HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 vel 2025, 15:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 293 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Republika Srpska dobila međunarodni poštanski kod
PostPostano: 15 vel 2011, 19:11 

Citat:
Ako nam je i jednima i drugima bolje od savezništva i imamo koristi i jedni i drugi, čemu onda ove priče o tome kako Hrvati neće dozvoliti nezavisnost RS?

Jasno, nažalost budala ima i kod vas i kod nas, kod nas su nažalost glasniji.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:14 

aleksije radicevic je napisao/la:
Dodik otvrenije od HDZ govori da Hrvatima treba dati entitet.

Ovo je tačno a postoje i mnogi među Hrvatima kojima smeta to pominjanje 3. entiteta od strane g. Dodika, djeluje im ponižavajuće da Srbin priča o tome, znajući da on to ne govori iz "dubine svog srca uznemirenog neravnopravnim položajem Hrvata" već iz golog pol. interesa što nije ništa novo pod kapom nebeskom, dapače :D

Za takve, evo mjesta gdje se g. Dodiku mogu obratiti s molbom da prestane s tom potporom :D

http://www.snsd.org/dnn/

http://www.predsjednikrs.net/

:D

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:14 

Aztec je napisao/la:
Da mi to malo ostavimo po strani... Ja mislim da ovo "saveznistvo" uopce nije nastalo na tim temeljima, tj podrsci Trecem, a kamo li podrsci otjepljenju RS-a. Mislim da je nastalo prije sveg zbog Muslimanske poitike prema jednim i drugim... Pa je saveznistvo nastalo po onoj; neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj... Ova podrska Srba vec ima nekoliko pozitivnih utjecaja na Srbe u BiH, a prvo je da je fokus Sarajeva skinut s RS-a i prebacen na Hrvate i stvaranje Treceg (Hrvatima pomoc takodje dobro dodje). Za to vrijeme Srbi se mogu pregrupirati i trositi energiju na druge stvari. Drugo, Treci je nesto sto def. betonira podjelu BiH, i svi napadi na RS prestaju.

Samo kad se sjetim Dodikovih posjeta Sarajevu, i kako je prije na FTV-u bio hvaljen na sva usta... Tako da...

Ali i vi ste imali koristi: internacionalizovano je vaše pitanje. Dodik otvrenije od HDZ govori da Hrvatima treba dati entitet. HDZ-ovi su postali neizbežni prilikom formiranja vlade BiH. Rusi i Tadić daju podršku Hrvatima u BiH. Dakle, pozicija vam se poprvalja.
Ako nam je i jednima i drugima bolje od savezništva i imamo koristi i jedni i drugi, čemu onda ove priče o tome kako Hrvati neće dozvoliti nezavisnost RS?

Pa i napisao sam... Eno sam sad boldao.

A sto se tice saveznistva... ono je tu sto imamo i jedni i drugi koristi o guranju hrvatskog pitanja... Hrvatima treba da se oni stave u prvi plan, srbi zele van prvog plana :zubati .

Sto se otcjepljenja tice... To je mislim druga prica... A i kao sto rekoh... Ovo je forum di pisu razni ljudi, s raznim misljenjima, a opet da ponovim bilo je pisano i mjenjanju kursa srpske politike te okretanju ka muslimanima (a kao da su tad Srbi njih odbili, a ne obratno).

Ukratko... razgovaramo, i ne mislimo svi isto, nemojte dramit. :kava

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:15 

epikur27 je napisao/la:
Još uvijek je prisutna bolesna ideja: bolje da srbi imaju manje makar hrvati izgubili sve.

To isto ni meni nije jasno. To reče i kolega VRS, doduše malo emotivnije, pa ga ismejaše ovde, ali u stvari poenta se svodi na to.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:16 

Ali i vi ste imali koristi: internacionalizovano je vaše pitanje. Dodik otvrenije od HDZ govori da Hrvatima treba dati entitet. HDZ-ovi su postali neizbežni prilikom formiranja vlade BiH. Rusi i Tadić daju podršku Hrvatima u BiH. Dakle, pozicija vam se poprvalja.

