|
|
Stranica: 650/925.
|
[ 23110 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:30 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Haram je napisao/la:
Jasno mi je da je siromahu i sitnis drag, kad nemas, nemas, ali ja kad sam prvi put cuo da odredjeni broj Palestinaca radi te "nize poslove" u tim jevrejskim naseljima, firmama i slicno, meni je to samo bio jos jedan dokaz obespravljenosti palestinskog naroda i onog sto bih nazvao imperijalisticki efekat. Pa oni su im "Indijci", samo na vlastitoj zemlji. (Indija i Britanci i taj odnos koji je vladao do Gandija)
Dakle dodjes, pobijes, protjeras, i onda ono sto ostane obespravis i dopustis ("velikodusno") da ti cisti WC solje.
Jebem mu majku, jesam li ja vanzemaljac ili jednostavno "zatrovan" nekakvim fundamentalno ljevicarskim predstavama o pravdi, jednakosti, humanizmu, o tome da ne treba nikog tlaciti, ili je jednostavno masa ljudi po prirodi stvari takva da nema empatije cim nekog "detektira" kao empatije nevrijedan.. Ali to bi onda u prevodu znacilo da mi zivimo neku vrstu "biblijskog pakla" u kojem je svijet jednostavno losh i u kojem vlada sotona. Onako kako su to vidjeli dualisti, u smislu da je sve sto je "vidljivo" djelo sotone a bozije je ono duhovno/dusevno. Odoh predaleko, ali neke upise na ovoj temi ne znam kako drugacije da svarim, a jos sam blokiro pola foruma.
Ti stalno gudis o palestinskoj zemlji. Nema palestinske zemlje oni su dosljaci i to nakon protjerivanja zidova. To je barem jasno. Cija je sada zemlja odakle su protjerani armenci. Svi do jednog. Ako budu imali ikada u istoriji snage po mome imaju pravo da se vrate na svoje. Gudim na ovoj temi o palestinskoj patnji jer trenutno tamo uglavnom pate Palestinci. Desetljecima. Na temi o Armeniji mozemo o armenskoj patnji, ali oni za razliku od ovih barem imaju kakvu takvu drzavu. Cak i Kurdi imaju teritorija na kojima im drugi ne mogu nista. Samo Palestinci, kad pruze otpor ugnjevatanju, su "sigurnosna prijetnja." Pa na *** nabijem, znas.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:34 |
|
|
Svarog je napisao/la: Imota je napisao/la: https://twitter.com/nirhasson/status/1718709054086713596?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1718709054086713596%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=
Jbte... pa i izraelci su miševi ... biće tu još svašta.. Ovog visokog ''hebreja '' , iza izraelske zastave , evropski qurac je napravio . Nike veze on nema sa ostalim likovima u ovom mizernom klipu , oni su očigledno bliska familija . Gamad. Ponizavanje na Zapadnoj obali na dnevnoj bazi. I onda se cude nasilju. PA ja kakav sam bi bio deset puta gori od svakog hamasovca da moram prozivljavati ovako nesto. Ma posro bi se po svemu i samo gledo da povucem za sobom par ovakvih ogavnih fasista.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:36 |
|
|
Haram je napisao/la: I onda se cude nasilju. Tko se čudi?
