača nacija na svijetu", rekao je Austin danas u Bruxellesu, u sjedištu NATO-a
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
pravovjerni
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 lis 2023, 22:38 |
|
|
Avdiivka će teško pasti. Jako je utvrđena a tu su elitine jedinice Ukrajin.
|
|
Vrh |
|
 |
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 00:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Koje pišanje po ruskoj nejači, crni je stvarno odličan u sprdanju Rusa.
Američki ministar: Mi možemo podržati i Ukrajinu i Izrael, najjači smo na svijetu
"Možemo činiti oboje i činit ćemo oboje. Mi smo najjača nacija na svijetu", rekao je Austin danas u Bruxellesu, u sjedištu NATO-a Izrael ne ratuje protiv druge vojne sile, nego protiv protivnika koji je puno slabiji od njih. Znači dovoljno su opremljeni za borbu protiv Hamasa i neka pomoć im i nije potrebna, pitanje je imaju li sposobnost poraziti Hamas? Ukrajina sa druge strane ima neprijatelja koji je puno jači od njih i kojem je svaka pomoć potrebna. Jedino što je za Ukrajinu povoljnije u odnosu na Izrael što ima dubinu i teritorij pa si može priuštiti povlačenje, dok Izrael doslovce mora braniti svaki pedalj ako ne želi da mu se neprijatelj ušeće u Haifu ili Tel Aviv.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 07:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26234 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Loša vijest za Ukrajince. Izraelske snage koje su djelovale u Ukrajini se vraćaju u Izrael. Riječ je o nekoliko stotina instruktora i specijalaca.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 08:19 |
|
|
Pokolj. Rusi spalili 90. oklopnu diviziju bezz. jedan od najgorih poraza od početka rata. Tope strateške rezerve poput maslaca.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 08:43 |
|
|
Borbe za Avdjejevku, navodno najžešće od početka rata. Da li će se kliješta zatvoriti? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 08:51 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40793 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Rusi vjerojatno pokušavaju iskoristiti situaciju dok je SAD zauzet oko Izraela.
|
|
Vrh |
|
 |
Antijunak
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 08:54 |
|
|
daramo je napisao/la: Rusi vjerojatno pokušavaju iskoristiti situaciju dok je SAD zauzet oko Izraela. Promišljeno nema šta. Napadaju Ukre tamo gdje su najutvrđeniji. Izraelu neka velika pomoć nije potrebna, a osim toga odmah nakon najnovije bliskoistočne krize je rečeno da se Ukrajina neće zaboraviti.
_________________ Attack of the Clones
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 09:00 |
|
|
Antijunak je napisao/la: daramo je napisao/la: Rusi vjerojatno pokušavaju iskoristiti situaciju dok je SAD zauzet oko Izraela. Promišljeno nema šta. Napadaju Ukre tamo gdje su najutvrđeniji. Izraelu neka velika pomoć nije potrebna, a osim toga odmah nakon najnovije bliskoistočne krize je rečeno da se Ukrajina neće zaboraviti. Izrael je nedavno zalihe municije poslao u Ukrajinu, zato je jučer hitno stigla pošiljka iz SAD-a a Washington je povećao proizvodne kapacitete.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 09:06 |
|
|
Bijela kuća. Približavamo se kraju naših mogućnosti pomoći Ukrajini. Za sada još uvijek pomažemo ali nećemo još dugo.
|
|
Vrh |
|
 |
Antijunak
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 09:16 |
|
|
Bobovac je napisao/la:
Bijela kuća. Približavamo se kraju naših mogućnosti pomoći Ukrajini. Za sada još uvijek pomažemo ali nećemo još dugo.
Nije valjda da vjeruješ u to?
_________________ Attack of the Clones
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 10:14 |
|
|
Ono putinovi Rusi nisu lihvari i imperijalisti? Smiješan si i poprilično glup.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 10:28 |
|
|
Nije govno, nego se pas posro? Ahmići? Šta te tu uvrijedilo? Konstatacija kako su u istom bili naoružani ljudi?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|