|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 89 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PCM
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:08 |
|
|
|
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pravovjerni
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:10 |
|
|
|
Sejjid Quttb je pokazao znakove na putu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ima još jedan video iz zatvorene prostorije gdje kaže da je Armija Hamas i da se stavlja na raspolaganje Hamasu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:19 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10791 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Ovo treba poslat na mail svake redakcije u Hrvatskoj, od ozbiljne do neozbiljne, od žute do najžuće.
Mislim da nam ni naši ne kuže svi s čim se ovdje nosimo. Ni šta imaju na granici, a mi unutar granica.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64643 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Ima još jedan video iz zatvorene prostorije gdje kaže da je Armija Hamas i da se stavlja na raspolaganje Hamasu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:30 |
|
|
|
Šerif Patković je izvršio prvi ratni zločin u sukobu HVO-a i tzv. Armije BiH, spalio je Dusinu i izvadio srce zapovjedniku HVO-a Zvonku Rajiću 26.1 1993.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:30 |
|
|
|
Valjda će naši i Ameri i ostali koji su glasali protiv rezolucije u kojoj se ne spominje Hamas to uplatiti. Baš izazivaju i stvaraju si problem gdje ne treba. Baš žele da rade rafali
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:44 |
|
|
|
Je li skupio bivse saborce i otisao u Gazu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:52 |
|
|
|
Dobro se drži Šerif. Tekbirenje te čini mladolikim.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 16:53 |
|
|
|
Bilo bi lijepo kad bi vas se skupilo bar za jednu bojnu HAMAS 23% BiH pa da odete u rat sa mrskim Izraelcima.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 17:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Nad teroristima se ne može počiniti ratni zločin.
To je prednost borbe protiv islamista.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pilum23
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:35 |
|
|
|
Šerif i njegova malobrojna bagra su k.u.r.a.c. na biciklu, i otprilike toliko važni.
Marginalac i seljačić iz provincije koji traži pozornost preko radikalizma, kojeg je pokazao i previše u ratu.
O.d.j.e.b.i Šerife.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:38 |
|
|
Genijalan tip puna podrška. Ovo radikaliziranje bosanskih palestinaca je dar s neba. Ajmo turci šta luđe 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nad teroristima se ne može počiniti ratni zločin.
To je prednost borbe protiv islamista. Da, nema većeg binga. Doslovno se sami proglašavaju legitimnim vojnim metama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pilum23
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nad teroristima se ne može počiniti ratni zločin.
To je prednost borbe protiv islamista. Al može nad civilima. Ako ubijaš djecu iza koje se kriju teroristi, i ti se terorist. Kad su ubili Bin Ladena, nisu pobili žene i djecu u njegovoj kući - čak niti čuveni američki SEAL. Nenaoružane žene i djeca su zaštićeni svim konvencijama svijeta, i svaki pokušaj da se to razvali vodi u anarhiju i rat svih protiv svih. Mogo bi ti malo smanjiti taj ekstremizam, nisi na terenu, lako je iz daljine zakuhavati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pilum23
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:42 |
|
|
Imota je napisao/la: Genijalan tip puna podrška. Ovo radikaliziranje bosanskih palestinaca je dar s neba. Ajmo turci šta luđe  Ne nadaj se, ako dođe stani pani i mi ćemo pucati na islamiste. Nećemo dati da nas predstavljaju i govore u naše ime. Ma koliko vi pokušavali da marginalce predstavite kao mainstream.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:45 |
|
|
Pilum23 je napisao/la: Imota je napisao/la: Genijalan tip puna podrška. Ovo radikaliziranje bosanskih palestinaca je dar s neba. Ajmo turci šta luđe  Ne nadaj se, ako dođe stani pani i mi ćemo pucati na islamiste. Nećemo dati da nas predstavljaju i govore u naše ime. Ma koliko vi pokušavali da marginalce predstavite kao mainstream. Haha koji ste vi. Nema od tog ništa, ko sta ni hamas nema oporbu u gazi, kad hodža naredi nema odstupanja s linije. Nama nema bolje stvari, puna podrska u izljevu islama na mozak 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pilum23
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:50 |
|
|
Imota je napisao/la: Pilum23 je napisao/la:
Ne nadaj se, ako dođe stani pani i mi ćemo pucati na islamiste.
Nećemo dati da nas predstavljaju i govore u naše ime.
Ma koliko vi pokušavali da marginalce predstavite kao mainstream.
Haha koji ste vi. Nema od tog ništa, ko sta ni hamas nema oporbu u gazi, kad hodža naredi nema odstupanja s linije. Nama nema bolje stvari, puna podrska u izljevu islama na mozak  Dobro si se zajebo. Mi smo u kršćanskoj Europi, i ovo nije Palestina. Kod nas postoji kritična masa da im se suprotstavi ako što pokušaju. Kome se Europa ne sviđa - neka ide iz BiH. Daleko su oni od plebiscitarne podrške, i narod je kušao Alijinu krivdu. Još nisu prešli crvenu crtu da ljudi počnu da se brane, ali ako pređu, neće nitko skreštenih ruku čekat. A neće ni Amerikanci, EU i Srbija i Hrvatska. Malo je reć da šanse nemaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Budalla
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:51 |
|
|
Pilum23 je napisao/la: Kad su ubili Bin Ladena, nisu pobili žene i djecu u njegovoj kući - čak niti čuveni američki SEAL.
Mislim da jesu. Nekoliko sinova. I nekoliko žena. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pilum23
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:53 |
|
|
Budalla je napisao/la: Pilum23 je napisao/la: Kad su ubili Bin Ladena, nisu pobili žene i djecu u njegovoj kući - čak niti čuveni američki SEAL.
Mislim da jesu. Nekoliko sinova. I nekoliko žena.  Da - naoružane sinove i žene, oni su legitimna vojna meta, a da li su pobili nenaoružanu djecu i žene? Naravno da nisu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 18:54 |
|
|
Pilum23 je napisao/la: Imota je napisao/la: Haha koji ste vi. Nema od tog ništa, ko sta ni hamas nema oporbu u gazi, kad hodža naredi nema odstupanja s linije. Nama nema bolje stvari, puna podrska u izljevu islama na mozak  Dobro si se zajebo. Mi smo u kršćanskoj Europi, i ovo nije Palestina. Kod nas postoji kritična masa da im se suprotstavi ako što pokušaju. Kome se Europa ne sviđa - neka ide iz BiH. Daleko su oni od plebiscitarne podrške, i narod je kušao Alijinu krivdu. Još nisu prešli crvenu crtu da ljudi počnu da se brane, ali ako pređu, neće nitko skreštenih ruku čekat. A neće ni Amerikanci, EU i Srbija i Hrvatska. Malo je reć da šanse nemaju. Stani ispred Sebilja na Baščaršiju, i izrecitiraj na megafon ovo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 19:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pilum23 je napisao/la:
Dobro si se zajebo.
Mi smo u kršćanskoj Europi, i ovo nije Palestina.
Kod nas postoji kritična masa da im se suprotstavi ako što pokušaju.
Kome se Europa ne sviđa - neka ide iz BiH.
Daleko su oni od plebiscitarne podrške, i narod je kušao Alijinu krivdu.
Još nisu prešli crvenu crtu da ljudi počnu da se brane, ali ako pređu, neće nitko skreštenih ruku čekat.
A neće ni Amerikanci, EU i Srbija i Hrvatska.
Malo je reć da šanse nemaju.
Stani ispred Sebilja na Baščaršiju, i izrecitiraj na megafon ovo.  Možda bude Domovnica kao nagrada, a možda doleti i nešto drugo. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pilum23
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 19:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pilum23 je napisao/la:
Dobro si se zajebo.
Mi smo u kršćanskoj Europi, i ovo nije Palestina.
Kod nas postoji kritična masa da im se suprotstavi ako što pokušaju.
Kome se Europa ne sviđa - neka ide iz BiH.
Daleko su oni od plebiscitarne podrške, i narod je kušao Alijinu krivdu.
Još nisu prešli crvenu crtu da ljudi počnu da se brane, ali ako pređu, neće nitko skreštenih ruku čekat.
A neće ni Amerikanci, EU i Srbija i Hrvatska.
Malo je reć da šanse nemaju.
Stani ispred Sebilja na Baščaršiju, i izrecitiraj na megafon ovo.  E jesi našo kome ćeš prigovorit. Ne uživamo mi svoju slobodu besplatno. Ja sam se prije desetak godina pobio sa glavnim vehabijom u mom kraju, jer mi dobacivao i j.e.b.o mu lažnog boga Allaha naglas iz petnih žila pred džamijom, i onda sam se kasnije vratio i popišo se na vrata džamije. Prošle godine sam jednom majmunu kojem se nije svidjelo kako mu gledam pokrivenu ženu na Baščaršiji naglas jebo Guzalaha, džamiju, Aliju mrtvog i pedofila poslanika. Ne da bih smio sa megafonom otići i sve im u brk srezati, nego puno više od toga, ali dok me ne diraju, i dok nemaju snagu da nameću svoj krivi način života i Prdislam, mene se ne tiču. Ne diram ja tebe, ne diraš ti mene. Dok te ne diraju i dok god možeš da se zaobilazite, bolje je ne kvariti život sebi. Isto kao sa Srbima. Da dođu na vlast sve bi slične meni pobili i poklali, i zato tako reagiram, jer znam s kime imam posla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ŠehidMejker
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 19:12 |
|
|
|
Bice ih puno vise kada se Srpska osamostali, onda cete se radikalizovati maks, i ubijacete jedni druge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pilum23
|
Naslov: Re: Šerif Patković, vojni zapovjednik ABiH: "Armija je Hamas, SDA je Muslimansko Bratstvo" Postano: 29 lis 2023, 19:17 |
|
|
ŠehidMejker je napisao/la: Bice ih puno vise kada se Srpska osamostali, onda cete se radikalizovati maks, i ubijacete jedni druge. Šanse za opstanak islamske muslimanske državice na tlu BiH = 0%. Ništica. I manje od toga. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 129 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|