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:42 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Haram je napisao/la: I onda se cude nasilju. Tko se čudi? Pa vascijeli predobri i preposteni Zapad koji se sav slomi da u Hukranji obrani vrednote i ljuske prava. Sivilisaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:43 |
|
|
Haram je napisao/la: Svarog je napisao/la: Jbte... pa i izraelci su miševi ... biće tu još svašta.. Ovog visokog ''hebreja '' , iza izraelske zastave , evropski qurac je napravio . Nike veze on nema sa ostalim likovima u ovom mizernom klipu , oni su očigledno bliska familija . Gamad. Ponizavanje na Zapadnoj obali na dnevnoj bazi. I onda se cude nasilju. PA ja kakav sam bi bio deset puta gori od svakog hamasovca da moram prozivljavati ovako nesto. Ma posro bi se po svemu i samo gledo da povucem za sobom par ovakvih ogavnih fasista. Nije se ništa čuditi. Slobodno neka budu gori ako misle da se isplati. Evo za perspektivu, irački Mosul prije i poslije ISIL-a. Tko god se želi baviti nasiljem čisto informativno da zna da postoji sutra i nitko nije vele impresioniran što je on "lud". Prije: Poslije:
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:44 |
|
|
Pogresna tema, sad bi sam sebi trebo dati upozorenje radi spama. Ovde se radi o Palestini i Izraelu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:45 |
|
|
Citat: Nije se ništa čuditi. Slobodno neka budu gori ako misle da se isplati. Dakle tebi je legitimno ubiti nekoga ako se taj isti bori za svoja prava i protiv tlacitelja? Zaista su ti interesantne moralne postavke. Ko te tome naucio? Skola nije, znam, bio samu u istoj. Ne vjerujem ni da je crkva, jer crkva uvijek propagira ljubav medju ljudima. Sotona?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:51 |
|
|
Haram je napisao/la: Citat: Nije se ništa čuditi. Slobodno neka budu gori ako misle da se isplati. Dakle tebi je legitimno ubiti nekoga ako se taj isti bori za svoja prava i protiv tlacitelja? Zaista su ti interesantne moralne postavke. Ko te tome naucio? Skola nije, znam, bio samu u istoj. Ne vjerujem ni da je crkva, jer crkva uvijek propagira ljubav medju ljudima. Sotona? Hamas se ne bori za svoja prava, širiš fake news. U pitanju je islamistička organizacija koja se javno zalaže za genocid nad židovima. Po općem dojmu židovi su pretolerantni i glupavo strpljivi prema islamizmu.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:51 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Izrael je pred nestankom
Na temelju čega? Harama i tvrdnjama kako bi ubijao Židove?
Hezbolah može ući full in, idu i Izraelci. Ako aktivira Hezbolah tih 120 000 raketa i granatira gradove po Izraelu atomska ide na Libanon i Iran.
To je svima jasno
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:52 |
|
|
Haram je napisao/la: Pogresna tema, sad bi sam sebi trebo dati upozorenje radi spama. Ovde se radi o Palestini i Izraelu. Samo pokazujem kako će izgledati Gaza nakon završetka akcije.
1010 of 2558 - 39.48%
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Dakle tebi je legitimno ubiti nekoga ako se taj isti bori za svoja prava i protiv tlacitelja? Zaista su ti interesantne moralne postavke. Ko te tome naucio? Skola nije, znam, bio samu u istoj. Ne vjerujem ni da je crkva, jer crkva uvijek propagira ljubav medju ljudima. Sotona?
Hamas se ne bori za svoja prava, širiš fake news. U pitanju je islamistička organizacija koja se javno zalaže za genocid nad židovima. Po općem dojmu židovi su pretolerantni i glupavo strpljivi prema islamizmu. Samo cinik moze govoriti o "genocidu nad zidovima" dok zidovi genocidisu Palestince.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Pogresna tema, sad bi sam sebi trebo dati upozorenje radi spama. Ovde se radi o Palestini i Izraelu. Samo pokazujem kako će izgledati Gaza nakon završetka akcije. Sto je tebi kao humanisti i covjeku vjerniku sigurno mnogo zao.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 16:58 |
|
|
Haram je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tko se čudi? Pa vascijeli predobri i preposteni Zapad koji se sav slomi da u Hukranji obrani vrednote i ljuske prava. Sivilisaciju. Normalno. Treba pustiti ludog Putina da se izdrkava po bivsim sssr državama kako mu se digne? Btw, pitao sam za Izrael...
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:01 |
|
|
Ovo mi je kao heroin
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:04 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Haram je napisao/la: Pa vascijeli predobri i preposteni Zapad koji se sav slomi da u Hukranji obrani vrednote i ljuske prava. Sivilisaciju.
Normalno. Treba pustiti ludog Putina da se izdrkava po bivsim sssr državama kako mu se digne? Btw, pitao sam za Izrael... Za jedne vrijedi ono sto za druge ne vrijedi?
