|
|
Stranica: 545/925.
|
[ 23108 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kronos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:08 |
|
|
Hanma je napisao/la: Palestinci su imali ovo zeleno, a bilo im je ponudjeno ono sa druge slike. Pa ko bi normalan prihvatio. Ali jbg, tada je bilo odma posle Holokausta pa je svet stao na stranu Izraela. Medjutim, Izrael je onda otisao jos 2 koraka unapred i bukvalno ponudio 0% Palestincima. A Palestinci su inace tu koji su ziveli hiljadama godina, a ovi dosli pre par decenija. Ne znam uopste po kojoj logici neko moze da podrzi sve ovo. Ajde da je bio neki dogovor, ali nije bilo nikakvog odobrenja od strane Palestinaca da im Jevreji dodju u kucu. Trebali su Britanci tamo negde da ih posalju u Skotsku, ili Hameri na Floridu, pa se niko ne bi bunio. Ovako kao da planiras graditi svoju kucu, ali na tudjem posebu i jos se ljutis kad ne prihvati da ne zeli da deli kucu sa tobom, i onda mu ne dajes ni tih teoretskih pola kuce vise. Najveći dio britanske Palestine okupiran je od Jordana. 1923. godine podijeljeno je mandatno područje, dakle arap nije u stanju bio ni državu sebi sklepat nego mu morali drugi dati državu i nacionalnost.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 74992 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Narod se odrekao vlastitog identiteta uživljen u Rusiju, koja ga čak nikad nije ni okupirala.
Ovi bi ukinuli Srbiju da Putin zatraži.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Prva slika je demantirana. Da. Ne samo da je privatna židovska zemlja obojana bijelom, a sve ostalo (privatno i javno) zelenom, nego je čak i izbor boja namjeran. Tamna zelena vizualno dominira bijelom, pa se doima i više zelenim nego što jest. Stari trik koji se uči na likovnom.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Narod se odrekao vlastitog identiteta uživljen u Rusiju, koja ga čak nikad nije ni okupirala.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. Ne samo Srbi nego i ceo Globalni Jug, oko 150 zemalja. To je nemoguce da su to sve "pro-ruske" zemlje. Globalni Jug gleda na Izrael kao na celjade Zapadnog krvolocnog kolonijalizma od kojeg su vecina njih nazalost patili takodje. Ustvari, jedino Indija mozda podrzava Izrael jer su "braindead" nacija i imaju svoje Muslimane koje mrze.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:22 |
|
|
Hanma je Kinez Krajišnik, on se nebroji.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:26 |
|
|
Srbi su po-rusice.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. I Srbi i Muslimani su narodi kojima nacionalni program uključuje ostvarenje vjerskih ciljeva. Mali Rusi i mali Turci. Ne da ih je više od 50%, bojim se da je to veoma blizu 90%.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:27 |
|
|
Hanma je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. Ne samo Srbi nego i ceo Globalni Jug, oko 150 zemalja. To je nemoguce da su to sve "pro-ruske" zemlje. Globalni Jug gleda na Izrael kao na celjade Zapadnog krvolocnog kolonijalizma od kojeg su vecina njih nazalost patili takodje. Ustvari, jedino Indija mozda podrzava Izrael jer su "braindead" nacija i imaju svoje Muslimane koje mrze. A mi, imamo svoje muslimane koje volimo? Dodik podrzava Izrael.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 74992 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Harezm je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. I Srbi i Muslimani su narodi kojima nacionalni program uključuje ostvarenje vjerskih ciljeva. Mali Rusi i mali Turci. Ne da ih je više od 50%, bojim se da je to veoma blizu 90%. Kao Male Ruse ih je Zapad i doživljavao, od tuda i kazna devedesetih. To je bio kratki opis Srba u dvije rijeci, za nekog na Zapadu: “Mali Rusi”.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:30 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10424 Lokacija: Banja Luka
|
Srbi su po-rusice.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. Na kakvu , konkretno , srpsku podršku Palestincima misliš ? Nemaju Srbi razloga da podržavaju nikoga u tom sukobu . Koliko znam , ni Rusi ne žele nestanak jevrejske države . Podjela po granici iz 1967 . je nihov stav .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
|
|
Hanma je napisao/la: Dzabe ta sva prazna prica kada Srbe niti Arape bukvalno niko na svetu ne dozivaljava kao neke kolonizatore, dok se Arapi uglavnom dozivljaju kao jedni od najvecih zrtvi kolonizacije uopsteno.
Zato recimo i imas da Izrael jedino podrzava 40-50 drzava koje su radile kolonizaciju iz Evrope, ili su same krvolicni mega produkt kolonizacije kao Izrael (SAD - desetine miliona Indijca pobili da bi napravili drzavu).
Ali eto Izrael moze na sledecoj sednici UN-a da prilozi Stari Zavet da dokaze da je to sve njihova zemlja, dok Hrvatska moze izvaditi neke drevne spise Kralja Tomislava, ili koga vec ne, za Bosnu. Čestitam Srbi i Arapi zajebali svijet, zajedno na braniku islama. (Pod "svijet" - područje islama) Ne znam zašto potvrđuješ moju tezu , ali nije potrebna tvoja pomoć.
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
|
|
Harezm je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. I Srbi i Muslimani su narodi kojima nacionalni program uključuje ostvarenje vjerskih ciljeva. Mali Rusi i mali Turci. Ne da ih je više od 50%, bojim se da je to veoma blizu 90%. I ja bi rekao oko 90% nas da podrzava Palestinu. Inace imati ovde ko sve podrzava (priznaje) Palestinu takodje. https://en.wikipedia.org/wiki/Internati ... _PalestineJa ne znam zasto vama to izgleda toliko cudno? Vi ste izgleda u nekoj medijskoj blokadi zombirani tamo svi. Van 15% covecanstva svi podrzavaju Palestinsku drzavu i ovih dana pozivaju na prekid delovanja Izraela.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
|
|
Srbi su po-rusice.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. Roberte, Dodik je i za Izrael i za Putina. Ali u sustini, mi nismo toliko optereceni tim sukobom. Dok Bosnje i vi kao poludeli se primate, kao da se radi o tome ciji je Mostar ili Gornji Vakuf.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. Roberte, Dodik je i za Izrael i za Putina. Ali u sustini, mi nismo toliko optereceni tim sukobom. Dok Bosnje i vi kao poludeli se primate, kao da se radi o tome ciji je Mostar ili Gornji Vakuf. Dodik je izuzetak, kao i Zapadna RS. Već za Istočnu sam sumnjičav…
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. Roberte, Dodik je i za Izrael i za Putina. Ali u sustini, mi nismo toliko optereceni tim sukobom. Dok Bosnje i vi kao poludeli se primate, kao da se radi o tome ciji je Mostar ili Gornji Vakuf. Generalno obicne stanovnike i Hrvatske i Srbije boli uvo za ovaj sukob, ali sto se tice politickih pismenijih ljudi u Srbiji svi su cvrsto uz Palestinu.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:36 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10424 Lokacija: Banja Luka
|
Ono jest , da ti američki nosači aviona koji su došli da pomognu Izraelu, bude u nama neugodna sjećanja . Kao i na Jevreje Veslija Klarka , Medlin Olbrajt , i mnogu drugu ničim izazvanu paščad . S druge strane , pamtimo i stotine mudžahedina , koji su mnogo voljeli da se slikaju kraj mrtvih Srba , baš ko i Hamas ovih dana. PS Iskren da budem , volio bi da im oba ta nosača neko pošalje na dno mora .. Ne kontam , šta te tu čudi ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Roberte, Dodik je i za Izrael i za Putina. Ali u sustini, mi nismo toliko optereceni tim sukobom. Dok Bosnje i vi kao poludeli se primate, kao da se radi o tome ciji je Mostar ili Gornji Vakuf. Dodik je izuzetak, kao i Zapadna RS. Već za Istočnu sam sumnjičav… Dodik ko zna kakve privatne poslove ima sa Izraelcima pa ih zato podrzava. Ne verujem da tu ima neke prevelike mudrosti.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Roberte, Dodik je i za Izrael i za Putina. Ali u sustini, mi nismo toliko optereceni tim sukobom. Dok Bosnje i vi kao poludeli se primate, kao da se radi o tome ciji je Mostar ili Gornji Vakuf. Dodik je izuzetak, kao i Zapadna RS. Već za Istočnu sam sumnjičav… Sto bismo bili protiv Jevreja kad oni jasno govore o stotinama hiljada ubijenih Srba od strane ustasa? The Croat authorities murdered between 320,000 and 340,000 ethnic Serb residents of Croatia and Bosnia during the period of Ustaša rule; more than 30,000 Croatian Jews were killed either in Croatia or at Auschwitz-Birkenau. https://encyclopedia.ushmm.org/content/ ... /jasenovacDa nije njih, ko zna, mozda bi vazilo ono vase o 15-ak tisuca...
