|
|
Stranica: 548/925.
|
[ 23108 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa nema tebe danima na forumu da nam das orijentaciju, Granicarko. Svet u haosu, a ti juris sojke... Aleksa, zanima li te jesi li Srbin ili Bjelorus, po mojoj novoj klasifikaciji ? Ti si razocaranje kao karakter. Sprdas se sa Srbima, a kad se neko spusti Hrvatima, kao ja ukazujuci na podanistvo prema Izraelu, koristis moderatorske alate. Igramo fudbal, ali Srbima da su vezane noge. To vama nije problem, je l tako?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:23 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa nema tebe danima na forumu da nam das orijentaciju, Granicarko. Svet u haosu, a ti juris sojke... Aco drago mi je da smo ti i ja po prvi put u istoriji na istoj strani i da pratimo smjernice predsjednika Dodika. Živio Izrael ! Pa nismo bas do te mere na isroj strani, ja ne klicem...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Aco drago mi je da smo ti i ja po prvi put u istoriji na istoj strani i da pratimo smjernice predsjednika Dodika. Živio Izrael ! Pa nismo bas do te mere na isroj strani, ja ne klicem... Dobro ti ćurlikaj,nemoj klicat. Jesi vidio Aco kako nam je lijepa skupština Republike Srpske ? Nek puknu dušmani. https://images.app.goo.gl/cme5h4Z4iwkd6uYj9
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:32 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Pogledaj malo najčešća imena koja se daju djeci po Evropi aki nemoj da ti puno skoči pritisak. Najčešća imena u Njemačkoj 2022 godine: Mädchen %* 1. Emilia (1) 1,39 2. Sophia/Sofia (3) 1,35 3. Emma (4) 1,29 4. Mia (5) 1,25 5. Hannah/Hanna (2) 1,21 6. Lina (7) 1,14 7. Mila (6) 1,12 8. Ella (8) 1,07 9. Klara/Clara (9) 1,03 10. Marie (11) 0,96 Jungen %* 1. Noah (1) 1,42 2. Matt(h)eo/Mat(h)eo (2) 1,26 3. Leon (3) 1,19 4. Finn (4) 1,14 5. Paul (5) 1,10 6. Elias (7) 1,08 7. Emil (8) 1,05 8. Luca/Luka (6) 1,03 9. Louis/Luis (9) 1,02 10. Henry/Henri (11) 1,02 Katastrofa. Uništen narod.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:32 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa nismo bas do te mere na isroj strani, ja ne klicem...
Dobro ti ćurlikaj,nemoj klicat. Jesi vidio Aco kako nam je lijepa skupština Republike Srpske ? Nek puknu dušmani. https://images.app.goo.gl/cme5h4Z4iwkd6uYj9Kad vidimo neku vajdu od toga, onda neka crkavaju dusmani.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 74968 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kud ćeš boljeg dokaza smanjene pozornosti na Gazu, od toga da ova tema ode u offtopic na čitavoj jednoj stranici.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:38 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Dobro ti ćurlikaj,nemoj klicat. Jesi vidio Aco kako nam je lijepa skupština Republike Srpske ? Nek puknu dušmani. https://images.app.goo.gl/cme5h4Z4iwkd6uYj9Kad vidimo neku vajdu od toga, onda neka crkavaju dusmani. Zamisli kad karabaja i ostali islamisti vide ? Upala očiju minimalno im ne gine.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60551 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Novdan je napisao/la: Kako se mijenjaju? Što, za dva tjedna Iran će postati jači od Amerike? Za tjedan dana Gazi stižu Dassault Rafale i F-35? Trenutno je Gaza ta koja je svakim danom sve razruženija i slabija Možda misli da Gaza dobija sve više pozornosti i podrške, ali vidi se na Google Trends da ona pada, tek je malo elektrošokom oživljena na dan fake vijesti o Izraelskom bombardiranju bolnice, ali opet pada, ljudi u svijetu imaju prečeg posla. Strasti se već polako smiruju, kako na svim svjetskim portalima tako ni ova tema nije izuzetak. Strasti se smiruju jer smo naviknuti, skuvani smo ko žaba pred novim normalnim, no bombardiranje pojačava. U međuvremenu rušenje struktura tog napuštenog grada, procijenio sam novih 1% dnevno porušeno. kad i ja kao zainteresiran više ne pratim ta bombardiranja, čekam iduću fazu pa da opet nakon 10 dana zaboravim, onda možeš misliti kako je s prosječnom javnošću. i nama je to lekcija, trebat će preživjeti prvih tjedan dana šoka i fokusa svjetske javnosti i onda svaku slijedeću novu fazu koja će opet uzburkati javnost.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kud ćeš boljeg dokaza smanjene pozornosti na Gazu, od toga da ova tema ode u offtopic na čitavoj jednoj stranici. IDF još nije upo u Gazu, bombardovanje nije dovoljno. I to je razlog smanjene pažnje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 74968 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Možda misli da Gaza dobija sve više pozornosti i podrške, ali vidi se na Google Trends da ona pada, tek je malo elektrošokom oživljena na dan fake vijesti o Izraelskom bombardiranju bolnice, ali opet pada, ljudi u svijetu imaju prečeg posla. Strasti se već polako smiruju, kako na svim svjetskim portalima tako ni ova tema nije izuzetak. Strasti se smiruju jer smo naviknuti, skuvani smo ko žaba pred novim normalnim, no bombardiranje pojačava.