Ok,shvatili smo-glasati za Dodika ubuduće :zubati

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:17 

Inace...

Citat:
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u ponedjeljak je u Beogradu, primajući visoko srbijansko odličje, izjavio kako bi Republika Srpska i Srbija trebale činiti jedinstveni gospodarski, kulturni i duhovni prostor.

http://www.nacional.hr/clanak/101495/do ... ni-prostor

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:19 

epikur27 je napisao/la:
Još uvijek je prisutna bolesna ideja: bolje da srbi imaju manje makar hrvati izgubili sve.

To isto ni meni nije jasno. To reče i kolega VRS, doduše malo emotivnije, pa ga ismejaše ovde, ali u stvari poenta se svodi na to.

To je paradigma luzerske politike, koja mi se naprosto gadi.

Tako i napisah negdje na drugom forumu.

Ako mi i ne dobijemo treći bit će mi drago da se RS otcijepi i spoji Srbiji.

Čisto da se zna, vrednujem principijelno, tko je nama kriv što smo u kurcu, nije razlog da drugi ne uspije.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:20 

Mar-kan je napisao/la:

Ok,shvatili smo-glasati za Dodika ubuduće :zubati

Da se osnuje SNSD Herceg-Bosne kao sestrinska partija SNSD-u RS, neka svi članovi budu Hrvati i neka izađe otvoreno sa programom stvaranja trećeg entiteta, možda i ne bi imao tako male izglede na izborima. :wink

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:24 

Aztec je napisao/la:

Pa i napisao sam... Eno sam sad boldao.

A sto se tice saveznistva... ono je tu sto imamo i jedni i drugi koristi o guranju hrvatskog pitanja...

OK, samo da nam se to guranje jednog dana ne pretvori u štetu, a ne korist.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:44 

Aztec je napisao/la:
Inace...

Citat:
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u ponedjeljak je u Beogradu, primajući visoko srbijansko odličje, izjavio kako bi Republika Srpska i Srbija trebale činiti jedinstveni gospodarski, kulturni i duhovni prostor.

http://www.nacional.hr/clanak/101495/do ... ni-prostor

Srbija je u najboljim odnosima sa RS od njenog formiranja, to nije bio slucaj ni za vreme Milosevica, ni Djindjica, ni Kostunice...koji su se busali svojim patriotizmom.

Tadic je na velika vrata uveo problematiku prekodrinskih Srba u politicki diskurs, ne mogu mu prigovoriti da je nacionalista starog kova, i da sanja veliku Srbiju...

Vazno je sto se sa Josipovicem slozio oko toga, koji veoma promisljeno brani pozicije Hrvata BiH.. nema ni najmanjih trzavica oko toga.

Do sad je zapad uvek mogao da uperi prstom na Tudjmana i Sanadera da su zagovornici nekih retrogradnih politika... danas to ne mogu, afirmisan je problem Srba i Hrvata na moderan nacin, Bosnjaci vise nisu samo zrtva, nego i uzurpatori... i to je jedno od vecih dostignuca danasnje garniture politicara.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:49 

DzoniBG je napisao/la:
Do sad je zapad uvek mogao da uperi prstom na Tudjmana i Sanadera da su zagovornici nekih retrogradnih politika...

Kojih to retrogradnih politika? Jesu bili ustaše i ljubitelji fašizma? Posebno me zanima za Sanadera. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:52 

pukla ustaško četnička ljubav šta je reć
ma važno da dodik i čović surađuju
to šta vi trkeljate po forumu okačite mačku o rep

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:56 

divlja svinja je napisao/la:

Kojih to retrogradnih politika? Jesu bili ustaše i ljubitelji fašizma? Posebno me zanima za Sanadera. :biceovodobro

Govorim o percepciji Zapada o Tudjmanu i HDZ-u...nikad ih nisu postovali, prvog su hteli da optuze u Hagu, drugi je dosao tako sto je na punoj Rivi obecao da nece biti hapsenja hrvatskih generala, posle su mu zavrnuli muda, naterali ga da ih sve pohapsi, poceo da mantra o EU kao svetoj kravi, i na kraju mu namestili mardelj, jer je i pored svega toga masno krao, i usao u sukob sa Nemcima.