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:41 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ono jest , da ti američki nosači aviona , koji su došli da pomognu Izraelu, bude u nama neugodna sjećanja . Kao i na Jevreje Veslija Klarka , Medlin Olbrajt , i mnogu drugu ničim izazvanu paščad . S druge strane , pamtimo i stotine mudžahedina , koji su mnogo volili da se slikaju kraj mrtvih Srba , baš ko i Hamas ovih dana. PS Iskren da budem , mnogo bi volio da im oba ta nosača neko sroka. Tada je bilo drugo vreme sto se tice islamskog sveta. Danas su Muslimani generalno anti-Americki i pro Rusija i Kina. Zato su mi blizi od Zapada.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:45 |
|
|
Hanma je napisao/la: I ja bi rekao oko 90% nas da podrzava Palestinu. Inace imati ovde ko sve podrzava (priznaje) Palestinu takodje. https://en.wikipedia.org/wiki/Internati ... _PalestineJa ne znam zasto vama to izgleda toliko cudno? Vi ste izgleda u nekoj medijskoj blokadi zombirani tamo svi. Van 15% covecanstva svi podrzavaju Palestinsku drzavu i ovih dana pozivaju na prekid delovanja Izraela. Još jedna poveznica tebe i islama je kronično nizak kvocijent inteligencije, kod tebe vjerojatno zbog 500 godišnjeg upumpavanja islamskog dnk-a u tvoj genetski kod, jer gledajući povijest do dolaska Turaka nema šanse da su srednjovjekovni Srbi bili ovako kronično mutav narod, daleko do toga, ali 500 godina nepismenosti, služenja islamu i upumpavanja stranog dnk-a mora ostaviti duboke posljedice kako se vidi iz priloženog. Molim vas nemojte nesretniku javiti da na internetu postoji i karta zemalja koje su priznale Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:48 |
|
|
Šporet je napisao/la: Hanma je napisao/la: I ja bi rekao oko 90% nas da podrzava Palestinu. Inace imati ovde ko sve podrzava (priznaje) Palestinu takodje. https://en.wikipedia.org/wiki/Internati ... _PalestineJa ne znam zasto vama to izgleda toliko cudno? Vi ste izgleda u nekoj medijskoj blokadi zombirani tamo svi. Van 15% covecanstva svi podrzavaju Palestinsku drzavu i ovih dana pozivaju na prekid delovanja Izraela. Još jedna poveznica tebe i islama je kronično nizak kvocijent inteligencije, kod tebe vjerojatno zbog 500 godišnjeg upumpavanja islamskog dnk-a u tvoj genetski kod, jer gledajući povijest do dolaska Turaka nema šanse da su srednjovjekovni Srbi bili ovako kronično mutav narod, daleko do toga, ali 500 godina nepismenosti, služenja islamu i upumpavanja stranog dnk-a mora ostaviti duboke posljedice kako se vidi iz priloženog. Molim vas nemojte nesretniku javiti da na internetu postoji i karta zemalja koje su priznale Izrael. Da, priznale su Izrael, ali samo bez Zapadne Obale, Golanske Visoravni i Gaze koje sada upravo bombarduju. Wtf, kakav ti je ovo ispad druze, haha?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:49 |
|
|
