HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 sij 2025, 01:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1867 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 71, 72, 73, 74, 75

Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa?
DA 43%  43%  [ 38 ]
NE 49%  49%  [ 44 ]
Ne znam 8%  8%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 89
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa?
PostPostano: 25 vel 2023, 15:55 

Graničar Jozo je napisao/la:
https://www.facebook.com/reel/648583040603650?s=yWDuG2&fs=e

Sjećam se prije par godina ovdje je bio jedan baš ovakav kao što je u videu opisano. Navodno je napravio nekakav znanstveni rad, najvjerovatnije potpuno beskoristan za bilo što kako to inače ide, i kao takvog ga ponijelo da njegova riječ ima težinu jer dolazi od prizantog znanstvenika, doslovno što god kažeš on je prozivao da se da peer review rada koji o tome govori.
Bio je to tipičan primjer štrebera izgubljenog u vremenu, kao što ovaj video pokazuje.

Vrh

Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa?
PostPostano: 28 vel 2023, 12:12 

još malo lude antivaxerske tlapnje: https://narod.hr/koronavirus/novi-zelan ... u-smrtnost

Vrh

PostPostano: 28 vel 2023, 12:31 

divizija je napisao/la:
još malo lude antivaxerske tlapnje: https://narod.hr/koronavirus/novi-zelan ... u-smrtnost

Da, ali bitno je da stručnjaci hvale mere.

Citat:
Stručnjaci hvale mjere

Jer to su stručnjaci. Muh experts :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2023, 21:03 

slika

Stvarno je misterija... :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2023, 11:05 

umiru od misterije i slučajnosti

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2023, 09:34 

BBC dok je bila korona bio najveći paničar, stavljao neke video zapise iz Kine kako ljudi "padaju" itd dok se nije znalo ništa. Napadao mlade u Mostaru zbog toga što idu na kavu, Rika poziva na cijepljenje na silu a sad napadaju "antivaksere". Koji je koeficijent da su se cijepili u početku?

Mene je korona satrala zbog onih zabrana, prolazio sam lijepo sve punktove koje je držala policija x puta ili falsificirao potvrde ako nisam mogao dobiti poslovno.

Ljudima nije imalo smisla objašnjavati kako ti ne može policija ništa ako te i uhvati, masku nisam doslovno nikada nosio.
Nisam uopće ni imao koronu, nikada nisam gubio njih a ako sam je i imao prebolio sam je na nogama jer su mi svi prijatelji imali kao i obitelj.

Cijepio sam se samo zbog papira, nije mi se dalo gubiti vrijeme i neću nikada više osim ako budu uvodili zabrane. Ne vjerujem u posljedice korone kao ni cjepiva.

Griba me nikad ne vata, fibru preko 37.5 sam imao jednom u životu kada sam se otrova hranom.

Matijanić je tvrdio kako svima koji se odbijaju cijepiti treba odbiti medicinsku pomoć.
Osim što se nije cijepio protiv korone odbijao je i ostala cjepiva, lik je bio Pernar u stvarnom životu.
Reakcija? Mediji napadaju zdravstvo jer mu nije pomoglo. :D

Moralno nemam namjeru nekome utjecati na život s pitanjem da se cijepi ili ne cijepi, slatki pelin je prirodni lijek protiv korone na bazi kojeg su Nijemci napravili lijek.

Znam više ljudi koji ga piju i nije im ništa bilo.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2023, 17:40 

Jesam i šta. Kao što je naša draga ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock rekla "ko ne živi taj ne griješi".
Od samog početka cjepiva sam govorio da ne vjerujem Amerikancima i Englezima i njihovim "tajnim" patentima i crnoj rupi od produkta kojeg ljudi sebi ubrizgavaju. Jer vole, jako vole, slagati za novac. Za obilan novac vole slagati kao Supermen-i od laži.

A za ostalo nije moja krivica što su u Italiji i Španjolskoj ljudima u usta gurali vatrogasna crijeva da im pumpaju kisik pa ih više ubili tako.
Dok se nisu naučili kako liječiti ljude imali su previše mrtvih.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2023, 20:01 

Cjepivo je širok pojam.

Jedna stvar je cjepivo, a sasvim druga stvar neprovjereno cjepivo. Koristiti najnoviji medicinski tretman koji je napravljen na brzinu i nije dovoljno testiran meni osobno nije privlačno.

1071 of 2558 - 41.87%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2023, 14:42 

Ja sam u zadnjoj sekundi odustao od vakcinisanja. Bio riješio da se "cijepim" kako vi hrvati kažete. Bio zakazao vrijeme, otišao, zavratio rukav...

I poslije svega, sretan sam što jesam. Nisam siguran jesam li uopšte prebolio tu koronu ili ne.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2023, 15:45 

Nisam se cijepio niti jednom dozom, provodio dosta vremena u Zg tada pa je pritisak bio ogroman.
Nikad se zdravije nisam osjecao nego ovih zadnjih mjeseci.
Jednom ili dva puta prebolio koronu, bilo je tesko a mlad sam, kao jaca gripa.
Nacelno nisam protiv samog cjepiva na najosnovnijem nivou.
Protiv korona politike svakako jesam.
Uglavnom zdrav sam itekako, iako je trebalo vremena da se vratim u normalu nakon psihickog utjecaja korona mjera.
Svakako su dvogodisnje stozeraske mjere za mene i mnoge koje poznajem bile stetnije nego korona od tjedan dana i umor iducih dva tjedna.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 16:42 

eto, danas ukinuta korona, tamo gdje su se svi cijepili x puta, tamo gdje se nitko nije cijepio nikad, svima ukinuto i svugdje je više nema, jer je ekipa ispreboljevala sojeve. ispreboljevali cijepljeni i necijepljeni.

teoretičari zavjere su to najavljivali od ljeta 2020., ali eto tri godine kasnije nitko od onih koji su nam tumačili o važnosti mjera i zagovarali batine i pendrek, svi se prave ludi ko da ništa nije bilo

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 17:30 

divizija je napisao/la:
... svi se prave ludi ko da ništa nije bilo

Nažalost, bilo je. Previše ljudi platilo glavom, najmanje zbog "virusa".

Vrh

PostPostano: 10 svi 2023, 13:07 

:neznam

Veliki talenat američkog nogometa (18) preminuo na treningu, dan ranije je pobijedio na takmičenju

Mladi sportista i veliki talenat američkog fudbala Hunter Palmer (18) je preminuo na treningu dok je trčao na stazi.

Palmer se srušio dok je trčao, a uzrok smrti je za sada ostao nepoznat.

"Teškog srca možemo potvrditi da je Hunter Palmer, senior u Wisner-Pilger srednjoj školi, preminuo", saopćili su iz škole.

Samo dan prije smrti, Palmer je učestvovao na takmičenju u skoku uvis i ostvario je pobjedu uz lični rekord.

kljiks.ba

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2023, 14:01 

to ti se zove iznenadna misteriozna smrt, i samo teoretičari zavjere je primjećuju.

i naravno, obitelj i prijatelji preminulih

Vrh

PostPostano: 10 svi 2023, 17:47 

Prosle sedmice je atleticarka Tori Bowie preminula, 32 godine je imala.

Uzas sta se desava.

Vrh

PostPostano: 21 lis 2023, 00:04 

Kad ce val?

Vrh

PostPostano: 21 lis 2023, 02:18 

dalate2020 je napisao/la:
Kad ce val?

Gledaj crvena slova u kalendaru
Ako bude, svakako će bit prije studenog iduće godine

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1867 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 71, 72, 73, 74, 75

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: