|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 16 lis 2023, 16:59 |
|
|
Šta mislite koje od navedenih Hrvatica su u prosjeku najkvalitetnije odnosno najvjernije, najvrijednije, najpoštenije a koje najlošije to jest najsklonije: varanju, čestom mijenjanju partnera, promiskuitetu, pretjeranom konzumiranju alkohola, drogi...?
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 16 lis 2023, 17:02 |
|
|
Nema takvih. Srednja žalost.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 16 lis 2023, 17:06 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Nema takvih. Srednja žalost. Kakvih?
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 16 lis 2023, 18:22 |
|
|
U svakom žitu ima kukolja Upoznao sam i dobrih i loših od svih ovdje navedenih Razlike su više kulturalne nego moralne. Tako da ne bih preporučio nekome da se ženi, veže za nekoga tko nije sličan njegovoj subkulturi To je pogotovo očito u Hrvatskoj koja se nalazi na razmeđi autoritarne(Ostaci ostataka+Istra) i eksogamne komunitarne vrste obitelji(Slavonija, Dalmacija, BiH, Lika...) https://www.econstor.eu/bitstream/10419 ... 020-34.pdfVidio sam raznih divnih, ali i loših u prosjeku kombinacija Svakako je najbolja kombinacija ljudi iz istog kraja ili podneblja: najmanje kulturnih barijera, nema prijepora o identitetu djeteta, nećeš se žalit što ti ne kuha maminu kuhinju itd Recimo meni porijeklom iz HBŽ bi ovako bila skala: 1. HBŽ 2. Srednja Bosna 3. Posavina 4. Slavonija 5. Lika 6. Hercegovina 7. Dalmacija 8. Središnja Hrvatska 9. Zagorje, Varaždin, Međimurje, Podravina 10. Istra i Kvarner 11. Zagreb Po moralnosti bi se moglo mjerit ako je neka cura iz nekog većeg grada(ZG, RI, ST) ili nekog turističkog mjesta i ako je neka cura sa sela ili iz tradicionalne sredine To u prosjeku postoje razlike
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 16 lis 2023, 18:31 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: U svakom žitu ima kukolja Upoznao sam i dobrih i loših od svih ovdje navedenih Razlike su više kulturalne nego moralne. Tako da ne bih preporučio nekome da se ženi, veže za nekoga tko nije sličan njegovoj subkulturi To je pogotovo očito u Hrvatskoj koja se nalazi na razmeđi autoritarne(Ostaci ostataka+Istra) i eksogamne komunitarne vrste obitelji(Slavonija, Dalmacija, BiH, Lika...) https://www.econstor.eu/bitstream/10419 ... 020-34.pdfVidio sam raznih divnih, ali i loših u prosjeku kombinacija Svakako je najbolja kombinacija ljudi iz istog kraja ili podneblja: najmanje kulturnih barijera, nema prijepora o identitetu djeteta, nećeš se žalit što ti ne kuha maminu kuhinju itd Recimo meni porijeklom iz HBŽ bi ovako bila skala: 1. HBŽ 2. Srednja Bosna 3. Posavina 4. Slavonija 5. Lika 6. Hercegovina 7. Dalmacija 8. Središnja Hrvatska 9. Zagorje, Varaždin, Međimurje, Podravina 10. Istra i Kvarner 11. Zagreb Po moralnosti bi se moglo mjerit ako je neka cura iz nekog većeg grada(ZG, RI, ST) ili nekog turističkog mjesta i ako je neka cura sa sela ili iz tradicionalne sredine To u prosjeku postoje razlike Moj neki dojam je da bi Zagorke moge biti najmanje moralne pošto je Zagorje na glasu da ljudi tamo najviše piju a pretjerivanje sa alkoholom često vodi ka promiskuitetu. Na pamet mi padaju one 2 navijačice iz Zagorja što su se skidale gole na europskom prvenstvu prije 10-ak godina i puštale da ih navijači hvataju za grudi i ližu. Mada tko zna. Može biti da sam u krivu. Možda su baš Zagorke najpoštenijie.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 16 lis 2023, 18:43 |
|
|
Hrvatski Domoljub je napisao/la: Moj neki dojam je da bi Zagorke moge biti najmanje moralne pošto je Zagorje na glasu da ljudi tamo najviše piju a pretjerivanje sa alkoholom često vodi ka promiskuitetu. Na pamet mi padaju one 2 navijačice iz Zagorja što su se skidale gole na europskom prvenstvu prije 10-ak godina i puštale da ih navijači hvataju za grudi i ližu. Mada tko zna. Može biti da sam u krivu. Možda su baš Zagorke najpoštenijie. Mislim, nisi u krivu Oni gore u Zagorju jesu opičeni na svoju ruku i ako ne znaš s njima stvar se lako može otet kontroli, bilo muški ili ženski Jako su tvrdoglavi i brzopleti te to dvoje u kombinaciji dovodi do promiskuiteta kod žena Ovo je također istina i kod muških Mogu ti hrpu takvih priča ispričat S druge strane sam i upoznao neke divne Zagorke i Zagorce, koji su jako moralni i nemaš im što reć. Kod njih se ova tvrdoglavost i brzopletost na drugu stranu odrazila
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 16 lis 2023, 18:51 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Hrvatski Domoljub je napisao/la: Moj neki dojam je da bi Zagorke moge biti najmanje moralne pošto je Zagorje na glasu da ljudi tamo najviše piju a pretjerivanje sa alkoholom često vodi ka promiskuitetu. Na pamet mi padaju one 2 navijačice iz Zagorja što su se skidale gole na europskom prvenstvu prije 10-ak godina i puštale da ih navijači hvataju za grudi i ližu. Mada tko zna. Može biti da sam u krivu. Možda su baš Zagorke najpoštenijie. Mislim, nisi u krivu Oni gore u Zagorju jesu opičeni na svoju ruku i ako ne znaš s njima stvar se lako može otet kontroli, bilo muški ili ženski Jako su tvrdoglavi i brzopleti te to dvoje u kombinaciji dovodi do promiskuiteta kod žena Ovo je također istina i kod muških Mogu ti hrpu takvih priča ispričat S druge strane sam i upoznao neke divne Zagorke i Zagorce, koji su jako moralni i nemaš im što reć. Kod njih se ova tvrdoglavost i brzopletost na drugu stranu odrazila Pa daj kaži neke od tih priča.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 16 lis 2023, 19:07 |
|
|
Evo jedna moja poznanica je sa 17 godina dobila dijete s momkom iz Zagorja Oženili se oni, dijete se rodilo, oni se skupa u Zagorje preselili kod njegovih... Par mjeseci nakon rođenja dijeteta on se negdje napio, prevario je i onda je ona zatražila rastavu Sa 18 godina ostade obitelj razorena
Onda jedni bili u braku 30 godina, nešto se promijenilo u braku i žena je poludila Odselila se od kuće, govorila da ne želi djecu svoju vidit, onda drugi tjedan dođe kući i grli sve žive Pa onda ode jedan tjedan pa se vrati Na kraju se vrati kući nakon godinu dana takvog života
Kažem ti, više se tu očituje ta brzopletost i tvrdoglavost razmišljanja
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 16 lis 2023, 19:16 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Evo jedna moja poznanica je sa 17 godina dobila dijete s momkom iz Zagorja Oženili se oni, dijete se rodilo, oni se skupa u Zagorje preselili kod njegovih... Par mjeseci nakon rođenja dijeteta on se negdje napio, prevario je i onda je ona zatražila rastavu Sa 18 godina ostade obitelj razorena
Onda jedni bili u braku 30 godina, nešto se promijenilo u braku i žena je poludila Odselila se od kuće, govorila da ne želi djecu svoju vidit, onda drugi tjedan dođe kući i grli sve žive Pa onda ode jedan tjedan pa se vrati Na kraju se vrati kući nakon godinu dana takvog života
Kažem ti, više se tu očituje ta brzopletost i tvrdoglavost razmišljanja Mislio sam na priče o Zagorkama da kažeš a ne o Zagorcima.