Josipovic je covek koji dolazi iz drugacijeg okruzenja, on kad kaze da Hrvati u BiH imaju problem, to se slusa na drugaciji nacin... verujem da ima mnogo EU birokrata kojima se to ne svidja, najradje bi da se Hrvatska uopste ne mesa, ali ne mogu sad da krpe Ivu, napravio je mudar potez tako sto je prvo otisao i poklonio se svim zrtvama, a onda filigranski precizno secirao gde ustvari lezi problem... pritom ne praveci buku velikim i praznim recima.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:58 

epikur27 je napisao/la:

Čisto da se zna, vrednujem principijelno, tko je nama kriv što smo u kurcu, nije razlog da drugi ne uspije.

Podrška nezavisnosti Srpske je luzerska politika i izdaja hrvatskih nacionalnih interesa u BiH, a mi smo očito osuđeni na krajnosti jer smjelo kročimo iz jedne u drugu.

Kako to nezavisnost Srpske pomaže Hrvatima u BiH? Pa, otprilike ih briše za sva vrimena. Odlaskom Srpske Bošnjaci bi izgubili 100% BiH, ali ako bi dopustili da se to mirno dogodi i priznali tu nezavisnost prilično je jasno da bi im bilo omogućeno da se namire na Hrvatima. Ka što će Srbija dobiti ustupke pri ulasku u euroatlantske integracije kad prizna Kosovo. MZ je bitan mir na ovim prostorima i onima koje se na ovaj ili onaj način ošteti u geostrateškim igricama velikih će se dopustiti poneki ustupak. A kako bi Hrvati podržali nezavisnost RS i Bošnje bi jedini digli glas protiv toga (da se pita vas nekolicinu) onda je jasno da bi im MZ dala da u Federaciji koja bi postala država rade što žele. Nama to koristi kako točno?!

Čak ako i zaboravimo na Posavinu i maksimalno se pomirimo s činjenicom da nikad nećemo zamijeniti Drvar za niti pedalj Posavine (što bi vrlo lako moglo biti točno) nama nezavisnost Srpske ne nosi ništa dobrog jer mi u tom slučaju ostajemo sami s Bošnjacima, a tad je mogućnost dogovora i normalnog života svedena na minimum.

Uzmimo u obzir recimo da prije nezavisnosti Srpske mi dobijemo svoju federalnu jedinicu s diskontinuitetom teritorija (jer drugačije i neće ići mislimo li obuhvatiti većinu HB Hrvata). Srpska se odcijepi, mi to podržimo i što onda? Mi se odcijepit bez rata ne možemo jer nemamo kontinuitet teritorija, a ako se i mislimo odcijepiti u nekakvom miru moremo dobiti HNŽ uz sporadične sukobe, ZHŽ, HBŽ i to je to. Gubimo PŽ jer je pitanje da li bi svit dopustija pripajanja Hrvatskoj dakle oni su odvojeni od glavnine teritorija, gubimo Srednju Bosnu, Žepče, Usoru, Jajce, Vareš i imamo "državu" s malo više od pola Hrvata u BiH, al zato 15-ak tisuća Srba i 80-ak tisuća muslimana.

