|
|
Stranica: 75/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zaba1111
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 25 vel 2023, 15:55 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: https://www.facebook.com/reel/648583040603650?s=yWDuG2&fs=e Sjećam se prije par godina ovdje je bio jedan baš ovakav kao što je u videu opisano. Navodno je napravio nekakav znanstveni rad, najvjerovatnije potpuno beskoristan za bilo što kako to inače ide, i kao takvog ga ponijelo da njegova riječ ima težinu jer dolazi od prizantog znanstvenika, doslovno što god kažeš on je prozivao da se da peer review rada koji o tome govori. Bio je to tipičan primjer štrebera izgubljenog u vremenu, kao što ovaj video pokazuje.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 vel 2023, 12:12 |
|
|
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 vel 2023, 12:31 |
|
|
divizija je napisao/la: Da, ali bitno je da stručnjaci hvale mere. Citat: Stručnjaci hvale mjere Jer to su stručnjaci. Muh experts
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 08 ožu 2023, 21:03 |
|
|
Stvarno je misterija...
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 16 ožu 2023, 11:05 |
|
|
umiru od misterije i slučajnosti
|
|
Vrh |
|
|
Zanar
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 17 ožu 2023, 09:34 |
|
|
BBC dok je bila korona bio najveći paničar, stavljao neke video zapise iz Kine kako ljudi "padaju" itd dok se nije znalo ništa. Napadao mlade u Mostaru zbog toga što idu na kavu, Rika poziva na cijepljenje na silu a sad napadaju "antivaksere". Koji je koeficijent da su se cijepili u početku? Mene je korona satrala zbog onih zabrana, prolazio sam lijepo sve punktove koje je držala policija x puta ili falsificirao potvrde ako nisam mogao dobiti poslovno. Ljudima nije imalo smisla objašnjavati kako ti ne može policija ništa ako te i uhvati, masku nisam doslovno nikada nosio. Nisam uopće ni imao koronu, nikada nisam gubio njih a ako sam je i imao prebolio sam je na nogama jer su mi svi prijatelji imali kao i obitelj. Cijepio sam se samo zbog papira, nije mi se dalo gubiti vrijeme i neću nikada više osim ako budu uvodili zabrane. Ne vjerujem u posljedice korone kao ni cjepiva. Griba me nikad ne vata, fibru preko 37.5 sam imao jednom u životu kada sam se otrova hranom. Matijanić je tvrdio kako svima koji se odbijaju cijepiti treba odbiti medicinsku pomoć. Osim što se nije cijepio protiv korone odbijao je i ostala cjepiva, lik je bio Pernar u stvarnom životu. Reakcija? Mediji napadaju zdravstvo jer mu nije pomoglo. Moralno nemam namjeru nekome utjecati na život s pitanjem da se cijepi ili ne cijepi, slatki pelin je prirodni lijek protiv korone na bazi kojeg su Nijemci napravili lijek. Znam više ljudi koji ga piju i nije im ništa bilo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 17 ožu 2023, 17:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jesam i šta. Kao što je naša draga ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock rekla "ko ne živi taj ne griješi". Od samog početka cjepiva sam govorio da ne vjerujem Amerikancima i Englezima i njihovim "tajnim" patentima i crnoj rupi od produkta kojeg ljudi sebi ubrizgavaju. Jer vole, jako vole, slagati za novac. Za obilan novac vole slagati kao Supermen-i od laži.
A za ostalo nije moja krivica što su u Italiji i Španjolskoj ljudima u usta gurali vatrogasna crijeva da im pumpaju kisik pa ih više ubili tako. Dok se nisu naučili kako liječiti ljude imali su previše mrtvih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 17 ožu 2023, 20:01 |
|
|
Cjepivo je širok pojam.
Jedna stvar je cjepivo, a sasvim druga stvar neprovjereno cjepivo. Koristiti najnoviji medicinski tretman koji je napravljen na brzinu i nije dovoljno testiran meni osobno nije privlačno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 ožu 2023, 14:42 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Ja sam u zadnjoj sekundi odustao od vakcinisanja. Bio riješio da se "cijepim" kako vi hrvati kažete. Bio zakazao vrijeme, otišao, zavratio rukav...
I poslije svega, sretan sam što jesam. Nisam siguran jesam li uopšte prebolio tu koronu ili ne.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 ožu 2023, 15:45 |
|
|
Nisam se cijepio niti jednom dozom, provodio dosta vremena u Zg tada pa je pritisak bio ogroman. Nikad se zdravije nisam osjecao nego ovih zadnjih mjeseci. Jednom ili dva puta prebolio koronu, bilo je tesko a mlad sam, kao jaca gripa. Nacelno nisam protiv samog cjepiva na najosnovnijem nivou. Protiv korona politike svakako jesam. Uglavnom zdrav sam itekako, iako je trebalo vremena da se vratim u normalu nakon psihickog utjecaja korona mjera. Svakako su dvogodisnje stozeraske mjere za mene i mnoge koje poznajem bile stetnije nego korona od tjedan dana i umor iducih dva tjedna.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 svi 2023, 16:42 |
|
|
eto, danas ukinuta korona, tamo gdje su se svi cijepili x puta, tamo gdje se nitko nije cijepio nikad, svima ukinuto i svugdje je više nema, jer je ekipa ispreboljevala sojeve. ispreboljevali cijepljeni i necijepljeni.
teoretičari zavjere su to najavljivali od ljeta 2020., ali eto tri godine kasnije nitko od onih koji su nam tumačili o važnosti mjera i zagovarali batine i pendrek, svi se prave ludi ko da ništa nije bilo
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 svi 2023, 17:30 |
|
|
divizija je napisao/la: ... svi se prave ludi ko da ništa nije bilo Nažalost, bilo je. Previše ljudi platilo glavom, najmanje zbog "virusa".
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 svi 2023, 13:07 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7411 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Veliki talenat američkog nogometa (18) preminuo na treningu, dan ranije je pobijedio na takmičenjuMladi sportista i veliki talenat američkog fudbala Hunter Palmer (18) je preminuo na treningu dok je trčao na stazi. Palmer se srušio dok je trčao, a uzrok smrti je za sada ostao nepoznat. "Teškog srca možemo potvrditi da je Hunter Palmer, senior u Wisner-Pilger srednjoj školi, preminuo", saopćili su iz škole. Samo dan prije smrti, Palmer je učestvovao na takmičenju u skoku uvis i ostvario je pobjedu uz lični rekord. kljiks.ba
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 svi 2023, 14:01 |
|
|
to ti se zove iznenadna misteriozna smrt, i samo teoretičari zavjere je primjećuju.
i naravno, obitelj i prijatelji preminulih
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 svi 2023, 17:47 |
|
|
Prosle sedmice je atleticarka Tori Bowie preminula, 32 godine je imala.
Uzas sta se desava.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 21 lis 2023, 00:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 21 lis 2023, 02:18 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Kad ce val? Gledaj crvena slova u kalendaru Ako bude, svakako će bit prije studenog iduće godine
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|