|
|
Stranica: 1578/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 stu 2023, 21:34 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Svarog je napisao/la: Primarijus je napisao/la: U gazi je naseljenost 6000 ljudi na km2, na istoku ukrajine vjerojatno nije veća od 20-30. Pogotovo kad uzmemo u obzir koliko ljudi je evakuirano iz ratne zone. Smiješni ste rusofilčići i vrijeđate inteligenciju ostalih diskutanata. Kolika je bila naseljenost Bagdada ''po kvadratu'' ? Kad Ameri i Zapad biju , cijela država je ratna zona i svi ''uzrasti'' u njoj . Ponekad u počecima napada ( zovu ih kampanjama) na omanje države i narode ...prvo tuku vojne ciljeve...a onda , ako im se i dalje pruža otpor ,neselektivno biju sve . Napalmom,trovanjem šuma i ljetine, kasetnom municijom , municijom ''obogaćenom''sa osiromašenim uranijumom,''majkom svih bombi '', NUK-om ...čim stignu , pa i zaraženom ćebadi ako im se ukaže zgoda. Takvi su to ljudi . Dobri i pametni primarijuse , vjerovatno znaš da je Kina (istočna civilizacija ) prva napravila barut....ali su ga koristili za vatromete . A kad je Zapad došao do njega... za ubijanje, rušenje i pljačku . Rusi ne tuku po ukrajinskim civilnim objektima . Ako su ga ponekad i pogodili , to je bilo bez namjere i jako rjetko . Osim picerije, trafostanice, višekatnice, terminal na civilnom aerdromu, kolodvor, luka,..
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 stu 2023, 21:37 |
|
|
Rusi i dalje trpe stravične gubitke u avdiivci, a napretka nema
Rusi obnovili napade na vuhledar i prošli na isti način
Valjda će ukrajinci ostati bez Javelina već jednom.
Inače, HV je također u procesu nabavke ovih sustava.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 stu 2023, 21:55 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Rusi i dalje trpe stravične gubitke u avdiivci, a napretka nema
Путинские цыгане летят в небо
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 stu 2023, 22:01 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Rusi i dalje trpe stravične gubitke u avdiivci, a napretka nema
Ljetna ukrajinska ofenziva nije najbolje prošla. Ako smo optimisti, možemo reći da je polučila skromne rezultate, ako smo pesimisti onda je bila neuspješna. Gubici tehnike, a vjerojatno i ljudstva u ukrajinskoj ofenzivi su bili podjednaki na obje strane-znači ni Rusi nisu prošli neokrznuto.
Sad treba čekati da se Rusi iscrpe u napadima na ukrajinske utvrde u Donbassu tipa Ugledar i Avdivka gdje su gubici puno veći na ruskoj strani bilo u tehnici ili ljudstvu i onda kad dođu F-16 i drugo oružje opet udariti.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 stu 2023, 22:18 |
|
|
Koliko puta će uništiti te "Mig-29" ?
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 00:42 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Inače, HV je također u procesu nabavke ovih sustava. Igrica sa lošom rezolucijom
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 00:46 |
|
|
K..M je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Rusi i dalje trpe stravične gubitke u avdiivci, a napretka nema
Inače, HV je također u procesu nabavke ovih sustava. Igrica sa lošom rezolucijom
e ovo je malo bolja rezolucija. https://www.youtube.com/watch?v=iGEeJPXcAjQ
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 01:00 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 14:51 |
|
|
Bobovac, šta ako RH nabavi Leoparde, hoćeš se i tada smijati?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 14:52 |
|
|
Zaboravio sam pitati jeste jutros bacili drkicu na leševe, vidim bobovac jeste.
|
|
Vrh |
|
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 15:29 |
|
|
Joj vidi što postoji
Ovaj post je postao/la Niko Komadina, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Pa naravno da neću
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 15:56 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Bobovac, šta ako RH nabavi Leoparde, hoćeš se i tada smijati? Tkakvi leopardi, ste normalni ? Zemite 55-ice sa navarenim kafazom Leopard je tko mikrovalna za 4 osobe Uđe plavi sloven, a iznesete žrtvu aparthejda...
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 16:13 |
|
|
Nećemo ba leoparda, niti bilo što što se ne može brzo isporučiti. Tako da ostaju abramsi i k2, iako je makron htio tusnuti francuski tenk.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 16:17 |
|
|
buli6 je napisao/la: Joj vidi što postoji
Ovaj post je postao/la Niko Komadina, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Pa naravno da neću Duša draga paćenička. Ovdje je jedino bitno da ja vidim šta ti pišeš
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 16:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25730 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Niko Komadina je napisao/la: Bobovac, šta ako RH nabavi Leoparde, hoćeš se i tada smijati? Prvo, odakle tebi da se ja smijem? Gdje si to vidio? Meni jest drago da Sotona gubi svoja oružja borbe protiv Krista Spasitelja i ja se na to ne smijem već samo dostojanstveno smješkam, a to nije isto. Drugo, pa već sada Hrvatska ima dosta borbenih sredstava koje ima i Ukrajina, od najobičnijih Kalaša preko topništva pa do letjelica. i što tu mijenja na stvari? Srbi su u ratu imali iste tenkove kao i HV i jesi li ih zato volio? Amen.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 16:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Bobovac, šta ako RH nabavi Leoparde, hoćeš se i tada smijati? Prvo, odakle tebi da se ja smijem? Gdje si to vidio? .. Amen. Vidi se iz tvojih nekritičkih i navijačkih postova na ovoj temi kako drkaš na ubijene momke. Prekucao si BBC-a. Nije zdravo.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 17:30 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ah šta ima rade naši. Gore Leopardi ko žigice.. Pih...6 kom uništenih A4 i 3 kom A6. Ovako se to razvaljuje!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 17:42 |
|
|
Sad i ti stavljaš isječke iz Arma 3
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 17:52 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Sad i ti stavljaš isječke iz Arma 3 Rek'o Bobovac da je arma?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 17:54 |
|
|
Pretpostavljam
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 18:23 |
|
|
Više je koštala zenička zaobilaznica
Koje je uopšte zvsnično objašnjenje zašto US pomaže Ukrajini?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 19:49 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Više je koštala zenička zaobilaznica
Koje je uopšte zvsnično objašnjenje zašto US pomaže Ukrajini?
To je cijena recimo 700 Javelina ili 3000 GLSDB, ili 30.000 155mm, itd.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 19:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 20:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25730 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ah šta ima rade naši. Gore Leopardi ko žigice.. Pih...6 kom uništenih A4 i 3 kom A6. Ovako se to razvaljuje!
Pregledah video, tj ovo je kompilacija videa u zadnjih godinu i pol. U njemu 22 eksplozije, što od pogodaka u oklopnjak to od kontakta sa PO minom.
Ukupno uništeno oklopnjaka trećina od tog broja. Ostalo samo pogođeno ali ne uništeno.
Sve u svemu, slabo je to. Zar je to najbolje što imaju za godinu i pol rata? Više Rusi Lancetom unište za 3 dana.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 20:16 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Koje je uopšte zvsnično objašnjenje zašto US pomaže Ukrajini? Rusija planira da napadne zapadnu Evropu nakon Ukrajine.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|