|
|
Stranica: 654/913.
|
[ 22821 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
oak
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 23:55 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Gomila izbeglica iz Senegala ulazi u Ameriku, Hamas u južnoj Americi ima baze povezane s tim komunistima.
Mislim da će biti dosta napada po Americi osim u Europi Nadam se da neće, ali sam svjestan da vjerojatno hoće. Kako će im napadi na nedužne ljude pomoći?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 23:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39427 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
oak je napisao/la: Hanma je napisao/la: Kananci nisu bili uništeni već su se preselili u libanon mogu i ja tvrditi svašta ne znači da je istina. Sve da to i jeste tako današnji "Kananci" imaju svoju državu i nisu zainteresirani baš za uništenje Izraela. Libanonci su genetski sličniji Kurdima i Turcima nego Palestincima. Pored toga i kod same populacije Libanona postoji razlika između muslimana, kršćana i Druza.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 23:58 |
|
|
oak je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Gomila izbeglica iz Senegala ulazi u Ameriku, Hamas u južnoj Americi ima baze povezane s tim komunistima.
Mislim da će biti dosta napada po Americi osim u Europi Nadam se da neće, ali sam svjestan da vjerojatno hoće. Kako će im napadi na nedužne ljude pomoći? Tako su napali i Izrael, 8 000 Palestinaca je radilo u Izraelu. Znali su gdje se sve nalazi od tajnih službi do vojske
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 01 stu 2023, 23:58 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Nama su tako došli Srbi Ne znam na sta tacno mislis, ali pokusacu da pogodim, jer mislis na doseljavanje Srba preko Drine? Pa oni su se naselili na delove Bosne i delove danasnje Hrvatske na prazne prostore koje ste vi ostavili bezanijom od Turaka. Znaci nije bilo nikakvog nasilnog otimanja domova niti proterivanja niti ubijanja kakvog cionisti rade na Palestincima decenijama.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:00 |
|
|
Hanma je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Nama su tako došli Srbi Ne znam na sta tacno mislis, ali pokusacu da pogodim, jer mislis na doseljavanje Srba preko Drine? Pa oni su se naselili na delove Bosne i delove danasnje Hrvatske na prazne prostore koje ste vi ostavili bezanijom od Turaka. Znaci nije bilo nikakvog nasilnog otimanja domova niti proterivanja niti ubijanja kakvog cionisti rade na Palestincima decenijama. Osmanlije nisu bili nasilni, pa zašto je onda narod bježao?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:01 |
|
|
Hanma je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Nama su tako došli Srbi Ne znam na sta tacno mislis, ali pokusacu da pogodim, jer mislis na doseljavanje Srba preko Drine? Pa oni su se naselili na delove Bosne i delove danasnje Hrvatske na prazne prostore koje ste vi ostavili bezanijom od Turaka. Znaci nije bilo nikakvog nasilnog otimanja domova niti proterivanja niti ubijanja kakvog cionisti rade na Palestincima decenijama. Ti prostori su imali infrastrukturu, ovi u Izraelu su bili beznačajna pustinja s tim da su već Židovi živjeli na istom prostoru. Izrael je veličine Slovenije, za 1/4 manji od Republike Srpske
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hanma je napisao/la: Ne znam na sta tacno mislis, ali pokusacu da pogodim, jer mislis na doseljavanje Srba preko Drine?
Pa oni su se naselili na delove Bosne i delove danasnje Hrvatske na prazne prostore koje ste vi ostavili bezanijom od Turaka.
Znaci nije bilo nikakvog nasilnog otimanja domova niti proterivanja niti ubijanja kakvog cionisti rade na Palestincima decenijama.
Osmanlije nisu bili nasilni, pa zašto je onda narod bježao? Pa bezali ste od njih, nisu vas Srbi proterali, Srbi su samo dosli na prazne prostore. Mada vama je i to cak bilo dovoljno za kasnije proterivanje Srba. Dok su cionisti dosli na vec naseljene prostore da vrse genocide, i to vam nije dovoljni razlog da Palestinci zele da se oslobode ili povrate teritorije?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:02 |
|
|
Evo lijepe vijesti. Napravit ce na brodovima privremene bolnice gdje ce evakuirati civile iz gaze. Poslije ce te brodove samo dovesti u Evropu. Vjerujem da ce sve zemlje koje su podrzavale Izrael morati primiti te izbjeglice. Hrvatskoj 10 do 15 tisuća,moja procjena. Cestitam
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:04 |
|
|
Hanma je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Osmanlije nisu bili nasilni, pa zašto je onda narod bježao?