Stoga, zaključujem da je nezavisnost Srpske za nas samoubojstvo!
Bošnjaci će se lakše pomiriti s odlaskom Srpske nego s potpunim raspadom zemlje, a kompenzacija će im biti potpuno ovladavanje centraliziranom Federacijom što bi im MZ dopustila ako priznaju Srpsku. Drugi scenarij je odvajanje Srpske i prije toga formirane Herceg-Bosne s kontinuitetom teritorija što bi nam donilo "državu Zapadnu Hercegovinu i Završje". Treći scenarij je brutalni rat do istrijebljenja između Hrvata i Bošnjaka poradi etničke homogenizacije u Federaciji kako bi i iz nje nastale 2 države s kontinuitetom teritorija.

Ponavljam, što nam to dobrog donosi guranje nezavisnosti Srpske?! :neznam

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:01 

Agathonikos je napisao/la:
mateb je napisao/la:
Sreća za RS što Dodik nije ovako sklon emocionalnim uvrijeđenim ispadima kao neki Srbi ovdje.

A crni epikure, ako ti zbilja misliš da ćeš od jednog age dobiti nekakvu podršku, ajme meni...

U j*bote :D

Kao malo ćemo o napadu na Srpsku u slučaju njene nezavisnosti a malo o srpskom savezništvu protiv muslimanske hegemonije koju Srbeki u Srpskoj i ne osjete :rolleyes

I onda ovaj komentar o nekakvoj podršci, kome, čemu, onom ko bi te napao u slučaju tvoje nezavisnosti, barem retorički, a kao saveznici :laugh :D
A ko spominje napad na HB u slučaju njene nezavisnosti?
Srbeki sigurno ne, već vaši federalni partneri u forumskim okvirima. Čitate li njihove forume :D

P.S. nemere tako, moj Dino :D

O čemu ti pričaš? Gdje sam ja spomenuo napad na RS?

Ludo pa živi... :ucelo

Koji crni Dino?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:03 

Bog-i-Hrvati je napisao/la:
epikur27 je napisao/la:

Podrška nezavisnosti Srpske je luzerska politika i izdaja hrvatskih nacionalnih interesa u BiH, a mi smo očito osuđeni na krajnosti jer smjelo kročimo iz jedne u drugu.

Kako to nezavisnost Srpske pomaže Hrvatima u BiH? Pa, otprilike ih briše za sva vrimena. Odlaskom Srpske Bošnjaci bi izgubili 100% BiH, ali ako bi dopustili da se to mirno dogodi i priznali tu nezavisnost prilično je jasno da bi im bilo omogućeno da se namire na Hrvatima. Ka što će Srbija dobiti ustupke pri ulasku u euroatlantske integracije kad prizna Kosovo. MZ je bitan mir na ovim prostorima i onima koje se na ovaj ili onaj način ošteti u geostrateškim igricama velikih će se dopustiti poneki ustupak. A kako bi Hrvati podržali nezavisnost RS i Bošnje bi jedini digli glas protiv toga (da se pita vas nekolicinu) onda je jasno da bi im MZ dala da u Federaciji koja bi postala država rade što žele. Nama to koristi kako točno?!

Čak ako i zaboravimo na Posavinu i maksimalno se pomirimo s činjenicom da nikad nećemo zamijeniti Drvar za niti pedalj Posavine (što bi vrlo lako moglo biti točno) nama nezavisnost Srpske ne nosi ništa dobrog jer mi u tom slučaju ostajemo sami s Bošnjacima, a tad je mogućnost dogovora i normalnog života svedena na minimum.

Uzmimo u obzir recimo da prije nezavisnosti Srpske mi dobijemo svoju federalnu jedinicu s diskontinuitetom teritorija (jer drugačije i neće ići mislimo li obuhvatiti većinu HB Hrvata). Srpska se odcijepi, mi to podržimo i što onda? Mi se odcijepit bez rata ne možemo jer nemamo kontinuitet teritorija, a ako se i mislimo odcijepiti u nekakvom miru moremo dobiti HNŽ uz sporadične sukobe, ZHŽ, HBŽ i to je to. Gubimo PŽ jer je pitanje da li bi svit dopustija pripajanja Hrvatskoj dakle oni su odvojeni od glavnine teritorija, gubimo Srednju Bosnu, Žepče, Usoru, Jajce, Vareš i imamo "državu" s malo više od pola Hrvata u BiH, al zato 15-ak tisuća Srba i 80-ak tisuća muslimana.