Šporet je napisao/la: Hanma je napisao/la: I ja bi rekao oko 90% nas da podrzava Palestinu. Inace imati ovde ko sve podrzava (priznaje) Palestinu takodje. https://en.wikipedia.org/wiki/Internati ... _PalestineJa ne znam zasto vama to izgleda toliko cudno? Vi ste izgleda u nekoj medijskoj blokadi zombirani tamo svi. Van 15% covecanstva svi podrzavaju Palestinsku drzavu i ovih dana pozivaju na prekid delovanja Izraela. Još jedna poveznica tebe i islama je kronično nizak kvocijent inteligencije, kod tebe vjerojatno zbog 500 godišnjeg upumpavanja islamskog dnk-a u tvoj genetski kod, jer gledajući povijest do dolaska Turaka nema šanse da su srednjovjekovni Srbi bili ovako kronično mutav narod, daleko do toga, ali 500 godina nepismenosti, služenja islamu i upumpavanja stranog dnk-a mora ostaviti duboke posljedice kako se vidi iz priloženog. Molim vas nemojte nesretniku javiti da na internetu postoji i karta zemalja koje su priznale Izrael. A sad ces ti, kao ne-mutav da nam navedes godine od-do koje cine tih 500. I da nam objasnis kako se to sluzilo. Jer, cini mise da normalni ljudi te stvari ne vide.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:51 |
|
|
oak je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Puno buke oko nepostojeceg problema. Po izvorima Islama , Islam nestaje 1500 godine po hidzri. To je jos 56 godina. Mozda je ovo pocetak.
Nisam znao za islam znaci i njima se loše piše. Kod kršćana stoji u Bibliji da će biti ogroman otpadak od vjere (čemu svjedočimo već) ali da kršćanstvo neće biti uništeno. Ako pogledamo zapad dobrim dijelom su odbacili kršćanstvo a i još će gore. Sve je prorečeno. nisu odbacili samo se odbacilo praznovjerja i te budalastine sve krscanske vrijednosti postoje i aktualne su
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 00:56 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Šporet je napisao/la: Arapski muslimani odbili mirovni plan i započeli genocid i klanje svih Židova u državi Izrael.
Evo pitanje za Šporeta. Zamislimo na sekund da dođu Židovi na područje Hrvatske, ustvrde da su tu bili prije 2000 godina i proglase državu. Da li bi slično odgovorili kao Arapi? Hvala. nebi!mi bi se muški borili
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 01:01 |
|
|
Hanma je napisao/la: Palestinci su imali ovo zeleno, a bilo im je ponudjeno ono sa druge slike. Pa ko bi normalan prihvatio. Ali jbg, tada je bilo odma posle Holokausta pa je svet stao na stranu Izraela. Medjutim, Izrael je onda otisao jos 2 koraka unapred i bukvalno ponudio 0% Palestincima. A Palestinci su inace tu koji su ziveli hiljadama godina, a ovi dosli pre par decenija. Ne znam uopste po kojoj logici neko moze da podrzi sve ovo. Ajde da je bio neki dogovor, ali nije bilo nikakvog odobrenja od strane Palestinaca da im Jevreji dodju u kucu. Trebali su Britanci tamo negde da ih posalju u Skotsku, ili Hameri na Floridu, pa se niko ne bi bunio. Ovako kao da planiras graditi svoju kucu, ali na tudjem posebu i jos se ljutis kad ne prihvati da ne zeli da deli kucu sa tobom, i onda mu ne dajes ni tih teoretskih pola kuce vise. sve netocno!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 01:06 |
|
|
Hanma je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Roberte, Dodik je i za Izrael i za Putina. Ali u sustini, mi nismo toliko optereceni tim sukobom. Dok Bosnje i vi kao poludeli se primate, kao da se radi o tome ciji je Mostar ili Gornji Vakuf. Generalno obicne stanovnike i Hrvatske i Srbije boli uvo za ovaj sukob, ali sto se tice politickih pismenijih ljudi u Srbiji svi su cvrsto uz Palestinu. još jedna instanca di su srbi čudaci i kontra bjelačkog svijeta XD
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|