Pa bezali ste od njih, nisu vas Srbi proterali, Srbi su samo dosli na prazne prostore. Mada vama je i to cak bilo dovoljno za kasnije proterivanje Srba. Dok su cionisti dosli na vec naseljene prostore da vrse genocide, i to vam nije dovoljni razlog da Palestinci zele da se oslobode ili povrate teritorije? Zašto prije mjesec dana Armenci su protjerani sa svog teritorija povijesnog? Oduvijek na njemu živjeli Armenci sve dok Stalin nije odlučio da to ne pripada njima. Koja je razlika?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:05 |
|
|
Hanma je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Osmanlije nisu bili nasilni, pa zašto je onda narod bježao?
Pa bezali ste od njih, nisu vas Srbi proterali, Srbi su samo dosli na prazne prostore. Mada vama je i to cak bilo dovoljno za kasnije proterivanje Srba. Dok su cionisti dosli na vec naseljene prostore da vrse genocide, i to vam nije dovoljni razlog da Palestinci zele da se oslobode ili povrate teritorije? Došli ste kao suradnici agresora.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Evo lijepe vijesti. Napravit ce na brodovima privremene bolnice gdje ce evakuirati civile iz gaze. Poslije ce te brodove samo dovesti u Evropu. Vjerujem da ce sve zemlje koje su podrzavale Izrael morati primiti te izbjeglice. Hrvatskoj 10 do 15 tisuća,moja procjena. Cestitam
Možete dobiti nježnik od nas, naša policija trenira Cro Cop-ove udarce na teroristima.
Samo Nepalci su dobrodošli, ne raznose se.
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:06 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Hanma je napisao/la:
Pa bezali ste od njih, nisu vas Srbi proterali, Srbi su samo dosli na prazne prostore. Mada vama je i to cak bilo dovoljno za kasnije proterivanje Srba.
Dok su cionisti dosli na vec naseljene prostore da vrse genocide, i to vam nije dovoljni razlog da Palestinci zele da se oslobode ili povrate teritorije?
Zašto prije mjesec dana Armenci su protjerani sa svog teritorija povijesnog? Oduvijek na njemu živjeli Armenci sve dok Stalin nije odlučio da to ne pripada njima. Koja je razlika? Nikakva, ja i podrzavam Jermence. A Palestinu ne podrzavaju samo Turska i Muslimani kako mislite. Nego bukvalno skoro ceo svet.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:06 |
|
|
1025 of 2558 - 40.07%
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hanma je napisao/la:
Pa bezali ste od njih, nisu vas Srbi proterali, Srbi su samo dosli na prazne prostore. Mada vama je i to cak bilo dovoljno za kasnije proterivanje Srba.
Dok su cionisti dosli na vec naseljene prostore da vrse genocide, i to vam nije dovoljni razlog da Palestinci zele da se oslobode ili povrate teritorije?
Došli ste kao suradnici agresora. Kojim mehanizmom i imas neke dokaze? Koliko se ja razumem u istoriju i Srbi su isto bezali od Turaka, pa zato su se i naselili na te prazne teritorije prijatelju.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:08 |
|
|
Hanma je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Zašto prije mjesec dana Armenci su protjerani sa svog teritorija povijesnog? Oduvijek na njemu živjeli Armenci sve dok Stalin nije odlučio da to ne pripada njima.
Koja je razlika? Nikakva, ja i podrzavam Jermence. A Palestinu ne podrzavaju samo Turska i Muslimani kako mislite. Nego bukvalno skoro ceo svet. Imaš u čitavom svijetu ovakve primjere, zašto je Gaza drugačija?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:09 |
|
|
Hanma je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Došli ste kao suradnici agresora.
Kojim mehanizmom i imas neke dokaze? Koliko se ja razumem u istoriju i Srbi su isto bezali od Turaka, zato su se i naselili na te prazne teritorije prijatelju. Najveće širenje ste imali pod turskom vlašću.
1025 of 2558 - 40.07%
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:09 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Evo lijepe vijesti. Napravit ce na brodovima privremene bolnice gdje ce evakuirati civile iz gaze. Poslije ce te brodove samo dovesti u Evropu. Vjerujem da ce sve zemlje koje su podrzavale Izrael morati primiti te izbjeglice. Hrvatskoj 10 do 15 tisuća,moja procjena. Cestitam
Tu piše samo da je evakuacija bolnica zato da ih Izrael može bombardirati.
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hanma je napisao/la: Kojim mehanizmom i imas neke dokaze? Koliko se ja razumem u istoriju i Srbi su isto bezali od Turaka, zato su se i naselili na te prazne teritorije prijatelju.
Najveće širenje ste imali pod turskom vlašću. Pa oni su bezali sto dalje od Turaka, sta mislis zasto bi inace narod emigrirao tamo?
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:11 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: oak je napisao/la: Nadam se da neće, ali sam svjestan da vjerojatno hoće. Kako će im napadi na nedužne ljude pomoći? Tako su napali i Izrael, 8 000 Palestinaca je radilo u Izraelu. Znali su gdje se sve nalazi od tajnih službi do vojske Ne mijenja činjenicu da im ovaj napad nije ništa dobroga donio. Samo će ostati bez još zemlje i stanovništva.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:16 |
|
|
Hanma je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Najveće širenje ste imali pod turskom vlašću.
Pa oni su bezali sto dalje od Turaka, sta mislis zasto bi inace narod emigrirao tamo? No dobro, svakako nije tema.
1025 of 2558 - 40.07%
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:36 |
|
|
oak je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Tako su napali i Izrael, 8 000 Palestinaca je radilo u Izraelu.
Znali su gdje se sve nalazi od tajnih službi do vojske Ne mijenja činjenicu da im ovaj napad nije ništa dobroga donio. Samo će ostati bez još zemlje i stanovništva. Donio je jedino dobro Rusiji jer je sav fokus prebacio na Izrael i jer Kina ima mogućnost upada u Tajvan sutra. slučajnosti ne postoje
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:44 |
|
|
pravovjerni je napisao/la: Zato što vjerujemo u istog Boga. I ti sutra ako pređeš na Islam postaješ naš brat. Aha, ok, zelis reci da si ti prvenstveno musliman, i da nacije prakticki ne postoje, pa tako niti bosnjacka, niti bosanska, niti bosanskohercegovacka. OK, shvatio sam. Nego, da meni braca umiru, ja bih pohitao da ih zastitim. Zasto se ne zaputis u Gazu i ne pomognes vlastitoj braci?
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:47 |
|
|
alh84001 je napisao/la: pravovjerni je napisao/la: Zato što vjerujemo u istog Boga. I ti sutra ako pređeš na Islam postaješ naš brat. Aha, ok, zelis reci da si ti prvenstveno musliman, i da nacije prakticki ne postoje, pa tako niti bosnjacka, niti bosanska, niti bosanskohercegovacka. OK, shvatio sam. Nego, da meni braca umiru, ja bih pohitao da ih zastitim. Zasto se ne zaputis u Gazu i ne pomognes vlastitoj braci? To ko Izraelci, svi su dobro-dosli, crnci iz Afrike, belci iz Zapadne i Istocne Evrope, svi su "Jevreji" dokle god prihvate judaizam i cionizam. Za Jevreje nacije ne postoje, jer oni i nisu nacija, nego religijska skupina.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:53 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: oak je napisao/la: Ne mijenja činjenicu da im ovaj napad nije ništa dobroga donio. Samo će ostati bez još zemlje i stanovništva.
Donio je jedino dobro Rusiji jer je sav fokus prebacio na Izrael i jer Kina ima mogućnost upada u Tajvan sutra. slučajnosti ne postoje Što bi se reklo, politika je ku*va. Mislio sam na same Palestince odnosno egzekutore, njima ništa nije dobro donio taj napad. A da nekima dogovara kako se sve odvilo, naravno.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 02 stu 2023, 00:55 |
|
|
Ne daju se Saudijci uvući u iranske spletke
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|