Stoga, zaključujem da je nezavisnost Srpske za nas samoubojstvo!
Bošnjaci će se lakše pomiriti s odlaskom Srpske nego s potpunim raspadom zemlje, a kompenzacija će im biti potpuno ovladavanje centraliziranom Federacijom što bi im MZ dopustila ako priznaju Srpsku. Drugi scenarij je odvajanje Srpske i prije toga formirane Herceg-Bosne s kontinuitetom teritorija što bi nam donilo "državu Zapadnu Hercegovinu i Završje". Treći scenarij je brutalni rat do istrijebljenja između Hrvata i Bošnjaka poradi etničke homogenizacije u Federaciji kako bi i iz nje nastale 2 države s kontinuitetom teritorija.

Ponavljam, što nam to dobrog donosi guranje nezavisnosti Srpske?! :neznam

Dramatiziraš, ali da Hrvati uvijek idu iz jedne emocionalne krajnosti u drugu, to je istina.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:03 

DzoniBG je napisao/la:

Govorim o percepciji Zapada o Tudjmanu i HDZ-u...nikad ih nisu postovali, prvog su hteli da optuze u Hagu, drugi je dosao tako sto je na punoj Rivi obecao da nece biti hapsenja hrvatskih generala, posle su mu zavrnuli muda, naterali ga da ih sve pohapsi, poceo da mantra o EU kao svetoj kravi, i na kraju mu namestili mardelj, jer je i pored svega toga masno krao, i usao u sukob sa Nemcima.

Josipovic je covek koji dolazi iz drugacijeg okruzenja, on kad kaze da Hrvati u BiH imaju problem, to se slusa na drugaciji nacin... verujem da ima mnogo EU birokrata kojima se to ne svidja, najradje bi da se Hrvatska uopste ne mesa, ali ne mogu sad da krpe Ivu, napravio je mudar potez tako sto je prvo otisao i poklonio se svim zrtvama, a onda filigranski precizno secirao gde ustvari lezi problem... pritom ne praveci buku velikim i praznim recima.

Pa s ovim se donekle slažem. Međutim, Josipovićev učinak moći ćemo mjeriti tek na kraju, još je preuranjeno za bilo kakav komentar.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:05 

DzoniBG je napisao/la:

Poštovanje i toleriranje nisu ista stvar.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:05 

mateb je napisao/la:
Dramatiziraš, ali da Hrvati uvijek idu iz jedne emocionalne krajnosti u drugu, to je istina.

Nije mi bija cilj, pa elaboriraj kako si to dopustih takvo što :D

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:07 

Pa s ovim se donekle slažem. Međutim, Josipovićev učinak moći ćemo mjeriti tek na kraju, još je preuranjeno za bilo kakav komentar.

Tacno, na kraju cemo dati konacnu ocenu, ali za sada izgleda iznenadjujuce dobro...

Jos kad je izabran pisao sam da se radi o coveku sa dobrim namerama, ali upitnim potencijalom da to realizuje. Iza mlake i slabasne pojave krije se ozbiljan covek, u siromasnoj ponudi politicara tesko da ste mogli boljeg da iznedrite u ovom trenutku.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:29 

O vrak ti mater jebal kaj su ovi Srbeki emocionalšni ljudi :D

Nezavisnost nam je glavna..... a vi tu udarate. Dokle?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:31 

DzoniBG je napisao/la:

Po meni je ovo protivljenje nezavisnosti RS-a na forumu HB, nož u leđa. Pa još se i Ministar tome priklonio. Kakvo je to savezništvo ako nas saveznici žele da spreče u našim ciljevima.
Mislim da bi trebalo mi na ovom forumu da zauzmemo neutralan stav prema hrvatskim težnjama za trećim entitetom. Ne kažem da treba da mu se protivimo, ali ne treba ni da se zalažemo kao što smo do sada radili. Nama treći entitet niti smeta niti donosi bilo kakvu korist, očigledno. Tako da je Aga u pravu s te strane.

