Ovako ne izgleda ni jedna klasicna vojna operacija, nego ciljano ubijanja ljudi kao "zivotinja", kako ih oni i sami nazivaju btw. Kazem vam ja, gotovo svi su otpisali Izrael posle ovoga.
Ovako ne izgleda ni jedna klasicna vojna operacija, nego ciljano ubijanja ljudi kao "zivotinja", kako ih oni i sami nazivaju btw. Kazem vam ja, gotovo svi su otpisali Izrael posle ovoga.
U pravu si, Gaza prestrašno izgleda.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81985 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Hanma je napisao/la:
Civila nema.
To su zgrade koje sada predtsavljaju samo infrastrukturu Hamasa.
A ti bi možda po zgradama 1 na 1 sa Hamasom? Osvajao stan po stan ?
A ovo je taktika koju sam i ja preporučio, dakle zadovoljan sam da generali misle isto. S tim da sam ja preporučio i velike inženjerske radove, odnosno da se ovo još pedantno poravna s buldožerima i da se zatrpaju ulazi u teror tunele.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
To su zgrade koje sada predsavljaju samo infrastrukturu Hamasa.
A ovo je taktika koju sam i ja preporučio, dakle zadovoljan sam da generali misle isto.
Pazi logike, Hamas pripremio tunele, obećava žestoke ulične borbe i smrt Izraelcima. Izraelci jednostavno sruše ulice, Hamas i Hanma ciče "to je nepošteno", Izrael se ne drži Hamasovog lukavog plana.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Naravno ovo u Čečeniji je sasvim legitilmna operacija bila. Čečenski teroristi su upali u Rusiju u školu i poklali djecu kao i u kazalište, i u Moskvi stambenu zgradu digli u zrak i ubili 100 ljudi. Ruska reakcija je bila ravnanje Čečenije nemareći za civilni živi zid. U stvari Rusiji se desilo isto što i Izraelu sad. I reakcija će bit slična. Zato je to još jedan razlog da je Rusija izdala Izrael ovim glasanjem da se zaustavi specijalna vojna operacija u Gazi.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81985 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Ovo je Izabat Beit Hanoun. Sad bageri trebaju odnijeti ovo, nasuti u Mediteran i napraviti novi otok za Izrael, a ovu rupu popuniti morem da se dobije zaljev i razvedenija obala.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Naša Kvačica je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Civila nema.
To su zgrade koje sada predsavljaju samo infrastrukturu Hamasa.
A ovo je taktika koju sam i ja preporučio, dakle zadovoljan sam da generali misle isto.
Pazi logike, Hamas pripremio tunele, obećava žestoke ulične borbe i smrt Izraelcima. Izraelci jednostavno sruše ulice, Hamas i Hanma ciče "to je nepošteno", Izrael se ne drži Hamasovog lukavog plana.
To je to.
Tako su triggered i svaki put kad Iron dome sruši hamasovu raketu, "nije pošteno kmeeee"
U ovom sukobu koji traje dugo i jedna i druga strana žele da ovi drugi nestanu i zbog tog razloga me boli briga za njih, nek se unište svi skupa. Da ovamo nisu muslimani, ovi naši Muslimani se ne bi toliko "sekirali", a i ovi naši se napalili na Židove samo zato što ratuju protiv muslimana.
Jedina zanimljiva stvar je čitanje suprotnih mišljenja raznih forumskih generala, samo nastavite
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Naša Kvačica i 52 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.