|
|
Stranica: 7/12.
|
[ 293 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75850 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 15:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ček, je li definitivno potvrđeno da je HPT Mostar već imala ovaj kod koji je dobila pošta RS? Ako je tako, zašto svi spominju da je ovo presedan (uz Kosovo)?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 15:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ček, je li definitivno potvrđeno da je HPT Mostar već imala ovaj kod koji je dobila pošta RS? Ako je tako, zašto svi spominju da je ovo presedan (uz Kosovo)? Ko će ga znati Ili je u pitanju druga vrsta koda ako se već pominje presedan sa KiM ili se radi o kodovima kojeg imaju regionalne, republičke itd pošte a takvih kodova bi onda trebalo biti na tisuće na ovom bijelom dunjaluku Interesantno je da je ta stvar sa kodom odrađena prije mjesec dana a da sam prvi put čuo za to na ovoj temi juče jer stvar je postala aktuelna s tom viješću i proširila se po forumima Ako je fake, gospodin autor analize o kodu bi trebao snositi posljedice zbog stvaranja babaroge kojom plaši puk na potezu od Marin Dvora do Bistrika a i šire
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 15:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ako je fake, gospodin autor analize o kodu bi trebao snositi posljedice zbog stvaranja babaroge kojom plaši puk na potezu od Marin Dvora do Bistrika a i šire Aga, jel si bio nekad u Seheru... Kakav li si kad odes tamo, to treba snimati skrivenom kamerom
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:05 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Aga, jel si bio nekad u Seheru... Kakav li si kad odes tamo, to treba snimati skrivenom kamerom A jeste li vi bili nekad u Širokom Brigu S obzirom na fanatizam s kojim branite ideju trećeg, pretpostavljam da su vam već bistu napravili tamo Što se Še'era tiče, bio sam nekad davno
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:10 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A jeste li vi bili nekad u Širokom Brigu S obzirom na fanatizam s kojim branite ideju trećeg, pretpostavljam da su vam već bistu napravili tamo Što se Še'era tiče, bio sam nekad davno Bruce Lee-a makli iz Mostara, kako bi ja prosao u Brijegu Aga, mozda neces reci, ali imam jak osecaj da bi ti ustvari bio najsrecniji kad Hrvati ne bi dobili entitet, da se dobro porokaju sa Bosnjacima, a da ti to sve posmatras sa strane i smeska ti se brk Priznaj, nije greh reci istinu...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:17 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Aga, mozda neces reci, ali imam jak osecaj da bi ti ustvari bio najsrecniji kad Hrvati ne bi dobili entitet, da se dobro porokaju sa Bosnjacima, a da ti to sve posmatras sa strane i smeska ti se brk Priznaj, nije greh reci istinu... Pa recimo da mi je svejedno hoće li Hrvati dobiti entitet ili ne, najblaže rečeno Što se rokanja tiče, nisam za tu varijantu jer rata je bilo i previše i onaj ko je živio ovde u to vrijeme, zna šta je rat. Dakle, jesmo li zadovoljni odgovorom A recite vi meni, zašto je vama ideja o 3. entitetu toliko prirasla k srcu, dok ideju povratka KiM Srbiji smatrate potpuno marginalnom temom. Recimo, to je ponašanje tipično za čovjeka koji sa KiM ima veze kao sa Marsom a sa Hrvatima iz tzv. biH ili uopšteno s Hrvatima, ima itekave veze, što porodične, što neke druge
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gospodine Ministre, Srbeki od ovoga i ne prave famu, ta vijest je primljena bez ikakvih medijskih uzbuđenja i bez ikakvih uzbuđenja političara u Srpskoj. Ali se ne možemo nenasmijati strahu koji je prisutan među muslimancima, barem onima koji komentarišu to, a bome i pojedinim Hrvatima, kojima ideja o nezavisnoj Srpskoj nije nešto čemu će se radovati Njihova stvar, jelte Pa mislim da imaju pravo komentirati, jer je ipak presedan, i malo čudna odluka. Ipak, kada se sve sagleda, radi se o minornoj stvari, ali je zanimljiva reakcija. Ono što bi moglo biti puno zanimljivije bi bilo nastupanje sportskih kolektiva iz RS na međunarodnoj sceni. Glede otcjepljenja RS-a, razumijem težnje, i jasno je da je to srpski dugoročni cilj, jer mislim da ne osjećate BiH nimalo svojom. No teško je takvo što zamisliti, bar za naših života jer bi bio potreban potpuni otklon SAD-a i Europe od projekta u kojeg su uložili 15 godina, i potpuna indolentnost Muslimana, Hrvata, Republike Hrvatske, rješenja statusa Brčkog i sl. Konzistentnost zna biti i odlika budale, a otkloni znak zrelosti. Osim toga kolektiviteti uopste, a specijalno americka politika, ne funkcionisu kao pojedinci pa da zaokret mogu da osecaju kao neki poraz ili slicno - jer po prirodi stvari ne osecaju. U konkretnom slucaju bliza i daljna istorija puna je vecih i manjih zaokreta koji se predstave kao konzistentnost. Kada su zaokreti moguci je vec drugo pitanje.