Ukoliko je i zvanična hrvatska politika takva, mi treba da konstatujemo da je savezništvo poraženo kao ideja, da se povučemo i da ližemo rane. I pri izboru Saveta ministara treba da mislimo isključivo na svoja 4 ministarstva, a ono što pripada Federaciji neka raspodele između sebe federalni partneri, mi tu njihovu raspodelu treba da podržimo ukoliko oni imaju većinu federalnih poslanika kao podršku.

A možda i među Bošnjacima jednog dana prevlada mišljenje kao ovo na Sa-x

Nema veze ovaj forum, ima tu lepeza likova i stavova sa obe strane, ne treba to shvatati licno, pa ako je Ministar u nekim stvarima skloniji Bosnjacima, capa Bosnjaci i ne zanimaju, on puca samo po Srbima, divlja svinja ubacuje klipove, mnogi su rezervisani... da to znaci potrebu za formiranjem drugacijih stavova. I Aga i Vader npr u sebi jebavaju sve po spisku Hrvatima, pa bi to sa hrvatske strane mogao biti motiv da i oni zauzmu gard...nije prica jednostrana...

I u samoj politickoj eliti, kod Hrvata imas HSP, i do juce Ljubica koji nisu hteli ni da cuju za dogovor sa Dodikom, sa srpske strane SDS koji bi sutra sa Izetebegovicem Jr sklopili savez da Hrvati nestanu... u Srbiji radikali i DSS pljuju Tadica sto se izvinjava Hrvatima, Josipovica u Hrvatskoj proglasavaju izdajnikom i pajacem EU...

Shuma je tu raznih boja i zvukova, niko nema jasnu izostrenu sliku, sve ostaje na orjentaciji svakog pojedinca.

Ma sta pricali neki ovde, podrzacu hrvatski entitet zato sto mislim da takvo resenje stabilizuje mnoge stvari, olaksava poziciju Srpske, otvara oci Bosnjacima, olaksava i komunikaciju Srba i Hrvata, i time na neki nacin svim ljudima na ovim prostorima otvara nova vrata.

Mozda sam u krivu, uvek mi to stoji u podsvesti, ali do sada ne vidim jake argumente koji bi me u to ubedili, necu zarad sitnih forumskih svadja i kontriranja da menjam svoj generalni stav.

Niko nista ne zna, nista nije jasno, sve je relativno. Pa je cak zamucen i ovaj lajtmotiv od nekoliko zadnjih strana da su Hrvati protiv nezavisnosti Srpske :kava

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:34 

Glava je napisao/la:
O vrak ti mater jebal kaj su ovi Srbeki emocionalšni ljudi :D

Nezavisnost nam je glavna..... a vi tu udarate. Dokle?

Dok vaša nezavisnost ne bude u našem interesu, a trenutno nije. :kava

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:36 

mateb je napisao/la:

O čemu ti pričaš? Gdje sam ja spomenuo napad na RS?

Ludo pa živi... :ucelo

Koji crni Dino?

:D

Polako gosn Mateb, nije riječ o vama već o onima koji bi kao u savezništvo sa Srbekima zbog vrlo neugodnog položaja u koji su ubačeni u društvu sa federalnim partnerima, dok istovremeno imaju viziju napada na Srpsku u slučaju njene nezavisnosti, ono saveznički, nema šta =))

P.S. Dino je glavni lik iz "Sjećaš li se Doli Bel", glumio ga je Slavko Štimac :D

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 20:37 

E,dobro ste me nasmijali sa ovim zadnjim postovima.Nisam znao da forum toliko utiče na zbilju,pogotovo neovisnost RS-A.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 293 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: burpee, daxt, hoblatopla, Naša Kvačica i 72 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: