|
|
Stranica: 645/913.
|
[ 22819 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:51 |
|
|
Haram je napisao/la: Citat: Nije se ništa čuditi. Slobodno neka budu gori ako misle da se isplati. Dakle tebi je legitimno ubiti nekoga ako se taj isti bori za svoja prava i protiv tlacitelja? Zaista su ti interesantne moralne postavke. Ko te tome naucio? Skola nije, znam, bio samu u istoj. Ne vjerujem ni da je crkva, jer crkva uvijek propagira ljubav medju ljudima. Sotona? Hamas se ne bori za svoja prava, širiš fake news. U pitanju je islamistička organizacija koja se javno zalaže za genocid nad židovima. Po općem dojmu židovi su pretolerantni i glupavo strpljivi prema islamizmu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:51 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Izrael je pred nestankom
Na temelju čega? Harama i tvrdnjama kako bi ubijao Židove?
Hezbolah može ući full in, idu i Izraelci. Ako aktivira Hezbolah tih 120 000 raketa i granatira gradove po Izraelu atomska ide na Libanon i Iran.
To je svima jasno
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:52 |
|
|
Haram je napisao/la: Pogresna tema, sad bi sam sebi trebo dati upozorenje radi spama. Ovde se radi o Palestini i Izraelu. Samo pokazujem kako će izgledati Gaza nakon završetka akcije.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Dakle tebi je legitimno ubiti nekoga ako se taj isti bori za svoja prava i protiv tlacitelja? Zaista su ti interesantne moralne postavke. Ko te tome naucio? Skola nije, znam, bio samu u istoj. Ne vjerujem ni da je crkva, jer crkva uvijek propagira ljubav medju ljudima. Sotona?
Hamas se ne bori za svoja prava, širiš fake news. U pitanju je islamistička organizacija koja se javno zalaže za genocid nad židovima. Po općem dojmu židovi su pretolerantni i glupavo strpljivi prema islamizmu. Samo cinik moze govoriti o "genocidu nad zidovima" dok zidovi genocidisu Palestince.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Pogresna tema, sad bi sam sebi trebo dati upozorenje radi spama. Ovde se radi o Palestini i Izraelu. Samo pokazujem kako će izgledati Gaza nakon završetka akcije. Sto je tebi kao humanisti i covjeku vjerniku sigurno mnogo zao.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:58 |
|
|
Haram je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tko se čudi? Pa vascijeli predobri i preposteni Zapad koji se sav slomi da u Hukranji obrani vrednote i ljuske prava. Sivilisaciju. Normalno. Treba pustiti ludog Putina da se izdrkava po bivsim sssr državama kako mu se digne? Btw, pitao sam za Izrael...
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:01 |
|
|
Ovo mi je kao heroin
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:04 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Haram je napisao/la: Pa vascijeli predobri i preposteni Zapad koji se sav slomi da u Hukranji obrani vrednote i ljuske prava. Sivilisaciju.
Normalno. Treba pustiti ludog Putina da se izdrkava po bivsim sssr državama kako mu se digne? Btw, pitao sam za Izrael... Za jedne vrijedi ono sto za druge ne vrijedi?
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:05 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Izrael je pred nestankom
Na temelju čega? Harama i tvrdnjama kako bi ubijao Židove? Hezbolah može ući full in, idu i Izraelci. Ako aktivira Hezbolah tih 120 000 raketa i granatira gradove po Izraelu atomska ide na Libanon i Iran. To je svima jasno Tip prica da se Izrael mora unistiti. I to u ovoj situaciji, potvrdjuje Izraelu legitimitet da nastavi sa genocidom. Mora da ga Bibi ima na platnom spisku.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39381 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: Ovo mi je kao heroin
O čemu ti pa izraelski mediji stavljaju slike i imena svih poginulih i odaju im prikladnu počast. Do sada je poginulo 13 vojnika od ulaska u pojas Gaze.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:14 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ovo mi je kao heroin
Junaci. Pobili su dosta djece. Treba im spomenik napraviti und gut ist.
KAD god vidim Izraelca, pa makar Izraelku na tinderu dok sam bio, prvo pitanje je: STA MISLIS O OKUPACIJI ZAPADNE OBALE a na Tinderu samo dobiju FREE PALESTINE!
Treba ih na svakom koraku i svugdje konfrontirati - na miran i nenasilan nacin, ali KONFRONTIRATI!
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:16 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Na temelju čega? Harama i tvrdnjama kako bi ubijao Židove?
Hezbolah može ući full in, idu i Izraelci. Ako aktivira Hezbolah tih 120 000 raketa i granatira gradove po Izraelu atomska ide na Libanon i Iran.