|
|
Vrh |
|
|
epikur27
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:23 |
|
|
Citat: A jeste li vi bili nekad u Širokom Brigu Kaj ti Johnija zezaš aga i što imaš protiv trećeg? Komplementarne su hrvatska i srpska politika u BiH, prema tome, su i bistri forumaši koji to podržavaju i s naše i vaše strane. Kakva bista, johni će dobije po kile paške janjetine dok je sezona još ;)
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:27 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ček, je li definitivno potvrđeno da je HPT Mostar već imala ovaj kod koji je dobila pošta RS? Ako je tako, zašto svi spominju da je ovo presedan (uz Kosovo)? Ko će ga znati Ili je u pitanju druga vrsta koda ako se već pominje presedan sa KiM ili se radi o kodovima kojeg imaju regionalne, republičke itd pošte a takvih kodova bi onda trebalo biti na tisuće na ovom bijelom dunjaluku Interesantno je da je ta stvar sa kodom odrađena prije mjesec dana a da sam prvi put čuo za to na ovoj temi juče jer stvar je postala aktuelna s tom viješću i proširila se po forumima Ako je fake, gospodin autor analize o kodu bi trebao snositi posljedice zbog stvaranja babaroge kojom plaši puk na potezu od Marin Dvora do Bistrika a i šire Oslobiodjenje, za koje sam ti juce odtavio link, je objavilo na naslovnoj strani. Ti spominjes i "analiticara". Stvarno, zasto i kako sad, ali izgleda ili da imaju neku idejus ovim ili im je sad doslo iz dupeta u glavu
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:30 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Kaj ti Johnija zezaš aga i što imaš protiv trećeg?
Ništa Dosta smo raspravljali o tome, otkud srpska podrška 3. entitetu, mada i ta podrška se može staviti pod navodnike, jer to je podrška jednog političkog krila u Srpskoj. Otprilike sebe pozicioniram među takve s tu i tamo razlikama u nijansama
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pa recimo da mi je svejedno hoće li Hrvati dobiti entitet ili ne, najblaže rečeno Što se rokanja tiče, nisam za tu varijantu jer rata je bilo i previše i onaj ko je živio ovde u to vrijeme, zna šta je rat. Dakle, jesmo li zadovoljni odgovorom A recite vi meni, zašto je vama ideja o 3. entitetu toliko prirasla k srcu, dok ideju povratka KiM Srbiji smatrate potpuno marginalnom temom. Recimo, to je ponašanje tipično za čovjeka koji sa KiM ima veze kao sa Marsom a sa Hrvatima iz tzv. biH ili uopšteno s Hrvatima, ima itekave veze, što porodične, što neke druge Iskren si donekle, cini mi se da si ipak hrvatskog entiteta, jer onda ne bi imao koga da podjebavas na forumu A sad dosta vise smajlija i zezanja, recicu ti ozbiljno ovo, da mi vise to ne bi Muslimani u svakoj raspravi... sa oceve strane jedan krak vodi poreklo sa Kosova, drugi krak je iz Hercegovine. Povratak Srba na KiM pod ovakvim okolnostima je samoubilacka misija uglavnom, mogu da se vrate samo tamo gde su Srbi vecina, i to je ostvareno donekle... vracati ih u ciste albanske sredine je osuda na smrt. Vratili se pocetkom 2000-ih neki Srbi u Gorazdevac kod Peci, doslo nekoliko UCK tarzana i kalashima pobili decu koja su se kupala u reci... ko je kriv, niko, ne zanima ih da ih pronadju. Treba raditi sve na povezivanju Severa, onemoguciti ukljucivanje u pristinske organe... vratiti Srbe juzno od Ibra mogu zagovarati samo oni koji ne znaju kakva je situacija dole, nece ni oni sami da to prihvate, miliji su im izbeglicki kampovi od siptarskog noza.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:34 |
|
|
Glava je napisao/la: Oslobiodjenje, za koje sam ti juce odtavio link, je objavilo na naslovnoj strani. Ti spominjes i "analiticara". Stvarno, zasto i kako sad, ali izgleda ili da imaju neku idejus ovim ili im je sad doslo iz dupeta u glavu Možda gospodin Bakir u novoj emisiji "60 minuta" obradi tu tematiku Znajući njega, to bi bila interesantna emisija jer bi taj kod bio drugo ime za gospodina Dodika
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:35 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Kakva bista, johni će dobije po kile paške janjetine dok je sezona još ;)
Mozda sam skroman, al meni je ovo regularna ponuda... kakve biste, njih kerovi zapisavaju, samo da je dobra ta jagnjetina, da zamastim prste, platim racun, i pravac Herceg Novi
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:39 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
[urlhttp://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110214093][/url] Fašističke pošte
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:39 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Vrh |
|
|
epikur27
|
|
|
Citat: Dosta smo raspravljali o tome, otkud srpska podrška 3. entitetu, mada i ta podrška se može staviti pod navodnike Sve se može staviti pod navodnike osim računice. Računica je da ova priča paše i nama i vama. Benefite već imamo i jedni i drugi. Citat: jer to je podrška jednog političkog krila u Srpskoj. Meni je to jasno, svojevremeno sam živio u Brčko distriktu pa tako znam i ono drugo krilo, koje je pragmatično i perspektivno kao i Toma Nikolić, znači nikako. Citat: Otprilike sebe pozicioniram među takve s tu i tamo razlikama u nijansama Oke, kužim ja da ti voliš zahebavati jerbo smo mi u težoj političkoj situaciji, ja ti tu ne zamjerim, ali u pameti budi. Dokle god smo mi politički faktor bolje će te s nama proći, to ti je jasno.
|
|
Vrh |
|
|
epikur27
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:43 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: epikur27 je napisao/la: Kakva bista, johni će dobije po kile paške janjetine dok je sezona još ;)
Mozda sam skroman, al meni je ovo regularna ponuda... kakve biste, njih kerovi zapisavaju, samo da je dobra ta jagnjetina, da zamastim prste, platim racun, i pravac Herceg Novi Hebeš bistu i te gluposti, upravo je sezona paške janjetine, a tu u ZD je ima, bolju nisi jeo definitivno (doduše creska je isto ok), a onda put, put, put za jug http://www.youtube.com/watch?v=4oET3PlIH5M
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 16:53 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Hebeš bistu i te gluposti, upravo je sezona paške janjetine, a tu u ZD je ima, bolju nisi jeo definitivno (doduše creska je isto ok), a onda put, put, put za jug http://www.youtube.com/watch?v=4oET3PlIH5MKako si krenuo sa ostrvima, docicemo i do Krka, valjda i na najvecem kopitaju neki jaganjci Daj nesto domace... ozbiljno razmisljam da ovog leta kod Gacka skrenem desno, ne znam kako prolaze BG table u tim krajevima... Sto se tice teme, ne bi bilo lose izvesti eksperiment, 3 razglednice, iz Visegrada, Gorazda i Mostara... 3 razlicita postanska koda, mogu da prodam pricu da sam krenuo na put oko sveta
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 17:02 |
|
|
Evo i nekoliko komentara sa portala Poskok -mocno..svidja mi se ovo..hehehe-ma po kratkom postupku rascijepat ovu nazvat ćemo je državu, ja bi da se merkelicu pita kako bi mogli ovo podijeliti...-Čestitam Srbima.-Mogla je i HercegBosna da je ne prodaše, bravo Srbi, Hrvati učite.-ohohohohoho neka neka,počelo je počeloooooo,tražit ćemo i mi tj,HB,,,auuuu šta će da čine Muslimani da mi je znati hahahaha,,,,-Zlaaaajjjaaaa ode RS alo.Ajde nema veze i mi ćemo brzo pa ti vladaj svojima kako hoćeš.-početak...??? ovo bi prije bio završetak--BALILUK CE POCRKAT-Čestitam Srbima,, zlaja se svakako 'odrekao' RS-a.. strah me da muslemanski entitet dobije broj! jedan umjesto dva! j.ebote jos do malo na informacijama ce nam se javljat sa pozdravom: alah imanet... selam ili kako većA ima i ovakovijeh -Opet neka srbijanska izmisljotina, opet "hrvatici" slugani srbijanstva i prenose i transportiraju prvi lazne vijesti, kao i uvijek. Cestitam! Mislim da je krajnje vrijeme da se riješi misterij oko ovog koda. Ima li ovde neki poštanski expert da nam pojasni, kakav je to kod, i da li je istina da je on presedan uz onaj koji je dobio KiM ili je to kod kakav imaju mnoge pošte. Experti, javite se
|
|
Vrh |
|
|
epikur27
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 17:02 |
|
|
Citat: Kako si krenuo sa ostrvima, docicemo i do Krka, valjda i na najvecem kopitaju neki jaganjci Ima ali tu ti je Cres gdje je bolja, imaš u Osoru na prijelazu s Cresa na Mali Lošinj izvrsnu konobu Bonifačić, janjeći kotleti ekstra, znači specijalno Citat: Daj nesto domace... ozbiljno razmisljam da ovog leta kod Gacka skrenem desno, ne znam kako prolaze BG table u tim krajevima... Ako budeš na potezu Split-Zadar javi, nemaš problem s tablicama samo reci da mene znaš Citat: Sto se tice teme, ne bi bilo lose izvesti eksperiment, 3 razglednice, iz Visegrada, Gorazda i Mostara... 3 razlicita postanska koda, mogu da prodam pricu da sam krenuo na put oko sveta To ti je balkanski benelux
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 17:11 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Ima ali tu ti je Cres gdje je bolja, imaš u Osoru na prijelazu s Cresa na Mali Lošinj izvrsnu konobu Bonifačić, janjeći kotleti ekstra, znači specijalno Ako budeš na potezu Split-Zadar javi, nemaš problem s tablicama samo reci da mene znaš To ti je balkanski benelux Bonifacic U julu sam u Dalmaciji, najverovatnije Split, u avgustu u Herceg Novom... tu je i gospodin Boze i Hrvati, mogli bi da zabodemo alkohol i klopu... nemoj samo da mi uvalite ribu, ne ide mi to... p.s Benelux do Milvokija
|
|
Vrh |
|
|
epikur27
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 17:15 |
|
|
Gle, što se mene tiče ja sam za, Bog i Hrvat vjerujem neće imati ništa protiv, a on je fetivi tako da će znati još bolje di i što ;)
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 17:16 |
|
|
Aga, imas na sax forumu, ova tema, mislim da je treca strana, lik je nakacio list gde su poste RS ipak adresirane pod BiH...
Cela prica je ogroman hype, nema tu mnogo sadrzaja... nije RS izuzetak u tom smislu, niti nagovestaj nove drzave, jer ima jos nekih slucajeva gde u okviru jedne drzave ima vise postanskih kodova.
Treba proveriti da li i HP u Hercegovini imaju kod odavno...ako je to istina, cela prica je bespotrebna.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod Postano: 15 vel 2011, 17:31 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Aga, imas na sax forumu, ova tema, mislim da je treca strana, lik je nakacio list gde su poste RS ipak adresirane pod BiH...
Cela prica je ogroman hype, nema tu mnogo sadrzaja... nije RS izuzetak u tom smislu, niti nagovestaj nove drzave, jer ima jos nekih slucajeva gde u okviru jedne drzave ima vise postanskih kodova.
Treba proveriti da li i HP u Hercegovini imaju kod odavno...ako je to istina, cela prica je bespotrebna. Ma mislin da je priča napuhana opako van proporcija jer i hrvatski mediji napraviše od nje udarnu vijest. Jednostavno, diže se fama oko mogućeg odcjepljenja Srpske (priko markica ), a kako je prosječni Hrvat još osjetljiv na takvo što onda to paše neki krugovima koji su moćni u svitu domaćih medija. Bitno da se Herceg-Bosnu nije spomenilo jučer u medijima uopće, ali Srpska je iskakala s ekrana radi poštanskog koda za kojeg nitko ne zna uopće kojeg vraga predstavlja... Ma... P.S. A za janjetinu s vama dvojicom... Naime, kako sam ja Perec plemenita roda ne znam što ću kad me vide s Bosančerosom i Srbinom u istom društvu, a u Zadru svak svakog zna. Šteti mojoj plemenitaško-ustašoidnoj reputaciji. Još ajde, za epikura mogu reći da mi zidari na kući, al za tebe Dzoni neman baš nikakvog opravdanja
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|