|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 74 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 27 srp 2023, 18:30 |
|
|
Planina je napisao/la: Točno, i tih par plemena što je ostalo gurnuti su na same rubove između Amazone i Anda i iznimno su agresivni (s razlogom) i neki još uvijek prakticiraju kanibalizam. Zato ih se ne dira. Ako se otkrije kakav mineral na njihovoj zemlji neće ih spasiti nikakva agresivnost.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 14:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 14:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39414 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nema dobre teorije zavjere bez Vatikana.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 14:45 |
|
|
Da sutra objave jeste postoje negdje vanzemaljci mislim ne bi se nitko ni počešao. Totalno napuhana vijest koja zapravo ne bi proizvela nikakva uzbuđenja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 15:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 15:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25723 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Stvar je u tomu da svi misle da vlada uvijek mulja.
Znači, prije su lagali kad su NLO negirali, a sada lažu kad to, hajmo reć- spominju kao opciju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 15:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25723 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dutch01 je napisao/la: daramo je napisao/la: Stvarno mislite da nas napredna civilizacija koja može dosegnuti do Zemlje ni bi zgazila kao mrave. Zna se kako završi kad naprednija civilizacija stupi u kontakt s primitivnijom, sigurno ne tako da se skrivaju od nje. Misliš da se ne bi skrivali. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Arrival_(1996_film) https://www.imdb.com/title/tt0096256/https://en.wikipedia.org/wiki/First_Wave_(TV_series) Bogte Arrival iz 1996. je danas aktualniji nego tad, jebiga zasjenio ga je Independence day gdje se alieni nisu skrivali. Možda su to bića iz druge dimenzije? Kako da ih mi osjetimo kada smo vezani samo za 3-4 dimenzije? Prijavljujte sve sumnjivce. Ja sam već dvojicu prijavio.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 15:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Stvar je u tomu da svi misle da vlada uvijek mulja.
Znači, prije su lagali kad su NLO negirali, a sada lažu kad to, hajmo reć- spominju kao opciju. Negiraju i sad u suštini. Do cijele ove priče zadnjih godina je došlo pod pritiskom visokorangiranih zviždača i pilota, gdje su se morali nekako oglasiti i opravdati. Nije vlada izašla s tim sama od sebe. Naravno, uvijek je moguće da su i ti piloti i zviždači dio belosvecke zavjere da se ljudima zamazuju oči, ali ne bih a priori išao s takvim stavom. Zasad mi ne izgleda tako.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 22:31 |
|
|
Bez savladavanja brzine svjetlosti putem nekakvog warp progona ili crvotočina nema načina da itko dođe do nas, ne postoji ništa iole blizu Zemlji pogodno za razvoj inteligentog života otkalen bi mogli doći. Skloniji sam povjerovati da su pojedini neobjašnjeni fenomeni bića anđeoske duhovne naravi nego da se radi o konkretnim fizičkim bićima poput ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 23:01 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
daramo je napisao/la: Nema dobre teorije zavjere bez Vatikana.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 23:22 |
|
|
Men' se čini da je poenta svih tih papazjanija, da se svekolikom stanovništvu Zemlje provuče kroz uši i nagovjesti ( čitaj , podvali ) da je USA u posjedu vanzemaljske tehnologije i da su raja sa vanzemaljcima . Jbga, imaju HARP kojim nam ''regulišu'' klimu , AI kojom će da nas nadzire 24/7 , bili na Mjesecu , idu na Mars za koju heftu... (ići će brzim preko Lajkovca , pa će umjesto prvobitno planiranih šest mjeseci , putovati četrdeset pet dana . Holivud već vrši pripreme , Brus Vilisa će reparirati specijalno za tu misiju ( voli ga narod ) . PS. Malo mi neobično da je Iran napravio hipersonično oružje , a oni još nisu .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 28 srp 2023, 23:34 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7411 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 29 srp 2023, 09:58 |
|
|
Planina je napisao/la: Bez savladavanja brzine svjetlosti putem nekakvog warp progona ili crvotočina nema načina da itko dođe do nas, Pogledaj gdje je čovječanstvo bilo tehnološki prije 500 godina a gdje je sada, i onda zamisli neku civilizaciju u svemiru koja je ne 500, nego milijun godina naprednija od nas. Pod uvjetom da civilizacije mogu preživjeti toliko vremena, uopće ne bi bilo čudno da imaju svakakve tehnološke mogućnosti koje mi ne možemo ni pojmiti. Planina je napisao/la: ne postoji ništa iole blizu Zemlji pogodno za razvoj inteligentog života otkalen bi mogli doći. To ne znamo. Do nedavno nismo znali ni da li postoje egzoplaneti, a danas ih brojimo u tisućama.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 30 srp 2023, 00:16 |
|
|
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 30 srp 2023, 00:33 |
|
|
Megatron je napisao/la: Još malo , mame im ga spalim.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 30 srp 2023, 00:43 |
|
|
dunno je napisao/la: Planina je napisao/la: Bez savladavanja brzine svjetlosti putem nekakvog warp progona ili crvotočina nema načina da itko dođe do nas, Pogledaj gdje je čovječanstvo bilo tehnološki prije 500 godina a gdje je sada, i onda zamisli neku civilizaciju u svemiru koja je ne 500, nego milijun godina naprednija od nas. Pod uvjetom da civilizacije mogu preživjeti toliko vremena, uopće ne bi bilo čudno da imaju svakakve tehnološke mogućnosti koje mi ne možemo ni pojmiti. Planina je napisao/la: ne postoji ništa iole blizu Zemlji pogodno za razvoj inteligentog života otkalen bi mogli doći. To ne znamo. Do nedavno nismo znali ni da li postoje egzoplaneti, a danas ih brojimo u tisućama. Fascinatini ste mi vi ateisti, prije ćeš povjerovati u male zelene koji su savladali warp pogone i kakva već čuda ne nego u Boga. Sve može proći sve je moguće Al da ima netko iza svega toga e to nemere nikako. Da vas nema tribalo bi vas izmislit.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 30 srp 2023, 01:11 |
|
|
Ne znam stvarno kakve veze ima ta tvoja opaska sa mojim postom. Niti sam rekao da vjerujem u male zelene niti je ovo pdf religija pa da raspravljamo o anđelima i demonima koji se hvataju na radaru.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 30 srp 2023, 21:57 |
|
|
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 31 srp 2023, 20:38 |
|
|
A mi ludi , jer vjerujemo da promaja škodi .
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 04 kol 2023, 14:59 |
|
|
dunno je napisao/la: Pogledaj gdje je čovječanstvo bilo tehnološki prije 500 godina a gdje je sada, i onda zamisli neku civilizaciju u svemiru koja je ne 500, nego milijun godina naprednija od nas. . ako uzimaš čovječanstvo kao primjer nečega, mi ćemo za milijun godina prije izumrijeti ili živjeti u kamnu dobu opet, nego osajati druge planate. čovječanstvo je definitivno prošlo svoj peak i sada regresira, barem kada gledamo nejgo razvijeni dio. ostali e vjerojanto slijediti isti primjer i put
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 05 kol 2023, 10:35 |
|
|
Zato sam i rekao pod uvjetom da civilizacije mogu preživjeti toliko vremena. A nije ni razvoj čovječanstva nikada bio linearan, uvijek je to bilo korak naprijed, nazad dva, pa opet naprijed itd...
Da nas sada spuca neka kataklizma i vrati u kameno doba, vjerojatno bi se opet vratili na sadašnji stupanj kroz par stoljeća ili par tisuća godina. U kozmičkim razmjerima, tren oka.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 09 kol 2023, 13:25 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 13 ruj 2023, 21:44 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 18 lis 2023, 02:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Stvar je u tomu da svi misle da vlada uvijek mulja.
Znači, prije su lagali kad su NLO negirali, a sada lažu kad to, hajmo reć- spominju kao opciju. Nema sumnje da postoje leteći objekti koji imaju nevjerojatne letne karakteristike koje izazivaju cjelokupnu našu fizičku sliku svijeta. Ali cijela tema je jako duboka i opširna.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Vlada SAD-a objavila izvješće o NLO-ima Postano: 15 pro 2024, 18:48 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4144 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Zadnjih tjedana ljudi na društvenim mrežama i pojedini mediji objavljuju snimke neobičnih svjetlosnih fenomena na nebu. Uključujući i Hrvatsku.
Ustvari radi se o:
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|