U međuvremenu rušenje struktura tog napuštenog grada, procijenio sam novih 1% dnevno porušeno.
kad i ja kao zainteresiran više ne pratim ta bombardiranja, čekam iduću fazu pa da opet nakon 10 dana zaboravim, onda možeš misliti kako je s prosječnom javnošću. i nama je to lekcija, trebat će preživjeti prvih tjedan dana šoka i fokusa svjetske javnosti i onda svaku slijedeću novu fazu koja će opet uzburkati javnost. Jednom tjedno provjeriti kako izgleda panorama Gaze, i to je to.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:43 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Od sad ću srpske forumaše dijeliti na Srbe i Bjeloruse. Zabrinut sam za jussija,od Kineza posto Palestinac. S konja na magarca. nije valjda da sad ide red postova i tema o tome kako su Palestinci snažni i kako se brzo razvijaju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:44 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kud ćeš boljeg dokaza smanjene pozornosti na Gazu, od toga da ova tema ode u offtopic na čitavoj jednoj stranici. IDF još nije upo u Gazu, bombardovanje nije dovoljno. I to je razlog smanjene pažnje. A bit će skok kada uđu, ali ništa ne garantira da će se to dogoditi u slijedećih mjesec dana. Može biti sutra, može za dva mjeseca.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: kad i ja kao zainteresiran više ne pratim ta bombardiranja, čekam iduću fazu pa da opet nakon 10 dana zaboravim, onda možeš misliti kako je s prosječnom javnošću.
i nama je to lekcija, trebat će preživjeti prvih tjedan dana šoka i fokusa svjetske javnosti i onda svaku slijedeću novu fazu koja će opet uzburkati javnost.
Jednom tjedno provjeriti kako izgleda panorama Gaze, i to je to. Mora i izraelska čizma u Gazu, onda je to to.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:46 |
|
|
dudu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zabrinut sam za jussija,od Kineza posto Palestinac. S konja na magarca. nije valjda da sad ide red postova i tema o tome kako su Palestinci snažni i kako se brzo razvijaju. Nova kovanica za iza 2050: srbokineski agresor
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: IDF još nije upo u Gazu, bombardovanje nije dovoljno. I to je razlog smanjene pažnje. A bit će skok kada uđu, ali ništa ne garantira da će se to dogoditi u slijedećih mjesec dana. Može biti sutra, može za dva mjeseca. islamisti su nervozni jer IDF ne ulazi u Gazu: "nije fer da samo Hamas gine iz zraka, a iz IDF-a nitko."
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A bit će skok kada uđu, ali ništa ne garantira da će se to dogoditi u slijedećih mjesec dana. Može biti sutra, može za dva mjeseca.
islamisti su nervozni jer IDF ne ulazi u Gazu: "nije fer da samo Hamas gine iz zraka, a iz IDF-a nitko." Isto ko osjećaj nepravde kad se upali Iron Dome. Kukavice, ni raketu ne znaju primiti.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zabrinut sam za jussija,od Kineza posto Palestinac. S konja na magarca. nije valjda da sad ide red postova i tema o tome kako su Palestinci snažni i kako se brzo razvijaju. Čitaj šta piše,ne da se prevest.
|
|
Vrh |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:53 |
|
|
Tošo iz Pecenjevce i Mujo visocak se bar u jednom slazu, kad Hezbolah lansira 136000 raketa umorice Iron Dome a onda Iran salje nuklearke i vise nema Izraela i mrske Amerike.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A bit će skok kada uđu, ali ništa ne garantira da će se to dogoditi u slijedećih mjesec dana. Može biti sutra, može za dva mjeseca.
islamisti su nervozni jer IDF ne ulazi u Gazu: "nije fer da samo Hamas gine iz zraka, a iz IDF-a nitko." I u ratu u BiH je bila ista priča.Nije fer što ćetnici i ustaše imaju artiljeriju,a mi bošnje nemamo poštene granate.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 11:01 |
|
|
Što mislite, jesu li bar pojedini Palestinci ljuti na Hamas, i barem unutar svoje kuće krive Hamas za ono što ih je snašlo?
Koliko bi ih ponovilo 7. oktobar kojeg su slavili, a koliko ne ?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 11:11 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 11:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Što mislite, jesu li bar pojedini Palestinci ljuti na Hamas, i barem unutar svoje kuće krive Hamas za ono što ih je snašlo?
Koliko bi ih ponovilo 7. oktobar kojeg su slavili, a koliko ne ? Greška u tvojoj predpostavci je da in smatraš ljudskim bićrm koji su vodjeni logikom. Pa je o ga ti Robbi, kao da ne zivis u Bosni sa muslimanima i neznaš kakvi su.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 11:48 |
|
|
Tekbiranje i ostali teroristički uzvici u našem najgraDŽanskijem gradu u zemlji i vjerojatno svijetu Kaže jedna ova djevojka što je držala govor "Nisu ubili palestinu u nama" Bome i nisu, imate više palestinskih nepriznatih zastava nego svojih ljiljana ili trokuta. https://www.klix.ba/vijesti/bih/hiljade ... /231022027
_________________ Zabraniti vehabizam.
Zabraniti SDA.
Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 11:52 |
|
|
Zasto Hrvati ne naprave skup podrške Izraelu u svojoj polovini grada Mostara? Nek se čuje i njihov glas pa jel?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 11:54 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Zasto Hrvati ne naprave skup podrške Izraelu u svojoj polovini grada Mostara? Nek se čuje i njihov glas pa jel? Bosna i Hercegovina se svrstala na stranu Palestine! Bravo!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|