|
|
Vrh |
|
 |
kukac
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 10:16 |
|
|
Zaboravili ste Janjevke. Ako se želite oženiti Janjevke su materijal za to.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 10:34 |
|
|
Kakve su Janjevke? Jel ih pokvarila Dubrava? One me dosta podsjećaju na Arapkinje, ili vole luksuz, nakit, plastiku, Mercedese ili se uda s 18 i rodi 3 djece do 25
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 10:48 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7510 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Zanimljiva je ona Zagorka, od neku večer iz Superpotjere.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 12:43 |
|
|
Meni su Hercegovke nekako neprivlacne jer su krupne i rasne - sto znaci garant tu i tamo i brkate. Volim male, kompaktne, njezne, al bogami tu i tamo pravo guzate i debele (samo za seks).
Zagorke su mi od ovih gore spomenutih nekako naj. Barem ono sto sam ja uspio vidjeti.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 13:13 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2421 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Haram je napisao/la: Meni su Hercegovke nekako neprivlacne jer su krupne i rasne - sto znaci garant tu i tamo i brkate. Volim male, kompaktne, njezne, al bogami tu i tamo pravo guzate i debele (samo za seks).
Zagorke su mi od ovih gore spomenutih nekako naj. Barem ono sto sam ja uspio vidjeti. Haha opičen si pajdo Inače svuđe ima svega, bitno je nać djevojku koja će ti znati biti žena. Bila cenat manja veća, ili kilo deblja ili mršavija nije bitno.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 13:25 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7510 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Haram je napisao/la: Meni su Hercegovke nekako neprivlacne jer su krupne i rasne - sto znaci garant tu i tamo i brkate. Volim male, kompaktne, njezne, al bogami tu i tamo pravo guzate i debele (samo za seks).
. Ljatentni gej. 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 14:36 |
|
|
kiler je napisao/la: Haram je napisao/la: Meni su Hercegovke nekako neprivlacne jer su krupne i rasne - sto znaci garant tu i tamo i brkate. Volim male, kompaktne, njezne, al bogami tu i tamo pravo guzate i debele (samo za seks).
. Ljatentni gej.  Cuj druze, ja sam stopostotni heteroliberalni anarhista u dushi, nema u meni ni pedalj homoseksualizma. A i da ima, nebi bio pedercina vec normalan homoseksualac. Drugo, hajde molim te, cisto da razumijem sta je to, o kakvom psiholosko a mozda i teoloskom (?) problemu se tu radi..mislim na to u tvojoj glavi..gdje si cuo, ko ti je reko, da fetish na DEBELE GUZCETINE, ili kenjare kako narod veli, zenske naravno, ima ikakve veze sa pedderizmom?
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 14:48 |
|
|
Ne trolajte i držite se teme a tema nisu ni guzičetine, ni debljina, ni visina, ni pederi nego da ponovim: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke...kakva su vaša iskustva sa njima i šta mislite koje od navedenih Hrvatica su u prosjeku najkvalitetnije odnosno najvjernije, najvrijednije, najpoštenije a koje najlošije to jest najsklonije: varanju, čestom mijenjanju partnera, promiskuitetu, pretjeranom konzumiranju alkohola, drogi...?
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 15:08 |
|
|
saskia je napisao/la: Haram je napisao/la: Meni su Hercegovke nekako neprivlacne jer su krupne i rasne - sto znaci garant tu i tamo i brkate. Volim male, kompaktne, njezne, al bogami tu i tamo pravo guzate i debele (samo za seks).
Zagorke su mi od ovih gore spomenutih nekako naj. Barem ono sto sam ja uspio vidjeti. Haha opičen si pajdo Inače svuđe ima svega, bitno je nać djevojku koja će ti znati biti žena. Bila cenat manja veća, ili kilo deblja ili mršavija nije bitno. E to je druga stvar. A znas sta je pravo prokletstvo? Kad nadjes neku BAS takvu i ne znas da cijenis...mislim znas ti kognitivno ali ne i emocionalno.
|
|
Vrh |
|
 |
kukac
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 18:19 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Kakve su Janjevke? Jel ih pokvarila Dubrava? One me dosta podsjećaju na Arapkinje, ili vole luksuz, nakit, plastiku, Mercedese ili se uda s 18 i rodi 3 djece do 25 Život u gradu pokvari pogotovo ove koje su tu rođene 2. ili 3. generaciju, ali su po meni bolje od ovih drugih nabrojanih.
|
|
Vrh |
|
 |
Novdan
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 19:07 |
|
|
kukac je napisao/la: Život u gradu pokvari pogotovo ove koje su tu rođene Jesi siguran? Znaju ljudi po selima biti promiskuitetni do daske
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 19:44 |
|
|
Haram je napisao/la: kiler je napisao/la: Ljatentni gej.  Cuj druze, ja sam stopostotni heteroliberalni anarhista u dushi, nema u meni ni pedalj homoseksualizma. A i da ima, nebi bio ******** vec normalan homoseksualac. Drugo, hajde molim te, cisto da razumijem sta je to, o kakvom psiholosko a mozda i teoloskom (?) problemu se tu radi..mislim na to u tvojoj glavi..gdje si cuo, ko ti je reko, da fetish na DEBELE GUZCETINE, ili kenjare kako narod veli, zenske naravno, ima ikakve veze sa pedderizmom? Što se bolan primaš ko mirovina za listopad. 
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 19:50 |
|
|
Ništa si ne uzimaju, vidio sam zgodnih a bome i gabora iz cijele Hrvatske (uključujući dijelove koji se trenutno nalaze pod okupacijom), također po ponašanju nema neke razlike, ženske ko ženske, uglavnom praznoglave i lože se na krimogeni polusvijet, jer takvi imaju podeblji novčanik. To su moja iskustva recimo iz ranih 2000. do negdje 2008./2009, kako je sada nema pojma, niti me ne zanima pretjerano.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 20:14 |
|
|
horus je napisao/la: Ništa si ne uzimaju, vidio sam zgodnih a bome i gabora iz cijele Hrvatske (uključujući dijelove koji se trenutno nalaze pod okupacijom), također po ponašanju nema neke razlike, ženske ko ženske, uglavnom praznoglave i lože se na krimogeni polusvijet, jer takvi imaju podeblji novčanik. To su moja iskustva recimo iz ranih 2000. do negdje 2008./2009, kako je sada nema pojma, niti me ne zanima pretjerano. Sad je još gore.Moderno vrijeme,tiktok i instagram generacija.Nerealna očekivanja itd. Treba samo j i odj. Teško da će netko privesti čestitu i poštenu.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 21:28 |
|
|
Slavonke su top. I imaju fetiš na dalmatince. Ok to ima po Hrvatske i ex yu.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zagorke, Slavonke, Dalmatinke, Istrijanke, Hercegovke, Bosanke, Ličanke... Postano: 17 lis 2023, 22:27 |
|
|
horus je napisao/la: Ništa si ne uzimaju, vidio sam zgodnih a bome i gabora iz cijele Hrvatske (uključujući dijelove koji se trenutno nalaze pod okupacijom) Što se izgleda tiče, msm da se tu mogu odvojit razni tipovi Ukusi su različiti svakako 1. Dinarski(Hercegovina, Dalmacija, Bosna, dobar dio Slavonije) 2. Vitke i visoke(Istra, Kvarner) 3. Norički(SZ Hrvatska) Ima još tipova svakako
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|