To je svima jasno Tip prica da se Izrael mora unistiti. I to u ovoj situaciji, potvrdjuje Izraelu legitimitet da nastavi sa genocidom. Mora da ga Bibi ima na platnom spisku. Ma jasno je da su oni stvorili hamas ili makar potpomogli da se palestinski otpor fundamentalizira. Sto je pak zlo nad zlom. Podvaliti da bi mogo poklati i pobiti. Cionizam je sotonizam. Gori su od isila koji i jest njihov projekat. Projekat sluzbi i saudijskih para. Udruzio se sljam sa sljamom. Jedni "cuvaju" cabu a drugi "sveti grad" Jeruzalim.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39381 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kad sretneš Turčina sigurno ga pitaš šta misli o genocidu nad Armenima.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:25 |
|
|
daramo je napisao/la: Kad sretneš Turčina sigurno ga pitaš šta misli o genocidu nad Armenima. Ne bih stigao jer ih ima mnogo ali sam prije petnaestak godina s kolegom koji me cak uveo u posao, stariji je bio 15 godina - kemalista, dugo raspravljao o genocidu 1915. godine. Tad sam skuzio da su uvijek i svugdje isti refleksi. Haman ista argumentacija kakvu sam znao slusati sa srpske strane u vezi Srebrenice. Mnogo toga mi bjase jasno. Vidi sta su oni nama prethodno, gdje su kosti ako ih je bilo toliko, itd..itd.. Drugo, to je historijska tema, Palestina je A K T U A L N A. I treba zaustaviti masakr te djece u Gazi.
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:26 |
|
|
Haram je napisao/la: Samo cinik moze govoriti o "genocidu nad zidovima" dok zidovi genocidisu Palestince. Zanimljivo je da ti kao Hateista nikada neces napisati sljedeci post NijeHaram je napisao/la: Samo cinik moze govoriti o "ubijanju palestinskih civila" dok palestinci ubijaju izraelske civile. Inace, ajde nam jednom probaj objasniti taj genocid kod kojeg sam 300 tisuca ili koliko vec ljudi, populacija skoci na 2 milijuna. U kojem paralelnom univerzumu ti zivis?
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:28 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ovo mi je kao heroin Bit ce opasno za tebe kad se i sluzbeno prikljucis Hamasu, jer naime oni ove koji se drogiraju vole skratiti za glavu, kao sto smo vidjeli 7. listopada. Ali samo naprijed, navijamo da postanes mucenik.
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:29 |
|
|
Haram je napisao/la: Za jedne vrijedi ono sto za druge ne vrijedi? Ne. Ne dopusta se ni izraelskim Arapima da se izdrkavaju po susjedstvu. Ne dopusta im ni Izrael ni Egipat.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:30 |
|
|
Bit će i Palestina povijesna tema, pobij milijun i pol ljudi, totalno ih istrijebi iz zemlje i inzda negiraj, bilo nekad više nije važno. Je li trebalo zaustaviti etničko čišćenje Armena iz Azerbajdžana i to je aktualna tema? Opet kažem, ako mogu Turska i Azerbajdžan zašto ne može Izrael?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:31 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hamas se ne bori za svoja prava, širiš fake news. U pitanju je islamistička organizacija koja se javno zalaže za genocid nad židovima. Po općem dojmu židovi su pretolerantni i glupavo strpljivi prema islamizmu.
Samo cinik moze govoriti o "genocidu nad zidovima" dok zidovi genocidisu Palestince. Ne znam odakle ideja da Hamas može jedan dan napasti Izrael i ubiti 1400 ljudi, a onda tražiti primirje. Možda u nekom paralelnom svemiru to tako funkcionira, ali u ovome to nije realno. Nerealan si.
1020 of 2558 - 39.87%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Bit će i Palestina povijesna tema, pobij milijun i pol ljudi, totalno ih istrijebi iz zemlje i inzda negiraj, bilo nekad više nije važno. Je li trebalo zaustaviti etničko čišćenje Armena iz Azerbajdžana i to je aktualna tema? Opet kažem, ako mogu Turska i Azerbajdžan zašto ne može Izrael? Milion puta sam rekao da se protivim azerbejdzanskoj agresiji na Ngorno Karabah - ma sta god da bilo prije 30 godina. ALI: Azerbejdzan i IZrael su dva djeteta jedne matere. Pa nisam ih ja narouzao, nego Tel Aviv i Ankara. Jelda??? A Palestinci nece nestati.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Samo cinik moze govoriti o "genocidu nad zidovima" dok zidovi genocidisu Palestince.
Ne znam odakle ideja da Hamas može jedan dan napasti Izrael i ubiti 1400 ljudi, a onda tražiti primirje. Možda u nekom paralelnom svemiru to tako funkcionira, ali u ovome to nije realno. Nerealan si. Onaj snimak je sa Zapadne obale i nema veze s hamasom.
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:33 |
|
|
Haram je napisao/la: Treba ih na svakom koraku i svugdje konfrontirati - na miran i nenasilan nacin, ali KONFRONTIRATI Hoces se cudit onda kad dobijes po piksi nakon svog tog cackanja mecke? Koliko puta vama Muslimanima treba ponavljati pa da naucite lekciju? Nije ni cudo da je tolikih stotinu miljuna arapa dalo dva nobelovca, a i ti su vise Americani.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:33 |
|
|
Zašto je aktualna tema etničko čišćenje Palestinaca 1948?
I Zapadna Sahara je aktualna ali ne toliko muslimanima jer tamo Arapi ugnjetavaju druge, Palestine Free a Zapadnu Saharu tko šljivi sto je pod okupacijom Maroka.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:34 |
|
|
Kako napreduje borba protiv terorističke organizacije?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|