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:05 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Izrael je pred nestankom
Na temelju čega? Harama i tvrdnjama kako bi ubijao Židove? Hezbolah može ući full in, idu i Izraelci. Ako aktivira Hezbolah tih 120 000 raketa i granatira gradove po Izraelu atomska ide na Libanon i Iran. To je svima jasno Tip prica da se Izrael mora unistiti. I to u ovoj situaciji, potvrdjuje Izraelu legitimitet da nastavi sa genocidom. Mora da ga Bibi ima na platnom spisku.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39065 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: Ovo mi je kao heroin
O čemu ti pa izraelski mediji stavljaju slike i imena svih poginulih i odaju im prikladnu počast. Do sada je poginulo 13 vojnika od ulaska u pojas Gaze.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:14 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ovo mi je kao heroin
Junaci. Pobili su dosta djece. Treba im spomenik napraviti und gut ist.
KAD god vidim Izraelca, pa makar Izraelku na tinderu dok sam bio, prvo pitanje je: STA MISLIS O OKUPACIJI ZAPADNE OBALE a na Tinderu samo dobiju FREE PALESTINE!
Treba ih na svakom koraku i svugdje konfrontirati - na miran i nenasilan nacin, ali KONFRONTIRATI!
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:16 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Na temelju čega? Harama i tvrdnjama kako bi ubijao Židove?
Hezbolah može ući full in, idu i Izraelci. Ako aktivira Hezbolah tih 120 000 raketa i granatira gradove po Izraelu atomska ide na Libanon i Iran.
To je svima jasno Tip prica da se Izrael mora unistiti. I to u ovoj situaciji, potvrdjuje Izraelu legitimitet da nastavi sa genocidom. Mora da ga Bibi ima na platnom spisku. Ma jasno je da su oni stvorili hamas ili makar potpomogli da se palestinski otpor fundamentalizira. Sto je pak zlo nad zlom. Podvaliti da bi mogo poklati i pobiti. Cionizam je sotonizam. Gori su od isila koji i jest njihov projekat. Projekat sluzbi i saudijskih para. Udruzio se sljam sa sljamom. Jedni "cuvaju" cabu a drugi "sveti grad" Jeruzalim.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39065 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kad sretneš Turčina sigurno ga pitaš šta misli o genocidu nad Armenima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:25 |
|
|
daramo je napisao/la: Kad sretneš Turčina sigurno ga pitaš šta misli o genocidu nad Armenima. Ne bih stigao jer ih ima mnogo ali sam prije petnaestak godina s kolegom koji me cak uveo u posao, stariji je bio 15 godina - kemalista, dugo raspravljao o genocidu 1915. godine. Tad sam skuzio da su uvijek i svugdje isti refleksi. Haman ista argumentacija kakvu sam znao slusati sa srpske strane u vezi Srebrenice. Mnogo toga mi bjase jasno. Vidi sta su oni nama prethodno, gdje su kosti ako ih je bilo toliko, itd..itd.. Drugo, to je historijska tema, Palestina je A K T U A L N A. I treba zaustaviti masakr te djece u Gazi.
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:26 |
|
|
Haram je napisao/la: Samo cinik moze govoriti o "genocidu nad zidovima" dok zidovi genocidisu Palestince. Zanimljivo je da ti kao Hateista nikada neces napisati sljedeci post NijeHaram je napisao/la: Samo cinik moze govoriti o "ubijanju palestinskih civila" dok palestinci ubijaju izraelske civile. Inace, ajde nam jednom probaj objasniti taj genocid kod kojeg sam 300 tisuca ili koliko vec ljudi, populacija skoci na 2 milijuna. U kojem paralelnom univerzumu ti zivis?
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 17:28 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ovo mi je kao heroin Bit ce opasno za tebe kad se i sluzbeno prikljucis Hamasu, jer naime oni ove koji se drogiraju vole skratiti za glavu, kao sto smo vidjeli 7. listopada. Ali samo naprijed, navijamo da postanes mucenik.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|